Bygpris.dk

Streglaser

geoFENNEL Streglaser FLG 40-PC Grøn SP
1.995 kr.
Læs mere
PLS Streglaser PLS 180
2.623 kr.
Læs mere
geoFENNEL streglaser Geo6X rød 3 x 360°
2.195 kr.
Læs mere
geoFENNEL Streglaser FL 40 3-linje laser - HP
1.248 kr.
Læs mere
geoFENNEL Streglaser multiliner FL 55 plus
4.095 kr.
Læs mere
geoFENNEL Streglaser Square Liner II vinkellaser
748 kr.
Læs mere
PLS Streglaser FT 90 vinkellaser
2.498 kr.
Læs mere
PLS Streglaser PLS 180 Grøn
4.619 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have varerne hurtigt eller blot ønsker at spare fragten, så kan du overveje at transportere byggematerialerne selv. Dette er særligt et alternativ i de store byggemarkeder.
For en del er byggeprojekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne handle hos en webshop, som kan give tips og tricks til valg af streglaser.
Flere byggekæder udbyder et stort vareudvalg, imens andre fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør vide om det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot streglaser.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige streglaser alt efter hvor du handler online. En del giver billige priser, og øvrige vil have kompetent rådgivning. Du skal reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Du bør derfor undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Det er helt klart meget relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og derfor har kunderne tilbuddet om at bestille online og transportere materialerne på eget initiativ. Af den grund har du valget om at undvære leveringsgebyret, og sågar hente produkterne på kortere tid.
De gængse byggemarkeder udbyder produkter fra forskellige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af streglaser online.
De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, som medvirker til øget tryghed når du skal købe online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker styrer selv produktionen af de varer der sælges fra større webshops. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online kan du muligvis få billigere priser.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, som tit er danske, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe streglaser online hos dem.
Diverse små butikker er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, idet de ikke sælger andet. Af den grund er det forventeligt at du får en høj grad af brugbar rådgivning fra nogle med specialistviden i netop streglaser.
Danmarks største byggecentre

Stark startede i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

streglaser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

streglaser jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

streglaser bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

streglaser silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du kan forsøge at få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes forudsat at ombygningen er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte betinger at byggeriet har en positiv betydning for miljøet.
2Inden du påbegynder arbejdet kan det være ganske centralt at have styr på, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der gælde forskellige regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
3Planlægning bliver metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du anbefales at udarbejde en klar dagsorden, der dikterer hvilke opgaver der laves hvornår, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder køreplanen.
4Du bør på ingen måde glemme sikkerheden, så glem ej beklædning som fx arbejdshjelm som sikrer dig mod eventuelle uheld. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, især ifald du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
5Det bør overvejes hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du alternativt burde sikre dig assistance fra en fagperson til afslutningen af projektet. Når du skal have hjælp fra en fagperson er det fornuftigt at tage imod uforpligtende tilbud fra flere selskaber.
6Der kommer ofte pludselige problemer når det handler om omfattende opgaver, og på grund af det viser det sig afgørende at man har afsat rigeligt med tid i planen, som bidrager til at man kan være sikker på at nå i mål til tiden.
7Du bør ikke på noget tidspunkt fattes grej. Typisk kan det vise sig strategisk at du har det klar akkurat som du påbegynder byggeprojektet. Det er derudover godt at tillægge de medfølgende udgifter i budgettet.
8Ved opgaver udendørs har vejrsituationen stor betydning. Derfor bør du tit lægge mærke til meldingerne om vejret i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at piske ned absolut lige når du er gået i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
9Der findes rigelige mængder af guides og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube er formidler af rigelig anvendelig viden, særligt når du bruger den engelske version.
10Måske kan det blive aktuelt at du har de presserende byggematerialer handlet ind forud for at du starter byggeprocessen. Du kunne med fordel nedskrive en simpel huskeliste indeholdende alt hvad du får brug for, og derefter granske hvert enkelt punkt, med øje for at du sikrer dig at du har husket det hele.
11Det anbefales at søge hjælp til projektet, ikke mindst ved vigtige ombygninger. Større projekter bør udføres af flere folk. Ydermere bør det blive hurtigere og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
12I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have et budget for ombygningen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være forstandigt at beskrive samtlige poster, og herefter indsamle udgiften ved dem slavisk.
De mest populære byggecentre
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er absolut godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % giver bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er meget imponerende. Ratingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

Flere e-forretninger udlover i øjeblikket en lang række forskellige billige former for fragt til streglaser. Den mest benyttede er efterhånden pakkeshoppen, og så afhenter du blot din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er nemlig ekstremt fleksibel, samt endda tillige den mest billige leveringsudgave.

