Bygpris.dk

Tændrør til bil


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have produkterne hurtigt eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne på eget initiativ. Dette er specielt muligt i de gængse byggecentre.
Du vil finde variationer i prisen på billige tændrør til bil fra byggekæde til byggekæde. Nogle satser på de bedste priser, imens andre har kompetent rådgivning. Du skal beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en lang række spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at shoppe hos en online byggeshop, hvor du får information omkring tændrør til bil.
Nogle byggekæder præsterer et enormt vareudvalg, imens nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot tændrør til bil.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du undersøge virksomhedens regningslinjer.
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte virksomheder, hvilket kan give ubekymrethed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggekæder er fysisk til stede nær dig, og hermed har man mulighed for at handle online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Hermed er der mulighed for at undgå fragtgebyret, samt sågar skaffe varerne straks.
De gængse byggekæder tilbyder varer fra forskellige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at handle fra et stort sortiment af tændrør til bil online.

Nichewebshop

Størsteparten af niche netbutikker styrer selv produktionen af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online vil du få en billigere pris.
Majoriteten af webshops i små nicher er små familievirksomheder, som oftest har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse støtter du idet du køber tændrør til bil online på deres side.
Hovedparten af niche netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, idet de ikke sælger andet. Således vil du opleve mere begavet assistance fra folk med ekspertviden i lige præcis tændrør til bil.
De største byggecentre i Danmark
tændrør til bil silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

tændrør til bil jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

tændrør til bil bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag mere end 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

tændrør til bil harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af over 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Før du iværksætter arbejdet må det være meget værdifuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl kan der være en række regler for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
2Man må ikke gå ned på værktøj. Tit vil det vise sig af stor betydning at du har det tilgængeligt når du igangsætter byggeprocessen. Desuden er det afgørende at tillægge de her udgifter i dit økonomiske overblik.
3Der kan findes alverdens hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube er kilde til ret så meget almennyttig oplysning, i særlig grad hvis man søger på engelsk.
4Du kunne overveje om du magter at stå for hele projektet selv, eller du skal tilkøbe eksperthjælp til områder af byggeriet. Forudsat at du henter professionel assistance vil det i nogle tilfælde være en god idé at notere tilbud fra diverse leverandører.
5Der viser sig typisk overraskende problematikker når det handler om omfattende opgaver, og herved viser det sig vigtigt at der afsættes rimelig plads i planen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål.
6Ofte vil det være meningsfuldt at have lavet et budget for arbejdet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være fornuftigt at tage noter til samtlige udgifter, og så søge sig frem til ens købspris for dem slavisk.
7Man kan spørge om et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få ifald projektet er miljøvenligt. Støtten er altså betinget af at ombygningen gør en positiv forskel for planeten.
8Ved opgaver udenfor kan vejret få en stor rolle. Derfor bør du løbende se vejrberetningerne i perioden for starten på projektet, så du slipper for at det ud af det blå begynder at stå ned i stænger netop som du er midt i det svære projekt.
9Det kan være til god gavn at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed når der er tale om større byggeprocesser. Omfattende projekter kræver flere folk. Endvidere vil det være mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
10Du bør for alt i verden ikke nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj såsom sko og hjelm der hjælper dig overfor mulige skader. Det er klogt at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke investerer i professionel hjælp.
11Det kan vise sig fundamentalt at have de påkrævede bygningsmaterialer til rådighed i god tid før du går i gang med byggeriet. Du har fordel af at notere en simpel huskeliste indeholdende alt der bliver brug for, og derefter gennemløbe hvert enkelt punkt, med øje for at du føler dig tryg ved at du har styr på det.
12Forberedelse bliver kilden til et godt forløb med din byggeproces. Du bør lave en effektiv strategi, der beskriver hvilke gøremål der løses på hvilke dage, og derudover en kronologisk orden. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af din agenda.
De højest ratede byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver toprating, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 ratings, hvor hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er virkelig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er smartest?

Størstedelen af e-forhandlere tildeler nu om dage flere billige løsninger til levering til tændrør til bil. En sikker vinder er nu til dags afhentningssteder, hvor du selv afhenter dine nye varer når det passer dig. Leveringsmetoden er jo vældig uproblematisk, og desuden også den mest letkøbte leveringsmåde.

Du burde derudover vælge at få leveret hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Metoden viser sig beklageligvis en tand dyrere, men ligeledes usædvanlig fremkommelig ved køb af tændrør til bil online. Den mest prisbevidste type af levering er uden tvivl selv at hente produkterne, men den mulighed stiller krav om at du har bopæl i kort afstand af webshoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på tændrør til bil kan vise sig at være virkelig bestemmende om vi har behov for varen inden for få dage, så i det øjemed er det selvfølgelig meningsfuldt at vi ser det forventede leveringstidspunkt ved tændrør til bil. Flere online shops – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – byder på billig dag-til-dag fragt på deres primære produkter online, men det er afhængig af at ordren køres igennem forinden et angivent klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få varerne sendt afsted forinden logistikmedarbejderne har fyraften.

Enkelte e-shops i Danmark yder levering uden beregning på tændrør til bil online, men i reglen kun såfremt du køber for et fastsat beløb. Som alternativ skulle du gribe den prisbilligste leveringsmulighed, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et afhentningssted.

Masser af byggemarkedskæder yder click-and-collect hvor man køber billig tændrør til bil derhjemme og selv henter i byggecenteret. Fx Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4. Byggekæderne udlover blandt andet klik-og-hent på tændrør til bil i disse områder:

Rønne, Skanderborg, Herning, Ølstykke, Risskov, Vejle, Brøndby, Skive, Sønderborg, Hvidovre, Lyngby, Allerød, Hillerød, Gladsaxe, Tilst, Brønderslev, Holstebro, Slagelse, Ishøj, Taastrup, Grenaa, Birkerød, Holbæk, Brønshøj, Frederikssund, Greve, Nyborg, Hobro, Kalundborg, Esbjerg, Frederiksberg, Valby, Køge, Kolding, København, Herlev, Middelfart, Solrød Strand, Kokkedal, Stenløse, Odder, Farum, Ikast, Hedehusene, Roskilde, Vanløse, Virum, Haderslev, Lillerød, Lystrup, Frederikshavn, Ringsted, Nakskov, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Randers, Hørsholm, Tårnby, Horsens, Varde, Jyllinge, Rudersdal, Thisted, Aarhus, Nærum, Vordingborg, Rødovre, Værløse, Aalborg, Hedensted, Højbjerg, Vallensbæk, Struer, Søborg, Ballerup, Charlottenlund, Aabenraa, Fredericia, Næstved, Odense, Korsør, Helsingør, Nørresundby, Albertslund, Frederiksværk, Silkeborg, Glostrup, Hjørring, Brabrand, Dragør, Gentofte, Viborg, Svendborg, og Haslev, .

Klik-og-hent ift. tændrør til bil er muligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Lolland, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland).

Ved kig i søgedata er det klart, at internet shoppere typisk leder efter bl.a. køb tændrør til bil og tændrør til bil priser. Foruden dette ser vi tit folk lede efter for eksempel tændrør til bil tilbud, tændrør til bil online samt billig tændrør til bil, foruden de udbredte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark og Bygma.

Bedste tilbud på tændrør til bil

Det er i dag temmelig ligetil for forbrugerne at kigge efter tilbud på billige tændrør til bil online fra flere internet forhandlere i Danmark, og ergo har massevis af online virksomheder fundet det uundgåeligt at formindske prisniveauet på tændrør til bil eftertrykkeligt, og ovenikøbet sikre billig fragt.

Til gengæld kan det imidlertid vise sig lukrativt at checke visse internet foretagender efter tilbud og rabatter på tændrør til bil online inden du shopper, sådan at du er sikker på at opnå den skarpeste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4 og Davidsen.

Du må lige meget hvad ikke glemme, at ifald en online forretning tilbyder billige tændrør til bil online for en pris der anses for enormt fordelagtig, så burde det undertiden være en indikation på en snydagtig butik. Køb med betalingskort er på den anden side indbefattet af en regel, som bistår dig som kunde imod uærlige internet varehuse.

Generelt går vi ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du bruge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at klare betalingen af tændrør til bil over tid. Det tilbydes normalt ved specialiserede webshops, men ikke de kendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen og XL-Byg.

Ved indkig i tendenserne bliver det tydeligt, at mennesker typisk søger for eksempel tændrør til bil online og tændrør til bil priser. Derudover ser vi typisk internet shoppere efterspørge fx billig tændrør til bil, tændrør til bil tilbud samt køb tændrør til bil.

Undersøg tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot forærer dig aldeles solide genveje til at se nøjere på en stor portion andre brugeres domme og derved anbefaler vi, at du tager et kig på online forretningens omtaler forinden du køber billige tændrør til bil online.

Facebook leverer ydermere visse belejlige genveje til at få en idé om internet firmaets kundefokus. Foruden det er der nogle online forhandlere som tilbyder folk at offentliggøre en anmeldelse af købsoplevelsen, som på samme måde kan anvendes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen handler billige tændrør til bil online på en internet butik bør de utvivlsomt læse netshoppens vilkår, det er dog uden tvivl ikke super spændende, særligt på de store byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Stark.

Et alternativt forslag kunne være at efterse hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, hvilket bør være en erklæring om at online forretningen retter sig efter de officielle danske regler, udover at online forhandleren fra tid til anden efterses af sagkyndige som forstår retningslinjerne.

Det giver dig anledning til opbakning, ifald du forvoldes udfordringer som følge af dit køb af tændrør til bil. Yderligere rekommanderer vi at kunden er klar over de vigtigste vedtægter der indvirker på købet af tændrør til bil online, for eksempel hvilken byttepolitik online butikken tilsikrer.

Derfor er det ligeledes vigtigt, at man permanent beholder ens faktura, således man fremadrettet vil kunne påvise sin bestilling af tændrør til bil, uagtet om man shopper hos Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg eller Davidsen.

Jens Nielsen gav 5 stjerner

SUPER

Louise F gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Pia Rasmussen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Christian Knudsen gav 5 stjerner

Quick expedit

9 gode råd til køb på nettet
1Før folk shopper billige tændrør til bil hos en online shop bør man for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens forretningsbetingelser, det er dog undertiden et tidskrævende arbejde. Dertil er det prisværdigt at køber er sat ind i de mest betydningsfulde vedtægter der kan influere på shopping af billige tændrør til bil online, til eksempel hvilken ombytningspolitik e-butikken kører med.
2Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er omsluttet af et lovbud, som redder køber overfor falske firmaer på nettet. Som en anden løsning bør du benytte et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at dække beløbet af flere omgange.
3Visse e-shops i Danmark garanterer gratis levering på tændrør til bil, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man indkøber for et fastsat beløb. Alternativt må man overveje den billigste leveringsløsning, hvilket i mange tilfælde vil blive at få kørt din bestilling til et udleveringssted. Metoden bliver gennemsnitligt desuden ret så bekvem. Den mest letkøbte fragtmetode kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
4Størstedelen af e-shops tildeler nu et hav af forskellige billige leveringstyper til tændrør til bil. En af de mest populære er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor du selv afhenter din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Denne er nemlig usædvanlig ligetil, og desuden tilmed den billigste fragtmetode.
5Den billigste løsning til levering er dog at hente ordren selv, som desværre forudsætter at du befinder dig nær internet firmaets arbejdslager. Den form for levering er jo virkelig vital såfremt man har behov for tændrør til bil nu og her. Alternativt så frembyder flere online shops levering uden betaling, men ofte er det så præmissen at der købes for en præcis sum.
6Det er i dag yderst uproblematisk for internetbrugere at vurdere prisniveauet online på billige tændrør til bil på flere webbutikker, og herved præsterer en hel del online butikker fragt uden betaling. Trods dette kan det alligevel vise sig gavnligt at efterse flere webshops efter tilbud og rabat inden du gennemfører dit køb, sådan at du er skudsikker på at indhente den bedste pris.
7Trustpilot indebærer evigt udmærkede løsninger til at vurdere ganske mange forhenværende kunders oplevelser og derfor tilråder vi, at du tolker online shoppens bedømmelser inden du handler billige tændrør til bil online. Facebook yder også i højeste grad strålende genveje til at få indtryk af webshoppens pålidelighed.
8Leveringstidspunktet kan vise sig at være ualmindeligt vital såfremt man behøver ordren øjeblikkeligt, og af den grund er det komplet fornuftigt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato på tændrør til bil. En stor portion online selskaber lover billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, men det afhænger af at ordren placeres inden et fast tidspunkt.
9Vi anbefaler generelt at kigge hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærket, fordi det ofte er et tegn på at internet virksomheden respekterer de danske regler, samt at internet virksomheden hyppigt føres tilsyn med af fagfolk der har nøje kendskab til lovene på området. Inden nogen bestiller billige tændrør til bil på en butik burde de faktisk læse forhandlerens forretningsaftale.