Bygpris.dk

Topskruetrækker

Topskruetrækker, 10mm Wera
188 kr.
Læs mere
Topskruetrækker, 8mm Wera
176 kr.
Læs mere
Topskruetrækker, 12mm Wera
250 kr.
Læs mere
Topskruetrækker, 5mm Wera
138 kr.
Læs mere
Topskruetrækker, 9mm Wera
202 kr.
Læs mere
Topskruetrækker, 11mm Wera
216 kr.
Læs mere
Topskruetrækker, 13mm Wera
180 kr.
Læs mere
Topskruetrækker, 6mm Wera
146 kr.
Læs mere
Topskruetrækker, 7mm Wera
136 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på egen hånd. Det er først og fremmest et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derved kan det overvejes at handle hos et online byggemarked, hvor du kan modtage sparring omkring topskruetrækker.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige topskruetrækker hos de forskellige online byggekæder. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod øvrige har et højt serviceniveau. Du må vide hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggecentre har et enormt produktsortiment, og øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal tænke igennem om det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot topskruetrækker.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at se, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man kende byggemarkedets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder har butikker overalt i landet, og derved har flertallet tilbuddet om at købe online og køre varerne på egen hånd. Derigennem har du mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og samtidig skaffe produkterne straks.
De store byggecentre er folkekære og landskendte forretninger, hvilket bidrager til øget troværdighed når man handler online. Det vil nogle se positivt på.
De store byggecentre forhandler produkter fra flere leverandører, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af topskruetrækker online.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet er iværksættervirksomheder, som oftest har danske ejere, gerne endda lokalt i dit område. Dem understøtter du når du handler topskruetrækker online hos dem.
Hovedparten af niche netbutikker ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse produkter. Derigennem kan du få ekstra god hjælp fra folk som er specialister i lige præcis topskruetrækker.
Mange specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
Danmarks største byggecentre
topskruetrækker silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af mere end 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

topskruetrækker harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

topskruetrækker jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

topskruetrækker bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Potentielt kan det vise sig vigtigt at du har de fornødne materialer tilgængelige på forhånd inden du iværksætter din byggeproces. Du kunne udarbejde en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå alt hvad der er nødvendige, og så tjekke hver enkelt ting, således at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
2Der kan findes alverdens vejledninger og videoer online som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med en masse konstruktiv info, særligt ifald man søger på engelsk.
3Der viser sig utvivlsomt pludselige problematikker når det kommer til svære opgaver, og som følge heraf kan det vise sig værdifuldt at man afsætter passende plads i køreplanen, så man kan være ubekymret om at nå i mål med projektet.
4Det bør overvejes at indhente assistance til arbejdet, især i tilfælde af omfangsrige byggeprojekter. Nogle ting skal gerne udføres af mere end en person. Desuden må det blive hurtigere og sjovere når man er flere om det.
5Du bør regne på hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt bør sikre dig assistance fra en fagperson til afslutningen af byggeriet. Såfremt du søger assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at tage imod forslag fra flere firmaer.
6Ved opgaver udendørs kan vind og vejr få stor betydning. Derfor må du jævnligt tjekke vejrudsigten i perioden for byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme begynder at regne nøjagtig som du vil påbegynde dit komplekse byggeprojekt.
7Du kan indhente offentlig støtte til ombygninger. Det får man såfremt byggeriet er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte er altså betinget af at byggeriet har en positiv betydning for naturen.
8Det kan vise sig at være vigtigt at have lavet et budget for istandsættelsen, så du har en økonomisk ramme. Det må være en fordel at kortlægge alle udgiftsposter, hvorefter man bør undersøge ens omkostning ved dem en ad gangen.
9Forberedelse vedbliver at være kilden til succes med dit arbejde. Du er nødt til at have en effektiv dagsorden, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af din dagsorden.
10Du må for alt i verden ikke forsømme sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj som hjelm og sko der skåner dig overfor hændelige skader. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
11Før du opstarter byggeprocessen må det være ekstremt meningsfuldt med en forsikring om, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Man vil under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være meningsfuldt at have det ved hånden når du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt må du huske at tage højde for omkostningerne hertil i budgettet.
De højest ratede byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig flot. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er yderst betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver toprating, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

Masser af internet varehuse tilbyder i øjeblikket mange forskellige billige former for levering til topskruetrækker. En favorit iblandt mange er p.t. pakkeshoppen, fordi du på den måde nemt kan hente din bestilling præcis når det passer dig. Leveringsformen er nemlig meget problemfri, samt i mange tilfælde endvidere den billigste form for levering.

Du burde på samme måde afveje for og imod at få ordren bragt til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Metoden bliver tit en anelse mere bekostelig, men ydermere ekstremt uproblematisk ift. topskruetrækker online. Den mindst kostelige fragtmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, som jo stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af internet forhandlerens butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på topskruetrækker kan vise sig at være vældig vital forudsat man absolut skal bruge pakken inden for kort tid, så i det øjemed er det komplet fornuftigt at du kigger nærmere på den estimerede leveringstid ved topskruetrækker. En række e-forhandlere – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – reklamerer med billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varenumre online, men som trods alt kræver at bestillingen placeres inden et besluttet tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen på posthuset inden lagermedarbejderne tager hjem.

Indtil flere outlets på nettet tilbyder portofri fragt på topskruetrækker online, men i reglen er det under forudsætning af at der erhverves for en fastsat sum. Alternativt bør du udvælge den billigste fragttype, som ofte er at få dem til at køre ordren til et afhentningssted.

En hel del byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor du køber billig topskruetrækker online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og 10-4. Byggekæderne frembyder bl.a. klik-og-hent på topskruetrækker i disse områder:

Risskov, Lillerød, Esbjerg, Skanderborg, Herning, Slagelse, Søborg, Randers, Korsør, Højbjerg, Frederikssund, Roskilde, Sønderborg, Hobro, Ballerup, Birkerød, Frederikshavn, Hjørring, Rødovre, Viborg, Næstved, Struer, Hvidovre, København, Vejle, Nyborg, Allerød, Vallensbæk, Lyngby, Frederiksværk, Silkeborg, Odder, Gladsaxe, Frederiksberg, Køge, Ishøj, Aabenraa, Hedehusene, Herlev, Værløse, Rudersdal, Charlottenlund, Horsens, Kolding, Gentofte, Dragør, Svendborg, Stenløse, Brabrand, Hedensted, Ikast, Haslev, Nærum, Glostrup, Skive, Solrød Strand, Ølstykke, Jyllinge, Helsingør, Brøndby, Nykøbing Falster, Vordingborg, Nakskov, Greve, Vanløse, Nørresundby, Taastrup, Farum, Brønderslev, Varde, Kokkedal, Middelfart, Kalundborg, Brønshøj, Haderslev, Grenaa, Hørsholm, Virum, Ringsted, Tilst, Lystrup, Albertslund, Aalborg, Thisted, Holstebro, Fredericia, Åbyhøj, Valby, Rønne, Aarhus, Tårnby, Holbæk, Odense, og Hillerød, .

Klik-og-hent af topskruetrækker er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Lolland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Amager) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Når man kigger i tallene fremstår det tydeligt, at folk typisk leder efter eksempelvis topskruetrækker online og billig topskruetrækker. Vi ser derudover jævnligt netshoppere lede efter bl.a. topskruetrækker tilbud, køb topskruetrækker samt topskruetrækker priser, foruden de kendte byggecentre som Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Få rabat på topskruetrækker

Det er efterhånden temmelig fremkommeligt for forbrugerne at sammenholde priser på billige topskruetrækker online hos diverse shops på nettet, og herved har en hel del internet virksomheder set sig tvunget til at presse priserne på topskruetrækker voldsomt, og i øvrigt sikre fragt uden betaling.

Dog kan det til hver en tid være nyttigt at prøve visse firmaer på nettet efter billige priser på topskruetrækker online før du gennemfører dit køb, sådan at du er på den sikre side med at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke bare på de gængse byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man bør blot ikke glemme, at når en internet shop udlover billige topskruetrækker online til salg for en tilbudspris der anses for besynderligt attraktiv, så burde det ofte være et kendetegn på en bedragerisk internet handler. Bestillinger med kort er heldigvis omfavnet af Indsigelsesordningen, der forsvarer kunden imod uoprigtige e-handler.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kan du drage fordel af en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, når du gerne vil honorere betalingen af topskruetrækker over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte i nicheforhandlere, men ikke de store byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

Når man kigger i tallene er det markant, at internet shoppere tit efterspørger for eksempel køb topskruetrækker og topskruetrækker tilbud. Vi ser derudover typisk online shoppere kigge efter bl.a. billig topskruetrækker, topskruetrækker priser og topskruetrækker online.

Læs andre menneskers anbefalinger

Trustpilot giver dig flere gavnlige genveje til at beskue en stor gruppe forhenværende kunders bedømmelser og på grund af dette kan det være til hjælp, at du iagttager internet forretningens kritik før du handler billige topskruetrækker online.

Facebook tilbyder dig derudover ret fornemme chancer for at få indsigt i online forretningens kundetilfredshed. Herinde ses en del online butikker hvor man kan registrere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tillige må udnyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forinden nogen shopper billige topskruetrækker online i en netshop kan de egentlig sætte sig ind i forhandlerens betingelser, det er dog i reglen ikke særlig sjovt, særligt med de gængse byggekæder som 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

En anden valgmulighed kunne måske være at tjekke hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, fordi det ofte er en angivelse af at internet forretningen anerkender de danske love, samt at internet forretningen lejlighedsvis efterses af eksperter der har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området.

Det er en rigtig god genvej til bistand, såfremt du oplever udfordringer med dit køb af topskruetrækker. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at man er påpasselig med de væsentligste regler der indvirker på bestillingen af topskruetrækker online, for eksempel den ombytningsret online firmaet garanterer.

I den sammenhæng er det også essesentielt, at man altid beholder ens kvitteringsmail, således man senere vil kunne bekræfte sin bestilling af topskruetrækker, uafhængig af om man har købt ved Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen eller 10-4.

Poul Larsen gav 5 stjerner

Alt ok

Karen Knudsen gav 4 stjerner

SUPER

Jan V gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Christian Pedersen gav 5 stjerner

Rigtig god service

9 gode råd til køb på nettet
1Trustpilot præsterer visse troværdige chancer for at udforske adskillige nuværende konsumenters opfattelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du ser nærmere på online webshoppens anmeldelser forud for at du handler billige topskruetrækker online. Facebook tilbyder endvidere flere fordelagtige løsninger til at få et kig ind i e-butikkens popularitet.
2Enkelte online forhandlere yder levering uden omkostninger på topskruetrækker, men ofte er det forbeholdt når der aftages for en præcis sum. Som alternativ kan du vælge den mest prisbevidste type af levering, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre varerne til et afhentningssted. Fragttypen viser sig almindeligvis ligeledes vældig nem. Den billigste leveringsmodel er utvivlsomt selv at hente varerne.
3Fragtperioden kan være ultra væsentlig forudsat vi står og skal bruge din pakke om få sekunder, og med det formål er det ret så passende at du gransker den anslåede leveringstid på topskruetrækker. En del online virksomheder annoncerer billig levering på næste hverdag på de fleste varenumre, men det nødvendiggør at bestillingen gennemføres forinden et givent klokkeslæt.
4Masser af internet forretninger frembyder i dag et bredt udvalg af billige løsninger til levering til topskruetrækker. Det mest almindelige er for øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din pakke når det passer dig bedst. Løsningen er jo virkelig ligetil, og oftest ydermere den billigste fragtmulighed.
5Den mest letkøbte leveringsmetode er uden tvivl at du selv henter pakken, men den mulighed beroer på at du er med kort afstand til online firmaets adresse. Den løsning til levering er naturligvis ekstremt udslagsgivende om vi absolut skal bruge topskruetrækker lige om lidt. Alternativt så tilbyder en række webbutikker levering uden betaling, men typisk under forudsætning af at der købes for en fastsat sum.
6Det har vist sig at være usædvanlig ligetil for almindelige dødelige at kigge efter tilbud online på billige topskruetrækker fra flere online webshops, og på grund af dette tilbyder adskillige webshops fragt uden betaling. Det kan ikke desto mindre være lønsomt at sammenholde nogle forskellige e-handler efter rabat og tilbud inden du gennemfører din handel, sådan at du er velinformeret til at antage den skarpeste pris.
7Forinden nogen bestiller billige topskruetrækker på en forretning på nettet bør man for at være sikker få overblik over virksomhedens handelsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke super spændende. Desuden er det prisværdigt at køber er omhyggelig omkring de mest basale bestemmelser gældende for bestillingen af billige topskruetrækker online, som for eksempel den bytteret virksomheden kører med.
8Vi anbefaler generelt at kigge om e-firmaet er verificeret af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en garanti for at e-butikken retter sig efter de danske regler, tillige med at internet forhandleren lejlighedsvis evalueres af fagfolk der behersker bestemmelserne på området. Før folk shopper billige topskruetrækker på en internet virksomhed bør man sådan set få overblik over dens handelsaftale.
9Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af et regulativ, der beskytter kunden imod falske netbutikker. Som alternativ bør du vælge en afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at godtgøre betalingen over en længere periode.