Du kan tillige udse dig at få varerne sendt til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen er mange gange en kende dyrere, men endvidere særligt bekvem med streglaser online. Den mest billige mulighed for fragt er unægtelig at hente varerne selv, hvilket dog stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af webshoppens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på streglaser er jo virkelig vital såfremt man har behov for varerne øjeblikkeligt, så i det øjemed er det forholdsvis fornuftigt at vi besigtiger den forventede leveringsdato ved streglaser. En del firmaer på nettet – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på flere varenumre online, men som imidlertid er regnet ud fra at ordren laves forinden et nøjagtigt tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne på posthuset før pakkepersonalet tager hjem.

Nogle netshops garanterer fragtfri levering på streglaser online, men ofte kun hvis der aftages for en bestemt pris. Alternativt burde man gribe den billigste fragtmetode, der tit vil være at få kørt din bestilling til et afhentningssted.

Temmelig mange kæder tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig streglaser online men afhenter i byggecenteret. Fx Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma og Bauhaus. De tilbyder for eksempel klik-og-hent på streglaser i følgende byer:

Svendborg, Ishøj, Nyborg, Rudersdal, Brabrand, Kokkedal, Randers, Næstved, Åbyhøj, Silkeborg, Lyngby, Skive, Dragør, Allerød, Tilst, Holbæk, Thisted, Herning, Tårnby, Valby, Hørsholm, Taastrup, Varde, Jyllinge, Middelfart, Ballerup, Horsens, Kalundborg, Haderslev, Glostrup, Aalborg, Vejle, Odder, Sønderborg, København, Farum, Herlev, Albertslund, Holstebro, Birkerød, Ringsted, Hedensted, Solrød Strand, Brøndby, Hvidovre, Hobro, Hillerød, Virum, Højbjerg, Skanderborg, Risskov, Frederikssund, Gentofte, Hjørring, Lystrup, Søborg, Vanløse, Struer, Roskilde, Aabenraa, Nykøbing Falster, Stenløse, Esbjerg, Lillerød, Frederiksværk, Hedehusene, Haslev, Odense, Rønne, Ikast, Brønshøj, Vordingborg, Nakskov, Kolding, Charlottenlund, Greve, Aarhus, Rødovre, Fredericia, Slagelse, Frederiksberg, Viborg, Gladsaxe, Helsingør, Brønderslev, Korsør, Ølstykke, Nærum, Værløse, Frederikshavn, Køge, Nørresundby, Vallensbæk, og Grenaa, .

Afhentning for streglaser er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland).

Når der ses på søgedata bliver det markant, at folk jævnligt leder efter fx streglaser tilbud og streglaser online. Man ser derudover jævnligt internet shoppere søge efter bl.a. billig streglaser, streglaser priser samt køb streglaser, foruden de gængse byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Tilbud på streglaser

Det har vist sig at være usædvanlig praktisk for os alle at vurdere prisniveauet på billige streglaser online på tværs af internet varehuse, og følgelig har de fleste internet outlets ikke kunne lade være med at sænke salgspriserne på streglaser voldsomt, og ovenikøbet byde på fragt uden omkostninger.

Men det kan immervæk vise sig fordelagtigt at checke nogle internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på streglaser online inden du handler, så man er tryg ved at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

Du må bare være obs på, at i tilfælde af at en e-forhandler tilbyder billige streglaser online til en pris der virker grænseløst billig, kan det tit være et signal om en fup internet shop. Shopping med kort er imidlertid indbefattet af et regelsæt, som bistår folk overfor bedrageriske internet foretagender.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du vælge en løsning fra fx ViaBill, såfremt du agter at honorere regningen på streglaser ude i fremtiden. Dette fås typisk hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Ved indkig i tallene bliver det klart, at internetbrugere typisk søger efter for eksempel streglaser online og køb streglaser. Vi ser derudover som regel internet shoppere søge for eksempel streglaser priser, billig streglaser og streglaser tilbud.

Undersøg tidligere brugeres meninger

Trustpilot tilbyder faktisk stabile genveje til at blive klogere på ganske mange nuværende brugeres vurderinger og på grund af dette er det prisværdigt, at du beser online firmaets omtaler før du placerer din ordre på billige streglaser online.

Facebook frembyder også egentlig belejlige genveje til at få et kig ind i e-forretningens kundefokus. I øvrigt ser vi faktisk forhandlere på nettet hvor det er muligt at aflevere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere må benyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige streglaser online hos en internet forhandler kunne man egentlig bese dens handelsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke særlig interessant, især på de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg og Bygma.

Alternativet kunne derfor være at tjekke om online forretningen er godkendt af e-mærket, grundet at det ofte er et sympol på at webshoppen efterkommer dansk lovgivning, samt at webshoppen nu og da revideres af sagkyndige der er inde i de gældende vilkår.

Dette er desuden din anledning til at få assistance, såfremt du forvoldes problemer som følge af din bestilling af streglaser. I øvrigt støtter vi at kunden er hensynstagende til de vigtigste reglementer gældende for købet af streglaser online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed e-forretningen tilbyder.

På grund af dette er det virkelig essesentielt, at man stadig sikrer ens faktura e-mail, så man når som helst vil kunne vidne om købet af streglaser, hvad end man har købt ved 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg eller Davidsen.

Peter Jørgensen gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Helle gav 4 stjerner

Intet at klage over

Lene gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Pia N gav 5 stjerner

Som altid

9 gode råd til indkøb via nettet
1Generelt går vi ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er en del af en lovbestemmelse, hvilket sikrer en imod bedrageriske internet shops. Som en anden løsning kunne du benytte en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at honorere prisen ude i fremtiden.
2Generelt anbefaler vi at tjekke hvorvidt e-butikken er e-mærket, hvilket burde være en erklæring om at internet butikken retter sig efter de danske love, foruden at e-butikken jævnligt revideres af jurister som mestrer de gældende bestemmelser. Forinden nogen bestiller billige streglaser hos en netshop kunne de på en vis måde gennemløbe webshoppens handelsaftale.
3Leveringshastigheden er jo super essentiel hvis vi mangler din ordre lige om lidt, og i det øjemed er det virkelig aktuelt at du studerer den estimerede leveringstid ved streglaser. En hel del online outlets præsterer billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varenumre, der dog er betinget af at bestillingen anbringes tidligere end et fastslået klokkeslæt.
4Forinden folk shopper billige streglaser på en internet butik kan man faktisk gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens forretningsvilkår, det er dog bare ikke særlig morsomt. Yderligere foreslåes det at køberen er hensynstagende til de mest vedkommende regler der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige streglaser online, som eksempelvis hvilken ombytningsret e-forretningen har.
5Mange webshops i Danmark tildeler til alt held flere billige former for levering til streglaser. En af de mest moderne er p.t. at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Muligheden er nemlig særdeles let gængelig, og oftest desuden den mindst kostelige slags levering.
6Nogle enkelte internet forhandlere garanterer levering uden betaling på streglaser, men ofte er det forbeholdt når man indkøber for et præcist beløb. Alternativt skulle man snuppe den mest betalelige leveringsmodel, der typisk er at få dem til at køre pakken til et afhentningssted. Metoden bliver til tider ligeledes i høj grad let gængelig. Den mest betalelige leveringsmulighed er utvivlsomt at du selv henter ordren.
7Trustpilot frembringer en række ønskværdige muligheder for at tolke en lang række andre brugeres iagttagelser og på grund af dette går vi ind for, at du sonderer online forhandlerens omtaler forud for at du køber billige streglaser online. Facebook leverer for øvrigt ret så fantastiske metoder til at få indtryk af online webshoppens kundetilfredshed.
8Den billigste leveringsmulighed vil til enhver tid være at hente produkterne selv, men den mulighed betinges af at du bor i nærheden af e-handlens adresse. Den fragttype kan vise sig at være temmelig relevant forudsat man har behov for streglaser inden for få dage. Alternativt så tilbyder nogle enkelte webbutikker levering uden omkostninger, men for det meste er det under forudsætning af at man handler for en bestemt pris.
9Det er efterhånden ekstremt fremkommeligt for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser online på billige streglaser hos diverse e-forhandlere, og til tak frembyder flertallet af netshops gratis levering. Det kan alligevel være lønnende at eftergå nogle enkelte internet outlets efter billige priser forinden du handler, så man er tryg ved at få den skarpeste pris.