Bygpris.dk

Stor Rørtang

Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 18
540 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 10
300 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 12
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 12
310 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 18
500 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 24
770 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 14
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 14
385 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 10
265 kr.
Læs mere
Rørtang aluminium pw12a
241 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid E 8
342 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 10 - 250mm
432 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 1141
354 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have varerne med det samme eller bare har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kunne du med fordel hente varerne personligt. Det er navnligt et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Det er naturligvis super afgørende at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Nogle byggecentre har et enormt varesortiment, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan vide om det er betydningsfuldt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot stor rørtang.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Derfor skal man undersøge netbutikkens betingelser.
For de fleste er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. Af den grund kan du vælge en online byggeshop, som kan give råd og vejledning til valg af stor rørtang.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige stor rørtang fra webshop til webshop. Nogle har gode priser, hvorimod nogle satser på et højt serviceniveau. Du skal afveje hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre findes i det meste af landet, og takket være dette har man chancen for at handle online og køre varerne selv. Derved er der mulighed for at undvære fragtgebyret, samt tilmed få fat i varerne straks.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra mange forskellige specialbutikker, og takket være dette kan du købe fra et bredt udvalg af stor rørtang online.

Nichewebshop

Flertallet af nichespecifikke netbutikker er mindre virksomheder, der tit har danske ejere, gerne tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber stor rørtang online hos dem.
Alverdens specialiserede netbutikker står selv for produktion af de produkterne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker har en enorm viden om deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse produkter. Ergo bør du modtage super begavet vejledning fra nogle der er eksperter i netop stor rørtang.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
stor rørtang jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af omkring 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

stor rørtang harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

stor rørtang silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

stor rørtang bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Typisk vil det vise sig af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har en økonomisk ramme. Det vil være fordelagtigt at nedfærdige hver eneste udgift, og så finde frem til den billigste pris på dem én og én.
2Potentielt kan det blive afgørende at du har samtlige materialer disponible i god tid før du igangsætter dit byggeprojekt. Du kan med fordel notere en enkel oversigt hvorpå der noteres hver eneste ting der er nødvendige, og derefter gennemgå hver eneste ting, således at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
3Der kan findes rigelige mængder af instruktioner og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube er anvendeligt med enormt meget udbytterig viden, særligt hvis man benytter engelske søgeord.
4Før du opstarter arbejdet er det vanvittigt afgørende at sikre sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være diverse love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
5Du kunne overveje om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du med fordel kan få eksperthjælp til noget af byggeprocessen. Når du ønsker professionel hjælp vil det ofte være fordelagtigt at hente prisoverslag fra diverse firmaer.
6Du skal nødig mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være smart at have værktøjet tilgængeligt når du går løs med byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at indkalkulere de her omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
7Det er muligt at hente offentlig støtte til renoveringer. Det kan man få såfremt ombygningen gør en forskel for miljøet. Tilskudet forudsætter dermed at renoveringen har positiv indfyldelse på klimaet.
8Godt forarbejde er nøglen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at udarbejde en klar handlingsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, og derudover en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver din køreplan.
9Det kan være til god gavn at indhente hjælp til byggeprojektet, ikke mindst såfremt det er større byggeprojekter. Større opgaver bør udføres af flere folk. Dertil bør det være bedre og mere socialt at lave arbejdet med andre.
10Ved opgaver udenfor har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. På grund af dette kan du jævnligt undersøge vejrmeldingerne i dagene før arbejdets start, så du slipper for at det uden varsel starter med at stå ned i stænger når du lige er i fuld gang med det komplicerede projekt.
11Du skal for alt i verden ikke se bort fra dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedshjelm der beskytter dig overfor potentielle ulykker. Det er klogt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke har hjælp fra en fagmand.
12Der kommer utvivlsomt ubelejlige problemer i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og på grund af det kan det være værdifuldt at man har afsat tilstrækkelig plads i køreplanen, med det formål at man er selvsikker på at man når det til siden.
De bedst anmeldte byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som jo er usædvanligt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er temmelig overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er utrolig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ualmindeligt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

En hel del e-handler tildeler i vore dage en række forskellige billige løsninger til levering til stor rørtang. En sikker vinder er lige nu at få leveret til et afhentningssted, som gør det muligt at hente de købte produkter når der er mulighed for det. Muligheden er jo særligt let gængelig, samt tit desuden den mest letkøbte fragtmulighed.

Du bør alternativt planlægge at få varerne sendt til din lejlighed eller til din arbejdsplads. Fragtformen bliver typisk en anelse mere pebret, men ligeledes ultra enkel ved køb af stor rørtang online. Den mest billige leveringsmanér kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved online virksomhedens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på stor rørtang er naturligvis vældig essentiel ifald du skal bruge varen om et øjeblik, og med det formål er det forholdsvis passende at man checker den anslåede leveringsdato på stor rørtang. Temmelig mange internet shops – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig dag-til-dag fragt på en hel del varer online, men vær opmærksom på at det betinges af at ordren lægges tidligere end et fastsat klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer skippet afsted forinden de pakkeansatte har fri.

Enkelte e-handler i Danmark tilbyder fri fragt på stor rørtang online, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at man bestiller for en bestemt sum. Alternativt skal du overveje den mest letkøbte fragtform, der gerne vil være at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted.

De store kæder tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig stor rørtang online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4 og Stark. De tilbyder for eksempel klik-og-hent på stor rørtang i følgende områder:

Helsingør, Haderslev, Albertslund, Glostrup, Herlev, Nakskov, Nærum, Tilst, Søborg, Kolding, Virum, Birkerød, Haslev, Rudersdal, Dragør, Nørresundby, Kokkedal, Grenaa, Frederikssund, Taastrup, Valby, Hedensted, Svendborg, Solrød Strand, Vejle, Ishøj, Esbjerg, Gentofte, Struer, Jyllinge, Næstved, Frederiksberg, Horsens, Hørsholm, Risskov, Korsør, Frederikshavn, Hobro, Sønderborg, Fredericia, Værløse, Rønne, Tårnby, Ballerup, Ølstykke, Thisted, Køge, Odense, Rødovre, Ikast, Herning, Aalborg, Holstebro, Randers, Åbyhøj, Charlottenlund, Brøndby, Lystrup, Middelfart, Farum, Vallensbæk, Ringsted, Hjørring, Slagelse, Lillerød, Hedehusene, Gladsaxe, Roskilde, Brønshøj, Nyborg, Holbæk, Odder, Hvidovre, Greve, Aabenraa, Skive, Stenløse, Vanløse, Hillerød, Frederiksværk, Allerød, København, Nykøbing Falster, Brønderslev, Kalundborg, Vordingborg, Brabrand, Viborg, Skanderborg, Aarhus, Lyngby, Højbjerg, Silkeborg, og Varde, .

Klik-og-hent ift. stor rørtang er muligt i alle områder af landet: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland).

Ved kig i tendenserne fremstår det markant, at online shoppere tit søger efter eksempelvis stor rørtang tilbud og billig stor rørtang. Derudover ser vi ofte online shoppere lede efter blandt andet stor rørtang online, stor rørtang priser samt køb stor rørtang, plus de kendte byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg og Davidsen.

Få den bedste pris på stor rørtang

Det er ret så uproblematisk for internetbrugere at analysere priser på billige stor rørtang online hos diverse outlets på nettet, og derved har massevis af webbutikker været presset til at at presse udsalgspriserne på stor rørtang kolossalt, og derudover tilbyde fragt uden omkostninger.

Men det kan alligevel vise sig tiden værd at inspicere nogle få webshops efter billige priser på stor rørtang online forinden du færdiggør din shopping, således at man er velinformeret til at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de store byggemarkeder som Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Du må alligevel være så påvagt, at hvis en e-forretning tilbyder billige stor rørtang online til en salgspris som anses for overordentlig attraktiv, kunne det for det meste være et symbol på en falsk e-forhandler. Kortbetalinger er dog inkluderet i en lovbestemmelse, som hjælper dig overfor uoprigtige netbutikker.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du ønsker at afbetale pengene til stor rørtang i flere bidder. Det tilbydes typisk i nichefokuserede netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Ses der på tallene står det markant, at internetbrugere som regel leder efter bl.a. stor rørtang online og stor rørtang priser. Vi ser desuden jævnligt netshoppere kigge efter bl.a. billig stor rørtang, stor rørtang tilbud og køb stor rørtang.

Læs andre menneskers erfaringer

Trustpilot medfører ganske passelige løsninger til at gennemrode mange nuværende konsumenters bedømmelser og af den grund er det godt, at du iagttager internet firmaets kritik forinden du handler billige stor rørtang online.

Facebook frembyder lige så vel regulære troværdige chancer for at få indtryk af internet webshoppens troværdighed. Desuden er der en række e-shops som gør det muligt at levere en vurdering af deres købsoplevelse, som desuden kan bruges til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen bestiller billige stor rørtang online på en internet virksomhed kunne man faktisk gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens betingelser, det er dog typisk ikke super spændende, specielt med de udbredte byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kan derfor være at se nærmere på om netbutikken er medlem af e-mærket, grundet at det længe har været en erklæring om at e-forhandleren anerkender dansk lovgivning, samt at online forretningen af og til tilses af sagkyndige der forstår vedtægterne på området.

Desuden får du lejlighed til at få bistand, såfremt du skulle få dilemmaer med dit køb af stor rørtang. Ligeledes kan det anbefales at man er omhyggelig omkring de mest vedkommende vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af stor rørtang online, som for eksempel den byttepolitik internet forretningen tilsikrer.

I den sammenhæng er det tillige essesentielt, at man stadig bevarer sin kvitteringsmail, så man når som helst vil kunne påvise bestillingen af stor rørtang, uanset om man har købt ved Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 eller Stark.

Jens Nielsen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Morten J gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Helle Thomsen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Charlotte C gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

9 gode råd til online indkøb
1Forud for at nogen bestiller billige stor rørtang på en online virksomhed bør de principielt se på e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke super interessant. Ydermere er det smart at du er opmærksom på de mest centrale regler der har indflydelse på købet af billige stor rørtang online, til eksempel den returpolitik forretningen bruger.
2Det er jo efterhånden temmelig bekvemt for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige stor rørtang på forskellige online shops, og til tak tilbyder mange e-handler billig fragt. Dog kan det imidlertid blive fordelagtigt at granske nogle forskellige online selskaber efter billige priser forinden du gennemfører dit køb, så man er garanteret at modtage den mest betalelige pris.
3Vi tilråder shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omsluttet af et regelsæt, der begunstiger køberen overfor fup internet virksomheder. Som alternativ kan du vælge et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, hvis du foretrækker at afdrage betalingen senere.
4Trustpilot tilbyder dig ultra uafhængige løsninger til at efterse en stor portion eksisterende forbrugeres kritik og derved rekommanderer vi, at du tolker webshoppens bedømmelser forud for at du shopper billige stor rørtang online. Facebook tilbyder dig derudover visse fine genveje til at få indtryk af webshoppens kundetilfredshed.
5De fleste e-forretninger giver på nuværende tidspunkt alverdens billige metoder til levering til stor rørtang. En af de mest populære er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente dine varer lige når det passer dig. Fragtmetoden er jo ultra ukompliceret, samt oftest ydermere den mest betalelige leveringsudgave.
6Visse e-firmaer tilbyder levering uden beregning på stor rørtang, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der erhverves for et fastsat beløb. I øvrigt burde man udvælge den billigste leveringsmåde, som i mange tilfælde er at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted. Løsningen viser sig jævnligt ligeledes meget enkel. Den billigste leveringsversion vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
7Vi slår generelt et slag for at efterse om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, hvilket typisk er et signal om at online webshoppen imødekommer de opstillede regler, udover at online firmaet regelmæssigt tilses af fagmænd der forstår reglementet på området. Forud for at nogen handler billige stor rørtang hos en shop på nettet kunne de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsaftale.
8Den billigste metode til levering vil altid være selv at hente ordren, som jo afhænger af at du opholder dig nærved internet firmaets adresse. Den løsning kan være ualmindeligt relevant såfremt vi har brug for stor rørtang om kort tid. Alternativt så tilbyder en hel del e-forhandlere fragtfri levering, men i mange tilfælde under forudsætning af at man bestiller for en præcis sum.
9Fragtperioden er virkelig afgørende om du skal bruge produktet om et øjeblik, så i det øjemed er det forholdsvis meningsfuldt at du dobbelttjekker den forventede leveringstid ved stor rørtang. Størstedelen af netshops i Danmark reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres varer, men det er regnet ud fra at ordren laves tidligere end et givent klokkeslæt.