Bygpris.dk

Toolex Elhøvl

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Hermed kan du købe fra en netbutik, hvor du tilbydes rådgivning til valg af Toolex elhøvl.
Det er helt klart utrolig vigtigt at se, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers må du finde et andet.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Man bør derfor kende forretningens handelsbetingelser.
Hvis du vil have varerne nu og her eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente byggematerialerne på egen hånd. Det er især en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Flere byggemarkeder sælger et stort varesortiment, hvorimod andre har fokus på en specifik varetype. Du bør forholde dig til om det er afgørende for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, foruden blot Toolex elhøvl.
Du vil finde ulighed i prisen på billige Toolex elhøvl hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på gode tilbud, imens nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du skal gennemtænke hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte butikker, hvilket kan medvirke til øget tryghed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De store byggemarkeder findes i store dele af landet, og i kraft af det har kunderne mulighed for at købe online og køre produkterne på egen hånd. Som følge af det kan man slippe for fragten, og endda få produkterne nu og her.
De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra flere nicheshops, og dermed kan du vælge fra et bredt sortiment af Toolex elhøvl online.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet er opstartsfirmaer, som tit drives i Danmark, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at købe Toolex elhøvl online fra deres webshop.
De fleste niche webshops styrer selv produktionen af varerne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
Forskellige nichespecifikke netbutikker har en dyb forståelse for deres online produktkategori, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette kan du opleve mere erfaren assistance fra folk som er specialister i netop Toolex elhøvl.
Danmarks største byggecentre

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Toolex elhøvl bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af over 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Toolex elhøvl jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Toolex elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Toolex elhøvl silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Godt forarbejde vil være kilden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du må sammensætte en strømlinet tidsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilket tidspunkt, med en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af køreplanen.
2For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. På grund af dette skal du jævnligt tage notits af meldingerne om vejret lige før dit byggeprojekt, så du slipper for at det med et brag starter med at piske ned når du lige arbejder hårdt på det krævende projekt.
3Du vil ikke undvære udstyr. Tit vil det være smart at du har værktøjet tilgængeligt inden du starter byggeriet. Glem ikke at tillægge de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
4Det kan overvejes at sikre sig assistance til arbejdet, specielt når det kommer til væsentlige byggeopgaver. Nogle ting bør udføres af flere end en enkelt person. Endvidere bør det blive bedre og mere interessant at lave arbejdet med andre.
5Du har mulighed for at få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde hvor ombygningen bidrager positivt til klimaet. Bidraget betinges altså af at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
6Der ligger stribevis af guides og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube faciliterer meget almennyttig information, særligt når man bruger engelske søgeord.
7Det bliver vigtigt at have samtlige materialer klar forud for at du går i gang med dit byggeprojekt. Du får god gavn af at udfærdige en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres alt det der er nødvendige, og som det næste eftergå hvert enkelt punkt, så du er sikker på at du har husket alt.
8Inden du går i gang med byggeprocessen er det aldeles fundamentalt at sikre sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype vil der vise sig forskellige regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
9Der kommer typisk ubelejlige problemer i tilfælde med krævende projekter, og ergo kan det vise sig værdifuldt at man afsætter passende tid i handlingsplanen, med formålet om at man er ubekymret om at man når det til siden.
10Ofte vil det være betydningsfuldt at lave en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du giver sig selv et overblik. Det kan blive rationelt at notere alle omkostninger, hvorefter man kan kortlægge billige priser på dem hver især.
11Du må aldrig forsømme dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj herunder sikkerhedssko som beskyttelse med henblik på potentielle risici. Det er smart at du husker sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke investerer i professionel assistance.
12Du bør reflektere over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere bør sikre dig professionel hjælp til noget af arbejdet. Forudsat at du søger hjælp fra en ekspert er det fornuftigt at indhente tilbud fra en håndfuld leverandører.
Danskernes foretrukne byggeshops
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

En masse internet foretagender frembyder nu om dage diverse forskellige billige former for fragt til Toolex elhøvl. En der er meget anvendt er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de købte varer når du har lyst. Muligheden er altså super smart, samt i mange tilfælde ligeledes den mindst kostelige leveringsversion.

Du kan lige så vel beslutte dig for at få pakken sendt til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen viser sig i mange tilfælde en tand mindre billig, men på den anden side særdeles let gængelig ved køb af Toolex elhøvl online. Den mest billige leveringsmåde er dog at hente pakken selv, men den mulighed beroer på at du lever i nærheden af e-forretningens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på Toolex elhøvl er jo temmelig bestemmende når du har brug for pakken inden for få dage, og af den grund er det rimelig relevant at man kontrollerer den forventede leveringsdato på Toolex elhøvl. En del e-forhandlere – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – tilbyder billig 1 hverdags levering på en lang række af deres varer online, men vær obs på at det regnes ud fra at du bestiller inden et aftalt tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få produkterne på posthuset inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

En hel del internet forretninger frembyder levering uden omkostninger på Toolex elhøvl online, men undertiden er det under betingelse af at man indkøber for et præcist beløb. Derudover skal du snuppe den billigste leveringstype, som oftest vil blive at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted.

En række byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig Toolex elhøvl hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark og 10-4. Byggekæderne udlover eksempelvis klik-og-hent på Toolex elhøvl i disse byer:

Ballerup, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Gladsaxe, Grenaa, Hjørring, Stenløse, Hedehusene, Hvidovre, Allerød, Gentofte, Skanderborg, Kokkedal, Thisted, Valby, Albertslund, Holstebro, Aarhus, Viborg, Hedensted, Haslev, Tårnby, Nakskov, Ishøj, Hørsholm, Frederikssund, Søborg, Brabrand, Kolding, Brønshøj, Lillerød, Greve, Rønne, Vejle, Rudersdal, Virum, Silkeborg, Køge, Taastrup, Næstved, Charlottenlund, Ikast, Ølstykke, Vanløse, Esbjerg, Solrød Strand, Lyngby, Herning, Hillerød, Odder, Middelfart, Aabenraa, Dragør, Frederikshavn, Nyborg, Fredericia, Risskov, Korsør, Vordingborg, Værløse, Nærum, Varde, Holbæk, Kalundborg, Brøndby, Vallensbæk, København, Aalborg, Svendborg, Hobro, Struer, Roskilde, Randers, Glostrup, Odense, Brønderslev, Rødovre, Åbyhøj, Jyllinge, Sønderborg, Helsingør, Horsens, Tilst, Birkerød, Frederiksværk, Nørresundby, Herlev, Højbjerg, Skive, Haderslev, Slagelse, Farum, Ringsted, og Lystrup, .

Klik-og-hent for Toolex elhøvl er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Østsjælland).

Når vi ser på søgedata står det tydeligt, at mennesker jævnligt søger blandt andet køb Toolex elhøvl og billig Toolex elhøvl. Derudover oplever vi tit mennesker kigge efter for eksempel Toolex elhøvl tilbud, Toolex elhøvl online samt Toolex elhøvl priser, plus de kendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

Priser på Toolex elhøvl

Det er jo virkelig ukompliceret for internetbrugere at prissammenligne på billige Toolex elhøvl online på forskellige shops på nettet, og for det har langt de fleste internet varehuse fundet det uundgåeligt at nedsætte priserne på Toolex elhøvl helt i bund, og i øvrigt præstere fragtfri levering.

Til gengæld kan det trods alt være profitabelt at studere nogle enkelte internet firmaer efter billige priser på Toolex elhøvl online før du gennemfører dit køb, således at du er sikker på at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke kun hos de store byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og 10-4.

Du bør imidlertid være klar over, at i tilfælde af at en e-butik annoncerer billige Toolex elhøvl online på tilbud til en pris som er mystisk god, burde det ofte være et karakteristika der viser en uægte webbutik. Handler med kort er dog inkluderet i et lovbud, der redder køber overfor falske internet selskaber.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage fordel af et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at honorere beløbet til Toolex elhøvl over flere uger. Det foreslåes ofte i niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Ved kig i tendenserne står det tydeligt, at mennesker jævnligt efterspørger blandt andet Toolex elhøvl online og billig Toolex elhøvl. Foruden dette oplever man som regel netshoppere efterspørge blandt andet køb Toolex elhøvl, Toolex elhøvl tilbud samt Toolex elhøvl priser.

Analyser folks erfaringer

Trustpilot yder en række fremragende løsninger til at verificere en hel del tidligere konsumenters ratings og derved er det fornuftigt, at du iagttager netbutikkens vurderinger før du færdiggør din shopping med billige Toolex elhøvl online.

Facebook præsterer ydermere sådan set pålidelige muligheder for at få kendskab til e-forretningens pålidelighed. Her møder vi nogle online shops i Danmark hvor det er muligt at udfærdige en omtale af ordreforløbet, som tillige må drages fordel af til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden folk bestiller billige Toolex elhøvl online på en e-shop bør de ideelt set løbe igennem netshoppens handelsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke specielt ophidsende, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

En anden mulighed kunne være at granske om online forretningen er verificeret af e-mærket, hvilket generelt er en sikkerhed for at online firmaet efterkommer de danske love, foruden at online firmaet jævnligt kigges til af sagkyndige som er meget fortrolige reglerne.

Det giver dig chance for assistance, hvis du oplever udfordringer som følge af din bestilling af Toolex elhøvl. Endvidere anbefaler vi at køberen er vidende om de mest vitale betingelser der kan influere på købet af Toolex elhøvl online, fx den returneringsret internet forhandleren benytter.

I den forbindelse er det desuden essesentielt, at man når som helst sikrer ens kvitteringsmail, således man altid kan bevidne bestillingen af Toolex elhøvl, uanset om man køber hos Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark eller Bygma.

Anders Nielsen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Camilla F gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Else gav 5 stjerner

Alt var i orden

Karen A gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 gode råd til internetshopping
1Generelt anbefaler vi at tjekke hvorvidt online firmaet er godkendt af e-mærket, som er en erklæring om at netshoppen respekterer de officielle danske regler, foruden at netshoppen fra tid til anden ses til af sagkyndige der har megen viden om reglementet på området. Forud for at folk bestiller billige Toolex elhøvl på en online virksomhed kan de til hver en tid bese webbutikkens handelsaftale.
2Visse online outlets lover gratis fragt på Toolex elhøvl, men typisk under forudsætning af at der indkøbes for et præcist beløb. Som alternativ burde man udse dig den mest prisbevidste leveringsversion, hvilket gerne er at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop. Løsningen er for det meste på den anden side særdeles problemfri. Den mindst kostelige type af levering er unægtelig selv at hente pakken.
3Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er en del af en orden, som passer på dig som kunde imod snydagtige online firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du overveje et afdragstilbud fra fx ViaBill, når du gerne vil afbetale prisen senere.
4Trustpilot leverer ganske ønskværdige chancer for at eksaminere en hel del nuværende køberes anmeldelser og på grund af dette er det en hjælp, at du eftersøger webshoppens omtaler forinden du shopper billige Toolex elhøvl online. Facebook leverer tillige temmelig ærlige genveje til at få et kig ind i e-forretningens kundetilfredshed.
5Det er efterhånden ekstremt fleksibelt for folk at finde frem til de bedste priser online på billige Toolex elhøvl på diverse online outlets, og altså yder adskillige internet virksomheder levering uden betaling. Men det kan ikke desto mindre vise sig indbringende at prøve nogle internet forretninger efter billige priser inden du shopper, så man er usvigeligt sikker på at opnå den mindst kostelige pris.
6Den mest betalelige løsning til levering vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, men dette beroer på at du opholder dig tæt på webbutikkens arbejdslager. Den mulighed for fragt er selvfølgelig vældig essentiel hvis du skal bruge Toolex elhøvl med det samme. Alternativt så garanterer nogle e-shops i Danmark fragt uden gebyr, men oftest forudsætter det at der indkøbes for et bestemt beløb.
7Før folk bestiller billige Toolex elhøvl på en internet forhandler behøver man faktisk tyde shoppens betingelser, men det er mange gange en omfattende opgave. Tillige er det at foretrække at køber er hensynstagende til de mest aktuelle vedtægter der har indvirkning på bestillingen af billige Toolex elhøvl online, til eksempel hvilken returret e-firmaet tilbyder.
8Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret så essentiel om man skal bruge din pakke fluks, og derfor er det tydeligvis meningsfuldt at man ser det anslåede leveringstidspunkt ved Toolex elhøvl. En lang række internet varehuse præsterer billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varer, som afhænger af at du bestiller inden et konkret tidspunkt.
9Masser af internet shops foreslår heldigvis en række forskellige billige fragtformer til Toolex elhøvl. En der er meget populær er efterhånden pakkeshoppen, og så kan du blot gå forbi efter dine nye produkter når det passer dig bedst. Fragtformen er jo super gnidningsløs, og oftest endda den mest prisbevidste leveringsmulighed.