Bygpris.dk

TIG Svejsehjelm

Svejsehjelm Jackson 10
627 kr.
Læs mere
Svejsehjelm m/justerbar dæmpning
585 kr.
Læs mere
Svejsehjelm fuldaut m/variabelDIN 5-9/9-13 (Blue)
949 kr.
Læs mere
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Sort/sølv)
696 kr.
Læs mere
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Blå/sølv)
696 kr.
Læs mere
Svejsehjelm Zekler fusion 1000
3.178 kr.
Læs mere
Svejsehjelm 10 til peltor sikkerhedshjelm
808 kr.
Læs mere
Svejsehjelm zekler 4060
1.499 kr.
Læs mere
Svejsehjelm Euromaske
858 kr.
Læs mere
Svejsehjelm sr 584/ sr 580 komplet
4.999 kr.
Læs mere
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Rød/sølv)
696 kr.
Læs mere
Svejsehjelm zekler 4050
1.307 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super vigtigt at undersøge, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå problemer med fx returret. Man bør derfor undersøge byggeshoppens handelsbetingelser.
Når du skal have varerne med det samme eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige TIG svejsehjelm hos de forskellige online byggekæder. Nogle satser på billige priser, hvorimod andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at handle hos et online byggemarked, hvor du tilbydes gode råd til valg af TIG svejsehjelm.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt udvalg af varer, og øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare TIG svejsehjelm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre samler varer fra alverdens nicheshops, og dermed kan du vælge fra et bredt udvalg af TIG svejsehjelm online.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det kan du se som en fordel.
De kendte byggekæder finder du nær dig, og hermed har du tilbuddet om at bestille online og fragte materialerne på egen hånd. Derigennem har man valget om at spare fragtgebyret, og samtidig have varerne lige nu.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforhandlere har ekstra meget forstand på deres produkter, idet de kun sælger disse varer. Pga. dette vil du opleve mere indsigtsfuld vejledning fra personale som er specialister i lige præcis TIG svejsehjelm.
De fleste nichebutikker på internettet er opstartsvirksomheder, som tit har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe når du køber TIG svejsehjelm online hos dem.
Forskellige specialiserede netshops står selv for produktion af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få billigere priser.
Danmarks største byggekæder

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

TIG svejsehjelm jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag cirka 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

TIG svejsehjelm harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

TIG svejsehjelm bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

TIG svejsehjelm silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Man skal aldrig gå ned på arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig af stor betydning at have det klar inden du påbegynder dit byggeprojekt. Det er derudover vigtigt at indregne de her udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
2Der ligger et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer på nettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube supporterer dig med betydelige mængder gavnlig information, i særlig grad hvis du skriver søgeordene på engelsk.
3Muligvis kan det blive at have noget at sige at du har alle materialer tilgængelige på forhånd inden du påbegynder byggeprocessen. Du har fordel af at notere en simpel huskeliste hvor der bør fremgå hver eneste ting der bliver brug for, og bagefter efterse oversigten, så du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
4Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete problemstillinger i forbindelse med store projekter, og herved vil det være væsentligt at man har afsat en god portion plads i kalenderen, med formålet om at man kan være afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
5Husk at overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde fremskaffe professionel hjælp til noget af det. Når du ønsker assistance fra en fagmand er det fornuftigt at søge uforpligtende tilbud fra flere håndværkere.
6Ved projekter udendørs har vejret meget at sige. Således må du jævnligt tjekke vejrforudsigelserne i forbindelse med byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det begynder at piske ned bedst som du er ved at færdiggøre dit omfattende projekt.
7Glem ikke at du kan spørge om offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde af at projektet er energi- og miljøvenligt. Bidraget kræver med andre ord at renoveringen påvirker klimaet.
8Det bør overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst når det er vigtige projekter. Store byggeprojekter kræver flere personer. Dertil er det mere effektivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
9Du skal for alt i verden ikke forsømme dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj som sikkerhedssko som beskytter dig overfor eventuelle skader. Det er yderst relevant at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, især ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
10Forud for at du opstarter byggeriet kan det blive ufatteligt vigtigt at sikre sig, at byggeriet er lovligt. Alt efter din bopæl kan der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Typisk vil det vise sig afgørende at lave en budgetoversigt for byggeriet, så du giver sig selv et overblik. Det kan blive sundt at dokumentere samtlige poster, hvorefter man bør finde frem til omkostningen ved dem slavisk.
12Forberedelse vil altid være metoden til at lykkes med arbejdet. Du bør overveje at forfatte en velovervejet handlingsplan, som dikterer hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, med en tilhørende kronologisk orden. Vær realistisk når du sammensætter køreplanen.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er yderst betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og bare 9 % giver den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er hamrende overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver maksimum point, og bare 4 % har givet bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

Flere online firmaer frembyder i vore dage flere billige leveringsløsninger til TIG svejsehjelm. Den mest anvendte er lige nu pakkeshoppen, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er altså yderst enkel, og typisk tillige den billigste leveringsudgave.

Du kunne derudover vælge at få produkterne leveret hjem til dig eller til dit arbejde. Fragtformen viser sig sædvanligvis en lille smule dyrere, men ydermere super ukompliceret ift. TIG svejsehjelm online. Den mest letkøbte mulighed for levering er unægtelig at du selv henter ordren, men dette beroer på at du fysisk befinder dig i nærheden af e-forretningens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på TIG svejsehjelm er naturligvis ultra vigtig såfremt du absolut skal bruge dine nye varer inden for kort tid, og med det formål er det relativt essentielt at du kigger nærmere på den estimerede leveringstid på TIG svejsehjelm. Mange byggecentre – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – lover billig dag-til-dag levering på en række af deres produkter online, men vær obs på at det betinges af at ordren gennemføres forinden et angivent tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få dit nye produkt ordnet forud for at de lageransatte har fri.

Nogle få internet foretagender yder levering uden omkostninger på TIG svejsehjelm online, men tit kun ifald du bestiller for en bestemt pris. Alternativt må du tage den mest letkøbte leveringstype, der mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted.

En hel del byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor man handler billig TIG svejsehjelm online men selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Stark. Byggekæderne udlover blandt andet klik-og-hent på TIG svejsehjelm i disse områder:

Taastrup, Greve, Køge, Ballerup, Helsingør, Holbæk, Struer, Skive, Randers, Grenaa, Middelfart, Nakskov, Nørresundby, Slagelse, Risskov, Nærum, Holstebro, Brabrand, Sønderborg, Dragør, Gentofte, København, Tilst, Silkeborg, Åbyhøj, Ølstykke, Lystrup, Valby, Brønshøj, Fredericia, Svendborg, Hedehusene, Gladsaxe, Stenløse, Charlottenlund, Virum, Haslev, Allerød, Ishøj, Korsør, Ringsted, Rudersdal, Albertslund, Kokkedal, Aabenraa, Højbjerg, Frederiksberg, Odder, Farum, Viborg, Jyllinge, Kolding, Varde, Skanderborg, Søborg, Thisted, Vallensbæk, Brønderslev, Birkerød, Haderslev, Hjørring, Hedensted, Hobro, Hørsholm, Kalundborg, Hillerød, Lillerød, Odense, Horsens, Hvidovre, Frederikssund, Vanløse, Ikast, Værløse, Tårnby, Esbjerg, Aarhus, Roskilde, Brøndby, Solrød Strand, Glostrup, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Herning, Næstved, Rødovre, Frederikshavn, Aalborg, Lyngby, Vejle, Herlev, Nyborg, Rønne, og Vordingborg, .

Click-and-collect for TIG svejsehjelm er muligt i alle dele af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Falster, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

Når der ses på statistikkerne fremstår det markant, at mennesker typisk kigger efter eksempelvis billig TIG svejsehjelm og TIG svejsehjelm priser. Vi ser desuden typisk mennesker kigge efter for eksempel TIG svejsehjelm tilbud, køb TIG svejsehjelm og TIG svejsehjelm online, plus de store byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma og Stark.

Priser på TIG svejsehjelm

Det er i dag ekstremt uproblematisk for enhver at tjekke tilbud på billige TIG svejsehjelm online fra flere e-butikker, og til gengæld har flere online varehuse været nødt til at nedskære prisen på TIG svejsehjelm betragteligt, og derudover love fragt uden gebyr.

Men det kan immervæk blive profitabelt at efterprøve diverse internet butikker efter tilbud og udsalg på TIG svejsehjelm online inden du færdiggør din shopping, således at du er tryg ved at indhente den bedste pris. Se ikke bare på de udbredte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

Man må alligevel være obs på, at når en online forretning frembyder billige TIG svejsehjelm online til en tilbudspris som anses for utrolig fremragende, så er det mange gange være et tegn på en uærlig internet handler. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omsluttet af et regelsæt, hvilket redder køberen imod snydagtige online forhandlere.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du benytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du vil godtgøre betalingen af TIG svejsehjelm over en periode. Dette tilbydes ofte hos nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggecentre som fx Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

Når man kigger i tallene er det tydeligt, at folk tit søger blandt andet TIG svejsehjelm online og TIG svejsehjelm tilbud. Foruden dette ser vi ofte netshoppere søge blandt andet køb TIG svejsehjelm, billig TIG svejsehjelm og TIG svejsehjelm priser.

