Bygpris.dk

Tømrervinkel

Hultafors tømrervinkel TMV 1000 mm
398 kr.
Læs mere
Tømrervinkel 600x280 mm (Gul) Dob. skala, opmærk. huller
194 kr.
Læs mere
Tømmervinkel 600x280x35 mm konisk
400 kr.
Læs mere
Tømrervinkel 700x300 mm (Gul) Dob. skala, opmærk. huller
200 kr.
Læs mere
Tømmervinkel 800 mm
164 kr.
Læs mere
Tømmervinkel 1000x380x35 mm Konisk
595 kr.
Læs mere
Tømrervinkel 1000x360 mm (gul) Dob. skala, opmærk. huller
263 kr.
Læs mere
Tømmervinkel 700 mm - rustfri stål
160 kr.
Læs mere
Tømmervinkel 800x320x35 mm konisk
475 kr.
Læs mere
Tømrervinkel 800x320 mm (Gul) Dob. skala, opmærk. huller
231 kr.
Læs mere
METRICA tømmervinkel
114 kr.
Læs mere
Hultafors Tømrervinkel TMV
324 kr.
Læs mere
Tømmervinkel 700 mm 069-700
165 kr.
Læs mere
Tømmervinkel 800 mm 069-800
199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis utrolig relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Nogle byggekæder præsterer et stort sortiment af produkter, imens andre har fokus på en enkelt type af vare. Du skal tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, udover blot tømrervinkel.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige tømrervinkel fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på gode tilbud, hvorimod nogle tilbyder en høj grad af service. Du bør overveje hvad der er vigtigst for dig.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor undersøge byggeshoppens handelsbetingelser.
Såfremt du har brug for varerne med det samme eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt ved de gængse byggekæder.
For nogle er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne bestille ved et online byggecenter, hvor du kan modtage rådgivning til valg af tømrervinkel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og som følge af det har du tilbuddet om at handle online og køre produkterne på egen hånd. I kraft af det kan du vælge at undvære fragtomkostningen, og samtidig få fat i varerne på kortere tid.
De store byggekæder er udbredte og bekendte virksomheder, som kan bidrage til øget tryghed til dig som køber online. Det kan du se en fordel i.
De kendte byggemarkeder samler produkter fra forskellige specialbutikker, og af den grund kan du handle fra et stort udvalg af tømrervinkel online.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke netbutikker producerer selv varerne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
En masse nichespecifikke webshops er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at købe tømrervinkel online på deres side.
Alverdens små butikker har en stor passion for de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo forventes det at du får super anvendelig sparring fra folk med specialistviden i lige præcis tømrervinkel.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
tømrervinkel harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag ca. 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

tømrervinkel jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag mere end 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af over 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

tømrervinkel silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

tømrervinkel bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig hjælp til projektet, hovedsageligt i tilfælde af større byggerier. Flere byggeprojekter gør krav på flere folk. Dertil er det mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
2Du bør for alt i verden ikke negligere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj såsom arbejdshjelm som sikrer dig mod mulige skader. Det er klogt at have styr på dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed når du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
3Husk at gennemtænke hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du alternativt skal købe hjælp fra en fagperson til afslutningen af projektet. Forudsat at du tager imod professionel assistance kan det godt betale sig at lede efter uforpligtende tilbud fra forskellige firmaer.
4Nogle gange kan man hente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det fås hvis byggeriet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud kræver altså at renoveringen har positiv betydning for planeten.
5Godt forarbejde bliver kilden til at komme i mål med din byggeproces. Du er nødt til at udarbejde en effektiv strategi, der fortæller hvilke gøremål der skal laves på hvilke dage, som også inkluderer en rækkefølge. Husk at være realistisk når du laver handlingsplanen.
6Du kan finde alle mulige former for guides og videoer online som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube tilbyder dig rigelig konstruktiv viden, i særlig grad hvis du bruger engelske søgeord.
7I god tid inden at du indleder byggeprocessen må det være højst afgørende at sikre sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være en række love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
8Ved udendørs opgaver har vejrsituationen en væsentlig rolle. Af den grund kan du tit tjekke prognosen for vejret i tiden op til arbejdets start, så du slipper for at det ud af det blå starter med at piske ned netop som du vil i gang med det svære byggeprojekt.
9Der viser sig stort set altid pludselige problematikker når det handler om krævende projekter, og følgelig vil det vise sig vigtigt at man har afsat rimelig tid i køreplanen, som vil medvirke til at man føler sig tryg ved at komme i mål.
10Du skal aldrig nogensinde undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig fundamentalt at have grejet klar inden du begynder på arbejdet. Desuden er det afgørende at påregne omkostningerne hertil i din økonomi.
11I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at lave et regnskab for ombygningen, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan blive behjælpeligt at tage noter til hver enkelt omkostning, og herefter tjekke ens udgift ved dem én og én.
12Muligvis kan det blive afgørende at have de presserende bygningsmaterialer handlet ind forinden du begynder projektet. Du kan med fordel sammensætte en punktforms indkøbsseddel som indeholder alt hvad du har brug for, og derefter gennemgå hvert enkelt punkt, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
De højest bedømte byggecentre
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er kolossalt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er fantastisk imponerende. Evalueringen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er enormt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket altså er ultra beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er temmelig flot. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

En masse byggeforretninger tilbyder til alt held en række forskellige billige former for fragt til tømrervinkel. En af de populære er i dag at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er altså virkelig simpel, og typisk ligeledes den mindst kostelige leveringsmetode.

Du burde lige så vel forsøge at vælge at få leveret til din privatbolig eller til når du er på job. Leveringsmetoden bliver oftest et hak mere bekostelig, men derudover ualmindeligt let gængelig for tømrervinkel online. Den prisbilligste fragtform er dog selv at hente pakken, men den mulighed beroer på at du bor i kort afstand af e-shoppens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på tømrervinkel kan vise sig at være ualmindeligt bestemmende når du mangler din pakke nu og her, og af den grund er det fuldkommen passende at vi gransker den forventede leveringsdato for tømrervinkel. Mange e-forretninger – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varenumre online, hvilket dog tager udgangspunkt i at ordren aflægges tidligere end et besluttet tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få produktet betjent forinden pakkepersonalet har fri.

Nogle enkelte online forhandlere præsterer fragt uden betaling på tømrervinkel online, men ofte stiller det krav om at der erhverves for et fastsat beløb. Desuden kunne du udse dig den mest betalelige fragtmulighed, der tit vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til en pakkeshop.

Store byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor man køber billig tømrervinkel online og afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Stark. Byggekæderne giver for eksempel afhentning af tømrervinkel i disse byer:

Allerød, Nærum, Værløse, Ølstykke, Hvidovre, Nakskov, Varde, Lystrup, Aarhus, Åbyhøj, Vordingborg, Brønshøj, Dragør, Silkeborg, Frederikshavn, Kalundborg, Køge, Haslev, Esbjerg, Haderslev, Charlottenlund, Ikast, Albertslund, Roskilde, Nørresundby, Vejle, Hillerød, Nyborg, Rødovre, Randers, Korsør, Valby, Aalborg, Solrød Strand, Kolding, Brøndby, Frederikssund, Aabenraa, Næstved, Taastrup, Rudersdal, Greve, Odder, Vallensbæk, Birkerød, Middelfart, Odense, Hørsholm, Ballerup, Rønne, Gentofte, Vanløse, Lyngby, Tilst, Viborg, Ishøj, Thisted, Stenløse, Gladsaxe, København, Hedehusene, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Brabrand, Hedensted, Ringsted, Herning, Skive, Svendborg, Lillerød, Herlev, Hobro, Hjørring, Slagelse, Kokkedal, Fredericia, Skanderborg, Risskov, Horsens, Virum, Struer, Tårnby, Holstebro, Søborg, Højbjerg, Farum, Sønderborg, Jyllinge, Brønderslev, Grenaa, Glostrup, Holbæk, Helsingør, og Frederiksværk, .

Afhentning for tømrervinkel er muligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland).

Når man ser på data er det markant, at online shoppere tit søger fx køb tømrervinkel og tømrervinkel online. Foruden dette oplever vi mange gange online shoppere kigge efter eksempelvis tømrervinkel tilbud, billig tømrervinkel og tømrervinkel priser, plus de velkendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Find den bedste pris på tømrervinkel

Det er efterhånden særdeles fremkommeligt for enhver at finde tilbud på billige tømrervinkel online på forskellige firmaer på nettet, og altså har en lang række netbutikker set sig tvunget til at nedsætte salgspriserne på tømrervinkel en hel del, og derudover yde levering uden omkostninger.

Dog kan det stadigvæk vise sig gavnligt at eftergå nogle enkelte netbutikker efter rabatter og tilbud på tømrervinkel online forud for at du gennemfører din handel, således at du ikke er i tvivl om at modtage den mest billige pris. Kig ikke bare på de store byggemarkeder som Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

Man må ikke desto mindre ikke overse, at ifald en internet virksomhed afsætter billige tømrervinkel online på tilbud til en salgspris der er himmelråbende letkøbt, burde det tit være et bevis på en falsk internet virksomhed. Bestillinger med betalingskort er trods alt dækket ind under en foranstaltning, der passer på kunden overfor snydagtige online forhandlere.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du overveje en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, for så vidt du vil honorere regningen på tømrervinkel over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Ses der på søgedata bliver det tydeligt, at folk jævnligt søger efter fx køb tømrervinkel og tømrervinkel online. Foruden dette ser vi ofte netshoppere lede efter blandt andet tømrervinkel tilbud, tømrervinkel priser samt billig tømrervinkel.

Gennemsøg tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot bringer dig fuldkommen værdifulde chancer for at se nærmere på en hel del øvrige konsumenters observationer og derfor går vi ind for, at du gransker e-forhandlerens ratings før du bestiller billige tømrervinkel online.

Facebook medfører ligeledes en del fortræffelige genveje til at få indblik i webbutikkens kundefokus. Her ses faktisk internet forhandlere som tilbyder folk at afgive en kritik af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde tages i brug til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen køber billige tømrervinkel online på en shop kan de til hver en tid have øje for deres forretningsaftale, dog er det typisk ikke videre spændende, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kan derfor være at tjekke om e-forhandleren er medlem af e-mærket, siden det generelt er et bevis på at internet firmaet forsvarer de opstillede regler, og at internet selskabet rutinemæssigt besøges af sagkyndige som har nøje kendskab til vilkårene på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til at blive assisteret, for så vidt du skulle få udfordringer som følge af din handel med tømrervinkel. Herudover er det en hjælp at køber er omhyggelig omkring de mest basale bestemmelser der indvirker på købet af tømrervinkel online, til eksempel den ombytningsret e-forretningen tilbyder.

Derfor er det desuden relevant, at man altid gemmer sin faktura e-mail, så man når som helst vil kunne dokumentere bestillingen af tømrervinkel, uanset om man har købt fra XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus eller Bygma.

Erik Knudsen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Helle N gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Susanne L gav 5 stjerner

Som altid

Mette Poulsen gav 4 stjerner

god service

9 tips til køb på nettet
1Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en orden, der sikrer en imod uægte webshops. Alternativt kan du anvende en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, når du ser en fordel i at klare omkostningerne senere.
2Generelt går vi ind for at granske hvorvidt online forretningen er støttet af e-mærket, eftersom det skulle være en sikkerhed for at internet butikken føjer de officielle danske regler, foruden at internet selskabet en gang i mellem besigtiges af jurister som er inde i de gældende vilkår. Inden folk køber billige tømrervinkel på en e-forhandler bør man helt sikkert sætte sig ind i e-butikkens regler.
3Trustpilot tilbyder dig ganske nyttige løsninger til at sondere en stor portion aktuelle forbrugeres vurderinger og på grund af dette foreslår vi, at du undersøger online shoppens omtaler inden du bestiller billige tømrervinkel online. Facebook præsterer også de facto stabile chancer for at få indblik i e-firmaets kundefokus.
4En del e-shops frembyder efterhånden alverdens billige leveringsmodeller til tømrervinkel. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente pakken præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er altså temmelig uproblematisk, samt i mange tilfælde endvidere den billigste fragtmetode.
5Leveringstiden er selvfølgelig særligt afgørende forudsat vi mangler varen øjeblikkeligt, og af den grund er det ret så fornuftigt at man dobbelttjekker leveringstiden på tømrervinkel. En masse e-butikker i Danmark reklamerer med billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer, men som imidlertid påkræver at bestillingen placeres forinden et fastslået klokkeslæt.
6Flere internet varehuse præsterer portofri fragt på tømrervinkel, men for det meste kun når der købes for et konkret beløb. I øvrigt skulle du overveje den mest letkøbte mulighed for levering, som oftest er at få dem til at levere din ordre til en pakkeshop. Muligheden viser sig mange gange på den anden side yderst fleksibel. Den mest prisbevidste leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
7Forinden nogen handler billige tømrervinkel i en online shop kan de principielt gennemlæse e-butikkens regler, men det er oftest ikke særlig interessant. Derudover er det prisværdigt at køber er påpasselig med de vigtigste betingelser der har indflydelse på handlen med billige tømrervinkel online, som for eksempel den ombytningspolitik online firmaet tilbyder.
8Det har vist sig at være vældig simpelt for almindelige mennesker at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige tømrervinkel på tværs af online butikker, og ergo frembyder flertallet af online selskaber portofri levering. Men det kan ikke desto mindre være lønsomt at studere et par forskellige online outlets efter tilbud før du gennemfører dit køb, således at du er på den sikre side med at modtage den bedste pris.
9Den mest letkøbte slags levering vil altid være at hente produkterne selv, hvilket nødvendiggør at du er med kort afstand til e-shoppens tilholdssted. Den leveringsløsning kan vise sig at være virkelig essentiel forudsat du står og skal bruge tømrervinkel om et øjeblik. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet outlets fragt uden betaling, men for det meste stiller det krav om at der bestilles for en præcis sum.