Bygpris.dk

Super 8 sten pristjek

I tabellen herunder har vi listet 3 webshops der sælger super 8 sten, sammen med den pris de tager for 48 stk inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 48 stk for 2.523 kr., som er hele 53 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 48 stk super 8 sten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.523 kr.Køb
3.153 kr.Køb
3.153 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 48 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et bredt produktsortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, udover bare super 8 sten.
For en del er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at vælge en online byggeshop, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af super 8 sten.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil undgå fragten, så kan du med fordel hente produkterne på egen hånd. Det er i særdeleshed muligt ved de velkendte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør du undersøge butikkens regningslinjer.
Du vil finde forskelle i priserne på billige super 8 sten hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have gode priser, og andre vil have faglig rådgivning. Du må afveje hvad du vurderer er vigtigst.
Det er naturligvis utrolig relevant at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder sælger produkter fra alverdens nichebutikker, og pga. det kan du bestille fra et stort sortiment af super 8 sten online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og på grund af det har kunderne valget om at handle online og fragte produkterne selv. I kraft af det har man valget om at blive fri for fragtomkostningen, og samtidig have produkterne lige nu.
De store byggekæder er populære og bekendte virksomheder, som medvirker til ubekymrethed til dig som køber online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

De fleste webshops som sælger få produkter er producenter af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du lavere priser.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er eksperter i deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse varer. Således bør du få en høj grad af informativ rådgivning fra nogle med specialistviden i lige præcis super 8 sten.
Alverdens nicheforretninger på nettet er opstartsfirmaer, som tit har danske ejere, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem kan du støtte ved at handle super 8 sten online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

super 8 sten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

super 8 sten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

super 8 sten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

super 8 sten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Godt forarbejde bliver nøglen til succes med arbejdet. Du er nødt til at forfatte en velovervejet køreplan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og derudover en nummerorden. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver køreplanen.
2Du skal aldrig undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse inklusiv sikkerhedssko der sikrer dig overfor hændelige ulykker. Det er smart med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke køber hjælp fra en fagperson.
3Ofte vil det være betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for renoveringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør blive rationelt at gennemgå samtlige udgiftsposter, og dernæst kortlægge eventuelle tilbud på dem alle sammen.
4Husk at du kan hente offentligt tilskud til renoveringer. Det gives forudsat at renoveringen gør en forskel for klimaet. Af få støtte betinger at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
5Der præsenterer sig stort set altid utidige hovedpiner når det gælder avancerede projekter, og herved er det betydningsfuldt at der er afsat rimelig plads i handlingsplanen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
6For projekter udendørs kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Derfor kan du løbende tjekke vejrprognosen i de dage der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke med et brag begynder at vælte ned i samme sekund som du vil påbegynde dit avancerede projekt.
7Du må aldrig mangle arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig vigtigt at have værktøjet parat før du tager fat på byggeriet. Derudover er det vigtigt at indkalkulere udgifterne hertil i det økonomiske overblik.
8Det kan vise sig nyttigt at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed i tilfælde af større byggeopgaver. Flere projekter kræver mere end en person. Derudover vil det blive mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
9Der ligger alverdens instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube supporterer dig med ekstremt meget udbytterig information, specielt når du benytter engelske ord i din søgning.
10I god tid inden at du igangsætter arbejdet kan det vise sig aldeles værdifuldt med et tilsagn om, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde en række regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Det kan give mening at overveje om du selv vil klare det hele, eller du alternativt burde sikre dig hjælp fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Ifald du søger professionel assistance kan det være en god idé at lede efter prisoverslag fra diverse entreprenører.
12Det kan blive værdifuldt at have de relevante byggematerialer til rådighed før du starter dit byggeprojekt. Du kunne udarbejde en overskuelig note med alt du har brug for, og derefter granske oversigten, med øje for at du kan føle dig sikker på at du har husket alt.
De højest ratede byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er kolossalt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Masser af internet forretninger giver i vore dage diverse billige former for fragt til super 8 sten. En yndling er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte produkter når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er jo særdeles uproblematisk, og tit desuden den mest betalelige leveringsløsning.

Du burde også påtænke at vælge levering hjem til dig selv eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden bliver en gang i mellem lidt dyrere, men ligeledes super ukompliceret med super 8 sten online. Den mest letkøbte fragtmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, hvilket dog stiller krav om at du lever tæt på online virksomhedens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på super 8 sten er naturligvis super betydningsfuld forudsat man skal bruge varerne om få sekunder, og med det formål er det særdeles centralt at du efterser leveringstiden ved super 8 sten. De fleste byggecentre – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – garanterer billig dag-til-dag levering på mange af deres produkter online, der dog påkræver at du bestiller tidligere end et fastslået klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne pakket før de lageransatte holder fyraften.

Nogle enkelte internet virksomheder frembyder fri fragt på super 8 sten online, men for det meste påkræves det at du indkøber for et præcist beløb. Alternativt kunne du udvælge den billigste leveringsmulighed, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et afhentningssted.

Temmelig mange byggemarkeder foreslår klik-og-hent hvor man køber billig super 8 sten på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og 10-4. Byggekæderne yder bl.a. afhentning af super 8 sten i følgende områder:

Brønshøj, København, Albertslund, Åbyhøj, Randers, Tårnby, Greve, Næstved, Brøndby, Virum, Fredericia, Ringsted, Hillerød, Risskov, Varde, Herlev, Rødovre, Gladsaxe, Frederiksværk, Hedehusene, Nyborg, Værløse, Grenaa, Glostrup, Højbjerg, Skive, Stenløse, Middelfart, Thisted, Køge, Slagelse, Hedensted, Søborg, Solrød Strand, Ishøj, Hobro, Nakskov, Aarhus, Odense, Taastrup, Nørresundby, Sønderborg, Hvidovre, Holbæk, Rønne, Jyllinge, Hjørring, Esbjerg, Haderslev, Herning, Dragør, Hørsholm, Silkeborg, Frederiksberg, Kokkedal, Helsingør, Viborg, Aalborg, Ølstykke, Lystrup, Tilst, Nykøbing Falster, Kolding, Odder, Haslev, Brabrand, Vanløse, Nærum, Farum, Gentofte, Lillerød, Skanderborg, Roskilde, Struer, Valby, Allerød, Aabenraa, Vejle, Vordingborg, Ballerup, Lyngby, Frederikshavn, Korsør, Vallensbæk, Horsens, Ikast, Rudersdal, Kalundborg, Birkerød, Svendborg, Charlottenlund, Brønderslev, Frederikssund, og Holstebro, .

Afhentning for super 8 sten er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland).

Ved indkig i data bliver det markant, at internet shoppere mange gange søger for eksempel super 8 sten priser og super 8 sten tilbud. Foruden dette ser man jævnligt online shoppere søge bl.a. køb super 8 sten, billig super 8 sten og super 8 sten online, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark og Silvan.

Priser på super 8 sten

Det er i dag ret problemfrit for enhver at finde information om priser på billige super 8 sten online på forskellige butikker på nettet, og til gengæld har flere e-firmaer fundet det nødvendigt at reducere salgspriserne på super 8 sten eftertrykkeligt, og ydermere love fragtfri levering.

Dog kan det trods alt vise sig lukrativt at granske nogle webbutikker efter tilbud på super 8 sten online inden du køber, så du er usvigeligt sikker på at antage den laveste pris. Se ikke blot på de gængse byggemarkeder som 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Du må bare huske på, at såfremt en internet webshop sælger billige super 8 sten online til salg for en tilbudspris som er helt fantastisk fremragende, så kunne det undertiden være et symbol på en falsk internet webshop. Kortkøb er heldigvis indbefattet af et regelsæt, som begunstiger dig som kunde overfor svindlende online selskaber.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du udnytte en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil godtgøre omkostningerne til super 8 sten ude i fremtiden. Dette fås typisk ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Ses der på data fremstår det klart, at netshoppere tit kigger efter eksempelvis billig super 8 sten og super 8 sten priser. Vi ser desuden typisk internet shoppere kigge efter eksempelvis super 8 sten online, super 8 sten tilbud samt køb super 8 sten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 48 stk kg super 8 sten er 1495 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg tidligere køberes erfaringer

Trustpilot fremskaffer adskillige solide genveje til at granske flere øvrige brugeres betragtninger og af den grund kan det anbefales, at du verificerer internet virksomhedens ratings inden du shopper billige super 8 sten online.

Facebook genererer lige så vel nogenlunde solide chancer for at få indblik i online firmaets popularitet. Herinde ser vi mange online selskaber i Danmark som tilbyder folk at aflevere en bedømmelse af købsoplevelsen, som lige så vel burde anvendes til at fornemme kundetilfredsheden.

Før folk handler billige super 8 sten online på en butik bør de sådan set tage stilling til forhandlerens handelsbetingelser, men det er oftest ikke super interessant, særligt ved de store byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

En nem løsning kan derfor være at bemærke hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærket, eftersom det længe har været en forsikring om at webbutikken opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, udover at internet webshoppen rutinemæssigt efterses af sagkyndige som forstår retningslinjerne.

Desuden får du lejlighed til at blive hjulpet, hvis du møder besvær i processen med din ordre på super 8 sten. Ydermere er det at foretrække at man er klar over de primære reglementer i forbindelse med bestillingen af super 8 sten online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet selskabet bruger.

Her er det tillige essesentielt, at man altid gemmer ens faktura e-mail, således man til enhver tid vil kunne påvise sit køb af super 8 sten, ligegyldig om man shopper ved Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark eller Harald Nyborg.

Jesper Johansen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Karen Thomsen gav 4 stjerner

Alt var i orden

Jørgen Christensen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Søren gav 4 stjerner

Alt var i orden

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfavnet af et regelsæt, som forsvarer dig som kunde overfor bedrageriske shops på nettet. Alternativt kan du drage nytte af en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at betale pengene senere.
2Visse online outlets sikrer portofri levering på super 8 sten, men typisk kræver det at du køber for en fastsat pris. Ellers bør man foretrække den mest betalelige slags levering, der mange gange vil blive at få leveret dine produkter til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver jævnligt omvendt ret så overkommelig. Den billigste leveringstype vil dog altid være at du selv henter pakken.
3Den mest betalelige mulighed for fragt er unægtelig at hente varerne selv, men dette kræver at du har bopæl nær internet forhandlerens hjemsted. Den leveringsmåde er naturligvis usædvanlig vigtig ifald du har behov for super 8 sten straks. Alternativt så garanterer nogle få online forhandlere portofri levering, men i mange tilfælde kun ifald man aftager for et bestemt beløb.
4Forinden folk handler billige super 8 sten på en online butik burde man i virkeligheden gennemse dens regler, dog er det ofte en omfattende opgave. Dertil foreslåes det at man er sat ind i de væsentligste vilkår der har betydning for bestillingen af billige super 8 sten online, som fx hvilken ombytningsret e-forhandleren kører med.
5Antal dages levering kan i nogle tilfælde være temmelig bestemmende såfremt du behøver produkterne øjeblikkeligt, så derfor er det ganske essentielt at man finder tidshorisonten for levering ved super 8 sten. En række online forretninger reklamerer med billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varer, som dog antager at bestillingen køres igennem forinden et besluttet tidspunkt.
6Det er efterhånden i høj grad simpelt for internetbrugere at analysere priser online på billige super 8 sten hos flere webshops, og derfor garanterer flere online forhandlere portofri fragt. Til gengæld kan det til hver en tid blive profitabelt at sammenholde nogle få online selskaber efter udsalg og tilbud før du gennemfører dit køb, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den billigste pris.
7Trustpilot indebærer ultra sikre chancer for at granske mange øvrige brugeres kritik og derved er det smart, at du efterforsker e-firmaets omtaler inden du handler billige super 8 sten online. Facebook bringer dig tillige forholdsvis fremragende muligheder for at få indblik i e-handlens kundetilfredshed.
8Generelt anbefaler vi at kigge om internet forhandleren er medlem af e-mærket, som typisk er en påvisning af at online forretningen overholder de danske retningslinjer, tillige med at e-butikken ofte besigtiges af sagkyndige der er indført i vilkårene. Forud for at folk handler billige super 8 sten hos en online shop kunne de reelt tage stilling til forhandlerens vilkår.
9Masser af online outlets tildeler nu til dags et hav af forskellige billige former for levering til super 8 sten. En af de mest benyttede er lige nu levering til et afhentningssted, så du selv kan hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er nemlig ualmindeligt uproblematisk, og desuden tillige den mest betalelige leveringsmetode.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk