Bygpris.dk

Tagbrænder

SIEVERT Turbo-Tagbrændersæt 500mm ø60 mm "uden slange"
749 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER RoMini tagbrænder kort m/2 m slange
411 kr.
Læs mere
SIEVERT Turbo-tagbrændersæt m/5 m slange kort mo
935 kr.
Læs mere
SIEVERT Tagbrænder Prof 550/60 mm
560 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER RoMaxi tagbrændersæt m/5 m slange
475 kr.
Læs mere
SIEVERT Tagbrænder Prof 550/60 mm inkl. regu.+slange
648 kr.
Læs mere
SIEVERT Turbo-tagbrændersæt Titanium
1.599 kr.
Læs mere
SIEVERT Turbo-tagbrændersæt m/5 m slange kort
1.099 kr.
Læs mere
SIEVERT Turbo-Tagbrændersæt m. 5 m slange
699 kr.
Læs mere
SIEVERT Turbo-tagbrændersæt 180mm/ Ø50 mm brænder "UDEN SLANGE"
849 kr.
Læs mere
SIEVERT Tagbrænder med 5 m slange
675 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke betingelser der gælder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Man bør derfor undersøge webshoppens regler.
Flere byggecentre udbyder et enormt sortiment, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du skal overveje om det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot tagbrænder.
For en del er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. Dermed bør du overveje at vælge en webshop, som giver sparring og vejledning omkring tagbrænder.
Det er absolut ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du kigge andetsteds.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige tagbrænder fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder gode tilbud, og andre vil have faglig rådgivning. Du skal afveje hvad der for dig betyder mest.
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kan du tænke over at transportere materialerne selv. Dette er specielt muligt ved de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og derigennem har du tilbuddet om at købe online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Herigennem er der mulighed for at undvære fragten, samt sågar skaffe produkterne hurtigere.
De store byggekæder er udbredte og bekendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder køber produkter fra en lang række forskellige producenter, og takket være dette kan du handle fra et bredt sortiment af tagbrænder online.

Nichewebshop

Mange specialiserede netshops er små virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem understøtter du ved at bestille tagbrænder online på deres hjemmeside.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker producerer selv de varer der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online kan du muligvis få en billigere pris.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er specialister i deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse varer. Ergo vil du få ekstremt kompetent vejledning fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis tagbrænder.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

tagbrænder silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

tagbrænder bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

tagbrænder jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu over 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

tagbrænder harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du bør aldrig se bort fra sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. sko og hjelm der hjælper dig imod eventuelle uheld. Det er smart at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke investerer i assistance fra en professionel.
2Du har mulighed for at forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man ifald byggeprojektet hjælper miljøet. Støtten betinger at byggeriet gør en positiv forskel for klimaet.
3Det kan vise sig at være vigtigt at udarbejde en budgetoversigt for arbejdet, så man har styr på omkostningerne. Det må være fornuftigt at tage noter til alle udgifter, og dernæst nedfælde udgiften ved dem én og én.
4Længe før du optager byggeprojektet kan det blive usandsynligt centralt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder loven. Alt efter hvor du bor kan der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
5Forberedelse er metoden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du bør forfatte en effektiv plan, som beskriver hvilke gøremål der skal løses på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være skarp når du sammensætter din strategi.
6Der kan findes en overflod af artikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube bringer dig betydelige mængder almennyttig info, ikke mindst forudsat at du kigger på engelsk.
7Det kan være til god gavn at søge hjælp til dele af projektet, ikke mindst når det er vigtige byggeprojekter. Flere ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil vil det vise sig mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
8Du bør tænke over om du selv kan lave helt projektet, eller du med fordel kan anskaffe hjælp fra en fagperson til afslutningen af arbejdet. Såfremt du køber assistance fra en professionel er det fordelagtigt at indhente prisoverslag fra diverse firmaer.
9Der kommer stort set altid ubelejlige vanskeligheder i tilfælde med svære projekter, og følgelig kan det være betydningsfuldt at man har afsat nok tid i planen, med det formål at man kan være tryg ved at nå i mål til tiden.
10Man bør på ingen måde undvære udstyr. Ofte vil det være meningsfuldt at have udstyret disponibelt idet du starter byggeriet. Det er desuden afgørende at inkludere de her udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
11For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. På grund af dette skal du jævnligt tage notits af meldingerne om vejret når du nærmer dig starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du arbejder hårdt på dit avancerede byggeprojekt.
12Det kan vise sig at have noget at sige at du har de relevante materialer klar til brug i god tid før du går i krig med eksekveringen. Du kunne med fordel udfærdige en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår alt det som er nødvendige, og bagefter granske listen, hvormed du føler dig sikker på at du har husket det hele.
De højest ratede byggecentre
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er utrolig betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er temmelig imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er yderst beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

Flere internet outlets tildeler i øjeblikket en række forskellige billige fragttyper til tagbrænder. En favorit iblandt mange er i øjeblikket afhentningssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså i høj grad simpel, og typisk også den billigste fragtmetode.

Du kunne også foretrække at få produkterne bragt til din private bopæl eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden bliver til tider et hak mere pebret, men desuden rigtig gnidningsløs ved køb af tagbrænder online. Den billigste løsning kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, som jo forudsætter at du befinder dig i kort afstand af internet virksomhedens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på tagbrænder kan være ret så essentiel når man absolut skal bruge dine nye varer nu og her, og derfor er det fuldkommen essentielt at vi dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt for tagbrænder. Størstedelen af e-forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varer online, men vær påpasselig da det står og falder med at ordren laves før et aftalt tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt klar før de logistikansatte får fri.

En hel del netshops sikrer fragt uden betaling på tagbrænder online, men oftest gælder det kun hvis du indkøber for et bestemt beløb. Som alternativ bør du foretrække den mest prisbevidste mulighed for fragt, der i de fleste tilfælde er at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

Størstedelen af kæder tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig tagbrænder på nettet men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg. De giver for eksempel klik-og-hent på tagbrænder i disse områder:

Køge, Sønderborg, Frederiksberg, Rønne, København, Hørsholm, Odense, Risskov, Aabenraa, Åbyhøj, Stenløse, Lystrup, Kolding, Dragør, Helsingør, Frederikssund, Greve, Nakskov, Aarhus, Rødovre, Kokkedal, Birkerød, Farum, Thisted, Tårnby, Herning, Haderslev, Skanderborg, Fredericia, Brønshøj, Roskilde, Ikast, Frederikshavn, Virum, Hedehusene, Værløse, Vordingborg, Ringsted, Søborg, Vanløse, Hjørring, Lyngby, Højbjerg, Nørresundby, Brabrand, Haslev, Herlev, Grenaa, Kalundborg, Hobro, Middelfart, Lillerød, Struer, Viborg, Tilst, Hillerød, Allerød, Svendborg, Odder, Varde, Nykøbing Falster, Rudersdal, Charlottenlund, Hvidovre, Frederiksværk, Gentofte, Slagelse, Brønderslev, Nyborg, Nærum, Ølstykke, Hedensted, Silkeborg, Vejle, Ishøj, Jyllinge, Holbæk, Esbjerg, Vallensbæk, Solrød Strand, Valby, Brøndby, Næstved, Korsør, Aalborg, Horsens, Skive, Randers, Holstebro, Taastrup, Gladsaxe, Ballerup, Glostrup, og Albertslund, .

Afhentning ift. tagbrænder er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland) og Sjælland (Amager, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland).

Ses der på tendenserne bliver det tydeligt, at folk ofte leder efter for eksempel billig tagbrænder og tagbrænder online. Derudover oplever man ofte internet shoppere kigge efter bl.a. køb tagbrænder, tagbrænder tilbud og tagbrænder priser, plus de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark og Silvan.

Den bedste pris på tagbrænder

Det har vist sig at være ret så problemfrit for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige tagbrænder online i blandt diverse butikker på nettet, og for det har mange internet butikker set sig tvunget til at trykke prisniveauet på tagbrænder helt i bund, og ovenikøbet sikre billig fragt.

Dog kan det immervæk vise sig udbytterigt at se nærmere på nogle internet butikker efter tilbud og rabatter på tagbrænder online før du køber, så du er sikker på at antage den mest billige pris. Se ikke bare på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Du bør trods alt være så påvagt, at når en forretning på nettet reklamerer billige tagbrænder online for en salgspris som virker uendeligt billig, så burde det for det meste være et symbol på en snydagtig internet handler. Kortbestillinger er heldigvis dækket ind under en forordning, der garanterer køberen imod falske internet forhandlere.

Vi tilråder betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du benytte en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at betale betalingen af tagbrænder over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte i specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Når man kigger i data står det tydeligt, at folk jævnligt kigger efter fx billig tagbrænder og tagbrænder online. Foruden dette ser man som regel internet shoppere søge efter bl.a. køb tagbrænder, tagbrænder priser og tagbrænder tilbud.

Kig på eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot frembringer sådan set ærlige muligheder for at undersøge en stor gruppe øvrige brugeres oplevelser og derved er det smart, at du iagttager e-shoppens kritik forinden du shopper billige tagbrænder online.

Facebook byder på desuden adskillige relevante muligheder for at få indtryk af internet selskabets popularitet. Foruden det ser vi mange webshops som gør det muligt at udforme en omtale af deres købsoplevelse, som på samme måde kan bruges til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk køber billige tagbrænder online hos en butik bør man i reglen have øje for e-shoppens forretningsaftale, det er dog undertiden ikke særlig spændende, specielt med de kendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kunne være at se nærmere på om e-forretningen er e-mærket medlem, fordi det skulle være en sikkerhed for at e-butikken understøtter de officielle regler, tillige med at internet forretningen løbende revideres af sagkyndige der er indført i de gældende bestemmelser.

Desuden får du mulighed for at få bistand, ifald du udsættes for problemstillinger som følge af din handel med tagbrænder. Ligeledes kan det anbefales at køberen er sat ind i de vigtigste bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af tagbrænder online, som fx hvilken returrettighed internet webshoppen har.

I den relation er det tillige relevant, at man til enhver tid opbevarer ens kvitteringsmail, så man til enhver tid vil kunne eftervise bestillingen af tagbrænder, uanset om man har bestilt hos Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg eller Bygma.

Mads Olsen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Ole Poulsen gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Susanne R gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Lars Jensen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

9 gode råd til online indkøb
1Forinden folk køber billige tagbrænder i en online butik kan man for at være på den sikre side løbe igennem webshoppens forretningsaftale, dog er det oftest ikke særlig interessant. Ligeså foreslår vi at køber er omhyggelig omkring de mest aktuelle forhold der indvirker på købet af billige tagbrænder online, for eksempel den byttepolitik netshoppen kører med.
2Trustpilot frembyder super tiltalende løsninger til at vurdere ganske mange øvrige køberes erfaringer og af den grund stiller vi forslag om, at du tager et kig på webbutikkens bedømmelser inden du shopper billige tagbrænder online. Facebook fremskaffer derudover altid fornemme chancer for at få et kig ind i e-shoppens popularitet.
3Adskillige online firmaer udlover nu om dage flere billige leveringsmåder til tagbrænder. En af de mest moderne er i dag levering til en pakkeshop, og så kan du blot hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså ret smertefri, og i mange tilfælde også den billigste fragtmulighed.
4Vi går generelt ind for at se hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som længe har været en sikkerhed for at e-butikken accepterer gældende dansk lovgivning, og at internet firmaet rutinemæssigt revideres af fagfolk der har den nødvendige knowhow om de gældende regler. Inden folk bestiller billige tagbrænder på en e-shop burde man egentlig gennemlæse forhandlerens forretningsbetingelser.
5Den billigste leveringsmåde vil altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men den mulighed nødvendiggør at du fysisk befinder dig nær internet webshoppens tilholdssted. Den leveringsmulighed er jo særligt betydningsfuld i tilfælde af at man skal bruge tagbrænder om kort tid. Alternativt så lover nogle enkelte online virksomheder levering uden betaling, men i de fleste tilfælde afkræver det at man aftager for en præcis sum.
6Fragtperioden er selvfølgelig super vigtig hvis du skal bruge varerne lige om lidt, og med det formål er det særdeles essentielt at du studerer den anslåede leveringsdato ved tagbrænder. Masser af webbutikker tilbyder billig levering på næste hverdag på en række varenumre, men som imidlertid antager at orden realiseres før et givent klokkeslæt.
7En række forhandlere på nettet sikrer billig levering på tagbrænder, men tit kun hvis du handler for et fastslået beløb. Ellers må du udvælge den prisbilligste mulighed for levering, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et afhentningssted. Leveringsformen er undertiden derudover i høj grad uproblematisk. Den prisbilligste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
8Det er særligt simpelt for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige tagbrænder på tværs af netshops, og følgelig frembyder langt de fleste webshops levering uden gebyr. Til gengæld kan det immervæk vise sig gavnligt at studere indtil flere internet handler efter udsalg og tilbud forinden du færdiggør din shopping, således at du ikke er i tvivl om at opnå den mest betalelige pris.
9Vi slår generelt et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en ordning, som passer på køber overfor fup firmaer på nettet. Som en anden løsning bør du overveje en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du har i sinde at finansiere pengene over en længere periode.