Bygpris.dk

Tørbeton pristjek

I tabellen herunder har vi listet 7 webshops der sælger tørbeton, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 2.222 kr., som er hele 36 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg tørbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.222 kr.Køb
2.540 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.906 kr.Køb
2.968 kr.Køb
2.987 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man læse byggemarkedets regler.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige tørbeton alt efter hvor du handler online. Nogle har fokus på gode tilbud, imens nogle tilbyder en høj grad af service. Du bør tænke igennem hvad du foretrækker.
Nogle byggemarkeder har et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du skal reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover blot tørbeton.
For nogle er byggeri forbundet med mange spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at handle hos en webshop, som kan give rådgivning og sparring omkring tørbeton.
Hvis du har brug for produkterne hurtigt eller blot ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er navnligt en mulighed i de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og derigennem har flertallet chancen for at handle online og fragte produkterne selv. Takket være dette har man valget om at blive fri for leveringsomkostningen, samt samtidig få varerne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder køber produkter fra alle mulige producenter, med det formål at du så kan bestille fra et stort sortiment af tørbeton online.
De store byggekæder er etablerede og kendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

En masse specialiserede netbutikker er producenter af de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online er det muligt at få en bedre pris.
Forskellige nichebutikker er mindre virksomheder, der tit er dansk ejede, måske endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille tørbeton online på deres webshop.
De fleste nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Således kan du forvente ekstremt informativ sparring fra mennesker med specialistviden i lige præcis tørbeton.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu over 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

tørbeton jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

tørbeton bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

tørbeton silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

tørbeton harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du vil ikke mangle værktøj. Typisk vil det vise sig fornuftigt at have værktøjet disponibelt når du starter byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at indkalkulere de medfølgende omkostninger i din økonomi.
2Måske det burdes overvejes om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere burde tilkøbe professionel assistance til opstarten af det. Hvis du vil benytte eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at lede efter forslag fra en håndfuld håndværkere.
3Det er en god idé at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig ved større ombygninger. Store byggeprojekter bør udføres af mere end en person. I øvrigt bør det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
4For projekter udenfor kan vind og vejr få en væsentlig rolle. På grund af dette bør du løbende tage et kig på vejrprognosen i de dage der er op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig begynder at piske ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre det vigtige projekt.
5Det er af stor betydning at nedskrive et regnskab for arbejdet, så du har styr på økonomien. Det kan vise sig at være fornuftigt at kortlægge alle udgifter, hvorefter man kan indsamle eventuelle tilbud på dem hver især.
6Du må for alt i verden ikke undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk påklædning herunder sikkerhedshjelm der beskytter dig imod mulige risici. Det er uundværligt at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
7Du har mulighed for at forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man når byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at renoveringen har positiv indfyldelse på klimaet.
8Der kommer utvivlsomt utidige problemer når det gælder avancerede byggeprojekter, og derfor kan det være af stor betydning at man har afsat passende tid i handlingsplanen, så man kan være afslappet omkring at nå i mål til tiden.
9Det vil vise sig meningsgivende at have de fornødne byggematerialer til rådighed inden du går i krig med din byggeproces. Du får god gavn af at sammensætte en hurtig oversigt med det du får brug for, og efterfølgende granske hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
10Forberedelse vedbliver at være kilden til at lykkes med projektet. Du bør overveje at sammensætte en velovervejet dagsorden, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, samt en dertilhørende numerisk orden. Forsøg at være konkret idet du udarbejder din tidsplan.
11Længe før du igangsætter arbejdet må det være yderst fornuftigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Alt efter din bopæl vil der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
12Der findes rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer online som kan give dig inspiration. Særligt YouTube bringer dig meget udbytterig information, særligt såfremt du kigger på engelsk.
De højest ratede byggekæder
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er virkelig flot. Vurderingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver toprating, og alene 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som naturligvis er ret så imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ret så flot. Evalueringen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.

Almindelige spørgsmål om tørbeton

 • Hvad er tørbeton?
 • Hvordan blander man tørbeton?
 • Hvordan virker tørbeton?
 • Tørbeton hvordan?
 • Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

  De fleste e-firmaer udlover til alt held diverse billige former for levering til tørbeton. En af de mest anvendte er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er nemlig meget smertefri, og i mange tilfælde derudover den mest prisbevidste fragtmulighed.

  Du burde endvidere afveje for og imod at få varerne leveret til din bolig eller til dit arbejde. Fragtløsningen er godt nok en lille smule dyrere, men derudover ualmindeligt smertefri med tørbeton online. Den mindst kostelige leveringsmetode kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men den løsning beroer på at du er nærved online virksomhedens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringstidspunktet på tørbeton kan vise sig at være meget central såfremt man mangler pakken inden for kort tid, så med det formål er det tydeligvis klogt at du undersøger den forventede leveringstid ved tørbeton. En stor portion online forretninger – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varer online, men vær påpasselig da det regnes ud fra at ordren indsendes forud for et besluttet klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få pakken klargjort før personalet får fri.

  En hel del e-butikker præsterer gratis fragt på tørbeton online, men for det meste forudsætter det at der bestilles for en fastsat sum. Derudover kunne man gribe den billigste mulighed for levering, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted.

  Flere byggecentre foreslår afhentning hvor man køber billig tørbeton online og afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Silvan. Byggecentrene yder for eksempel klik-og-hent på tørbeton i følgende byer:

  Brønshøj, Glostrup, Jyllinge, Vejle, Aabenraa, Frederiksværk, Tårnby, Aarhus, Charlottenlund, Hobro, Holbæk, Herlev, Virum, Tilst, Viborg, Ishøj, Vallensbæk, Køge, Randers, Stenløse, Helsingør, Brøndby, Hjørring, Birkerød, Korsør, Solrød Strand, Haderslev, Frederikssund, Hedensted, Ikast, Ølstykke, Haslev, Greve, Kalundborg, Brabrand, Horsens, Hillerød, Risskov, Struer, Rønne, Højbjerg, Rødovre, Hedehusene, Gentofte, Frederiksberg, Lystrup, Grenaa, Esbjerg, Roskilde, Hvidovre, Odder, Næstved, Lyngby, København, Nykøbing Falster, Ballerup, Dragør, Skive, Skanderborg, Gladsaxe, Rudersdal, Svendborg, Sønderborg, Taastrup, Odense, Thisted, Valby, Varde, Kokkedal, Værløse, Lillerød, Hørsholm, Nyborg, Kolding, Nakskov, Vanløse, Nærum, Middelfart, Brønderslev, Åbyhøj, Søborg, Frederikshavn, Aalborg, Silkeborg, Ringsted, Slagelse, Fredericia, Herning, Nørresundby, Holstebro, Albertslund, Vordingborg, Farum, og Allerød, .

  Click-and-collect for tørbeton er muligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland).

  Når vi kigger i data fremstår det tydeligt, at folk mange gange efterspørger blandt andet tørbeton tilbud og tørbeton priser. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere søge efter for eksempel billig tørbeton, tørbeton online samt køb tørbeton, plus de gængse byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

  Tilbud på tørbeton

  Det har vist sig at være vældig gnidningsløst for folk at vurdere prisniveauet på billige tørbeton online i blandt forskellige internet firmaer i Danmark, og herved har langt de fleste internet forhandlere ikke kunne slippe for at presse prisen på tørbeton en hel del, og ovenikøbet byde på billig levering.

  Det kan dog stadigvæk være gavnligt at prøve nogle få outlets på nettet efter tilbud på tørbeton online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er garanteret at modtage den laveste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggekæder som Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark og Jem og Fix.

  Man må trods alt huske på, at når en webbutik reklamerer billige tørbeton online til salg for en pris der anses for usædvanlig billig, så bør det ofte være et symbol på en uærlig e-shop. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omfattet af en foranstaltning, hvilket beskytter en overfor uoprigtige internet selskaber.

  Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du anvende en afdragsordning som fx ViaBill, ifald du vil betale pengene til tørbeton over en periode. Dette fås normalt ved nichebutikker, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

  Ved indkig i statistikkerne står det tydeligt, at internetbrugere ofte søger efter fx køb tørbeton og tørbeton priser. Vi ser desuden som regel folk lede efter for eksempel tørbeton online, tørbeton tilbud og billig tørbeton.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg tørbeton er 1925 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Helt i orden.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Undersøg tidligere brugeres synspunkter

  Trustpilot bringer dig visse strålende muligheder for at gennemrode en hel del eksisterende kunders ratings og herved er det anbefalelsesværdigt, at du eftergår e-butikkens kritik inden du færdiggør din shopping med billige tørbeton online.

  Facebook frembyder tilsvarende evigt sikre chancer for at få indblik i e-forhandlerens kundetilfredshed. Foruden det ses nogle online virksomheder som giver kunderne mulighed for at ytre en kritik af ordreforløbet, som ydermere kan drages fordel af til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

  Inden nogen shopper billige tørbeton online på en e-butik behøver de for at være sikker skimme netshoppens handelsvilkår, men det er undertiden ikke videre interessant, specielt ved de gængse byggekæder som Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Stark.

  En anden valgmulighed kan være at undersøge om internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, som kan være en indikation om at online butikken anerkender de gældende danske regler, samt at virksomheden løbende ses til af sagkyndige som har ekspertise inden for de gældende regulativer.

  Derudover tilbydes du lejlighed til en håndsrækning, ifald du bliver udsat for besvær i forbindelse med din shopping med tørbeton. Derudover er det at foretrække at køberen er opmærksom på de elementære betingelser der er gældende for bestillingen af tørbeton online, som fx hvilken returpolitik online firmaet tilsikrer.

  I den relation er det ydermere relevant, at man altid opbevarer ens kvitteringsmail, således man altid vil kunne bevise bestillingen af tørbeton, uafhængig af om man handler ved Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma eller Jem og Fix.

  Jørgen Poulsen gav 5 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Morten V gav 4 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Ole Sørensen gav 5 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  Anna J gav 5 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  9 tips til online indkøb
  1Enkelte online virksomheder garanterer gratis levering på tørbeton, men i mange tilfælde kræves det at man indkøber for et bestemt beløb. Ellers bør du vælge den mindst kostelige form for levering, som ofte vil blive at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig desværre omvendt virkelig uproblematisk. Den mest billige løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
  2Den mest letkøbte mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, men den mulighed nødvendiggør at du har bopæl i kort afstand af internet butikkens bopæl. Den metode til levering er naturligvis ualmindeligt bestemmende når man behøver tørbeton inden for kort tid. Alternativt så sikrer flere e-forretninger i Danmark fragtfri levering, men tit er det forudsat at du bestiller for en bestemt sum.
  3Generelt anbefaler vi at undersøge om online forretningen er støttet af e-mærket, siden det skulle være en sikring om at internet webshoppen understøtter de officielle danske regler, foruden at internet selskabet ofte overværes af eksperter som mestrer reglerne. Før nogen køber billige tørbeton hos en netshop bør de reelt løbe igennem webshoppens betingelser.
  4Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omsluttet af et regelsæt, som redder køberen imod uægte online selskaber. Alternativt bør du bruge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at betale prisen ude i fremtiden.
  5Forud for at folk bestiller billige tørbeton i en webbutik kan de sådan set læse virksomhedens handelsaftale, men det er normalt en tidskrævende opgave. Desuden er det godt at køberen er sat ind i de elementære betingelser der kan have indflydelse på handlen med billige tørbeton online, fx hvilken returneringsret e-forhandleren bruger.
  6Det er jo efterhånden vældig uproblematisk for købere at tjekke tilbud online på billige tørbeton hos flere online virksomheder, og altså yder flertallet af internet webshops gebyrfri levering. Trods dette kan det immervæk være profitabelt at besigtige nogle få internet shops i Danmark efter tilbud inden du placerer ordren, således at du er skudsikker på at antage den laveste pris.
  7Trustpilot frembringer nogenlunde sikre chancer for at gennemsøge en stor portion nuværende brugeres erfaringer og derved anbefaler vi, at du eksaminerer webbutikkens vurderinger før du bestiller billige tørbeton online. Facebook fremskaffer på samme måde fuldkommen fornemme løsninger til at få et kig ind i internet shoppens kundetilfredshed.
  8Fragttiden er naturligvis ret så aktuel ifald du har brug for ordren nu og her, så af den grund er det skam centralt at du gransker den anslåede leveringsdato for tørbeton. De fleste firmaer på nettet byder på billig levering på næste hverdag på en lang række varenumre, men husk at det stiller krav om at orden realiseres før et angivent klokkeslæt.
  9Mange forhandlere på nettet giver i øjeblikket diverse forskellige billige muligheder for levering til tørbeton. En af favoritterne er i dag udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er jo ret nem, samt typisk ligeledes den billigste mulighed for fragt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk