Bygpris.dk

Tandspartel

Tandspartel plast, s-5935
24 kr.
Læs mere
Tandspartel 280 mm 3x1,5 mm
103 kr.
Læs mere
Tandspartel 3+6 mm. 2 stk.
35 kr.
Læs mere
Tandspartel 300mm 5x6x3mm
77 kr.
Læs mere
Tandspartel 600mm 5x6x3mm
163 kr.
Læs mere
Tandspartel 250mm 5x8mm rund
64 kr.
Læs mere
Tandspartel 300mm 5x8mm rund
80 kr.
Læs mere
Tandspartel 180 mm - 6mm
20 kr.
Læs mere
Tandspartel 10 mm.
100 kr.
Læs mere
Tandspartel 600mm 5x8mm rund
141 kr.
Læs mere
Tandspartel 4 mm.
100 kr.
Læs mere
Tandspartel 6 mm.
100 kr.
Læs mere
Tandspartel 8 mm.
100 kr.
Læs mere
ESKIMO tandspartel
145 kr.
Læs mere
HOLTEMANN Tandspartel, træryg, 250mm
49 kr.
Læs mere
Mauerfreund Tandspartel
65 kr.
Læs mere
ESKIMO tandspartel Blad 24/280/6
88 kr.
Læs mere
Tandspartel m/træhåndtag stål 130x280x10 mm Rawlink
64 kr.
Læs mere
Tandspartel i stål, 3+6 mm Rawlink
26 kr.
Læs mere
Tandspartel, 6x6 mm Rawlink
50 kr.
Læs mere
Tandspartel, 8x8 mm Rawlink
59 kr.
Læs mere
Tandspartel, 4x4 mm Rawlink
48 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed i de udbredte byggecentre.
Det er selvsagt meget relevant at undersøge, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Nogle byggemarkeder har et stort vareudvalg, og nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du bør afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden bare tandspartel.
For de fleste er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Derfor bør du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du får sparring og vejledning omkring tandspartel.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige tandspartel fra byggemarked til byggemarked. Nogle vil have gode priser, og nogle har faglig sparring. Du bør vide hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør vide hvilke regler der gælder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør du læse virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og dermed har mange valget om at handle online og transportere materialerne på eget initiativ. Derigennem har man chancen for at spare fragtgebyret, samt endda få fat i varerne med det samme.
De kendte byggecentre udbyder produkter fra alle mulige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et bredt sortiment af tandspartel online.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på nettet er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis endda lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du køber tandspartel online på deres side.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche har ekstremt meget forstand på deres produkter, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund er det forventeligt at du får super indsigtsfuld sparring fra personale der er specialister i netop tandspartel.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online vil du få en billigere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag omkring 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

tandspartel jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

tandspartel bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

tandspartel harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

tandspartel silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Ved udendørs opgaver har vejret en betydningsfuld rolle. Således skal du med jævne mellemrum tage et kig på vejrforudsigelserne når du nærmer dig byggeprocessen, så det ikke ud af det blå går i gang med at vælte ned absolut lige når du er gået i gang med det store projekt.
2Du har adgang til ekstremt mange instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube bringer dig rigelig nyttig info, ikke mindst hvis man leder på engelsk.
3Måske du burde vurdere hvorvidt projektet kan klares alene, eller du må skaffe professionel assistance til afslutningen af det. Forudsat at du sikrer dig assistance fra en fagmand er det lukrativt at notere prisoverslag fra en håndfuld selskaber.
4Ofte vil det vise sig vigtigt at lave et udgiftsbudget for projektet, så man har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være sundt at gennemgå samtlige udgifter, og efterfølgende søge sig frem til eventuelle tilbud på dem én og én.
5Du må nødig forsømme sikkerheden, så glem ikke beklædning som sko og hjelm som hjælper dig mod hændelige risici. Det er uundværligt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, især såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
6Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til projektet, især når det er store ombygninger. Større byggerier skal gerne udføres af flere personer. Derudover viser det sig bedre og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
7Potentielt kan det vise sig værdifuldt at du har de påkrævede materialer klar til brug forinden du starter arbejdet. Du vil med fordel kunne udfærdige en hurtig liste indeholdende det der er nødvendige, og som det næste tjekke hver eneste ting, så du er tryg ved at alt er klar.
8Der kommer typisk overraskende vanskeligheder når det kommer til krævende opgaver, og af den grund vil det vise sig meningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig tid i kalenderen, med formålet om at man er afslappet omkring at have tid nok til det.
9Man kan søge offentligt tilskud til byggerier. Det ydes forudsat at byggeriet er positivt for miljøet. Af få støtte kræver dermed at byggeprojektet påvirker planeten.
10Inden du igangsætter arbejdet må det være ultra betydningsfuldt at være sikker på, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være diverse regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
11Du bør under ingen omstændigheder mangle værktøj. Tit kan det være yderst relevant at du har udstyret parat forinden du starter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at indregne de medfølgende omkostninger i budgettet.
12Godt forarbejde viser sig som nøglen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør overveje at liste en strømlinet køreplan, som viser hvilke opgaver der skal laves hvornår, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du nedskriver din agenda.
De mest populære byggecentre
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er ret så godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er fantastisk flot. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som naturligvis er absolut overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

En lang række forhandlere på nettet tilbyder i vore dage en række forskellige billige fragttyper til tandspartel. Den mest benyttede er nu om dage afhentningssteder, og så kan du blot gå forbi efter produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig vældig praktisk, samt mange gange ligeledes den mindst kostelige fragtform.

Du burde endvidere afveje for og imod at vælge at få leveret til din hjemmeadresse eller ud på din arbejdsplads. Metoden viser sig undertiden en tand mere bekostelig, men omvendt usædvanlig gnidningsløs med tandspartel online. Den mest billige løsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, men dette forudsætter at du lever i kort afstand af online forretningens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på tandspartel er selvfølgelig super afgørende ifald man behøver pakken straks, så i det øjemed er det ret så centralt at du gransker leveringstiden for tandspartel. Størstedelen af internet virksomheder – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – præsterer billig 1 dags levering på mange af deres varenumre online, men vær opmærksom på at det stiller krav om at bestillingen realiseres forinden et angivent tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer sendt afsted forud for at lagermedarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte online butikker byder på fragtfri levering på tandspartel online, men i mange tilfælde afkræver det at du shopper for en fastsat pris. I øvrigt kunne man vælge den billigste leveringsmåde, som i mange tilfælde er at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop.

En lang række webbutikker yder klik-og-hent hvor man bestiller billig tandspartel online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggekæderne giver eksempelvis afhentning af tandspartel i disse byer:

Brøndby, Viborg, Jyllinge, Svendborg, Roskilde, Nørresundby, Haslev, Hjørring, Hillerød, Hvidovre, Grenaa, Tårnby, Rødovre, Herning, Lystrup, Lillerød, Skanderborg, Hobro, Brabrand, Risskov, Gladsaxe, Varde, Middelfart, Struer, Stenløse, Herlev, Brønderslev, Brønshøj, Virum, Nakskov, Aabenraa, Nyborg, Kalundborg, Rudersdal, Søborg, Skive, Tilst, Vallensbæk, Holbæk, Haderslev, Greve, Randers, Nykøbing Falster, Højbjerg, Frederikshavn, Silkeborg, Farum, Thisted, Ølstykke, Ballerup, Åbyhøj, Charlottenlund, Ishøj, Hedensted, Frederikssund, Hedehusene, Kokkedal, Vejle, Solrød Strand, Allerød, Aalborg, Aarhus, Korsør, Vanløse, Albertslund, Ringsted, Gentofte, Lyngby, Esbjerg, Helsingør, Birkerød, Valby, Frederiksværk, Frederiksberg, Rønne, Kolding, Glostrup, Taastrup, Holstebro, Ikast, Værløse, Odder, Sønderborg, Næstved, Hørsholm, Fredericia, Nærum, Vordingborg, Horsens, Slagelse, Odense, København, Køge, og Dragør, .

Click-and-collect af tandspartel er en mulighed i samtlige dele af landet: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Hovedstaden).

Når man kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at folk tit leder efter fx tandspartel priser og tandspartel tilbud. Man ser desuden ofte online shoppere kigge efter fx tandspartel online, køb tandspartel samt billig tandspartel, plus de store byggecentre som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

Gode tilbud på tandspartel

Det er jo efterhånden særligt ukompliceret for os alle at vurdere tilbud på billige tandspartel online fra flere internet webshops, og derfor har flere online forretninger set sig nødsaget til at presse salgspriserne på tandspartel drastisk, og endda sikre billig fragt.

Dog kan det imidlertid vise sig indbringende at kontrollere et par butikker på nettet efter tilbud og udsalg på tandspartel online forinden du shopper, sådan at du er på den sikre side med at opnå den billigste pris. Se ikke bare på de store byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Man skal blot være årvågen med, at såfremt en webshop reklamerer billige tandspartel online til en salgspris som virker urealistisk billig, så kunne det tit være en indikation på en svindel online shop. Bestillinger med kort er i hvert fald omfattet af en bestemmelse, der hjælper køber imod svindlende forretninger på nettet.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du overveje en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil klare betalingen af tandspartel af flere omgange. Det foreslåes ofte i online nichebutikker, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når der ses på statistikkerne bliver det klart, at folk typisk søger efter fx tandspartel priser og tandspartel tilbud. Vi ser desuden ofte folk søge efter blandt andet tandspartel online, billig tandspartel og køb tandspartel.

Kig på tidligere køberes ratings

Trustpilot yder helt fornemme chancer for at kigge på en række andre konsumenters kritik og derfor støtter vi, at du vurderer internet virksomhedens kritik forud for at du handler billige tandspartel online.

Facebook fremskaffer ligeledes egentlig fortræffelige løsninger til at få indtryk af e-butikkens kundetilfredshed. Foruden det ses en række internet handler som giver folk mulighed for at udforme en vurdering af ordreforløbet, som tilmed burde anvendes til at afveje kundernes tilfredshed.

Forinden nogen handler billige tandspartel online i en internet webshop burde de når alt kommer til alt gennemse dens forretningsvilkår, dog er det gerne en omfattende opgave, specielt med de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

En anden valgmulighed kunne derfor være at undersøge om online firmaet er godkendt af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en sikring om at online butikken efterfølger de danske love, og at webbutikken ofte besøges af fagmænd som har ekspertise inden for bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god lejlighed til at blive assisteret, når du oplever problemer ved din bestilling af tandspartel. Tilmed stiller vi forslag om at køber er påpasselig med de elementære vilkår gældende for bestillingen af tandspartel online, f.eks. hvilken returrettighed online forretningen garanterer.

I den relation er det ydermere essesentielt, at man altid bevarer sin faktura e-mail, så man fremadrettet kan eftervise bestillingen af tandspartel, uanset om man har købt ved Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix eller XL-Byg.

Bente Sørensen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Susanne U gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Martin J gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Anders L gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 tips til når du køber online
1Størstedelen af online virksomheder foreslår til alt held flere billige leveringsmetoder til tandspartel. Den mest populære er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Metoden er nemlig i høj grad simpel, og i mange tilfælde tilmed den billigste mulighed for levering.
2Nogle shops på nettet frembyder gebyrfri levering på tandspartel, men ofte kun ifald man shopper for en fastsat sum. Ellers må man gribe den billigste fragtmetode, der gerne vil blive at få bragt dine varer til et afhentningssted. Den viser sig undertiden endda ret hensigtsmæssig. Den mindst kostelige leveringsmåde er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
3Den billigste mulighed for fragt vil altid vise sig at være at hente varerne selv, som desværre nødvendiggør at du bor i kort afstand af internet forhandlerens tilholdssted. Den type af levering kan vise sig at være vældig afgørende såfremt man har brug for tandspartel om et øjeblik. Alternativt så tilbyder en række outlets på nettet portofri levering, men i de fleste tilfælde kun såfremt der handles for et præcist beløb.
4Vi anbefaler shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i en anordning, der beskytter kunden imod fup internet webshops. Som en anden løsning kunne du benytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at betale prisen over et længere tidsrum.
5Inden nogen bestiller billige tandspartel på en internet shop burde man principielt få overblik over shoppens vilkår, dog er det gerne ikke super interessant. Yderligere kan det anbefales at du er påpasselig med de mest vedkommende forhold der kan have betydning for shopping af billige tandspartel online, som fx hvilken returrettighed hjemmesiden anvender.
6Trustpilot tilbyder dig nogle fordelagtige genveje til at iagttage en lang række tidligere kunders erfaringer og af den grund går vi ind for, at du verificerer internet selskabets anmeldelser inden du handler billige tandspartel online. Facebook genererer endvidere flere gode metoder til at få indtryk af internet shoppens kundefokus.
7Generelt går vi ind for at bemærke hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærket, som kan være et fingerpeg om at online butikken retter sig efter de officielle danske regler, udover at online forhandleren jævnligt besøges af jurister som har megen viden om retningslinjerne. Forinden folk shopper billige tandspartel på en butik kunne de de facto tyde butikkens handelsbetingelser.
8Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ualmindeligt aktuel såfremt man har behov for varen om kort tid, så med det formål er det altså centralt at du efterser tidshorisonten for levering på tandspartel. Størstedelen af e-forhandlere frembyder billig 1 dags levering på masser af varenumre, men husk at det regnes ud fra at bestillingen køres igennem tidligere end et aftalt tidspunkt.
9Det er jo efterhånden temmelig smart for enhver at tjekke tilbud online på billige tandspartel fra flere internet forretninger, og for det frembyder massevis af internet outlets levering uden gebyr. Til gengæld kan det imidlertid vise sig lukrativt at udforske visse online varehuse efter rabat og tilbud før du shopper, sådan at du er sikker på at opnå den laveste pris.