Tjek eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot fører til ret pæne chancer for at gennemgå en stor gruppe andre brugeres synspunkter og af den grund anbefaler vi, at du betragter e-handlens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige TIG svejsehjelm online.

Facebook leverer ydermere forholdsvis udmærkede genveje til at få indblik i online webshoppens kundetilfredshed. Derudover ser vi nogle online forhandlere som giver kunderne mulighed for at udfærdige en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket tillige kan anvendes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen bestiller billige TIG svejsehjelm online på en e-shop bør man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens forretningsvilkår, det er dog gerne en tidskrævende opgave, specielt ved de udbredte byggecentre som Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og 10-4.

Et alternativt forslag kan derfor være at granske om internet shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det er et tegn på at internet forretningen lever op til de danske regler, udover at butikken lejlighedsvis føres tilsyn med af sagkyndige der kender reglementet på området.

Derudover giver det dig genvej til støtte, for så vidt du møder problemer ved din shopping med TIG svejsehjelm. Yderligere er det smart at kunden er vaks omkring de primære betingelser der har indvirkning på købet af TIG svejsehjelm online, som for eksempel hvilken returneringsret e-forhandleren garanterer.

I relation til det er det samtidig essesentielt, at man stadigvæk bibeholder sin købsbekræftelse, så man fremadrettet vil kunne bevise købet af TIG svejsehjelm, uanset om man handler hos Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus eller Jem og Fix.

Erik Rasmussen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Lene Jensen gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Anders V gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Jesper A gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 tips til køb på nettet
1Det er jo efterhånden ekstremt fremkommeligt for os alle at vurdere prisniveauet online på billige TIG svejsehjelm på flere internet forretninger, og altså frembyder mange online forhandlere fragt uden betaling. Trods dette kan det imidlertid vise sig profitabelt at analysere flere internet handler efter tilbud og udsalg forud for at du køber, sådan at man er sikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
2Vi slår generelt et slag for handler med kort eller MobilePay. Køb med kort er omfavnet af en bestemmelse, der forsvarer os imod svindlende online webshops. Alternativt bør du udnytte et tilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du vil finansiere betalingen over et længere tidsrum.
3En del e-forhandlere udlover i vore dage en lang række forskellige billige løsninger til levering til TIG svejsehjelm. Den mest moderne er i vore dage afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din bestilling lige når det passer dig. Leveringsmetoden er altså super hensigtsmæssig, og ofte endvidere den billigste leveringsudgave.
4Før folk shopper billige TIG svejsehjelm hos en e-shop bør man til hver en tid studere webbutikkens betingelser, det er dog oftest et tidskrævende projekt. Herudover tilråder vi at køberen er sat ind i de fundamentale betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af billige TIG svejsehjelm online, som for eksempel den returret online forretningen har.
5Trustpilot indebærer evigt fortræffelige løsninger til at gennemstøve en lang række andre brugeres anmeldelser og af den grund tilrådes det, at du betragter online butikkens vurderinger forud for at du shopper billige TIG svejsehjelm online. Facebook fremskaffer ligeledes sådan set hensigtsmæssige chancer for at få indblik i e-shoppens pålidelighed.
6Den prisbilligste leveringsmåde vil utvivlsomt være selv at hente ordren, som dog nødvendiggør at du bor i kort afstand af webshoppens adresse. Den leveringsmanér er selvfølgelig ultra essentiel når man absolut skal bruge TIG svejsehjelm nu og her. Alternativt så lover visse shops på nettet gratis fragt, men typisk forudsætter det at der aftages for en fastsat pris.
7Antal dages levering er ultra betydningsfuld ifald du skal bruge dine nye varer om få sekunder, og af den grund er det rimelig meningsfuldt at du gransker det estimerede leveringstidspunkt på TIG svejsehjelm. Mange online firmaer yder billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varenumre, men husk at det nødvendiggør at ordren aflægges inden et bestemt tidspunkt.
8Vi anbefaler at kontrollere om internet forretningen er støttet af e-mærket, som bør være et kendetegn for at internet butikken tilslutter sig de officielle regler, tillige med at online firmaet lejlighedsvis undersøges af jurister der har megen viden om de gældende bestemmelser. Før nogen shopper billige TIG svejsehjelm i en internet webshop behøver de egentlig overveje butikkens handelsbetingelser.
9Nogle e-firmaer tilbyder levering uden beregning på TIG svejsehjelm, men ofte er det kun gældende hvis der købes for et præcist beløb. Ellers bør du udvælge den mest letkøbte leveringsmodel, som i de fleste tilfælde vil være at få leveret bestillingen til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig beklageligvis på den anden side ultra overkommelig. Den mindst kostelige fragtmetode er unægtelig at du selv henter varerne.