Bygpris.dk

Sugeslange

Sugeslange Ø120 x 10 Meter
1.695 kr.
Læs mere
Sugeslange Ø140 x 10 Meter
1.395 kr.
Læs mere
Sugeslange Ø80 x 10 Meter
1.688 kr.
Læs mere
Sugeslange Ø110 x 10 Meter
1.295 kr.
Læs mere
Sugeslange Ø63 x 10 Meter
1.440 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder tilbyder et enormt vareudvalg, imens øvrige fokuserer på en specifik type af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, udover blot sugeslange.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør man tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Det er absolut utrolig afgørende at se, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at købe fra en netbutik, som giver sparring omkring sugeslange.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige sugeslange fra byggekæde til byggekæde. En del giver billige priser, og nogle vil have kompetent rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Hvis du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel køre produkterne personligt. Det er i høj grad en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger varer fra mange leverandører, og takket være dette kan du købe fra et bredt sortiment af sugeslange online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede mange steder i landet, og på grund af det har de fleste adgang til at bestille online og fragte varerne selv. Af den grund har man mulighed for at undgå fragtomkostningen, og samtidig have produkterne straks.
De store byggekæder er udbredte og bekendte forretninger, som kan give øget tryghed når man handler online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netshops er små familievirksomheder, der tit er dansk ejede, gerne tilmed fra dit lokalområde. Disse støtter du ved at købe sugeslange online fra deres webshop.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er eksperter i deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor bør du modtage en høj grad af begavet service fra folk med ekspertviden i netop sugeslange.
De fleste specialiserede webshops styrer selv produktionen af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få skarpere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
sugeslange jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

sugeslange harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

sugeslange bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

sugeslange silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af mere end 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af cirka 500 ansatte i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Før du starter byggeprocessen kan det være ultra betydningsfuldt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig gældende regler for, hvad du må, og hvad du ikke må.
2Man bør under ingen omstændigheder undvære udstyr. Jævnligt kan det vise sig smart at have udstyret til disposition idet du igangsætter dit byggeprojekt. Husk også at inkludere omkostningerne hertil i dit budget.
3Der ligger stribevis af instruktioner og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube kan hjælpe med utrolig meget konstruktiv oplysning, særligt såfremt du søger på engelsk.
4Du må for alt i verden ikke glemme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom hjelm og sko der hjælper dig med henblik på hændelige risici. Det er fornuftigt at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, navnlig når du ikke har professionel assistance.
5Der kommer utvivlsomt overraskende hovedpiner når det kommer til store opgaver, og som følge heraf viser det sig betydningsfuldt at man har afsat betragtelig tid i planen, med formålet om at man kan være selvsikker på at man når det til siden.
6Det kan overvejes at sikre sig hjælp til byggeprojektet, ikke mindst hvis det er vigtige projekter. Omfangsrige ombygninger stiller krav om flere folk. Ydermere bliver det mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
7I mange tilfælde vil det være fundamentalt at udfærdige et budget for ombygningen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være økonomisk at nedfærdige hver enkelt omkostning, hvorefter man kan nedskrive omkostningen ved dem én og én.
8Forberedelse vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du bør nedskrive en strømlinet dagsorden, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp idet du laver din handlingsplan.
9Måske du burde vurdere om det er optimalt at klare det hele selv, eller du burde tilkøbe hjælp fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Når du fremskaffer eksperthjælp vil det ofte være en god idé at notere tilbud fra forskellige entreprenører.
10Muligvis vil det vise sig af stor betydning at have de relevante materialer klar til brug forud for at du begynder dit byggeprojekt. Du har god gavn af at sammensætte en enkel oversigt hvoraf der fremgår alt der er nødvendige, og bagefter granske oversigten, med det formål at du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
11Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. På grund af dette må du jævnligt kigge på femdøgnsprognosen i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det med et brag starter med at piske ned nøjagtig som du vil i gang med dit avancerede byggeprojekt.
12I nogle tilfælde kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at projektet hjælper miljøet. Af få støtte forudsætter med andre ord at projektet forbedrer naturen.
De højest bedømte byggecentre
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er ekstremt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er enormt betryggende. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er hamrende imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

En hel del shops på nettet tildeler til alt held alverdens billige løsninger til levering til sugeslange. En af favoritterne er i dag udleveringssteder, hvor du selv henter din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er nemlig ultra bekvem, samt oftest endda den billigste leveringstype.

