Bygpris.dk

Tommestok

Hultafors tommestok glasfiber G 59-2-12 GU
85 kr.
Læs mere
Hultafors tommestok 2M 559-2-10 Contactmeter
51 kr.
Læs mere
Hultafors tommestok 2M 61-2-10 Eng.tommer/meter
55 kr.
Læs mere
Hultafors tommestok 2M 59-2-12 led cm/cm x 10 stk.
500 kr.
Læs mere
Hultafors tommestok 2M 59-2-12 led cm/cm
55 kr.
Læs mere
Tommestok Hultafors 2 mtr 12 led
45 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder fremviser et stort vareudvalg, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varetype. Du skal tænke på om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot tommestok.
Når du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente varerne selv. Dette er i høj grad et alternativ i de gængse byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Derfor bør du undersøge webshoppens handelsbetingelser.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. På grund af det bør du købe fra en webshop, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring tommestok.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige tommestok alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder lave priser, hvorimod andre tilbyder service. Du bør reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
Det er helt klart super relevant at tjekke, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og landskendte butikker, hvilket bidrager til ubekymrethed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og derfor har man valget om at handle online og transportere materialerne på egen hånd. Derfor har man valget om at undvære fragten, og tilmed skaffe produkterne nu og her.
De store byggemarkeder tilbyder produkter fra mange specialbutikker, og af den grund kan du købe fra et bredt sortiment af tommestok online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, som typisk drives i Danmark, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem understøtter du når du handler tommestok online fra deres webshop.
Majoriteten af specialiserede netshops står selv for produktion af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du en skarpere pris.
Mange nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette vil du modtage endnu mere informativ vejledning fra nogle som er specialister i netop tommestok.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

tommestok silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

tommestok harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

tommestok jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i virksomhedens 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

tommestok bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan være nyttigt at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig når der er tale om omfangsrige arbejdsopgaver. Enkelte ting stiller krav om flere personer. Derudover vil det være mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
2Husk at du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde hvor renoveringen bidrager positivt til klimaet. Bidraget beroer altså på at renoveringen har positiv betydning for naturen.
3Husk at tage til overvejelse om du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør fremskaffe assistance fra en professionel til opstarten af projektet. Hvis du sikrer dig assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at notere prisoverslag fra flere selskaber.
4Der kommer altid uventede vanskeligheder i tilfælde med svære projekter, og på grund af det kan det vise sig af stor betydning at der afsættes rigeligt med tid i planen, som bidrager til at man kan være ubekymret om at man får det færdiggjort.
5Forud for at du igangsætter arbejdet er det aldeles afgørende at være sikker på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være mange love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
6Du må ikke fattes grej. Tit vil det være yderst relevant at du har udstyret parat når du starter byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at medtage de her udgifter i din økonomiske plan.
7Typisk vil det være fornuftigt at have lavet et regnskab for byggeriet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det er fornuftigt at nedskrive alle udgiftsposter, hvorefter man bør finde frem til mulige tilbud på hver eneste af dem.
8Forberedelse er kilden til succes med byggeriet. Du anbefales at sammensætte en struktureret handlingsplan, som viser hvilke gøremål du vil lave på hvilke dage, og derudover en nummerorden. Forsøg at være konkret idet du udarbejder din dagsorden.
9Der ligger et bredt udvalg af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube faciliterer overvældende meget brugbar info, specielt ifald du bruger engelske søgeord.
10Ved projekter udenfor kan vejret få en væsentlig rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum holde øje med vejrudsigten i de dage der er op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned netop som du står midt i dit krævende byggeprojekt.
11Du skal nødig se bort fra dit velbefindende, så glem ej beskyttelse som fx hoved- og fodbeklædning som sikrer dig med henblik på mulige uheld. Det er essentielt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke investerer i eksperthjælp.
12Det bliver aktuelt at du har de nødvendige byggematerialer indkøbt forinden du går i krig med din byggeproces. Du kan med fordel udfærdige en enkel note som samler alt du får brug for, og bagefter eftergå hver enkelt ting, med øje for at du sikrer dig at alt er på sin plads.
Danskernes favorit byggeshops
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er rigtig betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og bare 8 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er absolut overlegent. Vurderingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er hamrende flot. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er bedst?

Temmelig mange online forretninger giver i øjeblikket et bredt udvalg af billige former for levering til tommestok. En af de mest anvendte er p.t. levering til et afhentningssted, som gør det muligt at hente de købte varer når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig virkelig praktisk, samt oftest derudover den mest betalelige leveringsløsning.

Du kunne ligeledes prøve at få varerne leveret hjem til dig selv eller til når du er på job. Leveringsformen bliver tit en lille smule dyrere, men samtidig i høj grad let gængelig ved køb af tommestok online. Den billigste leveringsmodel er unægtelig at du selv henter pakken, hvilket kræver at du lever med kort afstand til online forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på tommestok kan vise sig at være yderst essentiel når vi skal bruge varen fluks, så herved er det skam klogt at vi studerer den anslåede leveringsdato ved tommestok. Størstedelen af firmaer på nettet – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del varer online, men vær obs på at det betinges af at du bestiller tidligere end et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få ordren hen til fragtfirmaet før de logistikansatte har fri.

Nogle enkelte internet butikker tilbyder fragtfri levering på tommestok online, men undertiden er det betinget af at man aftager for en bestemt sum. I øvrigt kunne du vælge den mest letkøbte løsning til levering, som i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted.

De største webbutikker foreslår afhentning hvor du køber billig tommestok hjemmefra men selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Stark. Byggecentrene yder for eksempel afhentning af tommestok i disse byer:

Vallensbæk, Kolding, Esbjerg, Risskov, Dragør, Skanderborg, Varde, Nakskov, Albertslund, Glostrup, Virum, Randers, Brøndby, Lyngby, Odder, Gladsaxe, Kalundborg, Hillerød, Skive, Aarhus, Vejle, Ballerup, Svendborg, Struer, Solrød Strand, Jyllinge, Lillerød, Grenaa, Rudersdal, Valby, Tårnby, Middelfart, Gentofte, Haslev, Haderslev, Hobro, Horsens, Værløse, Lystrup, Nykøbing Falster, Vanløse, Frederiksværk, Silkeborg, Frederikshavn, Fredericia, København, Hvidovre, Ishøj, Charlottenlund, Aalborg, Rødovre, Sønderborg, Ølstykke, Allerød, Søborg, Hedehusene, Hjørring, Holstebro, Køge, Tilst, Ikast, Holbæk, Korsør, Slagelse, Åbyhøj, Hørsholm, Aabenraa, Thisted, Frederikssund, Frederiksberg, Farum, Ringsted, Brønshøj, Hedensted, Højbjerg, Helsingør, Vordingborg, Nærum, Taastrup, Næstved, Kokkedal, Nørresundby, Roskilde, Stenløse, Brønderslev, Birkerød, Nyborg, Viborg, Rønne, Greve, Herlev, Odense, Herning, og Brabrand, .

Klik-og-hent for tommestok er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Falster, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland).

Når vi kigger i statistikkerne står det markant, at online shoppere mange gange leder efter bl.a. tommestok priser og tommestok online. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere kigge efter fx tommestok tilbud, billig tommestok og køb tommestok, plus de velkendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på tommestok

Det er ekstremt let gængeligt for alle at analysere priser på billige tommestok online fra forskellige e-handler, og herved har en lang række internet webshops fundet det uundgåeligt at formindske prisen på tommestok eftertrykkeligt, og endda frembyde levering uden betaling.

Det kan dog stadigvæk være gavnligt at kigge forbi indtil flere internet firmaer efter udsalg og tilbud på tommestok online forinden du køber, så man er sikker på at modtage den mest billige pris. Se ikke kun på de store byggecentre som XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

Du skal trods alt være så påpasselig, at hvis en e-forhandler forhandler billige tommestok online til salg for en tilbudspris der anses for ekstraordinært gunstig, kan det for det meste være et kendetegn på en svindel internet butik. Køb med kort er ikke desto mindre omsluttet af en orden, der begunstiger kunden imod uærlige netbutikker.

Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du anvende en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du vil finansiere betalingen af tommestok af flere omgange. Det fås ofte ved online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

Ved kig i data bliver det tydeligt, at online shoppere typisk søger fx køb tommestok og tommestok online. Derudover oplever vi typisk internet shoppere søge efter blandt andet tommestok tilbud, billig tommestok og tommestok priser.

Analyser tidligere køberes betragtninger

Trustpilot medfører helt tiltalende muligheder for at gøre dig bekendt med forskellige øvrige brugeres vurderinger og derfor er det fornuftigt, at du beser internet firmaets omtaler forud for at du placerer din ordre på billige tommestok online.

Facebook bringer dig desuden fuldt ud passende genveje til at få indtryk af e-forretningens kundefokus. Desuden er der nogle internet firmaer hvor folk kan frembringe en kritik af deres købsoplevelse, hvilket tilmed må bruges til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen køber billige tommestok online på en e-butik kunne man i og for sig løbe igennem shoppens forretningsvilkår, men det er undertiden ikke videre spændende, specielt ved de kendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma og 10-4.

Alternativet kan være at kigge om online forhandleren er e-mærke tilsluttet, fordi det typisk er en forsikring om at e-handlen overholder gældende dansk lovgivning, udover at online shoppen hyppigt føres tilsyn med af jurister som er meget bekendte med vedtægterne på området.

Desuden tilbydes du mulighed for hjælpende service, hvis du udsættes for problemstillinger som følge af din ordre på tommestok. Desuden slår vi et slag for at køberen er klar over de mest vitale regler der kan influere på købet af tommestok online, f.eks. den byttepolitik e-firmaet kører med.

På grund af dette er det ligeledes vigtigt, at man stadig bibeholder ens kvittering, så man fremadrettet vil kunne påvise købet af tommestok, uafhængig af om man køber ved 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma eller Bauhaus.

Rasmus gav 5 stjerner

Har handlet der før

Jan gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Poul T gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Louise Hansen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 tips til online shopping
1Nogle få e-firmaer garanterer levering uden betaling på tommestok, men undertiden er det under forudsætning af at der shoppes for en fastsat pris. Ellers skal du beslutte sig for den mest billige løsning til levering, hvilket mange gange vil blive at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted. Metoden er godt nok også rigtig fremkommelig. Den prisbilligste løsning vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
2Det har vist sig at være særdeles smertefrit for almindelige mennesker at vurdere tilbud online på billige tommestok på diverse online varehuse, og følgelig garanterer en hel del internet selskaber i Danmark fragt uden beregning. Trods dette kan det trods alt være lønnende at efterse nogle få butikker på nettet efter billige priser forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er garanteret at antage den laveste pris.
3Antal dages levering kan i nogle tilfælde være særdeles vital i tilfælde af at man mangler varerne øjeblikkeligt, og derfor er det relativt aktuelt at vi kigger nærmere på den forventede leveringsdato på tommestok. En del online outlets giver billig 1 dags fragt på en hel del varer, men vær vagtsom da det påkræver at bestillingen indsendes forinden et fastslået klokkeslæt.
4Inden folk shopper billige tommestok i en internet forhandler kunne de for at være sikker bese netshoppens handelsaftale, men det er undertiden ikke særlig sjovt. Tilmed går vi ind for at køberen er hensynstagende til de mest aktuelle forhold der kan influere på handlen med billige tommestok online, for eksempel den ombytningsrettighed internet forhandleren anvender.
5Vi anbefaler generelt at kigge om netbutikken er verificeret af e-mærket, fordi det er et fingerpeg om at webbutikken efterkommer gældende dansk lovgivning, og at online forhandleren rutinemæssigt evalueres af sagkyndige som har nøje kendskab til reglementet på området. Inden folk køber billige tommestok på en netbutik kunne man i virkeligheden sætte sig ind i forhandlerens handelsaftale.
6Adskillige webshops i Danmark udlover på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige muligheder for fragt til tommestok. Den mest anvendte er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente de bestilte varer når der er tid til det. Metoden er jo i høj grad praktisk, samt mange gange ydermere den mindst kostelige form for fragt.
7Trustpilot yder immervæk solide muligheder for at gennemrode en stor gruppe tidligere køberes tanker og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du tager et kig på online firmaets bedømmelser forinden du shopper billige tommestok online. Facebook forærer dig desuden sådan set passelige chancer for at få indblik i netbutikkens kundetilfredshed.
8Den billigste fragtløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men dette beroer på at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-butikkens hjemsted. Den leveringsmåde er jo virkelig bestemmende om vi står og skal bruge tommestok straks. Alternativt så yder nogle internet firmaer fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde kun såfremt man køber for et konkret beløb.
9Generelt tilråder vi shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omfavnet af en vedtægt, hvilket dækker køberen overfor fup e-butikker. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at finansiere regningen over flere uger.