Bygpris.dk

Torpedovaterpas

Hultafors torpedovaterpas TVP 25
145 kr.
Læs mere
Hultafors torpedovaterpas TVPM 20
95 kr.
Læs mere
Topedo vaterpas 230 mm - med magnet
23 kr.
Læs mere
Torpedovaterpas af plast teng tools slt02
149 kr.
Læs mere
Hultafors Torpedovaterpas, magnet 2 TVP Magnet 20
105 kr.
Læs mere
Hultafors Torpedovaterpas, 250 mm TVP 25
149 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør du kende butikkens regningslinjer.
For mange er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at vælge et online byggecenter, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring torpedovaterpas.
Nogle byggekæder fremviser et stort udvalg, imens andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du skal tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover blot torpedovaterpas.
Du kan finde forskelle i prisen på billige torpedovaterpas hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder lave priser, hvorimod andre tilbyder kompetent sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Når du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er navnligt et alternativ i de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og landskendte virksomheder, som kan give en tryghedsfornemmelse når man handler online. Dette kan du se som positivt.
De gængse byggemarkeder findes i det meste af landet, og herigennem har man valget om at handle online og køre varerne personligt. I kraft af det har man valget om at undvære leveringsgebyret, samt endda få fat i produkterne hurtigere.
De kendte byggecentre tilbyder produkter fra flere specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort sortiment af torpedovaterpas online.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche har en enorm viden om deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse produkter. Af den grund vil du opleve en høj grad af konstruktiv rådgivning fra ansatte med specialistviden i lige præcis torpedovaterpas.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, som tit drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem hjælper du ved at handle torpedovaterpas online på deres hjemmeside.
Forskellige nicheforhandlere står selv for produktion af de varer der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online får du bedre priser.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

torpedovaterpas jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

torpedovaterpas bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 mennesker i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

torpedovaterpas silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

torpedovaterpas harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Længe før du indleder dit byggeprojekt må det være temmelig essentielt at man sikrer sig, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype kan der være diverse regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
2For udendørs byggeprojekter har vejret en fundamental rolle. På grund af dette bør du ofte tage et kig på femdøgnsprognosen i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at regne i samme sekund som du står midt i det avancerede projekt.
3Der præsenterer sig altid pludselige problemer når det kommer til store byggeprojekter, og derfor vil det vise sig meningsfuldt at der afsættes en god portion tid i agendaen, som gør at man er tryg ved at nå det inden ens deadline.
4Det kan give mening at tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere skal sikre dig hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeriet. Ifald du søger eksperthjælp er det fornuftigt at søge priser fra en håndfuld firmaer.
5Muligvis vil det vise sig meningsgivende at have de relevante bygningsmaterialer handlet ind i god tid før du påbegynder dit arbejde. Du kunne udarbejde en simpel huskeliste hvorpå der noteres det der er nødvendige, og så eftergå hvert eneste punkt, således at du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
6Du vil ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. I mange tilfælde vil det være strategisk at have udstyret tilgængeligt inden du går løs med byggeprocessen. I øvrigt må du huske at inkludere de tilhørende omkostninger i byggeriets budget.
7Du kan forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det gives i tilfælde af at byggeprojektet hjælper miljøet. Af få støtte forudsætter altså at ombygningen påvirker miljøet.
8Planlægning viser sig som kilden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du anbefales at liste en gennemarbejdet strategi, som dikterer hvilke gøremål der skal udføres hvornår, med en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp når du nedskriver køreplanen.
9Der findes mange forskellige guides og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube yder assistance med store mængder udbytterig information, ikke mindst såfremt man benytter den engelske version.
10Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit velbefindende, så husk beskyttelse inklusiv hoved- og fodbeklædning som beskyttelse mod hændelige uheld. Det er vigtigt med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
11Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed ved større projekter. Omfangsrige opgaver skal gerne udføres af flere folk. Desuden viser det sig mere produktivt og sjovere når der er flere der bidrager.
12I mange tilfælde vil det være af stor betydning at nedskrive et regnskab for dit projekt, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive en fordel at beskrive hver eneste udgiftspost, og efterfølgende finde frem til online tilbud på hver eneste af dem.
De højest bedømte byggemarkeder
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ret så flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er temmelig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er enormt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er kolossalt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er hamrende overlegent. Scoren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

Adskillige online outlets tildeler i vore dage et stort udvalg af billige leveringsformer til torpedovaterpas. En favorit iblandt mange er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de købte varer præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er jo i høj grad simpel, og typisk tilmed den mest betalelige leveringsmetode.

Du burde ligeledes udse dig at vælge at få leveret til din privatbolig eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig typisk en sjat mere bekostelig, men tillige virkelig smertefri ved køb af torpedovaterpas online. Den billigste leveringsmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men dette kræver at du lever i nærheden af online forretningens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på torpedovaterpas kan være særdeles central ifald man har behov for dine nye varer straks, og i det øjemed er det virkelig klogt at du studerer leveringstiden for torpedovaterpas. Størstedelen af online virksomheder – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varer online, men som ikke desto mindre beroer på at bestillingen gennemføres tidligere end et konkret tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få ordren klargjort forud for at lagermedarbejderne holder fyraften.

Nogle byggemarkeder lover fragt uden omkostninger på torpedovaterpas online, men i de fleste tilfælde kun når man handler for en fastsat pris. Desuden burde man udvælge den mest billige mulighed for fragt, hvilket i de fleste tilfælde er at få dem til at køre dine varer til et afhentningssted.

En hel del byggecentre giver afhentning hvor du køber billig torpedovaterpas derhjemme og selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark. Byggemarkederne giver blandt andet afhentning af torpedovaterpas i disse områder:

Randers, Hvidovre, Jyllinge, Haslev, Silkeborg, Tårnby, Nyborg, Rødovre, Frederikshavn, Esbjerg, Hedensted, Svendborg, Virum, Aabenraa, Køge, Odense, Hedehusene, Albertslund, Højbjerg, Dragør, Struer, Hillerød, Vordingborg, Ølstykke, Glostrup, Brønderslev, Søborg, Frederiksberg, Nakskov, Ringsted, Horsens, Solrød Strand, Rønne, Roskilde, Middelfart, Brønshøj, Ishøj, Grenaa, Herning, Valby, Hobro, Thisted, Næstved, Hjørring, Gentofte, Tilst, Brøndby, Ikast, Frederiksværk, Greve, Farum, Allerød, Holbæk, Åbyhøj, Hørsholm, Vejle, Kolding, Varde, Sønderborg, Lyngby, Risskov, Skive, Kalundborg, Aarhus, Værløse, Slagelse, København, Vallensbæk, Lillerød, Haderslev, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Herlev, Vanløse, Holstebro, Brabrand, Rudersdal, Helsingør, Lystrup, Stenløse, Taastrup, Aalborg, Korsør, Nørresundby, Skanderborg, Viborg, Ballerup, Nærum, Birkerød, Fredericia, Kokkedal, Charlottenlund, Frederikssund, og Odder, .

Afhentning ift. torpedovaterpas er muligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Sjælland (Amager, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ses der på tendenserne fremstår det klart, at internet shoppere tit søger efter eksempelvis torpedovaterpas priser og torpedovaterpas tilbud. Derudover ser vi mange gange internet shoppere kigge efter bl.a. torpedovaterpas online, billig torpedovaterpas og køb torpedovaterpas, foruden de kendte byggecentre som 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen og XL-Byg.

Spar penge på torpedovaterpas

Det er efterhånden virkelig let for alle at finde frem til de bedste priser på billige torpedovaterpas online hos forskellige webshops, og ergo har flertallet af e-forhandlere set sig nødsaget til at nedsætte prisen på torpedovaterpas eftertrykkeligt, og derudover sikre fragtfri levering.

Det kan alligevel vise sig rentabelt at tjekke nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på torpedovaterpas online forud for at du handler, således at du er sikker på at antage den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de store byggekæder som Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man bør imidlertid være obs på, at i tilfælde af at en internet virksomhed sælger billige torpedovaterpas online for en udsalgspris som er kolossalt attraktiv, så bør det tit være et kendetegn på en svindel e-forretning. Bestillinger med kort er dog inkluderet i en regel, hvilket sikrer dig som kunde overfor snydagtige e-forretninger.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt bør du vælge en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at honorere beløbet til torpedovaterpas i flere bidder. Dette tilbydes som regel i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som fx 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

Når der ses på data fremstår det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger bl.a. torpedovaterpas online og køb torpedovaterpas. Vi ser desuden mange gange netshoppere kigge efter for eksempel billig torpedovaterpas, torpedovaterpas priser samt torpedovaterpas tilbud.

Læs tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot fremskaffer absolut pålidelige løsninger til at se nærmere på ganske mange eksisterende brugeres vurderinger og herved er det fornuftigt, at du kigger nærmere på online shoppens anmeldelser forinden du bestiller billige torpedovaterpas online.

Facebook resulterer i for øvrigt nogle fremragende chancer for at få et kig ind i online webshoppens popularitet. I øvrigt er der nogle butikker på nettet hvor man kan tilkendegive en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket også burde benyttes til at fornemme kundetilfredsheden.

Inden nogen handler billige torpedovaterpas online i en internet webshop kunne de i princippet gennemløbe dens handelsbetingelser, dog er det i mange tilfælde en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

En nem løsning kunne være at se nærmere på om netbutikken er e-mærket, eftersom det er et tegn på at internet forhandleren opererer i overensstemmelse med de officielle regler, tillige med at e-firmaet løbende revideres af eksperter som mestrer de gældende regler.

Dette er desuden din lejlighed til support, for så vidt du skulle få besvær med din handel med torpedovaterpas. Ligeledes er det smart at du er opmærksom på de mest basale vedtægter der er gældende for bestillingen af torpedovaterpas online, som for eksempel den bytteret netbutikken lover.

På grund af dette er det i øvrigt afgørende, at man til enhver tid beholder sin ordrekvittering, så man når som helst vil kunne bevidne sit køb af torpedovaterpas, uanset om man har bestilt fra Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4 eller Jem og Fix.

Niels gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Anders gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Louise Larsen gav 5 stjerner

Bestilte online

Christian Christiansen gav 5 stjerner

Alt ok

9 tips til online indkøb
1Den mindst kostelige fragttype er unægtelig selv at hente pakken, men den løsning står og falder med at du er nærved online webshoppens tilholdssted. Den leveringsversion er naturligvis ret så vital såfremt vi har behov for torpedovaterpas øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer indtil flere netbutikker fri fragt, men i reglen kun ifald der erhverves for et fastsat beløb.
2Flere online outlets tilbyder gratis fragt på torpedovaterpas, men ofte er det betinget af at man handler for en fastsat pris. Ellers bør du gribe den mest prisbevidste fragtløsning, der oftest vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted. Denne bliver oftest ydermere ret så uproblematisk. Den prisbilligste leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
3En række e-butikker tildeler nu til dags en lang række forskellige billige muligheder for fragt til torpedovaterpas. Det mest populære er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente produkterne når der er tid til det. Metoden er jo vældig fleksibel, samt i mange tilfælde endda den mest letkøbte leveringsmåde.
4Vi tilråder at se nærmere på hvorvidt webshoppen er støttet af e-mærket, hvilket generelt er et fingerpeg om at netshoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, og at e-forhandleren tit monitoreres af sagkyndige som forstår de gældende love. Før nogen handler billige torpedovaterpas i en webbutik kunne man altid granske netbutikkens betingelser.
5Det er jo efterhånden yderst ukompliceret for almindelige mennesker at prissammenligne online på billige torpedovaterpas fra flere e-handler, og af den grund lover langt de fleste butikker på nettet gebyrfri levering. Det kan dog til hver en tid blive lønsomt at sammenligne en række internet webshops efter rabat og tilbud før du shopper, således at du ikke er i tvivl om at få den bedste pris.
6Generelt foreslår vi handler med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfavnet af en bestemmelse, der redder os overfor uægte firmaer på nettet. Alternativt burde du anvende en løsning som f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at afbetale pengene over en længere periode.
7Leveringstiden kan være ret så bestemmende i tilfælde af at du står og skal bruge pakken om et øjeblik, så herved er det tydeligvis vigtigt at du dobbelttjekker den forventede leveringstid ved torpedovaterpas. Temmelig mange forhandlere på nettet giver billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del produkter, men vær vagtsom da det betinges af at ordren lægges tidligere end et fastsat klokkeslæt.
8Trustpilot fører til nogenlunde uafhængige løsninger til at kortlægge diverse andre brugeres evalueringer og derfor er det prisværdigt, at du eftergår online shoppens omtaler forinden du bestiller billige torpedovaterpas online. Facebook giver dig ydermere ganske fine muligheder for at få indtryk af internet shoppens popularitet.
9Forud for at folk handler billige torpedovaterpas hos en webbutik bør de i princippet have øje for webbutikkens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl en omfattende opgave. Yderligere støtter vi at man er hensynstagende til de mest centrale betingelser i forbindelse med købet af billige torpedovaterpas online, til eksempel hvilken ombytningsret internet shoppen har.