Du burde endvidere planlægge at få leveret til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Leveringstypen viser sig godt nok en tand mindre billig, men omvendt særligt gnidningsløs med sugeslange online. Den mindst kostelige leveringsudgave vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, som dog stiller krav om at du befinder dig nærved e-handlens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på sugeslange kan i nogle tilfælde være yderst udslagsgivende ifald vi behøver varerne inden for få dage, og derfor er det naturligvis passende at vi studerer det estimerede leveringstidspunkt på sugeslange. Temmelig mange e-forhandlere – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter online, men som ikke desto mindre står og falder med at der bestilles tidligere end et fast tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få varen ekspederet før de lageransatte har fyraften.

Visse shops på nettet præsterer fri fragt på sugeslange online, men typisk er det så præmissen at man shopper for et præcist beløb. Derudover kan man foretrække den prisbilligste form for levering, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted.

Masser af byggemarkeder foreslår click-and-collect hvor man handler billig sugeslange online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen. Byggekæderne foreslår fx afhentning af sugeslange i disse områder:

Hjørring, Tilst, Lillerød, Aalborg, Vanløse, Værløse, Helsingør, Brabrand, Glostrup, Fredericia, København, Roskilde, Stenløse, Hørsholm, Lystrup, Gentofte, Hedensted, Albertslund, Greve, Haderslev, Brønderslev, Middelfart, Taastrup, Nørresundby, Kokkedal, Frederiksberg, Ringsted, Valby, Risskov, Aarhus, Næstved, Viborg, Esbjerg, Slagelse, Horsens, Holbæk, Søborg, Skanderborg, Kalundborg, Frederikssund, Frederiksværk, Haslev, Rønne, Tårnby, Ølstykke, Holstebro, Charlottenlund, Birkerød, Vallensbæk, Brøndby, Jyllinge, Solrød Strand, Hillerød, Nykøbing Falster, Nakskov, Grenaa, Ikast, Korsør, Ballerup, Skive, Odense, Rudersdal, Allerød, Vejle, Nærum, Vordingborg, Ishøj, Virum, Køge, Silkeborg, Odder, Farum, Thisted, Højbjerg, Struer, Varde, Hedehusene, Åbyhøj, Hvidovre, Herlev, Herning, Dragør, Lyngby, Brønshøj, Nyborg, Svendborg, Gladsaxe, Aabenraa, Rødovre, Frederikshavn, Sønderborg, Kolding, Hobro, og Randers, .

Click-and-collect af sugeslange er muligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland).

Ved kig i tendenserne står det tydeligt, at online shoppere mange gange kigger efter eksempelvis sugeslange online og køb sugeslange. Derudover oplever vi mange gange mennesker lede efter blandt andet sugeslange priser, billig sugeslange samt sugeslange tilbud, plus de store byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus.

Gode priser på sugeslange

Det er efterhånden særdeles smart for købere at vurdere prisniveauet på billige sugeslange online hos flere forretninger på nettet, og følgelig har flere butikker på nettet fundet det uundgåeligt at nedsætte prisen på sugeslange drastisk, og derudover love levering uden betaling.

Dog kan det til hver en tid blive smart at besigtige flere netbutikker efter tilbud og rabatter på sugeslange online forud for at du gennemfører din handel, så du er tryg ved at skaffe sig den bedste pris. Se ikke bare hos de store byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Du må bare være omhyggelig med, at hvis en netbutik reklamerer billige sugeslange online til salg for en salgspris som kan virke himmelråbende tiltalende, så kunne det i nogle tilfælde være et symbol på en uærlig online webshop. Køb med betalingskort er i hvert fald omfavnet af et regulativ, hvilket beskytter folk imod bedrageriske forretninger på nettet.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du anvende et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at dække beløbet til sugeslange over et længere tidsrum. Dette foreslåes ofte hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som eksempelvis Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus og Stark.

Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere ofte søger efter fx køb sugeslange og billig sugeslange. Man ser desuden ofte internet shoppere søge blandt andet sugeslange priser, sugeslange online og sugeslange tilbud.

Se nærmere på eksisterende kunders meninger

Trustpilot forærer dig faktisk habile løsninger til at iagttage en stor gruppe forhenværende køberes tanker og på grund af dette er det prisværdigt, at du verificerer e-butikkens bedømmelser forinden du placerer din ordre på billige sugeslange online.

Facebook præsterer tilsvarende uden sammenligning stabile genveje til at få en idé om e-butikkens pålidelighed. Derudover er der en række forhandlere på nettet hvor det er muligt at sammensætte en omtale af deres købsoplevelse, som på samme måde må tages i brug til vurdering af kundernes tilfredshed.

Før folk bestiller billige sugeslange online i en webshop behøver man uden tvivl studere dens forretningsbetingelser, det er dog tit ikke særlig interessant, specielt med de gængse byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

En anden mulighed kunne være at kigge om internet virksomheden er støttet af e-mærket, fordi det ofte er et sympol på at online forhandleren respekterer de officielle regler, udover at internet butikken hyppigt gennemses af jurister der er indført i reglerne.

Derudover giver det dig genvej til at blive assisteret, ifald du skulle få besvær i processen med din ordre på sugeslange. Udover dette er det en hjælp at du er hensynstagende til de mest relevante forhold der kan have indvirkning på købet af sugeslange online, eksempelvis hvilken returrettighed e-forhandleren benytter.

I den forbindelse er det samtidig vigtigt, at man stadigvæk beholder ens kvittering på e-mail, således man fremadrettet kan bevise købet af sugeslange, uanset om man handler fra Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus eller Stark.

Jette gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Hans F gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Tina Olsen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Rasmus gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

9 tips til køb på nettet
1Vi anbefaler at undersøge om e-forretningen er støttet af e-mærket, siden det bør være et fingerpeg om at online butikken tilslutter sig de officielle danske regler, samt at online virksomheden regelmæssigt revideres af fagfolk som har meget erfaring med retningslinjerne. Forinden folk køber billige sugeslange på en online webshop kan man for at være på den sikre side løbe igennem e-butikkens handelsvilkår.
2Det har vist sig at være rigtig ligetil for internetbrugere at sammenligne priser online på billige sugeslange hos diverse internet butikker i Danmark, og herved frembyder en hel del e-handler fragt uden omkostninger. Det kan dog immervæk vise sig profitabelt at besigtige visse internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabat forud for at du køber, således at man er sikret at få fat i den bedste pris.
3Trustpilot yder aldeles udmærkede chancer for at besigtige ret mange nuværende kunders opfattelser og på grund af dette er det en hjælp, at du eftergår online webshoppens kritik forud for at du bestiller billige sugeslange online. Facebook frembyder ydermere forholdsvis udmærkede chancer for at få indsigt i online shoppens kundetilfredshed.
4Inden folk handler billige sugeslange hos en e-forretning bør de faktisk gennemgå webshoppens vilkår, men det er oftest ikke videre interessant. Derudover er det fornuftigt at du er påpasselig med de fundamentale bestemmelser i forbindelse med bestillingen af billige sugeslange online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik online forretningen anvender.
5Den mindst kostelige type af levering vil til enhver tid være at hente varerne selv, som dog er betinget af at du har bopæl med kort afstand til internet selskabets tilholdssted. Den løsning til levering er naturligvis yderst betydningsfuld om vi mangler sugeslange øjeblikkeligt. Alternativt så lover indtil flere e-butikker levering uden omkostninger, men tit afkræver det at du bestiller for en bestemt sum.
6Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfattet af en foranstaltning, hvilket forsvarer køberen overfor uægte online forhandlere. Alternativt kan du benytte en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at honorere prisen over en periode.
7Nogle internet forhandlere lover levering uden gebyr på sugeslange, men tit er det så præmissen at du køber for et fastsat beløb. I øvrigt må du tage den mest prisbevidste fragttype, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig typisk samtidig særdeles nem. Den mest betalelige form for levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
8Størstedelen af internet outlets tilbyder heldigvis en hel del forskellige billige leveringsmetoder til sugeslange. En af dem der er mest anvendt er i dag pakkeshops, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine nye produkter præcis når det passer dig. Leveringsformen er nemlig ekstremt let, samt tit endvidere den billigste fragtform.
9Fragttiden kan være ret så aktuel hvis du har behov for dine nye produkter om kort tid, og af den grund er det sandelig meningsfuldt at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid for sugeslange. Masser af internet varehuse tilbyder billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres produkter, men husk at det står og falder med at ordren aflægges før et givent klokkeslæt.