Bygpris.dk

Termotag pristjek

I tabellen herunder har vi listet 8 webshops der sælger termotag, sammen med den pris de tager for 10 stk inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 10 stk for 7.099 kr., som er hele 54 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 10 stk termotag inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
7.099 kr.Køb
7.099 kr.Køb
8.400 kr.Køb
9.990 kr.Køb
9.990 kr.Køb
11.829 kr.Køb
15.099 kr.Køb
15.345 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 10 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til terrasse til fortelt til udestue til overdækket terrasse til vinterhave til havestue til drivhus til skur til carport

Størrelser: 10 mm 32 mm 16 mm

Brands: Nordland Twinlite Plastmo Click Step Riatherm Icopal Fastlock Rodena Rias

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget relevant at vide, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Ifald du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad muligt ved de velkendte byggemarkeder.
Flere byggecentre tilbyder et enormt udvalg af varer, imens nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal vurdere om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, udover blot termotag.
Der er ikke lighed i priserne på billige termotag hos de forskellige online byggekæder. Enkelte vil have de bedste tilbud, og øvrige satser på kompetent rådgivning. Du skal beslutte hvad der betyder mest for dig.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Man bør derfor kende byggemarkedets handelsbetingelser.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at bestille ved et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring termotag.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og anerkendte forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De udbredte byggecentre køber produkter fra mange forskellige producenter, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af termotag online.
De kendte byggecentre har butikker i store dele af landet, og pga. det har du mulighed for at bestille online og køre produkterne på egen hånd. Derfor kan du overveje at spare fragtgebyret, og sågar have produkterne straks.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på internettet er små familievirksomheder, der oftest har danske ejere, gerne sågar lokalt i dit område. Dem bidrager du til når du bestiller termotag online hos dem.
En masse niche webshops er eksperter i deres varer, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved kan du opleve super informativ assistance fra nogle der er eksperter i netop termotag.
Alverdens nichebutikker på nettet står selv for produktion af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få gode tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag over 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af flere end 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

termotag silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

termotag jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

termotag bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

termotag harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forinden du påbegynder dit byggeprojekt er det højst centralt med en forsikring om, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde fastsatte regler for, hvad du må, og hvad du ikke må.
2Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til byggeprojektet, især ift. krævende arbejdsopgaver. Store byggerier bør udføres af flere folk. Dertil bør det være bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
3Der viser sig altid uventede problemer ved omfattende projekter, og herved er det essentielt at man har afsat tilstrækkelig plads i agendaen, med det formål at man kan være ubekymret om at have tid nok til det.
4For projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Således må du løbende tage et kig på vejrforudsigelserne i perioden for byggeprocessen, så det ikke med et brag begynder at regne netop som du er godt i gang med dit store projekt.
5Ofte vil det være vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for byggeprojektet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør blive økonomisk at dokumentere alle omkostninger, hvorefter man kunne dokumentere billige priser på dem én efter én.
6Man kan søge offentligt tilskud til renoveringer. Det bliver givet hvis byggeriet er klimavenligt. At få tilbud om støtte beroer altså på at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
7Der er stribevis af vejledninger og videoer online som kan vejlede dig. Specielt YouTube tilbyder store mængder anvendelig info, især såfremt man kigger i hele verden.
8Måske det ville være relevant at overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du burde få assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeprocessen. Når du skal have assistance fra en professionel kan du spare penge ved at at indhente prisoverslag fra forskellige firmaer.
9Det kan blive afgørende at have alle bygningsmaterialer klar inden du indleder dit byggeprojekt. Du har god gavn af at nedskrive en overskuelig note hvoraf der fremgår alle de ting der skal bruges, og derefter tjekke listen, med det formål at du er tryg ved at du har styr på det.
10Man må ikke stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det vise sig afgørende at have udstyret til disposition inden du starter dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at medregne disse omkostninger i dit udgiftsbudget.
11Godt forarbejde bliver metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du kunne overveje at udarbejde en effektiv køreplan, som viser hvilke opgaver du vil udføre hvornår, og som også indeholder en rækkefølge. Vær konkret i sammensætningen af din tidsplan.
12Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj som fx hoved- og fodbeklædning der beskytter dig med henblik på mulige ulykker. Det er smart at du husker dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke køber hjælp fra en fagmand.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er kolossalt imponerende. Evalueringen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ret så beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % giver den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er rigtig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.

Typiske spørgsmål hvad angår termotag

 • Hvad koster termotag?
 • Hvordan lægger man termotag?
 • Hvordan monterer man termotag?
 • Hvordan sætter man termotag op?
 • Hvordan monteres termotag?
 • Hvilken type af levering er bedst?

  En lang række online forretninger foreslår på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmuligheder til termotag. Førstevalget hos mange er nu om stunder afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente ordren præcis når det passer dig. Leveringsformen er jo ekstremt problemfri, og tit tillige den mest prisbevidste type af levering.

  Du kunne også afveje for og imod at få det leveret til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen viser sig uheldigvis lidt mere bekostelig, men derudover temmelig ligetil ift. termotag online. Den mest letkøbte leveringsmanér kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, hvilket betinges af at du har bopæl lige ved internet shoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Fragttiden på termotag kan i nogle tilfælde være ret så essentiel om du har brug for varerne inden for kort tid, så i det øjemed er det ret aktuelt at du kigger nærmere på den anslåede leveringsdato på termotag. Temmelig mange internet handler – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – lover billig 1 hverdags levering på en masse varer online, der dog antager at bestillingen fuldbyrdes forud for et besluttet klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen skippet afsted inden pakkemedarbejderne har fyraften.

  Nogle få forhandlere på nettet sikrer fragt uden beregning på termotag online, men i mange tilfælde kræves det at man køber for et bestemt beløb. Derudover kan man beslutte sig for den mest prisbevidste mulighed for fragt, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted.

  Masser af kæder frembyder klik-og-hent hvor man køber billig termotag online men afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Stark. Byggemarkederne tildeler fx afhentning af termotag i disse byer:

  Skive, Charlottenlund, Tårnby, Rudersdal, Helsingør, Allerød, Aalborg, Hvidovre, Ringsted, Taastrup, Værløse, Nakskov, Svendborg, Nærum, Frederikshavn, Stenløse, Vallensbæk, Lystrup, Korsør, Hjørring, Tilst, Thisted, Kolding, Næstved, Nyborg, Esbjerg, Lyngby, Fredericia, Holstebro, Glostrup, Jyllinge, Kalundborg, Ballerup, Grenaa, Højbjerg, Skanderborg, Sønderborg, Rødovre, Frederiksværk, Brøndby, Rønne, Silkeborg, Birkerød, Hørsholm, Brønderslev, Dragør, Gladsaxe, Greve, København, Valby, Farum, Frederikssund, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Roskilde, Herning, Haderslev, Slagelse, Lillerød, Nørresundby, Hedensted, Horsens, Gentofte, Odder, Køge, Aabenraa, Hobro, Holbæk, Hillerød, Randers, Risskov, Ishøj, Varde, Haslev, Albertslund, Struer, Vanløse, Virum, Brønshøj, Frederiksberg, Brabrand, Vordingborg, Ølstykke, Kokkedal, Ikast, Herlev, Odense, Hedehusene, Søborg, Aarhus, Viborg, Åbyhøj, Middelfart, og Vejle, .

  Klik-og-hent af termotag er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Bornholm, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager).

  Ved kig i tallene står det markant, at folk jævnligt kigger efter eksempelvis termotag tilbud og termotag priser. Foruden dette oplever man tit internet shoppere lede efter fx køb termotag, billig termotag samt termotag online, plus de kendte byggecentre som Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

  Rabat på termotag

  Det er jo efterhånden ultra problemfrit for alle at prissammenligne på billige termotag online i blandt forskellige internet butikker i Danmark, og til tak har flertallet af online forhandlere været tvunget til at formindske salgspriserne på termotag voldsomt, og ovenikøbet tilbyde levering uden gebyr.

  Derfor kan det alligevel være udbytterigt at udforske indtil flere outlets på nettet efter tilbud og rabatter på termotag online før du gennemfører din handel, så man er sikker på at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

  Du skal dog være obs på, at i tilfælde af at en forhandler på nettet afsætter billige termotag online for en salgspris som er umådelig god, burde det for det meste være et faresignal om en svindel internet handler. Betalinger med kort er i hvert fald omfavnet af et regulativ, som hjælper kunden imod uærlige netbutikker.

  Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afdragsløsning fra fx ViaBill, hvis du gerne vil godtgøre prisen på termotag ude i fremtiden. Det fås normalt hos specialiserede netshops, men sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark og Davidsen.

  Når vi ser på data bliver det klart, at internetbrugere tit efterspørger fx termotag priser og termotag tilbud. Foruden dette ser man mange gange online shoppere søge efter for eksempel køb termotag, termotag online samt billig termotag.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 10 stk kg termotag er 7099 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Rigtig hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til drivhus til skur til vinterhave til havestue til carport til terrasse til overdækket terrasse til fortelt til udestue

  Størrelser: 10 mm 32 mm 16 mm

  Brands: Click Step Nordland Twinlite Rodena Icopal Riatherm Rias Fastlock Plastmo

  Udforsk tidligere brugeres anbefalinger

  Trustpilot byder på relativt gunstige muligheder for at kontrollere mange øvrige brugeres tanker og herved er det prisværdigt, at du gennemgår online butikkens vurderinger før du placerer din ordre på billige termotag online.

  Facebook præsterer lige så vel tilpas fine metoder til at få kendskab til internet forhandlerens pålidelighed. I øvrigt er der nogle internet shops som giver kunderne mulighed for at formulere en vurdering af deres køb, som også burde udnyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk handler billige termotag online på en internet forhandler burde de i og for sig gennemgå shoppens betingelser, dog er det oftest en tidskrævende opgave, især ved de gængse byggecentre som Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

  Et nemmere alternativ kan være at efterse om netbutikken er verificeret af e-mærket, eftersom det bør være et bevis på at online firmaet understøtter gældende dansk lovgivning, tillige med at webbutikken regelmæssigt ses til af eksperter der kender til retningslinjerne.

  Derudover tilbydes du chance for bistand, ifald du oplever problemstillinger med din bestilling af termotag. Tilsvarende er det anbefalelsesværdigt at du er på vagt for de væsentligste forhold der kan have indvirkning på købet af termotag online, som eksempelvis den returneringsret online forretningen benytter.

  I relation til det er det tilmed essesentielt, at man altid bevarer sin faktura, så man til enhver tid kan bekræfte sin bestilling af termotag, uagtet om man har købt hos Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller 10-4.

  Pia V gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Jørgen D gav 4 stjerner

  God pris og alt ok

  Pia gav 5 stjerner

  Fornuftig pris

  Niels gav 5 stjerner

  Alt som det skal være.

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Visse e-firmaer sikrer levering uden beregning på termotag, men for det meste er det under forudsætning af at man handler for en fastsat sum. Alternativt må man overveje den mest billige slags levering, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted. Metoden er sædvanligvis endda vældig uproblematisk. Den billigste type af levering er uden tvivl at hente varerne selv.
  2Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ultra aktuel forudsat vi skal bruge ordren nu og her, så herved er det ret så væsentligt at vi dobbelttjekker den estimerede leveringstid ved termotag. De fleste internet selskaber udlover billig dag-til-dag levering på en række produkter, men som trods alt er regnet ud fra at du bestiller forud for et aftalt klokkeslæt.
  3Det er ultra smertefrit for forbrugerne at sammenholde priser online på billige termotag i blandt flere firmaer på nettet, og herved præsterer flertallet af online selskaber gratis fragt. Men det kan stadigvæk vise sig tiden værd at prøve et par internet varehuse i Danmark efter billige priser før du køber, sådan at man er velinformeret til at få fat i den mest attraktive pris.
  4Trustpilot tilbyder regulære fornemme chancer for at verificere en række nuværende køberes evalueringer og herved er det at foretrække, at du læser internet butikkens anmeldelser forinden du handler billige termotag online. Facebook frembringer ydermere en række udmærkede genveje til at få en idé om online webshoppens popularitet.
  5Den billigste leveringsform kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men det beroer på at du befinder dig lige ved webshoppens lager. Den leveringsmulighed kan vise sig at være ekstremt vigtig når du har behov for termotag om kort tid. Alternativt så tilbyder en række netbutikker fragt uden omkostninger, men oftest kræver det at du aftager for en fastsat pris.
  6Generelt foreslår vi at bemærke hvorvidt internet selskabet er e-mærket medlem, som almindeligvis er en indikation om at netbutikken føjer dansk lovgivning, og at internet butikken jævnligt ses til af fagmænd der er meget fortrolige de gældende regulativer. Forud for at folk handler billige termotag hos en netbutik bør man på en vis måde tage stilling til deres forretningsaftale.
  7Inden nogen køber billige termotag i en forhandler på nettet burde man for at være sikker gennemlæse netbutikkens vilkår, dog er det undertiden en tidskrævende opgave. Tilmed rekommanderer vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest basale reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige termotag online, til eksempel den returpolitik internet selskabet tilbyder.
  8Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en forordning, der bistår en imod uoprigtige internet selskaber. Som en anden løsning bør du anvende en afdragsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du vil honorere pengene over en periode.
  9Mange firmaer på nettet yder nu om stunder diverse billige leveringstyper til termotag. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, så du selv har mulighed for at hente dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså ultra nem, samt endda ligeledes den billigste leveringstype.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk