Bygpris.dk

Texas Plænelufter

Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Læs mere
Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Læs mere
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne selv. Det er først og fremmest en mulighed i de gængse byggekæder.
For mange er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Derfor kan du overveje at bestille ved et online byggecenter, som tilbyder gode råd til valg af Texas plænelufter.
Du vil finde ulighed i prisen på billige Texas plænelufter fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har billige priser, imens nogle fokuserer på faglig sparring. Du må tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man læse webshoppens handelsbetingelser.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Flere byggecentre tilbyder et enormt udvalg, imens andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot Texas plænelufter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte forretninger, hvilket bidrager til øget troværdighed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og derfor har folk tilbuddet om at købe online og transportere produkterne på eget initiativ. Derved kan du vælge at undgå fragten, samt samtidig hente produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder udbyder produkter fra mange producenter, og dermed har du mulighed for at handle fra et stort sortiment af Texas plænelufter online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke webshops er producenter af de varer som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online får du en billigere pris.
Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har et indgående kendskab til deres produkter, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem vil du få ekstra kompetent hjælp fra mennesker med ekspertviden i netop Texas plænelufter.
Diverse små butikker er små firmaer, der tit er dansk ejede, eventuelt endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at handle Texas plænelufter online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Texas plænelufter silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Texas plænelufter jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af over 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Texas plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Texas plænelufter bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ved projekter udendørs har vejret stor betydning. Således må du jævnligt lægge mærke til vejrmeldingerne i tiden op til projektets start, så du slipper for at det pludselig begynder at regne når du lige er i fuld gang med det avancerede projekt.
2Potentielt kan det vise sig fundamentalt at have de nødvendige materialer parat inden du igangsætter håndværket. Du vil med fordel kunne udfærdige en enkel indkøbsliste som samler alt som er nødvendige, og så granske hver eneste ting, hvormed du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
3Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især ift. omfangsrige projekter. Nogle projekter behøver flere end en enkelt person. Desuden vil det vise sig mere effektivt og sjovere når man ikke er alene om det.
4Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig usandsynligt vigtigt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der være diverse regler omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
5Ofte vil det vise sig fornuftigt at lave et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være sundt at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man kan gennemgå ens udgift ved dem enkeltvis.
6Planlægning viser sig som metoden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du anbefales at forfatte en klar dagsorden, der fortæller hvilke gøremål der skal udføres på hvilken dag, inklusiv en nummerorden. Forsøg at være skarp når du laver din køreplan.
7Der viser sig uden tvivl overraskende vanskeligheder i tilfælde med krævende byggeprojekter, og altså kan det være betydningsfuldt at man har afsat nok plads i agendaen, med det formål at man er sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
8Der kan findes mange forskellige hjælpeartikler og videoer via nettet som kan vejlede dig. Særligt YouTube tilbyder dig overvældende meget almennyttig viden, navnligt hvis du leder på engelsk.
9I nogle tilfælde kan man søge tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives ifald byggeriet er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at projektet har positiv betydning for naturen.
10Husk at tage til overvejelse om du selv vil klare hele projektet, eller du kan have fordel af at tilkøbe professionel hjælp til delelementer af det. Hvis du får eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra forskellige leverandører.
11Du skal på ingen måde gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj bl.a. arbejdssko som hjælper dig imod mulige risici. Det er afgørende med fokus på din sikkerhed i byggeriet, ikke mindst når du ikke har assistance fra en fagmand.
12Man må ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. I mange tilfælde vil det være yderst relevant at have det disponibelt idet du iværksætter byggeprocessen. Det er derudover en fordel at medtage disse omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
De mest folkekære byggeshops
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er rigtig betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er usædvanligt betryggende. Scoren grundlægges af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er ultra flot. Evalueringen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % har givet bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er yderst beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

De fleste online outlets frembyder nu om dage flere billige leveringsløsninger til Texas plænelufter. Den mest almindelige er lige nu pakkeshops, hvor det er nemt for dig at hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er altså temmelig let, og i mange tilfælde endda den billigste leveringsmanér.

Du kunne på samme måde udse dig at bestille varerne til levering til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Den er godt nok lidt dyrere, men samtidig særdeles fremkommelig med Texas plænelufter online. Den billigste slags levering kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men dette beroer på at du er med kort afstand til online webshoppens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på Texas plænelufter er jo ret udslagsgivende forudsat du absolut skal bruge produktet lige om lidt, så herved er det virkelig væsentligt at du tjekker den estimerede leveringstid for Texas plænelufter. En stor portion byggecentre – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 dags fragt på en masse produkter online, der dog kræver at bestillingen laves før et aftalt tidspunkt, så de garanteret kan nå at få dit nye produkt sendt afsted inden personalet har fyraften.

Enkelte internet foretagender sikrer gratis fragt på Texas plænelufter online, men i mange tilfælde kun ifald der shoppes for en konkret sum. Som alternativ må man udse dig den billigste type af levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop.

De fleste netbutikker yder click-and-collect hvor du køber billig Texas plænelufter på nettet og afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Jem og Fix. Byggecentrene foreslår fx afhentning af Texas plænelufter i følgende områder:

Hvidovre, Kalundborg, Frederikshavn, Værløse, Ikast, Lystrup, Frederiksberg, Næstved, Brøndby, Korsør, Allerød, Sønderborg, Søborg, Hedehusene, Taastrup, Thisted, Rønne, Rudersdal, Tilst, Randers, Vallensbæk, Hillerød, Hjørring, Nyborg, Nykøbing Falster, Tårnby, Ringsted, Greve, Frederiksværk, Kokkedal, Hobro, Haslev, Silkeborg, Brabrand, Jyllinge, Aalborg, Haderslev, Gladsaxe, Risskov, Køge, Nærum, Fredericia, Varde, Slagelse, Nørresundby, Svendborg, Aabenraa, Farum, Brønderslev, Lyngby, Dragør, Birkerød, Helsingør, Hedensted, Charlottenlund, Åbyhøj, Solrød Strand, Struer, Odder, Middelfart, Roskilde, Stenløse, Glostrup, Virum, Brønshøj, Ølstykke, Herning, Esbjerg, Ballerup, Hørsholm, Viborg, Holstebro, Nakskov, Horsens, Kolding, Vejle, Valby, København, Albertslund, Rødovre, Frederikssund, Ishøj, Skive, Herlev, Holbæk, Aarhus, Vordingborg, Lillerød, Højbjerg, Grenaa, Vanløse, Gentofte, Odense, og Skanderborg, .

Afhentning for Texas plænelufter er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager).

Når vi ser på data fremstår det markant, at internet shoppere typisk efterspørger eksempelvis Texas plænelufter tilbud og Texas plænelufter online. Derudover oplever vi som regel internet shoppere søge bl.a. Texas plænelufter priser, køb Texas plænelufter samt billig Texas plænelufter, foruden de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark og Harald Nyborg.

Rabat på Texas plænelufter

Det er ualmindeligt uproblematisk for almindelige dødelige at prissammenligne på billige Texas plænelufter online på flere e-forhandlere, og følgelig har en hel del internet varehuse ikke kunne slippe for at nedsætte udsalgspriserne på Texas plænelufter enormt, og endda yde portofri fragt.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig gavnligt at prøve indtil flere e-forhandlere efter tilbud på Texas plænelufter online forinden du gennemfører din handel, sådan at du er skudsikker på at antage den mest betalelige pris. Se ikke bare på de udbredte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan og 10-4.

Du bør imidlertid være obs på, at såfremt en forhandler på nettet afsætter billige Texas plænelufter online til en pris som anses for utopisk gunstig, så er det for det meste være et tegn på en uægte shop. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omfavnet af et regelsæt, der skærmer dig som køber overfor uoprigtige internet varehuse.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du har til hensigt at godtgøre prisen på Texas plænelufter senere. Det tilbydes som regel i nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg.

Ved indkig i søgedata er det tydeligt, at online shoppere typisk søger efter for eksempel køb Texas plænelufter og Texas plænelufter priser. Foruden dette oplever man mange gange online shoppere kigge efter eksempelvis Texas plænelufter online, billig Texas plænelufter og Texas plænelufter tilbud.

Kig på nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot frembringer flere fortræffelige chancer for at eftergå flere øvrige brugeres anmeldelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du iagttager internet shoppens omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige Texas plænelufter online.

Facebook tilbyder for øvrigt adskillige gode metoder til at få indtryk af online firmaets kundefokus. Her er der mange online outlets som giver kunderne mulighed for at frembringe en kritik af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel bør drages fordel af til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før nogen køber billige Texas plænelufter online på en e-butik burde de for at være sikker få overblik over e-shoppens regler, men det er uden tvivl ikke super spændende, specielt ved de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Et nemmere alternativ kan være at bemærke hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærket, grundet at det bør være en antydning af at e-forhandleren respekterer de opstillede regler, udover at online forretningen en gang i mellem monitoreres af fagfolk der har den nødvendige knowhow om lovgivningen.

Derudover tilbydes du anledning til støtte, ifald du møder problemer i processen med din shopping med Texas plænelufter. Desuden stiller vi forslag om at køberen er opmærksom på de grundlæggende bestemmelser der influerer på bestillingen af Texas plænelufter online, eksempelvis hvilken bytteret online butikken tilbyder.

På grund af dette er det ligeledes relevant, at man stadigvæk beholder sin købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne eftervise sin bestilling af Texas plænelufter, uafhængig af om man handler ved 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Martin Madsen gav 5 stjerner

Har handlet der før

Camilla Madsen gav 4 stjerner

Fremragende service.

Louise gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Susanne Madsen gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

9 gode råd til når du køber online
1Inden folk bestiller billige Texas plænelufter i en netbutik kan man principielt gennemløbe netbutikkens betingelser, det er dog i reglen ikke særlig sjovt. Herudover er det en hjælp at køberen er klar over de primære vilkår der kan have betydning for bestillingen af billige Texas plænelufter online, til eksempel hvilken returpolitik online forhandleren har.
2Indtil flere internet handler garanterer gratis fragt på Texas plænelufter, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man handler for en konkret pris. Desuden må man foretrække den prisbilligste leveringsmåde, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Denne viser sig gerne tillige ret hensigtsmæssig. Den billigste form for levering kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
3Flere internet shops udlover i vore dage diverse billige leveringsmetoder til Texas plænelufter. Et hit er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er jo ret problemfri, samt desuden ydermere den prisbilligste slags levering.
4Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være særligt aktuel hvis du har behov for pakken nu og her, så af den grund er det nemlig afgørende at du efterser den anslåede leveringsdato ved Texas plænelufter. Mange internet outlets giver løfte om billig 1 dags fragt på en hel del produkter, men vær påpasselig da det beroer på at ordren placeres forud for et aftalt tidspunkt.
5Den mindst kostelige fragtmetode kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, hvilket forudsætter at du bor nærved internet virksomhedens adresse. Den fragtmulighed er naturligvis meget central i tilfælde af at man skal bruge Texas plænelufter nu og her. Alternativt så garanterer en hel del forhandlere på nettet fri fragt, men ofte kun når du indkøber for et fastslået beløb.
6Trustpilot resulterer i nogle fine chancer for at evaluere adskillige tidligere konsumenters evalueringer og derved er det en hjælp, at du kigger nærmere på netbutikkens vurderinger forinden du køber billige Texas plænelufter online. Facebook tilbyder dig lignende adskillige pæne genveje til at få indblik i online virksomhedens kundefokus.
7Vi anbefaler at se nærmere på om internet butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket typisk er en tryghed om at online forhandleren efterfølger de opstillede regler, samt at online butikken hyppigt ses til af eksperter der er meget fortrolige bestemmelserne på området. Før folk køber billige Texas plænelufter hos en online shop bør de til hver en tid løbe igennem e-shoppens handelsbetingelser.
8Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en vedtægt, som passer på køber imod falske online virksomheder. Som et alternativ burde du benytte en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du har i sinde at klare regningen senere.
9Det er jo efterhånden rigtig ukompliceret for forbrugerne at sammenligne priser online på billige Texas plænelufter i blandt flere netbutikker, og for det lover langt de fleste internet handler i Danmark fragt uden betaling. Det kan stadigvæk blive lukrativt at eftergå nogle internet forretninger efter tilbud og udsalg før du køber, således at man er sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.