Bygpris.dk

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/tedev.dk/shopnet/wp-content/plugins/tobiasehlig/tobiasehlig.php on line 988

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/tedev.dk/shopnet/wp-content/plugins/tobiasehlig/tobiasehlig.php on line 1055

Strandsten pristjek

Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Strandsten betegnes også som pyntesten, der anvendes i haven til anlægs- og prydområder. Stenen stammer fra havet og kan enten være håndsorterede, så det kun er de flotte udgaver, der sælges, eller de kan være sorteret med maskine.

Du kan bruge stenen til pynteområder i haven, hvor det er ønsket at bringe det naturlige og rustikke udtryk frem.

Egenskaberne ved strandsten

Når du vælger materialer fra naturens hånd, får du de mest holdbare og slidstærke byggematerialer, som bibeholder deres elegante og smukke udseende år efter år.

Strandsten varierer i formerne, og de egner sig derfor til pyntområder i haven. Det kan være ved bede eller under et stort træ.

Stenene er kendetegnet af deres bløde, afrundede former. De er ofte lyse i nuancerne, hvilket skabet et klart og stilrent look, når du bruger dem til pynt i og omkring haven.

Sten fra stranden og havet mister hverken elegance eller styrke af at blive betrådt. Du kan få glæde af dine pynteområde i masser af år, når du vælger de flotte sten.

Du kan blandt andet få glæde af følgende fordele, når du vælger strandsten til dine pynteprojekter i haven:

Når du skal bestille sten til dit haveprojekt, skal du forholde dig til størrelser, mængde samt type.

Størrelsesmæssigt er det vigtigt, at stenene matcher dit formål, og deres nuancer har stor betydning for udtrykket i din have.

Køb og bestilling

Strandsten sælges i forskellige sorteringer. Mens nogle er håndsorterede, er andre sorterede ved hjælp af maskine. Det vil ofte være de største udgaver af stentypen, som er blevet sorteret med hænderne.

Når du bestiller dem, kan du være sikker på, at du får de absolut pæneste og mest afrundede sten, som vil forskønne din have i masser af år.

Har du brug for mindre udgaver af strandsten, vil det være de maskinsorterede. Når du bestiller disse, kan der være forekomst (op til 5%) af andre typer af sten i blanding.

Strandsten kan være fra 35-90mm og op til 120-230mm. Det afhænger af den forhandler, du vælger at handle hos.

Stenene er et sømateriale, der bliver suget op fra havbunden. Det sker flere steder i Danmark, og derfor kan der være forskel på størrelserne og sorteringer hos de forskellige havecentre og byggemarkeder, som sælger stentypen.

Det kan svare sig både økonomisk og praktisk, at du undersøger forskellige forhandlere på nettet, før du køber dine sten. På denne måde får du anledning til at sammenligne forskellige sten, og du får størst chance for at finde den bedste pris.

Levering af strandsten

Sømaterialet leveres i big bags, der kan indeholde op til 1ton pr. bag. Dette er en praktisk leveringsform, der holder materialet samlet.

Uanset om dit formål med stenene er at bruge dem til dræn eller til pynt, får du et naturmateriale, som vil tage sig flot ud i din have i masser af år.

Når du skal lægge sine sten, er det vigtigt at lægge dem løst til at starte med. Det kan kræve lidt kreativt arbejde at få dem lagt, så de passer til hinanden og det mønster, du ønsker at skabe med dem.

Anvendelse: til haven

Varianter: mosaik sorte danske store små hvide

Mængder: 1 ton 500 liter 1000 kg 15 kg 500 kg 10 kg 1 kubikmeter 25 kg 20 kg 25 kg 1 m3 800 kg 15 kg

Levering: i bigbag hent selv vognlæs trailer løst leveret i sække afhentning i løs vægt i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre har et bredt produktsortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du bør tænke igennem om det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge i blandt, foruden bare strandsten.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør man tjekke byggeshoppens betingelser.
Der er forskel på prisen på billige strandsten alt efter hvor du handler online. Enkelte har lave priser, imens øvrige tilbyder kompetent rådgivning. Du bør afveje hvad der er vigtigst for dig.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære fragten, så kunne du overveje at hente varerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
For mange er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. På grund af det bør du overveje at købe fra en netbutik, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af strandsten.
Det er helt klart meget afgørende at se, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder køber produkter fra adskillige producenter, og dermed kan du købe fra et bredt udvalg af strandsten online.
De store byggecentre er populære og landskendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre finder du i de større byer, og som følge af det har mange mulighed for at handle online og transportere produkterne personligt. Derfor kan du undgå fragtgebyret, samt tilmed få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få en billigere pris.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Derfor kan du modtage en høj grad af god assistance fra medarbejdere der er eksperter i netop strandsten.
Alverdens nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, som tit har danske ejere, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at handle strandsten online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

strandsten silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

strandsten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

strandsten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

strandsten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I god tid inden at du optager byggeprojektet må det være højst meningsfuldt at være sikker på, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig gældende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
2Du må nødig glemme din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. arbejdshjelm der beskytter dig med henblik på hændelige risici. Det er afgørende at have styr på din sikkerhed i arbejdet, især såfremt du ikke får hjælp fra en fagmand.
3Det kan være nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst såfremt det er store arbejdsopgaver. Store ombygninger stiller krav om flere personer. Ydermere viser det sig mere produktivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
4Du finder alverdens instruktioner og videoer online som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube tilbyder dig en masse anvendelig info, navnligt såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
5Man må aldrig mangle udstyr. Det er strategisk at have grejet parat når du igangsætter dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at tage højde for de tilhørende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
6Husk at overveje hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for bør skaffe assistance fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Hvis du sikrer dig assistance fra en fagperson kan du spare penge ved at at tage imod en pris fra diverse firmaer.
7Det kan blive afgørende at du har samtlige byggematerialer klar til brug på forhånd inden du begynder dit arbejde. Du kunne lave en overskuelig oversigt som samler de materialer der skal bruges, og som det næste gennemgå listen, med øje for at du er tryg ved at alt er som det skal være.
8Der kommer stort set altid uforudsigelige vanskeligheder i forbindelse med store byggeprojekter, og som følge heraf vil det vise sig essentielt at der er afsat tilstrækkelig plads i kalenderen, som gør at man føler sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
9Forberedelse vil være vejen til at lykkes med din byggeproces. Du skal lave en struktureret køreplan, som dikterer hvilke opgaver du vil lave på hvilke dage, samt en tilhørende nummerorden. Forsøg at være skarp når du udarbejder din køreplan.
10Glem ikke at du kan indhente økonomisk støtte til byggerier. Det gives såfremt byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver dermed at ombygningen har en positiv betydning for miljøet.
11Ved udendørs opgaver har vejrsituationen en stor rolle. Derfor må du regelmæssigt kigge på prognosen for vejret i forbindelse med arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede projekt.
12Det er fornuftigt at have et udgiftsbudget for dit projekt, så man har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være fornuftigt at nedskrive samtlige omkostninger, hvorefter man kunne dokumentere beløbet for hver enkelt.
Danskernes foretrukne byggecentre
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er yderst overlegent. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er meget betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er enormt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig flot. Vurderingen grundlægges af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er enormt betryggende. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.

Populære spørgsmål vedr. strandsten

 • Hvor er strandsten på tilbud?
 • Hvad er strandsten?
 • Hvor købes strandsten online?
 • Hvad koster strandsten?
 • Hvor købes strandsten billigt?
 • Hvor meget vejer strandsten?
 • Hvilken mulighed for levering er smartest?

  En hel del netbutikker i Danmark tildeler heldigvis en lang række forskellige billige leveringstyper til strandsten. Det mest populære er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din pakke når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er jo usædvanlig uproblematisk, og oftest derudover den mest prisbevidste leveringsløsning.

  Du kan derudover overveje at få ordren sendt hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen er jævnligt et hak mindre billig, men til gengæld virkelig ligetil med strandsten online. Den billigste mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men dette afhænger af at du fysisk befinder dig nærved netshoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på strandsten er selvfølgelig meget aktuel i tilfælde af at man har brug for varen om kort tid, og i det øjemed er det rimelig relevant at man tjekker den estimerede leveringstid på strandsten. En hel del outlets på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på flere produkter online, der dog er påkrævet at bestillingen gennemføres før et besluttet tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få produkterne afsted forinden personalet tager hjem.

  Nogle enkelte netbutikker byder på portofri levering på strandsten online, men undertiden er det forudsat at man køber for en konkret sum. Alternativt kunne man overveje den mest billige leveringstype, som typisk er at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop.

  En del byggemarkedskæder udlover afhentning hvor man køber billig strandsten hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark og Bygma. Byggemarkederne tildeler bl.a. afhentning af strandsten i følgende byer:

  Nørresundby, Hedensted, Randers, Vejle, Nykøbing Falster, Herlev, Vallensbæk, Hillerød, Horsens, Hedehusene, Sønderborg, Kokkedal, Hjørring, Birkerød, Viborg, Frederiksberg, Odder, Åbyhøj, Kalundborg, Ishøj, Esbjerg, Rudersdal, Helsingør, Næstved, Stenløse, Højbjerg, Risskov, Albertslund, Frederikshavn, Frederiksværk, Middelfart, Solrød Strand, Greve, Tilst, Brabrand, Gentofte, Rødovre, Brønderslev, Slagelse, Holstebro, Brønshøj, Hvidovre, Korsør, Aarhus, Struer, Brøndby, Ikast, Vanløse, Odense, Silkeborg, Farum, Aabenraa, Hørsholm, Ballerup, Jyllinge, Skive, Allerød, Charlottenlund, Søborg, Ringsted, Tårnby, Vordingborg, Haderslev, Hobro, Varde, Gladsaxe, Lyngby, Virum, Værløse, Dragør, Nakskov, Køge, Herning, Fredericia, København, Roskilde, Rønne, Holbæk, Grenaa, Frederikssund, Thisted, Aalborg, Haslev, Taastrup, Ølstykke, Svendborg, Kolding, Lillerød, Glostrup, Valby, Lystrup, Skanderborg, Nyborg, og Nærum, .

  Click-and-collect for strandsten er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

  Når vi kigger i data står det markant, at folk ofte efterspørger eksempelvis strandsten priser og billig strandsten. Derudover ser vi jævnligt mennesker efterspørge for eksempel strandsten online, køb strandsten og strandsten tilbud, foruden de udbredte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

  Bedste tilbud på strandsten

  Det er efterhånden særdeles smertefrit for købere at finde information om priser på billige strandsten online hos forskellige internet virksomheder, og for det har mange e-butikker set sig nødsaget til at mindske prisniveauet på strandsten en hel del, og ovenikøbet yde fragt uden omkostninger.

  Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig rentabelt at efterprøve visse internet forretninger efter tilbud og udsalg på strandsten online forud for at du gennemfører dit køb, så du er skudsikker på at antage den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Silvan.

  Du bør lige meget hvad være så påvagt, at ifald en forhandler på nettet forhandler billige strandsten online til en pris som virker grænseløst billig, så burde det i nogle tilfælde være et signal om en falsk online butik. Handler med kort er ikke desto mindre omsluttet af et lovbud, der værner en imod bedrageriske online selskaber.

  Generelt anbefaler vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du bruge et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du hellere vil afbetale regningen på strandsten senere. Det tilbydes typisk ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de velkendte byggekæder som fx Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

  Når der ses på søgedata står det markant, at folk jævnligt efterspørger for eksempel køb strandsten og strandsten tilbud. Vi ser derudover som regel mennesker kigge efter for eksempel billig strandsten, strandsten online samt strandsten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg strandsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 23 brugeranmeldelser.

  Intet at klage over” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: sorte små store mosaik danske hvide

  Mængder: 1000 kg 15 kg 1 kubikmeter 15 kg 25 kg 800 kg 1 m3 500 kg 20 kg 10 kg 1 ton 500 liter 25 kg

  Levering: i løs vægt afhentning trailer i poser hent selv løst leveret i sække i bigbag vognlæs

  Kig på eksisterende kunders meninger

  Trustpilot medfører nogle pæne genveje til at iagttage ret mange nuværende konsumenters evalueringer og af den grund slår vi et slag for, at du efterforsker e-shoppens anmeldelser forinden du lægger din bestilling på billige strandsten online.

  Facebook genererer tillige evigt anstændige metoder til at få et kig ind i internet shoppens kundefokus. Desuden ser vi mange e-shops hvor man kan publicere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som på samme måde må anvendes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

  Forinden folk bestiller billige strandsten online i en internet butik bør de faktisk gennemløbe webshoppens forretningsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig sjovt, især på de velkendte byggecentre som Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

  En anden mulighed kan derfor være at granske om e-forretningen er verificeret af e-mærket, som skulle være et signal om at internet shoppen adlyder de gældende danske regler, samt at online webshoppen ofte revurderes af fagfolk der mestrer de gældende love.

  Desuden giver det dig anledning til at blive hjulpet, såfremt du bliver udsat for problemstillinger i forbindelse med dit indkøb af strandsten. Ligeså er det anbefalelsesværdigt at man er vidende om de mest relevante bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med købet af strandsten online, fx hvilken returpolitik webbutikken anvender.

  I den relation er det samtidig vigtigt, at man altid gemmer ens ordrekvittering, så man fremadrettet kan bevise købet af strandsten, uafhængig af om man har købt fra Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 eller XL-Byg.

  Karen Johansen gav 5 stjerner

  Altid et godt tilbud

  Morten P gav 4 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Jesper gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  Michael M gav 4 stjerner

  Fin omgående levering

  Strandsten via online forhandlere

  Trustpilot fremskaffer aldeles gavnlige chancer for at gennemstøve en længere række aktuelle kunders tanker med køb af strandsten og herved går vi ind for, at du betragter internet butikkens bedømmelser forud for at du bestiller strandsten på nettet.

  Facebook præsterer desuden de facto solide chancer for at få en idé om webshoppens kundefokus. Her er der en del internet butikker hvor du kan publicere en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket også må anvendes til at bedømme kundetilfredsheden ift. køb af strandsten.

  Før du handler strandsten via nettet

  Forinden nogen handler strandsten hos en shop på nettet burde de for at være på den sikre side gennemlæse webbutikkens handelsvilkår, dog er det ofte et tidskrævende projekt.

  En anden valgmulighed kan derfor være at se nærmere på hvorvidt online firmaet er tilsluttet e-mærket, hvilket ofte er et fingerpeg om at internet selskabet lever op til de danske regler, foruden at internet shoppen nu og da evalueres af fagmænd som er meget fortrolige de gældende love for salg af strandsten på nettet.

  Desuden får du genvej til support, når du oplever dilemmaer i forbindelse med din ordre. Ligeledes er det klogt at du er oppe på mærkerne omkring de mest centrale forhold der indvirker på transaktionen.

  Fragt af strandsten

  Temmelig mange e-forhandlere udlover på nuværende tidspunkt mange forskellige fragtmuligheder. Den mindst kostelige type af levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter strandstenene, som desværre forudsætter at du bor nærved e-shoppens adresse.

  Leveringsdygtigheden kan vise sig at være vældig udslagsgivende i tilfælde af at vi har brug for strandstenene om få sekunder, så i det øjemed er det rigtig meningsfuldt at vi checker den forventede leveringstid på strandsten – som alligevel er afhængig af at ordren placeres forinden et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forud for at de lageransatte tager hjem.

  Visse webbutikker frembyder levering uden betaling på strandsten, men i reglen kræves det at man shopper for et præcist beløb.

  Produkterne der er præsenteret på den her side blev automatisk udvalgt af websitets produktrobot. Robotten har nemlig kigget et utal af varer for at finde de af de tilbud der relaterer sig mest til strandsten, og som søgemotoren derfor beregner vil vække din interesse.

  Foruden den søgesætning du skrev på Google har søgemotoren ligeledes indregnet søgninger, som den estimerer at mennesker med stor sandsynlighed skriver i den sammenhæng, eksempelvis bedste strandsten eller strandsten i poser foruden formuleringer som strandsten tilbud og strandsten i løs vægt.

  Den information kan den benytte som yderligere information til at fremvise de mest relevante varer. Vores data viser også at øvrige søgende søger efter eksempelvis strandsten købes, strandsten i løs vægt eller strandsten pris. Denne data har algoritmen også benyttet for, at navigere igennem massevis af produkter.

  Derudover kan det i data ses, at søgeordene strandsten i sække, strandsten i poser og strandsten i løs vægt er meget anvendte, og af den grund er de også medregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgeudtrykkene strandsten i poser, strandsten i poser og strandsten købes. Forhåbentlig viser det sig at du ikke blev skuffet over de viste tilbud, ved at minimum ét af disse kunne bruges.

  Strandsten hentes via velrenommerede webshops, f.eks. Bauhaus.dk, Silvan.dk, 10-4.dk, Stark.dk, JemogFix.dk, DavidsenShop.dk, Bygma.dk og XL-Byg.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles strandsten til…

  Hovedstaden: Lillerød, Hellerup, Smørumnedre, Slangerup, Nærum, Albertslund, Herlev, Taastrup, Gentofte, Gilleleje, Hundested, Hillerød, Espergærde, Gladsaxe, Helsinge, Hvidovre, Høje Taastrup, Allerød, Rødovre, Vanløse, Glostrup, Charlottenlund, Fredensborg, Stenløse, Værløse, Lyngby, Frederikssund, Valby, Frederiksberg, Snekkersten, Holte, Hellebæk, Ølstykke, Kokkedal, Farum, Rønne, Frederiksværk, København, Virum, Brøndby, Hørsholm, Birkerød, Ishøj, Humlebæk, Dragør, Dyssegård, Måløv, Roskilde, Søborg, Helsingør, Nivå, Vallensbæk, Hedehusene, Ballerup, Tårnby, Brønshøj, Rudersdal

  Syddanmark: Fredericia, Bramming, Ringe, Sønderborg, Ribe, Nordborg, Kerteminde, Munkebo, Faaborg, Rødekro, Nyborg, Odense, Esbjerg, Grindsted, Børkop, Billund, Haderslev, Svendborg, Varde, Assens, Otterup, Tønder, Kolding, Vojens, Middelfart, Aabenraa, Vejen

  Nordjylland: Frederikshavn, Nibe, Svenstrup, Aalborg, Hadsund, Skagen, Hirtshals, Hjørring, Sæby, Nykøbing Mors, Aars, Brønderslev, Hobro, Aabybro, Nørresundby, Thisted, Støvring

  Sjælland: Korsør, Jyllinge, Fensmark, Næstved, Slagelse, Ringsted, Sorø, Skælskør, Nykøbing Falster, Køge, Nakskov, Tune, Herfølge, Maribo, Greve, Vordingborg, Kalundborg, Nykøbing Sjælland, Holbæk, Solrød Strand, Haslev

  Midtjylland: Løgten, Herning, Viborg, Grenaa, Ikast, Hammel, Mårslet, Aarhus, Ebeltoft, Bjerringbro, Løsning, Struer, Randers, Skive, Hornslet, Odder, Vejle, Egå, Skjern, Holstebro, Åbyhøj, Tilst, Ry, Hasselager, Hadsten, Lemvig, Beder, Kjellerup, Malling, Silkeborg, Hørning, Risskov, Højbjerg, Galten, Skødstrup, Brabrand, Horsens, Ringkøbing, Brande, Skanderborg, Hinnerup, Lystrup, Hedensted

  9 gode råd til online indkøb
  1Generelt slår vi et slag for at efterse hvorvidt internet butikken er støttet af e-mærket, grundet at det typisk er en angivelse af at internet forhandleren accepterer de danske love, udover at internet webshoppen rutinemæssigt besøges af fagmænd der har indsigt i reglementet på området. Forinden nogen handler billige strandsten hos en e-forhandler kan de de facto løbe igennem e-shoppens forretningsbetingelser.
  2Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfavnet af en anordning, hvilket værner folk imod svindlende internet selskaber. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte et tilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du agter at afbetale betalingen over en længere periode.
  3Leveringstidspunktet er selvfølgelig rigtig vital såfremt vi har behov for varerne øjeblikkeligt, og herved er det jo aktuelt at du studerer den anslåede leveringsdato for strandsten. En lang række netshops i Danmark præsterer billig 1 hverdags levering på massevis af varenumre, men det betinges af at der bestilles før et givent tidspunkt.
  4Trustpilot indebærer uden sammenligning stabile genveje til at udforske en stor gruppe øvrige køberes domme og derfor anbefaler vi, at du kigger nærmere på online shoppens bedømmelser forud for at du køber billige strandsten online. Facebook tilbyder endvidere fuldkommen stabile metoder til at få en idé om online butikkens popularitet.
  5En lang række internet selskaber foreslår nu om dage diverse forskellige billige muligheder for fragt til strandsten. En af de mest almindelige er for nærværende afhentningssteder, fordi du på den måde nemt kan hente de købte varer når det passer dig. Metoden er nemlig vældig nem, samt tit ydermere den billigste leveringsversion.
  6Nogle enkelte e-forhandlere garanterer fragt uden beregning på strandsten, men i mange tilfælde forudsætter det at du køber for et bestemt beløb. Alternativt skulle du vælge den mindst kostelige leveringsmulighed, hvilket tit er at få kørt dine varer til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver gennemsnitligt samtidig ualmindeligt problemfri. Den mest prisbevidste fragtmulighed er unægtelig at du selv henter varerne.
  7Før nogen handler billige strandsten hos en netshop kan man helt sikkert gennemlæse dens vilkår, det er dog tit ikke videre spændende. Tilmed rekommanderer vi at køberen er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde retningslinjer der kan influere på købet af billige strandsten online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet forretningen anvender.
  8Den billigste leveringsversion vil til enhver tid være selv at hente varerne, som desværre kræver at du har bopæl lige ved online shoppens lager. Den form for fragt kan vise sig at være ret så aktuel hvis man står og skal bruge strandsten om et øjeblik. Alternativt så tilbyder nogle online outlets gratis fragt, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man handler for et fastslået beløb.
  9Det er efterhånden i høj grad let for alle og enhver at finde information om priser online på billige strandsten fra forskellige e-butikker, og følgelig frembyder utallige online shops portofri fragt. Derfor kan det trods alt blive lukrativt at efterprøve indtil flere internet foretagender efter rabat og tilbud forinden du bestiller, så man er tryg ved at modtage den mest betalelige pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk