Bygpris.dk

Svejseskærm

Bernardo Svejseskærm PTS 01/200 / AR
6.797 kr.
Læs mere
Bernardo Svejseskærm PTS 02/190 / VE
3.179 kr.
Læs mere
Bernardo Svejseskærm PTS 01/200 / VE
6.797 kr.
Læs mere
Bernardo Svejseskærm PTS 02/190 / AR
3.179 kr.
Læs mere
Svejseskærm HSP Euromaski VL
5.270 kr.
Læs mere
Svejseskærm CA-40GW m/hjelm
9.881 kr.
Læs mere
Svejseskærm CA-28 CleanAir
2.123 kr.
Læs mere
Svejseskærm CA-29 Evolve
8.524 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er særligt en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Det er absolut super afgørende at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Du bør derfor kende butikkens regningslinjer.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige svejseskærm hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle fokuserer på gode tilbud, imens andre satser på faglig rådgivning. Du må bestemme hvad der for dig betyder mest.
For de fleste er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved kan du have fordel af at bestille ved et online byggemarked, som tilbyder information omkring svejseskærm.
Nogle byggekæder fremviser et stort udvalg af produkter, imens andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare svejseskærm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder tilbyder varer fra mange nichebutikker, og af den grund kan du købe fra et stort udvalg af svejseskærm online.
De store byggekæder er folkekære og velkendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Dette kan du se positivt på.
De gængse byggecentre findes nær dig, og i kraft af det har du chancen for at bestille online og fragte produkterne selv. Derigennem kan du slippe for leveringsgebyret, og sågar have produkterne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af niche webshops er specialister i de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derfor vil du få mere informativ sparring fra personale som er specialister i lige præcis svejseskærm.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de varer som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du få gode tilbud.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familievirksomheder, der typisk drives i Danmark, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at købe svejseskærm online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
svejseskærm silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

svejseskærm harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

svejseskærm bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i forretningens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

svejseskærm jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde et budget for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være en fordel at tage noter til alle udgifter, og så tjekke ens omkostning ved dem en ad gangen.
2Du må nødig forsømme sikkerheden, så husk beskyttelse som eksempelvis sikkerhedssko som sikring med henblik på eventuelle risici. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke har professionel hjælp.
3Husk at du kan søge støtte fra det offentlige til ombygninger. Det får man i tilfælde hvor projektet gør en forskel for klimaet. Bidraget kræver med andre ord at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
4Der viser sig ofte uforudsigelige udfordringer i tilfælde med krævende opgaver, og altså kan det vise sig essentielt at der afsættes betragtelig tid i agendaen, med formålet om at man kan føle sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
5Husk at tage til overvejelse hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du bør tilkøbe assistance fra en fagmand til dele af arbejdet. Hvis du indhenter professionel hjælp kan det være optimalt at modtage uforpligtende tilbud fra forskellige leverandører.
6Man bør for alt i verden ikke stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det være af stor betydning at du har det ved hånden akkurat som du tager fat på byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at indkalkulere de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
7Det er fundamentalt at have de påkrævede bygningsmaterialer parat inden du tager fat på dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne udfærdige en hurtig huskeliste som indeholder alle de ting der skal bruges, og som det næste eftergå hvert eneste punkt, hvormed du bliver sikker på at alt er klar.
8Der findes rigelige mængder af vejledninger og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube er anvendeligt med rigelig anvendelig viden, i særlig grad hvis man skriver søgeordene på engelsk.
9Godt forarbejde vil altid være vejen til succes med dit byggeprojekt. Du bør udarbejde en gennemarbejdet strategi, som viser hvilke gøremål du vil udføre hvornår, med en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være konkret når du udarbejder din arbejdsplan.
10Det anbefales at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig i tilfælde af store byggeprojekter. Større opgaver skal gerne udføres af flere folk. Dertil bliver det mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
11For projekter udendørs kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Af den grund kan du jævnligt undersøge prognosen for vejret i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden varsel går i gang med at regne netop som du er i fuld gang med dit svære projekt.
12Inden du påbegynder byggeprojektet kan det blive ekstremt værdifuldt med et tilsagn om, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
De højest ratede byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er hamrende beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk imponerende. Scoren er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og kun 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er ualmindeligt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

Mange online virksomheder giver efterhånden et stort udvalg af billige fragtløsninger til svejseskærm. En af favoritterne er i vore dage pakkeshops, hvor du selv henter de bestilte varer når det passer dig. Fragtmuligheden er altså i høj grad ukompliceret, og tit endvidere den mindst kostelige leveringsløsning.

Du kunne også forsøge at få ordren bragt til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Løsningen viser sig typisk en kende dyrere, men derudover meget nem ved køb af svejseskærm online. Den mest betalelige fragtform vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, hvilket dog beroer på at du har bopæl nærved online firmaets byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på svejseskærm er super central såfremt du mangler din ordre nu og her, så i det øjemed er det fuldt ud klogt at du gransker det forventede leveringstidspunkt for svejseskærm. En hel del e-shops – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på massevis af varer online, men som trods alt stiller krav om at ordren aflægges inden et besluttet klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få produkterne ordnet inden lagermedarbejderne drager hjemad.

En hel del e-firmaer sikrer portofri fragt på svejseskærm online, men oftest kræves det at der aftages for et fastsat beløb. Som alternativ kan man foretrække den mest letkøbte fragtmulighed, hvilket typisk er at få leveret dine varer til en pakkeshop.

Størstedelen af kæder foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig svejseskærm derhjemme men selv henter i butikken. For eksempel Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus. Byggecentrene tilbyder for eksempel click-and-collect på svejseskærm i disse byer:

Vallensbæk, Ikast, Hedensted, Struer, Aabenraa, Charlottenlund, Holstebro, Frederiksberg, Middelfart, Taastrup, Farum, Korsør, Nørresundby, Rønne, Tilst, Køge, Svendborg, Brønderslev, Nykøbing Falster, Ølstykke, Rudersdal, Kalundborg, Odense, Grenaa, Søborg, Hørsholm, Hjørring, Vanløse, Værløse, Nyborg, Glostrup, Solrød Strand, Dragør, Roskilde, Vordingborg, Hedehusene, Aarhus, Valby, Allerød, Hobro, Tårnby, Herlev, Birkerød, Greve, Frederikshavn, Kolding, Helsingør, Lyngby, Viborg, Skive, Brabrand, Skanderborg, Fredericia, Ishøj, Aalborg, Brønshøj, Haslev, Frederikssund, Esbjerg, Frederiksværk, Risskov, Rødovre, Højbjerg, Lystrup, Haderslev, Holbæk, Ringsted, Kokkedal, Gentofte, Slagelse, Varde, Åbyhøj, Nærum, Thisted, Albertslund, Jyllinge, Hvidovre, Næstved, Virum, Randers, Sønderborg, Silkeborg, Odder, Ballerup, Lillerød, Horsens, Gladsaxe, Hillerød, Herning, Stenløse, Vejle, København, Nakskov, og Brøndby, .

Klik-og-hent af svejseskærm er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland).

Når man ser på data står det tydeligt, at internet shoppere som regel søger efter blandt andet svejseskærm online og svejseskærm tilbud. Foruden dette ser man mange gange mennesker kigge efter bl.a. svejseskærm priser, køb svejseskærm og billig svejseskærm, foruden de store byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

Spar penge på svejseskærm

Det er jo efterhånden særdeles let for internetbrugere at finde tilbud på billige svejseskærm online hos flere internet shops, og for det har en hel del e-forhandlere været presset til at at nedbringe prisniveauet på svejseskærm en hel del, og ydermere byde på portofri fragt.

Derfor kan det immervæk være gunstigt at granske et par internet firmaer efter tilbud på svejseskærm online inden du bestiller, således at man er skudsikker på at modtage den billigste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

Du skal trods alt ikke undervurdere, at når en butik afsætter billige svejseskærm online for en salgspris som virker utrolig god, så kan det tit være et symbol på en snydagtig webbutik. Kortbestillinger er trods alt omfavnet af en regel, hvilket passer på køberen overfor snydagtige online butikker.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du drage nytte af en afdragsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du har i sinde at afdrage omkostningerne til svejseskærm over en periode. Dette tilbydes normalt hos specialiserede netshops, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Når vi ser på tendenserne fremstår det markant, at mennesker typisk søger eksempelvis svejseskærm priser og svejseskærm tilbud. Man ser desuden typisk netshoppere lede efter blandt andet billig svejseskærm, svejseskærm online og køb svejseskærm.

Udforsk tidligere brugeres meninger

Trustpilot medfører faktisk fine chancer for at eftergå forskellige andre køberes observationer og derved tilrådes det, at du tolker online virksomhedens vurderinger forud for at du shopper billige svejseskærm online.

Facebook medfører tillige uden sammenligning hæderlige chancer for at få kendskab til internet selskabets troværdighed. Tilmed ser vi en række e-handler hvor du kan notere en anmeldelse af deres køb, som ligeledes må drages fordel af til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen køber billige svejseskærm online hos en internet handler behøver de for at være på den sikre side overveje virksomhedens handelsaftale, men det er naturligvis et omfattende arbejde, især med de udbredte byggekæder som Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

En anden valgmulighed kan derfor være at kontrollere hvorvidt webshoppen er e-mærket, siden det kan være en påvisning af at e-butikken anerkender dansk lovgivning, udover at online forhandleren af og til undersøges af jurister som kender til de gældende bestemmelser.

Dette er en god lejlighed til at få hjælp, ifald du møder vanskeligheder som følge af dit køb af svejseskærm. Ligeledes tilråder vi at man er omhyggelig omkring de primære vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af svejseskærm online, som fx hvilken ombytningsrettighed internet virksomheden tilbyder.

I den relation er det i øvrigt relevant, at man når som helst opbevarer ens ordrekvittering, så man altid kan vidne om bestillingen af svejseskærm, uanset om man bestiller hos XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Marianne U gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Anna B gav 4 stjerner

Nemt køb

Peter gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Anders gav 4 stjerner

Rigtig god service

9 tips til når du køber online
1Den billigste fragtmulighed kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, hvilket dog forudsætter at du opholder dig i nærheden af e-shoppens arbejdslager. Den form for fragt kan være virkelig bestemmende forudsat vi skal bruge svejseskærm om få sekunder. Alternativt så præsterer en hel del internet webshops portofri fragt, men i reglen påkræves det at der indkøbes for et bestemt beløb.
2Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omsluttet af en retningslinje, hvilket sikrer køberen overfor falske online varehuse. Som alternativ kan du vælge en løsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil klare regningen over en længere periode.
3En hel del internet butikker tildeler til alt held alverdens billige leveringsmodeller til svejseskærm. En der er meget anvendt er for nærværende levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte varer når du har tid. Denne er nemlig ret simpel, samt typisk ligeledes den mest betalelige metode til levering.
4Vi foreslår generelt at tjekke hvorvidt internet butikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det længe har været et sympol på at e-butikken efterlever dansk lovgivning, udover at internet butikken undertiden kigges til af specialister der forstår vilkårene. Forinden nogen shopper billige svejseskærm hos en netshop behøver de for at være på den sikre side sætte sig ind i dens forretningsbetingelser.
5Det har vist sig at være særdeles let gængeligt for alle at lave prissammenligning online på billige svejseskærm i blandt forskellige online virksomheder, og herved lover langt de fleste internet shops gratis levering. Dog kan det trods alt være gavnligt at eftergå forskellige online forretninger efter rabat og tilbud før du gennemfører dit køb, således at man er sikret at antage den billigste pris.
6En række forretninger på nettet præsterer portofri fragt på svejseskærm, men tit kræves det at du køber for et præcist beløb. Desuden burde man udvælge den prisbilligste leveringsmåde, der ofte vil være at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop. Fragtmuligheden er somme tider desuden temmelig ligetil. Den prisbilligste form for fragt vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
7Inden folk handler billige svejseskærm i en internet handler kan man på en vis måde sætte sig ind i webshoppens forretningsvilkår, men det er ofte ikke særlig sjovt. Desuden anbefaler vi at køber er omhyggelig omkring de vigtigste forhold der er gældende for shopping af billige svejseskærm online, fx den bytteret e-shoppen kører med.
8Trustpilot tilbyder sådan set fantastiske genveje til at efterse diverse eksisterende kunders opfattelser og derfor er det en hjælp, at du gennemsøger netbutikkens omtaler inden du handler billige svejseskærm online. Facebook genererer ligeledes uden sammenligning fantastiske løsninger til at få kendskab til internet forhandlerens popularitet.
9Antal dages levering kan være ret så væsentlig i tilfælde af at man absolut skal bruge dine nye varer om kort tid, og i det øjemed er det virkelig passende at man finder leveringstiden på svejseskærm. Adskillige internet virksomheder giver løfte om billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varer, men glem ikke at det står og falder med at handlen gemmenføres forud for et konkret klokkeslæt.