Bygpris.dk

Stor Elhøvl

Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super relevant at tjekke, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Nogle byggecentre fremviser et enormt sortiment af produkter, imens nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, foruden bare stor elhøvl.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte materialerne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed hos de udbredte byggecentre.
For en del er byggeprojekter forbundet med mange spørgsmål. Dermed kan du overveje at handle hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af stor elhøvl.
Du bør kende de retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du undersøge butikkens handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige stor elhøvl alt efter hvor du handler online. Enkelte har fokus på billige priser, hvorimod nogle giver kompetent rådgivning. Du bør gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder tilbyder varer fra forskellige producenter, og dermed har du mulighed for at vælge fra et stort sortiment af stor elhøvl online.
De kendte byggecentre er fysisk til stede overalt i landet, og på grund af det har flertallet adgang til at bestille online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Derfor kan du vælge at undgå leveringsomkostningen, og sågar skaffe produkterne nu og her.
De store byggecentre er udbredte og landskendte virksomheder, som kan give øget sikkerhed når du skal købe online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

De fleste webshops i små nicher er specialister i deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved formår de at yde en høj grad af god assistance fra mennesker der er eksperter i netop stor elhøvl.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Diverse nichebutikker på internettet er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis endda lokalt i dit område. Disse støtter du idet du køber stor elhøvl online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark
stor elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu over 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

stor elhøvl bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

stor elhøvl jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

stor elhøvl silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Potentielt kan det blive fundamentalt at du har de fornødne materialer disponible inden du påbegynder byggeriet. Du har fordel af at sammensætte en punktforms indkøbsliste med de materialer du får brug for, og bagefter granske hvert eneste punkt, således at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
2Forberedelse vil være nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du anbefales at lave en effektiv handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende numerisk orden. Det anbefales at være konkret når du udarbejder strategien.
3Du bør nødig negligere dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj såsom arbejdssko der sikrer dig med henblik på potentielle uheld. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, især når du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
4Det kan være nyttigt at spørge om assistance til byggearbejdet, i særdeleshed hvis det er omfangsrige byggerier. Større byggeprojekter bør udføres af flere folk. Ydermere må det være hurtigere og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
5Ved projekter udendørs har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Således bør du løbende undersøge udsigten ift. vejret i dagene før byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at piske ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre det komplekse byggeprojekt.
6Der viser sig altid utidige problemstillinger i tilfælde med større projekter, og på grund af det vurderes det betydningsfuldt at man har afsat rimelig tid i køreplanen, således at man kan føle sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
7Det bør overvejes om du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt bør investere i assistance fra en professionel til noget af projektet. Såfremt du fremskaffer assistance fra en fagperson kan det godt betale sig at indhente priser fra forskellige entreprenører.
8Typisk vil det vise sig fundamentalt at have et regnskab for byggeriet, så du giver sig selv et overblik. Det kan være rationelt at tage noter til hver enkelt omkostning, hvorefter man bør notere beløbet for dem slavisk.
9Inden du optager byggeriet kan det vise sig aldeles essentielt at have styr på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl vil der være diverse love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke må.
10I visse tilfælde kan man søge et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få forudsat at byggeriet er klimavenligt. At få tilskud kræver med andre ord at ombygningen har betydning for naturen.
11Der er rigelige mængder af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube supporterer dig med temmelig meget nyttig oplysning, navnligt når man kigger på engelsk.
12Man bør for alt i verden ikke fattes værktøj. Typisk vil det være smart at have det klar til brug forinden du indleder byggeprojektet. Derudover er det godt at tage højde for disse udgifter i budgettet for byggeriet.
De mest vellidte byggekæder
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er ualmindeligt flot. Karakteren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % giver bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er usædvanligt flot. Ratingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er meget betryggende. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

En stor portion butikker på nettet udlover i øjeblikket diverse billige fragtløsninger til stor elhøvl. En af dem der er mest anvendt er lige nu pakkeshoppen, som giver dig fleksibiliteten til at hente din ordre når du har tid. Denne er nemlig usædvanlig praktisk, samt mange gange tillige den mest prisbevidste leveringsløsning.

Du bør også forsøge at vælge at få leveret til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Metoden bliver af og til lidt mere pebret, men ligeledes vældig hensigtsmæssig ved køb af stor elhøvl online. Den mest letkøbte fragtmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men den løsning kræver at du har bopæl i kort afstand af e-forhandlerens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på stor elhøvl er jo ret vigtig i tilfælde af at vi har brug for dine nye varer om kort tid, så derfor er det utvivlsomt meningsfuldt at man efterser den forventede leveringstid ved stor elhøvl. Temmelig mange byggemarkeder – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – giver billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varer online, som beroer på at ordren køres igennem forud for et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få ordren betjent før pakkemedarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte internet outlets frembyder levering uden betaling på stor elhøvl online, men i de fleste tilfælde kun hvis der erhverves for en fastsat pris. Alternativt kunne man overveje den mest billige leveringsmulighed, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til en pakkeshop.

En lang række netshops yder klik-og-hent hvor man handler billig stor elhøvl online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark og XL-Byg. Byggecentrene tilbyder for eksempel klik-og-hent på stor elhøvl i disse byer:

Randers, Ølstykke, Næstved, Horsens, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Brabrand, Taastrup, Skive, Ikast, Haslev, Rønne, Varde, Brønderslev, Vanløse, Gladsaxe, Odense, Nyborg, Nørresundby, Nærum, Virum, Hvidovre, Kolding, Hobro, Jyllinge, Valby, Aabenraa, Herlev, Nakskov, Ballerup, Vordingborg, Aarhus, Dragør, Fredericia, Højbjerg, Herning, Rudersdal, Køge, Viborg, Lystrup, Frederikssund, Hjørring, Brøndby, Sønderborg, Stenløse, Glostrup, Lillerød, Søborg, Thisted, Hedensted, Risskov, Struer, Solrød Strand, Roskilde, Hillerød, Greve, Helsingør, Farum, Hørsholm, Frederiksberg, Åbyhøj, Holstebro, Frederikshavn, Frederiksværk, Ishøj, Tilst, Birkerød, Grenaa, Kalundborg, Rødovre, Aalborg, Charlottenlund, Tårnby, Værløse, Kokkedal, Holbæk, Korsør, Hedehusene, Slagelse, Skanderborg, Middelfart, København, Gentofte, Allerød, Esbjerg, Albertslund, Brønshøj, Ringsted, Vejle, Odder, Silkeborg, Lyngby, Haderslev, og Svendborg, .

Click-and-collect for stor elhøvl er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Ses der på statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere tit efterspørger blandt andet billig stor elhøvl og stor elhøvl online. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere kigge efter fx stor elhøvl tilbud, køb stor elhøvl og stor elhøvl priser, foruden de store byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

Spar penge på stor elhøvl

Det er virkelig gnidningsløst for alle at lave prissammenligning på billige stor elhøvl online hos diverse e-handler, og med det motiv har adskillige internet foretagender fundet det nødvendigt at stampe prisen på stor elhøvl betragteligt, og endda byde på billig fragt.

Dog kan det stadigvæk være gavnligt at inspicere en række forhandlere på nettet efter tilbud og rabatter på stor elhøvl online før du køber, således at man er garanteret at antage den laveste pris. Se ikke bare hos de store byggekæder som Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Du bør alligevel ikke glemme, at ifald en webshop afhænder billige stor elhøvl online til en pris som anses for hamrende billig, kan det undertiden være et faresignal om en snydagtig e-shop. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omfavnet af en ordning, som forsvarer dig som køber imod fup e-handler.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage nytte af en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du foretrækker at honorere betalingen af stor elhøvl over en periode. Dette tilbydes som regel ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

Når vi ser på søgedata står det markant, at mennesker jævnligt søger efter blandt andet køb stor elhøvl og stor elhøvl online. Foruden dette oplever man jævnligt netshoppere kigge efter blandt andet stor elhøvl priser, billig stor elhøvl og stor elhøvl tilbud.

Gennemsøg tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot genererer altid tiltalende løsninger til at verificere forskellige forhenværende kunders erfaringer og derfor er det prisværdigt, at du undersøger e-forretningens kritik forinden du bestiller billige stor elhøvl online.

Facebook leverer på samme måde ganske fornemme genveje til at få et kig ind i netbutikkens kundetilfredshed. Derudover ses en del internet foretagender som gør det muligt at aflevere en bedømmelse af ordreforløbet, som på samme måde burde bruges til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Inden folk shopper billige stor elhøvl online hos en e-forhandler burde man reelt studere webshoppens handelsvilkår, det er dog mange gange en tidskrævende opgave, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kan derfor være at se nærmere på hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det almindeligvis er en garanti for at online butikken respekterer de danske regler, og at internet webshoppen nu og da undersøges af fagfolk som har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området.

Det giver dig chance for en håndsrækning, såfremt du møder vanskeligheder i forbindelse med din ordre på stor elhøvl. Yderligere foreslåes det at køberen er sat ind i de væsentligste reglementer der indvirker på købet af stor elhøvl online, som eksempelvis hvilken bytteret virksomheden tilbyder.

I den sammenhæng er det desuden relevant, at man stadig beholder ens faktura, så man en anden gang vil kunne bekræfte købet af stor elhøvl, hvad end man shopper hos XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus eller Stark.

Susanne S gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Mads C gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Camilla N gav 5 stjerner

Helt i orden.

Tina K gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot tilbyder dig en lang række gunstige chancer for at iagttage en hel del tidligere brugeres reflektioner og derved anbefales det, at du kigger nærmere på e-shoppens vurderinger forud for at du bestiller billige stor elhøvl online. Facebook frembyder tilsvarende fuldt ud gode løsninger til at få en idé om online virksomhedens pålidelighed.
2Visse webbutikker sikrer levering uden omkostninger på stor elhøvl, men undertiden er det betinget af at der shoppes for en konkret pris. I øvrigt burde man gribe den mest letkøbte form for levering, hvilket typisk er at få leveret bestillingen til et udleveringssted. Fragtformen bliver almindeligvis derudover vældig ukompliceret. Den mest prisbevidste leveringsversion vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne.
3Generelt anbefaler vi shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af en lovbestemmelse, som beskytter os imod svindlende netbutikker. Som et alternativ burde du overveje en afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afdrage betalingen senere.
4Fragttiden er naturligvis ret så afgørende ifald vi mangler produktet nu og her, så i det øjemed er det aldeles vigtigt at man tjekker den estimerede leveringsdato på stor elhøvl. Masser af webshops stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på en lang række varer, hvilket dog betinges af at der bestilles før et givent tidspunkt.
5Den billigste leveringstype er utvivlsomt at hente pakken selv, men den mulighed stiller krav om at du opholder dig i kort afstand af internet firmaets hjemsted. Den fragttype er jo virkelig central såfremt man absolut skal bruge stor elhøvl med det samme. Alternativt så frembyder enkelte online virksomheder portofri levering, men tit kræver det at man indkøber for en konkret sum.
6Forud for at folk handler billige stor elhøvl i en e-shop kan de egentlig betragte e-butikkens handelsbetingelser, dog er det mange gange en tidskrævende opgave. Derudover er det en hjælp at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af billige stor elhøvl online, f.eks. den returrettighed internet forhandleren har.
7Det er i dag ualmindeligt overkommeligt for os alle at finde information om priser online på billige stor elhøvl på diverse webbutikker, og herved præsterer flertallet af netshops billig levering. Det kan alligevel være udbytterigt at checke et par forskellige e-handler efter rabat og tilbud inden du placerer ordren, således at du er sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
8Vi går generelt ind for at kontrollere om e-shoppen er e-mærket, eftersom det er en påvisning af at netbutikken forstår de officielle danske regler, samt at e-handlen nu og da kontrolleres af fagmænd som er inde i reglerne på området. Inden nogen køber billige stor elhøvl hos en e-handler burde de i og for sig studere forhandlerens handelsaftale.
9Størstedelen af e-forretninger udlover i dag en hel del forskellige billige leveringsmodeller til stor elhøvl. En af de mest benyttede er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, hvor du kan afhente din pakke når der er mulighed for det. Fragttypen er jo vældig overkommelig, og oftest endda den billigste leveringsmodel.