Bygpris.dk

Tørrestativ

Fiskars Plastskraber Aluskaft - 1003469
349 kr.
Læs mere
Gimi Tørrestativ X-legs Model
169 kr.
Læs mere
Juliana Tørrestativ Excellent
599 kr.
Læs mere
Gimi Tørrestativ Bridge Legs
300 kr.
Læs mere
Tørrestativ Trykimprægneret Incl. 20 Meter Plastbelagt Wire
449 kr.
Læs mere
Juliana Parasol Tørrestativ De Luxe 60 M
439 kr.
Læs mere
Green-it Tørrestativ paraply - 4-armet
299 kr.
Læs mere
Plus PIPE Tørrestativ m/wire galvaniseret stål 130x520cm H200cm 18423-1
2.499 kr.
Læs mere
Plus Tørrestativ trykimprægneret nåletræ 70x70x2700mm 18422-1
449 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget vigtigt at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige tørrestativ hos de forskellige online byggekæder. Enkelte giver billige priser, hvorimod andre fokuserer på kompetent sparring. Du bør gennemtænke hvad du foretrækker.
Nogle byggekæder sælger et enormt sortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, udover blot tørrestativ.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Du bør derfor læse firmaets regningslinjer.
For de fleste er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan få information omkring tørrestativ.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er især muligt i de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder udbyder produkter fra diverse nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort udvalg af tørrestativ online.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man stopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggecentre finder du i de større byer, og i kraft af det har kunderne adgang til at købe online og hente varerne selv. Takket være dette har man valget om at undgå fragten, og samtidig få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksætterfirmaer, der tit har danske ejere, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at handle tørrestativ online på deres side.
Majoriteten af nichespecifikke webshops er ekstremt passionerede omkring deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo forventes det at du får mere indsigtsfuld sparring fra personale der er specialister i netop tørrestativ.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er producenter af varerne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
Danmarks største byggecentre

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

tørrestativ bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 ansatte i forretningens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

tørrestativ silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

tørrestativ harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

tørrestativ jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må ikke nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj som fx arbejdssko som hjælp med henblik på potentielle skader. Det er fornuftigt at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke får eksperthjælp.
2Man vil ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at du har det til disposition før du indleder dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at indregne disse omkostninger i økonomien.
3Ofte vil det være essentielt at have et regnskab for dit projekt, så man har styr på økonomien. Det kan være fornuftigt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør undersøge prisen på dem en ad gangen.
4Det kan give mening at tænke over om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt burde hente assistance fra en fagmand til opstarten af det. Såfremt du vil benytte hjælp fra en ekspert kan du spare penge ved at at tage imod uforpligtende tilbud fra forskellige firmaer.
5For opgaver udenfor har eventuelt regnvejr stor betydning. Af den årsag må du regelmæssigt tage notits af vejrberetningerne lige før igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at piske ned netop som du er gået i gang med dit krævende byggeprojekt.
6Der kommer utvivlsomt uventede problemstillinger når det handler om avancerede opgaver, og af den grund viser det sig afgørende at man afsætter en del tid i agendaen, således at man føler sig ubekymret om at have tid nok til det.
7Muligvis kan det blive af stor betydning at du har samtlige materialer klar på forhånd inden du begynder projektet. Du har fordel af at udfærdige en overskuelig indkøbsliste som samler det du har brug for, og dernæst tjekke hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
8Der findes utrolig mange vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube er kilde til overvældende meget brugbar info, specielt såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
9Det kan være en god idé at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt når der er tale om vigtige byggerier. Krævende byggerier gør krav på flere personer. Derudover vil det være hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
10Forud for at du igangsætter dit byggeprojekt kan det blive vildt betydningsfuldt at sikre sig, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
11Godt forarbejde bliver metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du skal udarbejde en strømlinet arbejdsplan, som dikterer hvilke opgaver der skal løses hvornår, samt en tilhørende nummerorden. Husk at være skarp i sammensætningen af din handlingsplan.
12Du har mulighed for at søge økonomisk støtte til byggeprojekter. Det bliver givet forudsat at byggeriet er CO2-besparende. Tilskudet forudsætter dermed at byggeprojektet har betydning for naturen.
De højest ratede byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er yderst overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % giver den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som selvsagt er yderst imponerende. Scoren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er rigtig overlegent. Scoren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

En lang række shops på nettet giver på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til tørrestativ. Det mest almindelige er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente din bestilling når du har mulighed for det. Denne er altså særligt let, og oftest endda den mest billige leveringsmetode.

Du burde derudover tænke over at vælge at få sendt til din bolig eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig jævnligt en tak mere bekostelig, men lige så vel ultra enkel for tørrestativ online. Den prisbilligste leveringsmodel kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men den mulighed nødvendiggør at du lever lige ved internet forretningens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på tørrestativ er selvfølgelig ret så udslagsgivende ifald vi står og skal bruge dine nye produkter med det samme, så derfor er det ret vigtigt at man gransker den forventede leveringstid for tørrestativ. Mange internet outlets – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig 1 hverdags levering på mange varenumre online, der dog betinges af at bestillingen indsendes før et fast klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet forud for at logistikpersonalet får fri.

Nogle få internet handler præsterer portofri fragt på tørrestativ online, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis man aftager for en konkret pris. Ellers skal man udse dig den mest betalelige fragtmetode, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

Masser af byggemarkeder giver afhentning hvor du bestiller billig tørrestativ online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma. Byggemarkederne yder for eksempel afhentning af tørrestativ i følgende byer:

Nakskov, Herlev, Nærum, Ballerup, Odense, Helsingør, Jyllinge, Taastrup, Viborg, Hvidovre, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Rønne, Albertslund, Hedensted, Rudersdal, Holstebro, Hillerød, Aabenraa, Nyborg, Frederiksberg, Vordingborg, Brøndby, Næstved, Svendborg, Grenaa, Frederiksværk, Ølstykke, Vejle, Aalborg, Nørresundby, Solrød Strand, Glostrup, København, Valby, Kokkedal, Struer, Skive, Dragør, Sønderborg, Værløse, Roskilde, Odder, Farum, Varde, Køge, Aarhus, Lystrup, Randers, Horsens, Hørsholm, Middelfart, Stenløse, Ikast, Frederikssund, Hjørring, Silkeborg, Thisted, Tilst, Lyngby, Hobro, Brønshøj, Hedehusene, Esbjerg, Haderslev, Lillerød, Ishøj, Vanløse, Skanderborg, Kolding, Herning, Højbjerg, Tårnby, Risskov, Brønderslev, Charlottenlund, Brabrand, Slagelse, Ringsted, Frederikshavn, Kalundborg, Korsør, Gentofte, Holbæk, Åbyhøj, Haslev, Virum, Søborg, Allerød, Gladsaxe, Rødovre, Birkerød, Greve, og Fredericia, .

Afhentning af tørrestativ er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ved kig i tallene er det tydeligt, at mennesker jævnligt søger efter bl.a. tørrestativ priser og tørrestativ online. Foruden dette oplever vi som regel folk søge efter blandt andet billig tørrestativ, tørrestativ tilbud og køb tørrestativ, plus de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Stark.

Få rabat på tørrestativ

Det er efterhånden ultra overkommeligt for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige tørrestativ online i blandt forskellige internet firmaer i Danmark, og på grund af dette har langt de fleste online firmaer været tvunget til at mindske prisniveauet på tørrestativ betragteligt, og ovenikøbet frembyde billig fragt.

Det kan imidlertid være lønsomt at se nærmere på enkelte internet virksomheder i Danmark efter rabatter og tilbud på tørrestativ online forinden du bestiller, så du er usvigeligt sikker på at få den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de kendte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Man skal lige meget hvad være omhyggelig med, at ifald en internet virksomhed forhandler billige tørrestativ online for en salgspris som kan virke kolossalt overkommelig, kan det ofte være et kendetegn på en uægte online webshop. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald inkluderet i en orden, der sikrer en imod snydagtige internet butikker.

Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du drage fordel af et tilbud som f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at dække beløbet til tørrestativ over en periode. Dette fås normalt i niche netbutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Ved kig i data bliver det klart, at online shoppere mange gange kigger efter for eksempel køb tørrestativ og tørrestativ online. Vi ser desuden ofte netshoppere søge efter eksempelvis tørrestativ priser, tørrestativ tilbud samt billig tørrestativ.

Læs tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot giver dig ret fantastiske muligheder for at betragte en længere række nuværende køberes synspunkter og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du verificerer netshoppens vurderinger forud for at du bestiller billige tørrestativ online.

Facebook yder derudover en række stabile chancer for at få kendskab til internet forretningens troværdighed. Herinde ses faktisk e-forhandlere som gør det muligt at ytre en anmeldelse af ordreforløbet, som tillige bør anvendes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk bestiller billige tørrestativ online på en e-handler kan man de facto studere forhandlerens vilkår, det er dog ofte et omfattende arbejde, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og 10-4.

En anden løsning kunne måske være at finde ud af om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det burde være en sikring om at e-forretningen retter sig efter de officielle danske regler, udover at online firmaet rutinemæssigt undersøges af fagfolk som har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

Det giver dig anledning til en hjælpende hånd, når du bliver udsat for vanskeligheder med din shopping med tørrestativ. Foruden dette er det smart at man er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende betingelser der kan have indflydelse på købet af tørrestativ online, f.eks. den byttepolitik online virksomheden garanterer.

På grund af dette er det også vigtigt, at man stadigvæk sikrer ens kvittering på e-mail, så man senere kan dokumentere bestillingen af tørrestativ, uafhængig af om man køber hos Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 eller Bygma.

Inger T gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Marianne F gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Mads Christiansen gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Søren T gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 tips til online indkøb
1Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er dækket ind under en bestemmelse, hvilket beskytter køber imod falske internet butikker. Som et alternativ burde du udnytte en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du foretrækker at afbetale beløbet over et længere tidsrum.
2En stor portion e-handler tilbyder efterhånden mange forskellige billige leveringsløsninger til tørrestativ. Det mest populære er i dag pakkeshoppen, og så kan du bare gå forbi efter dine varer når du har tid. Fragttypen er jo usædvanlig let gængelig, og ofte tillige den billigste leveringsmåde.
3Trustpilot byder på visse nyttige muligheder for at bese en stor portion andre konsumenters oplevelser og på grund af dette kan det være til hjælp, at du kigger på internet forretningens kritik før du handler billige tørrestativ online. Facebook frembyder desuden relativt tiltalende chancer for at få et kig ind i online butikkens pålidelighed.
4Fragtperioden kan i nogle tilfælde være vældig udslagsgivende såfremt du har brug for din pakke inden for få dage, så derfor er det sandelig essentielt at man kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på tørrestativ. En række internet webshops giver løfte om billig dag-til-dag fragt på en lang række produkter, hvilket dog stiller krav om at transaktionen realiseres tidligere end et fastsat klokkeslæt.
5Det er temmelig problemfrit for os alle at finde de bedste priser online på billige tørrestativ i blandt forskellige internet webshops, og for det lover masser af online outlets billig fragt. Det kan ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at se nærmere på indtil flere forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du bestiller, sådan at man er sikret at skaffe sig den bedste pris.
6Den billigste leveringstype er unægtelig at hente ordren selv, men den løsning kræver at du er tæt på online webshoppens bopæl. Den løsning kan være ekstremt betydningsfuld såfremt vi absolut skal bruge tørrestativ om kort tid. Alternativt så præsterer nogle enkelte online shops fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde under forudsætning af at der aftages for en bestemt sum.
7Før folk bestiller billige tørrestativ på en e-forhandler kunne man til hver en tid have øje for e-butikkens handelsvilkår, det er dog naturligvis ikke super interessant. Ydermere går vi ind for at køber er på vagt for de mest betydningsfulde vedtægter der er gældende for handlen med billige tørrestativ online, som for eksempel hvilken byttepolitik e-handlen anvender.
8Nogle online selskaber yder gratis levering på tørrestativ, men typisk er det under forudsætning af at der bestilles for et konkret beløb. Desuden kan du snuppe den mindst kostelige form for levering, hvilket ofte er at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver typisk på den anden side temmelig nem. Den prisbilligste form for fragt er uden tvivl at du selv henter varerne.
9Vi tilråder generelt at bemærke om online webshoppen er godkendt af e-mærket, hvilket bør være en sikkerhed for at internet virksomheden overholder de opstillede regler, samt at e-firmaet tit evalueres af fagfolk der har megen viden om de gældende regulativer. Forinden folk bestiller billige tørrestativ i en internet shop bør man til hver en tid gennemlæse netbutikkens betingelser.