Bygpris.dk

Terrassefliser pristjek

I tabellen herunder har vi listet 6 webshops der sælger terrassefliser, sammen med den pris de tager for 400 stk inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 400 stk for 10.499 kr., som er hele 41 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 400 stk terrassefliser inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
10.499 kr.Køb
12.800 kr.Køb
12.800 kr.Køb
12.800 kr.Køb
13.099 kr.Køb
17.800 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 400 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: keramik træ beton plast komposit

Størrelser: 70×70 50×50 40×40 90×90 30×30 20×20 20×40 80×80 30×60 60×60 25×50

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man undersøge firmaets regningslinjer.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt udvalg af produkter, imens andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, foruden bare terrassefliser.
Når du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du med fordel køre byggematerialerne på egen hånd. Det er først og fremmest et alternativ ved de udbredte byggekæder.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derved kan du med fordel handle hos et online byggemarked, hvor du kan få tips og tricks til valg af terrassefliser.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at vide, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Du vil finde ulighed i priserne på billige terrassefliser fra netbutik til netbutik. Enkelte giver de bedste priser, og øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder samler produkter fra talrige nicheshops, med det formål at du så kan købe fra et stort udvalg af terrassefliser online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og på grund af det har man valget om at handle online og køre produkterne på eget initiativ. Derigennem er der mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, samt endda hente varerne straks.
De store byggekæder er populære og anerkendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed når du skal handle online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netbutikker står selv for produktion af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online vil du få gode tilbud.
Mange webshops som sælger få produkter er små familievirksomheder, som oftest har danske ejere, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse støtter du idet du køber terrassefliser online på deres side.
De fleste webshops som sælger få produkter er eksperter i de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem kan du få super god rådgivning fra ansatte som er specialister i netop terrassefliser.
Danmarks største byggemarkeder
terrassefliser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag over 2.100 kollegaer i kædens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

terrassefliser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

terrassefliser bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

terrassefliser silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Man må på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig yderst relevant at have grejet ved hånden inden du tager fat på arbejdet. Det er desuden en fordel at indkalkulere de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
2Det kan overvejes om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere bør købe assistance fra en fagperson til opstarten af det. Når du får professionel hjælp kan det være fornuftigt at få tilbud fra flere entreprenører.
3Planlægning vil være vejen til at lykkes med din byggeproces. Du bør forfatte en effektiv handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Vær konkret i sammensætningen af din handlingsplan.
4For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Således må du tit se meldingerne om vejret lige før byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at piske ned bedst som du vil i gang med det krævende byggeprojekt.
5Der viser sig uden tvivl uventede udfordringer når det gælder større opgaver, og herved er det betydningsfuldt at man har afsat god nok plads i planen, som vil medvirke til at man føler sig overbevist om at nå det til den planlagte tid.
6Du har adgang til en hel del guides og videoer online som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube tilbyder dig enormt meget almennyttig information, særligt hvis man skriver søgeordene på engelsk.
7I god tid inden at du indleder byggeriet kan det være ufatteligt betydningsfuldt med en forsikring om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl kan der gælde diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
8Nogle gange kan man spørge om offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet hvis byggeriet bidrager positivt til klimaet. Af få støtte betinges altså af at byggeprojektet forbedrer miljøet.
9Du må ikke på noget tidspunkt forsømme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning som arbejdssko der sikrer dig mod hændelige skader. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, navnlig når du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
10Det kan vise sig at have noget at sige at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du påbegynder dit arbejde. Du vil med fordel kunne sammensætte en simpel liste som samler det du skal bruge, og derefter tjekke oversigten, hvormed du bliver sikker på at du har det hele.
11Det er anbefalelsesværdigt at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst såfremt det er omfattende ombygninger. Nogle ting bør udføres af flere end en enkelt person. Dertil er det mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
12Ofte vil det vise sig af stor betydning at have et budget for byggeriet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive økonomisk at tage noter til samtlige omkostninger, og herefter dokumentere omkostningen ved dem én og én.
Danskernes favorit byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvsagt er rigtig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % giver maksimum point, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som jo er ret så flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig betryggende. Ratingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken form for levering er bedst?

Størstedelen af e-shops giver nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til terrassefliser. En af de mest almindelige er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, og så afhenter du blot bestillingen den dag der passer dig. Fragtmuligheden er altså ultra bekvem, samt i mange tilfælde derudover den billigste leveringsmanér.

Du bør omvendt påtænke at få varerne leveret til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden bliver oftest en smule mere omkostningsfuld, men også temmelig enkel for terrassefliser online. Den mindst kostelige leveringsmodel kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men dette afhænger af at du bor nærved online shoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på terrassefliser kan i nogle tilfælde være ret essentiel om man har brug for varerne inden for få dage, så derfor er det selvsagt væsentligt at vi checker den anslåede leveringsdato ved terrassefliser. En stor portion internet varehuse – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – giver løfte om billig 1 dags levering på en række af deres varer online, men som ikke desto mindre står og falder med at orden realiseres inden et fastsat klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få varerne fikset før lagermedarbejderne tager hjem.

En hel del webbutikker frembyder gratis fragt på terrassefliser online, men undertiden er det kun gældende hvis du bestiller for en fastsat pris. Desuden skal man overveje den billigste fragttype, som oftest vil blive at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted.

De fleste netbutikker giver afhentning hvor du køber billig terrassefliser hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggekæderne yder blandt andet klik-og-hent på terrassefliser i disse områder:

Slagelse, Nakskov, Odder, Skanderborg, Middelfart, Silkeborg, Højbjerg, Rønne, Frederiksberg, Roskilde, Solrød Strand, Åbyhøj, Frederikshavn, Hedehusene, Vanløse, Aabenraa, Varde, Holbæk, Charlottenlund, Ikast, Jyllinge, Hørsholm, Farum, Tårnby, Vordingborg, Allerød, Køge, Greve, Ringsted, Gentofte, Hobro, Thisted, Vallensbæk, Hillerød, Randers, Birkerød, Glostrup, Haslev, Lillerød, Ishøj, Helsingør, Haderslev, Næstved, Kalundborg, Aarhus, Gladsaxe, Skive, Lystrup, Risskov, Brøndby, Nykøbing Falster, Hjørring, Nørresundby, Søborg, Brønshøj, Rudersdal, Horsens, Nyborg, Aalborg, Frederikssund, Hvidovre, Herning, Værløse, Albertslund, Herlev, Brabrand, Stenløse, Nærum, Fredericia, Viborg, Holstebro, Valby, Hedensted, Vejle, Esbjerg, Lyngby, Rødovre, Virum, Kokkedal, Grenaa, Frederiksværk, Tilst, Ølstykke, Svendborg, Struer, Sønderborg, Kolding, Korsør, København, Odense, Ballerup, Taastrup, Dragør, og Brønderslev, .

Click-and-collect af terrassefliser er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i tallene er det tydeligt, at netshoppere tit leder efter blandt andet køb terrassefliser og terrassefliser online. Derudover oplever man mange gange internet shoppere lede efter blandt andet billig terrassefliser, terrassefliser priser og terrassefliser tilbud, foruden de store byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark og 10-4.

Rabat på terrassefliser

Det er i dag virkelig nemt for forbrugerne at finde frem til de bedste priser på billige terrassefliser online fra forskellige internet handler, og så har flertallet af butikker på nettet fundet det uundgåeligt at nedsætte udsalgspriserne på terrassefliser kolossalt, og ovenikøbet byde på billig fragt.

Dog kan det imidlertid være smart at analysere visse webbutikker efter tilbud på terrassefliser online forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er tryg ved at få den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggekæder som Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Man bør lige meget hvad ikke glemme, at ifald en internet shop frembyder billige terrassefliser online for en tilbudspris der kan virke usædvanlig god, så er det undertiden være en varsel om en uærlig e-shop. Kortkøb er heldigvis en del af et regulativ, der støtter køberen imod uægte internet selskaber.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du vælge en løsning som f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil dække pengene til terrassefliser over et længere tidsrum. Dette fås som regel i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Når man ser på statistikkerne står det klart, at folk mange gange søger efter for eksempel køb terrassefliser og terrassefliser tilbud. Man ser derudover tit netshoppere søge efter blandt andet terrassefliser online, terrassefliser priser samt billig terrassefliser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 400 stk kg terrassefliser er 10499 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

Intet at klage over” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: beton træ keramik komposit plast

Størrelser: 30×30 60×60 50×50 20×40 90×90 40×40 30×60 80×80 20×20 25×50 70×70

Gennemsøg nuværende kunders vurderinger

Trustpilot tilbyder dig egentlig uafhængige muligheder for at besigtige en stor portion tidligere brugeres iagttagelser og på grund af dette kan det anbefales, at du tager et kig på e-shoppens vurderinger forud for at du shopper billige terrassefliser online.

Facebook fremskaffer tilsvarende uden sammenligning habile chancer for at få indblik i online forretningens kundefokus. Her møder vi nogle butikker på nettet hvor folk kan skrive en anmeldelse af købsoplevelsen, som lige så vel burde drages fordel af til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen køber billige terrassefliser online i en internet virksomhed kunne man principielt gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens vilkår, men det er normalt ikke særlig sjovt, specielt med de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

En anden løsning kunne derfor være at granske om online forretningen er støttet af e-mærket, hvilket er et kendetegn for at e-butikken opererer i overensstemmelse med de danske regler, udover at e-butikken nu og da kigges til af fagfolk der har meget erfaring med vilkårene på området.

Dette er desuden din mulighed for support, såfremt du forvoldes udfordringer med din ordre på terrassefliser. Udover dette er det prisværdigt at du er omhyggelig omkring de mest essentielle betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af terrassefliser online, fx hvilken returneringsret internet webshoppen har.

I den sammenhæng er det ligeledes afgørende, at man stadig sikrer sin ordremail, således man senere kan påvise bestillingen af terrassefliser, hvad end man handler hos Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen eller XL-Byg.

Søren gav 5 stjerner

Hurtig

Mads S gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Christian U gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Mette Andersen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til internetshopping
1Inden folk køber billige terrassefliser på en e-shop behøver de på en vis måde gennemlæse e-butikkens handelsvilkår, dog er det ofte ikke super interessant. Tillige slår vi et slag for at køber er vidende om de primære vilkår der kan have indvirkning på købet af billige terrassefliser online, som eksempelvis den ombytningsret online forhandleren har.
2Vi tilråder generelt at tjekke hvorvidt online forhandleren er e-mærke godkendt, eftersom det er en forsikring om at e-firmaet opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, og at online firmaet ofte gennemses af fagfolk som behersker lovene på området. Inden folk køber billige terrassefliser i en online virksomhed burde man faktisk gennemgå forhandlerens forretningsvilkår.
3Størstedelen af internet webshops tilbyder nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til terrassefliser. Den mest moderne er for øjeblikket levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de bestilte varer når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig yderst ligetil, og desuden desuden den mest prisbevidste leveringsversion.
4Trustpilot frembringer egentlig hæderlige løsninger til at iagttage en længere række forhenværende forbrugeres omtaler og derved stiller vi forslag om, at du betragter online shoppens vurderinger inden du handler billige terrassefliser online. Facebook indebærer ligeledes flere gode genveje til at få indtryk af online forretningens troværdighed.
5Den billigste leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter ordren, men det forudsætter at du har bopæl lige ved online virksomhedens lager. Den fragtløsning kan vise sig at være ekstremt afgørende i tilfælde af at du mangler terrassefliser om et øjeblik. Alternativt så præsterer nogle få internet webshops levering uden omkostninger, men typisk kun såfremt du aftager for en fastsat pris.
6Det er efterhånden i høj grad uproblematisk for forbrugerne at sammenligne priser online på billige terrassefliser på diverse shops på nettet, og så frembyder en hel del forhandlere på nettet billig fragt. Derfor kan det immervæk blive indbringende at granske nogle online virksomheder efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din bestilling, så man er skudsikker på at få den skarpeste pris.
7Fragtperioden kan vise sig at være ultra betydningsfuld ifald vi står og skal bruge produktet lige om lidt, så i det øjemed er det temmelig essentielt at man checker den estimerede leveringstid på terrassefliser. Temmelig mange e-shops lover billig dag-til-dag levering på deres primære produkter, hvilket dog nødvendiggør at bestillingen køres igennem inden et fastslået tidspunkt.
8Vi tilråder kortkøb eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er en del af en anordning, der værner køber overfor uoprigtige firmaer på nettet. Som en anden løsning bør du vælge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at godtgøre prisen af flere omgange.
9En række internet forretninger garanterer billig levering på terrassefliser, men oftest under forudsætning af at der købes for en konkret pris. Derudover må man udvælge den billigste metode til levering, som tit vil være at få bragt din ordre til et afhentningssted. Fragttypen er tit samtidig ret enkel. Den billigste løsning er uden tvivl at du selv henter pakken.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk