Bygpris.dk

Top Craft Elhøvl

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et stort udvalg af varer, og nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal tænke på om det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot Top Craft elhøvl.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte produkterne personligt. Dette er især et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Det er naturligvis utrolig relevant at se, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
For en del er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Af den grund bør du overveje at vælge en netbutik, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af Top Craft elhøvl.
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returret. Du bør derfor tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Du vil finde variationer i prisen på billige Top Craft elhøvl hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder billige priser, imens øvrige satser på service. Du skal tænke på hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og hermed har man adgang til at købe online og transportere produkterne selv. På grund af det kan du spare leveringsgebyret, og ovenikøbet have varerne med det samme.
De gængse byggekæder forhandler produkter fra mange forskellige nicheshops, og derigennem kan du handle fra et bredt udvalg af Top Craft elhøvl online.
De store byggecentre er etablerede og bekendte virksomheder, som kan give øget troværdighed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på nettet er eksperter i deres varer, da de har skarpt fokus på disse varer. Herved forventes det at du får en høj grad af god rådgivning fra nogle som er eksperter i netop Top Craft elhøvl.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche er små familievirksomheder, som typisk er danske, muligvis sågar lokalt fra dit område. Dem støtter du når du handler Top Craft elhøvl online hos dem.
Forskellige nichefokuserede webshops producerer selv varerne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få bedre priser.
Danmarks største byggekæder
Top Craft elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af over 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Top Craft elhøvl silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Top Craft elhøvl jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Top Craft elhøvl bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der kan findes en hel række hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube supporterer dig med en masse brugbar information, især hvis man kigger i hele verden.
2Der kommer næsten altid overraskende problemer i tilfælde med store opgaver, og ergo kan det vise sig værdifuldt at der afsættes en god portion plads i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
3Forud for at du opstarter byggeprojektet må det være ekstremt fornuftigt med et tilsagn om, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der være diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Det bør overvejes at sikre sig assistance til byggeprocessen, ikke mindst hvis det er vigtige byggeopgaver. Omfangsrige projekter behøver flere end en enkelt person. Endvidere er det bedre og sjovere at dele arbejdet med nogen.
5Du kunne overveje om du magter at stå for hele projektet selv, eller du skal købe hjælp fra en ekspert til områder af byggeriet. Når du sikrer dig eksperthjælp kunne det være en god idé at hente tilbud fra en håndfuld selskaber.
6Muligvis kan det blive essentielt at have de nødvendige byggematerialer handlet ind i god tid før du igangsætter byggeriet. Du har fordel af at forfatte en overskuelig huskeliste indeholdende alle de ting der er nødvendige, og efterfølgende gennemgå punkterne, så du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
7Nogle gange kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det fås i tilfælde hvor byggeprojektet er CO2-besparende. Støtten kræver altså at byggeprojektet influerer positivt på naturen.
8For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Således må du med jævne mellemrum undersøge vejrvarslen i forbindelse med projektets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er startet på det komplicerede byggeprojekt.
9Du skal aldrig nogensinde glemme din sikkerhed, så husk beklædning som sikkerhedssko som skåner dig med henblik på potentielle risici. Det er fornuftigt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig såfremt du ikke har assistance fra en fagmand.
10Du vil aldrig nogensinde fattes udstyr. Det er vigtigt at have grejet tilgængeligt før du går løs med byggeriet. Desuden er det afgørende at tillægge de her omkostninger i det økonomiske overblik.
11Ofte vil det være vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for ombygningen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan være rationelt at dokumentere samtlige omkostninger, hvorefter man kunne søge sig frem til eventuelle tilbud på dem hver især.
12Godt forarbejde bliver nøglen til et godt forløb med dit arbejde. Du skal forfatte en gennemarbejdet dagsorden, der viser hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en nummerorden. Vær konkret idet du nedskriver din dagsorden.
De højest bedømte byggekæder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket jo er temmelig flot. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt flot. Evalueringen er baseret på 23.161 ratings, hvor hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende overlegent. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er virkelig flot. Scoren er baseret på 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

En masse internet selskaber frembyder nu om dage en hel del forskellige billige leveringsudgaver til Top Craft elhøvl. Den mest benyttede er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Metoden er jo ultra fleksibel, samt desuden endda den mest letkøbte leveringsløsning.

Du kan ligeledes vælge at vælge afsending hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Denne viser sig for det meste lidt mere pebret, men omvendt ualmindeligt bekvem ved køb af Top Craft elhøvl online. Den billigste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, hvilket nødvendiggør at du opholder dig lige ved online webshoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på Top Craft elhøvl er usædvanlig væsentlig i tilfælde af at du skal bruge produkterne med det samme, så derfor er det uden tvivl på sin plads at man finder leveringstiden for Top Craft elhøvl. En masse e-firmaer i Danmark – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – byder på billig 1 dags levering på utallige varer online, som er underforstået at bestillingen gennemføres forinden et fastsat tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer på posthuset forud for at pakkemedarbejderne får fri.

En række internet outlets lover portofri levering på Top Craft elhøvl online, men i mange tilfælde er det forbeholdt når der shoppes for en konkret pris. Desuden kunne du gribe den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket mange gange vil blive at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted.

De fleste byggecentre tildeler afhentning hvor du handler billig Top Craft elhøvl online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og XL-Byg. De yder eksempelvis afhentning af Top Craft elhøvl i disse områder:

Rudersdal, Helsingør, Taastrup, Odder, Rønne, Haslev, Køge, Ballerup, Aalborg, Thisted, Birkerød, Nyborg, Sønderborg, Lyngby, Brønshøj, Farum, Ølstykke, Kokkedal, Stenløse, Kolding, Skive, Solrød Strand, Næstved, Varde, Gentofte, Lystrup, Virum, Tårnby, Hørsholm, Odense, Frederiksværk, Brabrand, Vejle, Nykøbing Falster, Brønderslev, Kalundborg, Charlottenlund, Ringsted, Søborg, Dragør, København, Frederikshavn, Greve, Herning, Svendborg, Nakskov, Holbæk, Værløse, Randers, Slagelse, Grenaa, Ishøj, Skanderborg, Holstebro, Rødovre, Allerød, Herlev, Ikast, Struer, Roskilde, Frederiksberg, Nørresundby, Middelfart, Fredericia, Brøndby, Hedensted, Risskov, Nærum, Hvidovre, Hedehusene, Lillerød, Jyllinge, Esbjerg, Hillerød, Haderslev, Glostrup, Hjørring, Silkeborg, Vanløse, Viborg, Hobro, Horsens, Aarhus, Vallensbæk, Korsør, Valby, Aabenraa, Åbyhøj, Vordingborg, Gladsaxe, Tilst, Højbjerg, Frederikssund, og Albertslund, .

Klik-og-hent ift. Top Craft elhøvl er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland).

Ved indkig i søgedata fremstår det markant, at internetbrugere mange gange søger efter bl.a. køb Top Craft elhøvl og Top Craft elhøvl priser. Derudover oplever man tit mennesker efterspørge eksempelvis billig Top Craft elhøvl, Top Craft elhøvl online samt Top Craft elhøvl tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark og Bauhaus.

Tilbud på Top Craft elhøvl

Det har vist sig at være virkelig problemfrit for internetbrugere at finde information om priser på billige Top Craft elhøvl online i blandt forskellige butikker på nettet, og til tak har de fleste internet selskaber i Danmark set sig tvunget til at presse salgspriserne på Top Craft elhøvl betydeligt, og derudover byde på billig fragt.

Men det kan alligevel være lukrativt at kontrollere nogle forskellige internet forretninger efter billige priser på Top Craft elhøvl online forud for at du handler, så du er skråsikker på at skaffe sig den laveste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

Man må blot være klar over, at ifald en webbutik annoncerer billige Top Craft elhøvl online til salg for en pris der kan ses som hamrende beskeden, kan det for det meste være et faresignal om en uærlig e-forhandler. Køb med kort er i hvert fald dækket ind under en anordning, der begunstiger en imod uoprigtige online forhandlere.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du anvende en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at afdrage beløbet til Top Craft elhøvl over tid. Det tilbydes ofte ved specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Stark og XL-Byg.

Når vi kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at folk typisk søger efter bl.a. køb Top Craft elhøvl og Top Craft elhøvl online. Derudover ser vi typisk folk lede efter eksempelvis Top Craft elhøvl priser, Top Craft elhøvl tilbud og billig Top Craft elhøvl.

Undersøg nuværende kunders betragtninger

Trustpilot medfører tilpas habile chancer for at eftergå en stor gruppe nuværende kunders tanker og derved slår vi et slag for, at du besigtiger online butikkens omtaler forud for at du færdiggør din shopping med billige Top Craft elhøvl online.

Facebook bringer dig for øvrigt en del fine metoder til at få indtryk af online forretningens popularitet. I øvrigt er der faktisk internet butikker hvor det er muligt at give en omtale af deres køb, hvilket på samme måde må drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forinden folk shopper billige Top Craft elhøvl online på en internet handler kunne de reelt bese butikkens forretningsaftale, dog er det oftest et tidskrævende projekt, specielt på de udbredte byggekæder som Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Alternativet kan derfor være at finde ud af om online butikken er e-mærke godkendt, grundet at det bør være en garanti for at online webshoppen efterkommer de danske regler, foruden at virksomheden regelmæssigt besigtiges af fagfolk som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

Det giver dig mulighed for support, ifald du forvoldes problemstillinger med din ordre på Top Craft elhøvl. Tilmed anbefaler vi at køber er vidende om de mest aktuelle regler der kan influere på købet af Top Craft elhøvl online, som eksempelvis den ombytningsrettighed e-butikken bruger.

I relation til det er det i øvrigt relevant, at man stadigvæk bevarer ens ordremail, således man når som helst vil kunne dokumentere sit køb af Top Craft elhøvl, uagtet om man shopper fra 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg eller Jem og Fix.

Anders B gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Lars Jensen gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Poul gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Jette O gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 tips til når du køber online
1Forud for at folk bestiller billige Top Craft elhøvl hos en forhandler på nettet kunne man ideelt set kigge på shoppens betingelser, men det er for det meste et tidskrævende projekt. Foruden dette stiller vi forslag om at køberen er omhyggelig omkring de primære retningslinjer der har betydning for handlen med billige Top Craft elhøvl online, for eksempel den byttepolitik e-forhandleren kører med.
2Det er jo efterhånden virkelig bekvemt for forbrugerne at vurdere prisniveauet online på billige Top Craft elhøvl hos diverse e-forhandlere, og derved tilbyder utallige online webshops portofri fragt. Dog kan det trods alt være fordelagtigt at sammenligne et par forskellige internet firmaer efter rabat og tilbud forinden du færdiggør din shopping, så man ikke er i tvivl om at antage den laveste pris.
3Vi tilråder at kontrollere om e-shoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det ofte er en indikation om at e-forretningen følger de officielle regler, foruden at online shoppen ofte føres tilsyn med af eksperter der har megen viden om de gældende bestemmelser. Forinden folk bestiller billige Top Craft elhøvl på en netbutik burde man ideelt set overveje dens handelsaftale.
4Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Kortkøb er inkluderet i et regulativ, som sikrer dig som kunde overfor fup firmaer på nettet. Som alternativ burde du anvende en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du ser en fordel i at afdrage regningen over en periode.
5Den billigste løsning er utvivlsomt selv at hente varerne, men den løsning beroer på at du opholder dig lige ved e-firmaets lager. Den leveringsmodel er naturligvis meget vital om du har brug for Top Craft elhøvl inden for få dage. Alternativt så yder nogle enkelte e-handler i Danmark levering uden omkostninger, men ofte stiller det krav om at du shopper for en præcis sum.
6En del forretninger på nettet tilbyder nu til dags diverse forskellige billige leveringsmodeller til Top Craft elhøvl. En der er meget anvendt er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling når du har lyst. Leveringsmetoden er jo usædvanlig ukompliceret, samt mange gange tilmed den billigste leveringsmanér.
7Trustpilot bringer dig rigtig værdifulde chancer for at analysere diverse andre forbrugeres domme og på grund af dette er det klogt, at du analyserer netshoppens kritik forud for at du bestiller billige Top Craft elhøvl online. Facebook tilbyder dig for øvrigt ret så hæderlige genveje til at få en idé om internet selskabets kundetilfredshed.
8Nogle få forhandlere på nettet frembyder fragt uden gebyr på Top Craft elhøvl, men i mange tilfælde kun hvis der handles for et bestemt beløb. Alternativt må du tage den mest letkøbte leveringsmetode, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted. Fragtløsningen er sædvanligvis til gengæld temmelig fleksibel. Den mest letkøbte fragtform vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
9Antal dages levering er selvfølgelig temmelig vital i tilfælde af at du absolut skal bruge dine nye produkter inden for få dage, så af den grund er det komplet passende at vi studerer den anslåede leveringsdato for Top Craft elhøvl. En del internet butikker præsterer billig 1 hverdags levering på deres favorit varer, som trods alt kræver at bestillingen indsendes tidligere end et givent tidspunkt.