Bygpris.dk

Toilet

Væghængt toilet med Wondergliss Duravit Starck 3 540x360 mm
2.025 kr.
Læs mere
Væghængt toilet med Ifö Clean Ifö Icon 3575
1.525 kr.
Læs mere
Væghængt toilet med Ifö Clean Ifö Sign 6894
2.775 kr.
Læs mere
Væghængt toilet 640x345 mm Gustavsberg Nordic 339
122 kr.
Læs mere
Væghængt toilet Duravit D-code
762 kr.
Læs mere
væghængt toilet med Ceramicplus Villeroy & Boch Omnia Classic
1.435 kr.
Læs mere
Væghængt toilet med LCC Laufen Alessi
170 kr.
Læs mere
Væghængt toilet Gustavsberg 5530 Nautic
79 kr.
Læs mere
Væghængt toilet 660x355 mm Ifö Sign 6893
1.595 kr.
Læs mere
Væghængt toilet inkl toiletsæde Geberit Aquaclean Mera
33.280 kr.
Læs mere
Væghængt toilet Gustavsberg 5530 Nautic med Ceramicplus
918 kr.
Læs mere
Væghængt toilet med Ifö Clean Ifö Sign 6875
1.905 kr.
Læs mere
Væghængt toilet Duravit Starck 3
2.400 kr.
Læs mere
Væghængt toilet med Ceramicplus 565x375 mm. Villeroy & Boch Subway
1.910 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man kende virksomhedens handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige toilet hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle vil have de bedste tilbud, og nogle fokuserer på en høj grad af service. Du skal forholde dig til hvad du foretrækker.
Flere byggecentre udbyder et enormt produktudvalg, imens nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du kan beslutte om det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot toilet.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Hermed er det en fordel at handle hos en webshop, som tilbyder hjælp og vejledning omkring toilet.
Såfremt du har brug for varerne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er særligt muligt hos de kendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig super relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og landskendte virksomheder, som kan bidrage til øget tryghed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra alle mulige leverandører, med det formål at du så kan vælge fra et bredt udvalg af toilet online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og i kraft af det har kunderne chancen for at bestille online og fragte varerne på eget initiativ. På grund af det kan man slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet få fat i varerne med det samme.

Nichewebshop

De fleste nicheforretninger på nettet er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller toilet online på deres hjemmeside.
En masse nichespecifikke webshops ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. Således forventes det at du får endnu mere kompetent rådgivning fra nogle som er eksperter i netop toilet.
Diverse specialiserede netbutikker producerer selv de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få lavere priser.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

toilet harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

toilet silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i virksomhedens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

toilet bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

toilet jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der præsenterer sig altid uforudsete problemer når det gælder krævende projekter, og altså vil det være meningsfuldt at man afsætter passende plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man er ubekymret om at man får det færdiggjort.
2Du må for alt i verden ikke undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der beskytter dig overfor potentielle uheld. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
3Det kan vise sig at være fundamentalt at udarbejde et regnskab for dit byggeprojekt, så man har kontrol over omkostningerne. Det er en fordel at kortlægge hver enkelt omkostning, og efterfølgende indsamle billige priser på hver eneste af dem.
4Længe før du igangsætter byggeriet kan det vise sig aldeles centralt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor kan der være forskellige love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke må.
5Det kan overvejes at søge assistance til byggearbejdet, især hvis det er vigtige byggeprocesser. Omfangsrige opgaver bør udføres af flere folk. I øvrigt er det mere effektivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
6Det bliver meningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt før du indleder eksekveringen. Du har god gavn af at notere en punktforms huskeliste som indeholder alt du skal bruge, og derefter granske hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
7Det kan overvejes om du selv kan lave helt projektet, eller du hellere bør skaffe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeriet. Ifald du søger eksperthjælp kunne det være en god idé at få priser fra en håndfuld leverandører.
8Du har adgang til en verden af vejledninger og videoer online som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube yder assistance med ret så meget almennyttig information, særligt ifald man bruger den engelske version.
9Du har mulighed for at søge offentligt tilskud til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Det betinger at projektet har positiv betydning for naturen.
10Forberedelse viser sig som metoden til at komme i mål med din byggeproces. Du bør overveje at have en gennemarbejdet strategi, der beskriver hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du sammensætter din strategi.
11Ved opgaver udendørs har vejret en essentiel rolle. Derfor kan du hyppigt lægge mærke til femdøgnsprognosen lige før dit byggeprojekt, så det ikke ganske ubelejeligt begynder at regne nøjagtig som du er gået i gang med dit komplicerede projekt.
12Man må nødig fattes udstyr. Det er fornuftigt at du har det ved hånden forinden du starter dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at medtage de tilhørende udgifter i din økonomiske plan.
De bedst vurderede byggeshops
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet toprating, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er fantastisk godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er absolut overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er absolut overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er absolut imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Adskillige online varehuse frembyder efterhånden et stort udvalg af billige fragttyper til toilet. En sikker vinder er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter bestillingen lige når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig ret praktisk, og endda tillige den mest prisbevidste mulighed for fragt.

Du kunne på samme måde planlægge at få pakken leveret til din lejlighed eller til din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig uheldigvis en sjat mindre billig, men lige så vel i høj grad gnidningsløs med toilet online. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, som dog beroer på at du opholder dig nærved online forretningens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på toilet er jo rigtig central i tilfælde af at man står og skal bruge varen omgående, så med det formål er det rimelig afgørende at man besigtiger tidshorisonten for levering på toilet. Flere internet handler – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varer online, men vær vagtsom da det antager at bestillingen køres igennem inden et fast klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få produktet klargjort inden logistikpersonalet får fri.

Flere internet shops sikrer levering uden beregning på toilet online, men i reglen er det under betingelse af at man shopper for et præcist beløb. I øvrigt skulle du vælge den mindst kostelige mulighed for levering, der typisk er at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et afhentningssted.

Temmelig mange byggecentre giver klik-og-hent hvor man køber billig toilet online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Silvan. Byggemarkederne frembyder blandt andet click-and-collect på toilet i disse byer:

Allerød, Haderslev, Frederikssund, Sønderborg, Ikast, Frederiksværk, Farum, Højbjerg, Hjørring, Hedensted, Tårnby, Skive, Odder, Glostrup, Virum, Frederikshavn, Køge, Birkerød, Vanløse, Rønne, Ringsted, Lyngby, Gladsaxe, Hobro, Rudersdal, Solrød Strand, Ballerup, Middelfart, Stenløse, Fredericia, Aalborg, Herning, Valby, Skanderborg, Gentofte, Brabrand, Charlottenlund, Nakskov, Taastrup, Dragør, Kolding, Lillerød, Brønderslev, Grenaa, Nykøbing Falster, Lystrup, Aabenraa, Kokkedal, Haslev, Holbæk, Aarhus, Silkeborg, Hørsholm, Brøndby, Hillerød, Svendborg, Hedehusene, Greve, Frederiksberg, Thisted, Slagelse, Åbyhøj, Næstved, Randers, Albertslund, Nyborg, Hvidovre, Korsør, Roskilde, Nærum, Struer, København, Kalundborg, Esbjerg, Holstebro, Risskov, Viborg, Varde, Vejle, Brønshøj, Horsens, Søborg, Vordingborg, Jyllinge, Herlev, Ishøj, Ølstykke, Helsingør, Vallensbæk, Odense, Tilst, Værløse, Rødovre, og Nørresundby, .

Click-and-collect af toilet er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Amager, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at internetbrugere mange gange leder efter blandt andet toilet priser og toilet online. Foruden dette ser man ofte mennesker kigge efter for eksempel køb toilet, toilet tilbud og billig toilet, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg.

Tilbud på toilet

Det er efterhånden særdeles praktisk for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige toilet online hos diverse e-shops, og derved har flere internet varehuse set sig nødsaget til at sænke prisniveauet på toilet eftertrykkeligt, og derudover byde på portofri fragt.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig indbringende at granske nogle enkelte internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på toilet online forinden du gennemfører din handel, således at man er sikret at indhente den billigste pris. Se ikke blot hos de store byggecentre som Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og Bauhaus.

Du må imidlertid være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet shop sælger billige toilet online på tilbud til en pris som anses for ekstraordinært lav, burde det i nogle tilfælde være en indikator for en falsk e-forretning. Kortbestillinger er trods alt inkluderet i en retningslinje, der begunstiger folk overfor uægte online outlets.

Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du bruge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, når du gerne vil afbetale betalingen af toilet ude i fremtiden. Dette foreslåes normalt ved online nichebutikker, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Når der ses på søgedata bliver det markant, at folk som regel efterspørger for eksempel billig toilet og køb toilet. Vi ser derudover jævnligt netshoppere søge eksempelvis toilet priser, toilet online og toilet tilbud.

Tjek andre menneskers vurderinger

Trustpilot fremskaffer stort set udmærkede muligheder for at gennemstøve flere nuværende kunders bedømmelser og på grund af dette slår vi et slag for, at du udforsker internet butikkens kritik før du færdiggør din shopping med billige toilet online.

Facebook tilbyder ligeledes i højeste grad troværdige metoder til at få en idé om online forhandlerens kundefokus. I øvrigt er der mange e-butikker som giver folk mulighed for at tilkendegive en vurdering af deres køb, hvilket tilmed burde anvendes til at vurdere kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige toilet online hos en e-handler kunne de utvivlsomt tage stilling til forhandlerens forretningsvilkår, det er dog tit ikke særlig spændende, især med de gængse byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

En nemmere løsning kunne være at se nærmere på hvorvidt webshoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det bør være et sympol på at online shoppen efterlever de danske love, foruden at e-butikken en gang i mellem overværes af jurister som har nøje kendskab til de gældende regulativer.

Desuden tilbydes du chance for at få bistand, ifald du skulle få besvær i forbindelse med dit indkøb af toilet. Dertil stiller vi forslag om at kunden er sat ind i de mest essentielle vedtægter der har indvirkning på bestillingen af toilet online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-shoppen benytter.

Her er det virkelig vigtigt, at man altid bibeholder ens kvittering på e-mail, således man en anden gang vil kunne bevidne købet af toilet, uagtet om man handler hos Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark eller 10-4.

Peter Poulsen gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Per G gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Camilla I gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Kirsten B gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

9 tips til online shopping
1Trustpilot bringer dig de facto solide genveje til at læse forskellige eksisterende brugeres synspunkter og på grund af dette er det klogt, at du kigger nærmere på netbutikkens kritik forud for at du shopper billige toilet online. Facebook fører til lige så vel tilpas troværdige muligheder for at få et kig ind i internet forretningens troværdighed.
2Forud for at nogen køber billige toilet på en butik behøver de når alt kommer til alt gennemgå butikkens vilkår, men det er bare ikke særlig morsomt. For øvrigt tilråder vi at køberen er sat ind i de væsentligste regler der indvirker på bestillingen af billige toilet online, som for eksempel hvilken returrettighed online firmaet tilsikrer.
3Den prisbilligste fragtløsning vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, som dog beroer på at du fysisk befinder dig nær online forretningens bopæl. Den løsning til levering er jo virkelig essentiel om du absolut skal bruge toilet inden for få dage. Alternativt så tilbyder indtil flere internet forhandlere fragt uden betaling, men oftest er det kun gældende hvis du køber for et konkret beløb.
4De fleste netshops giver nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til toilet. Den mest moderne er p.t. udleveringssteder, hvor du selv kan hente din pakke når det passer dig bedst. Den er jo super bekvem, og mange gange ligeledes den billigste mulighed for fragt.
5En hel del firmaer på nettet præsterer fragtfri levering på toilet, men oftest gælder det kun hvis du shopper for et bestemt beløb. Desuden bør man vælge den mest betalelige leveringsmetode, hvilket ofte er at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted. Leveringsmetoden er ofte på den anden side virkelig smart. Den mindst kostelige fragtmetode er utvivlsomt selv at hente varerne.
6Leveringstiden er vældig central forudsat vi står og skal bruge varen inden for kort tid, så derfor er det komplet væsentligt at vi kigger nærmere på den forventede leveringsdato ved toilet. En del online forhandlere tilsiger billig 1 hverdags levering på flere varenumre, hvilket er betinget af at ordren aflægges forud for et angivent tidspunkt.
7Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er dækket ind under en forordning, der værner os overfor falske online outlets. Som alternativ kan du overveje en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at dække regningen over en længere periode.
8Vi foreslår generelt at se nærmere på om online forretningen er e-mærket medlem, grundet at det skulle være en sikkerhed for at e-forhandleren adlyder de danske love, udover at internet forhandleren løbende ses til af jurister som kender lovgivningen. Forinden nogen handler billige toilet i en shop kan de i og for sig gennemse dens regler.
9Det er efterhånden ualmindeligt let gængeligt for os alle at undersøge tilbud online på billige toilet på flere e-forretninger, og derfor yder utallige internet virksomheder portofri fragt. Derfor kan det til hver en tid vise sig udbytterigt at analysere nogle få online selskaber efter tilbud og udsalg forinden du handler, således at man er skudsikker på at antage den billigste pris.