Bygpris.dk

Træbriketter pristjek

I tabellen herunder har vi listet 24 webshops der sælger træbriketter, sammen med den pris de tager for 960 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 960 kg for 1.968 kr., som er hele 37 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 960 kg træbriketter inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.968 kr.Køb
2.095 kr.Køb
2.095 kr.Køb
2.100 kr.Køb
2.190 kr.Køb
2.195 kr.Køb
2.195 kr.Køb
2.287 kr.Køb
2.293 kr.Køb
2.299 kr.Køb
2.299 kr.Køb
2.395 kr.Køb
2.395 kr.Køb
2.399 kr.Køb
2.499 kr.Køb
2.499 kr.Køb
2.499 kr.Køb
2.517 kr.Køb
2.649 kr.Køb
2.695 kr.Køb
2.695 kr.Køb
2.995 kr.Køb
2.995 kr.Køb
2.999 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 960 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til brændeovn til bål til grill

Varianter: runde løse svenske mørke lyse overnight tyske

Mængder: 1 rummeter 1 palle 1 kubikmeter 1 m3

Levering: med truck i stammer på palle i poser trailer i bigbag vognlæs løst leveret i netsække i løs vægt til døren afhentning hent selv i sække med kran

Brands: Ppillemadsen Absolut Barlinek Gørslev Calle Danish Agro Biltema Ege rug Bøge Heatmax Pini kay DLG Coop Hardwood Rondo Guldager

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Du bør derfor kende netbutikkens handelsbetingelser.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige træbriketter fra byggekæde til byggekæde. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, hvorimod nogle har kompetent sparring. Du bør overveje hvad der betyder mest for dig.
For nogle er byggeri lig med talrige spørgsmål. Af den grund bør du købe fra et online byggemarked, som tilbyder råd og vejledning til valg af træbriketter.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort udvalg af varer, imens øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du skal tænke på om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot træbriketter.
Når du skal bruge produkterne nu og her eller blot ønsker at spare fragtgebyret, så kan du med fordel hente varerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt hos de udbredte byggekæder.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at se, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og dermed har du mulighed for at købe online og hente produkterne på egen hånd. Takket være dette har man valget om at spare fragten, samt samtidig skaffe produkterne på kortere tid.
De gængse byggekæder køber varer fra mange specialbutikker, med det formål at du så kan købe fra et bredt sortiment af træbriketter online.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede butikker, som bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online kan du forvente at få gode tilbud.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andet. Således er det forventeligt at du får mere nyttig service fra folk som er specialister i lige præcis træbriketter.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, som typisk er danske, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse hjælper du når du bestiller træbriketter online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag omkring 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

træbriketter silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag over 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

træbriketter jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

træbriketter harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

træbriketter bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Nogle gange kan man søge økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes ifald byggeprojektet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag betinger at renoveringen påvirker naturen.
2Du kunne overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt skal sikre dig hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du benytter hjælp fra en professionel kunne det være fordelagtigt at få tilbud fra diverse foretagender.
3Der præsenterer sig stort set altid overraskende problematikker ved avancerede projekter, og på grund af det vil det vise sig værdifuldt at man har afsat rigeligt med tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man er sikker på at komme i mål.
4Måske kan det blive at have noget at sige at have de fornødne bygningsmaterialer indkøbt før du påbegynder håndværket. Du bør udarbejde en simpel liste med alle de ting der skal bruges, og som det næste eftergå oversigten, med det formål at du er overbevist om at du har husket alt.
5Det kan vise sig at være fornuftigt at udfærdige en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være rationelt at nedskrive hver eneste udgift, hvorefter man kan nedskrive ens omkostning ved hver enkelt.
6Du må unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj herunder hjelm og sko som hjælp imod hændelige skader. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke har hjælp fra en fagmand.
7Inden du optager dit byggeprojekt er det ubeskriveligt fornuftigt at have styr på, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være diverse retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
8Du bør aldrig undvære grej. Ofte vil det vise sig fundamentalt at du har grejet ved hånden når du iværksætter byggeriet. Det er desuden afgørende at tage højde for de medfølgende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
9Det kan vise sig nødvendigt at indhente hjælp til byggeprojektet, især når der er tale om krævende arbejdsopgaver. Omfattende ting bør udføres af mere end en person. Ydermere bør det være mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
10Du har adgang til en hel del guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Særligt YouTube supporterer dig med ekstremt meget anvendelig info, navnligt såfremt du bruger engelske søgeord.
11Godt forarbejde bliver vejen til succes med dit byggeprojekt. Du må liste en strømlinet handlingsplan, der fortæller hvilke gøremål der skal laves hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder tidsplanen.
12Ved projekter udenfor har vejret en betydningsfuld rolle. Således skal du tit lægge mærke til vejrberetningerne lige før projektets begyndelse, så du undgår at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du vil i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
De mest populære byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er absolut imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % giver bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er fantastisk flot. Ratingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Klassiske spørgsmål vedr. træbriketter

 • Hvor er træbriketter billigst?
 • Hvor mange træbriketter bruger man om dagen?
 • Hvor køber jeg træbriketter?
 • Hvor længe brænder træbriketter?
 • Hvad koster træbriketter?
 • Hvordan bruges træbriketter?
 • Hvem har træbriketter på lager?
 • Hvordan brænder træbriketter?
 • Hvad indeholder træbriketter?
 • Hvilke træbriketter er bedst?
 • Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

  Størstedelen af shops på nettet giver i vore dage en række forskellige billige leveringsmetoder til træbriketter. Det mest almindelige er lige nu at få leveret til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente pakken når du har tid. Fragtmuligheden er altså ret smertefri, og endda desuden den mest betalelige mulighed for levering.

  Du bør omvendt prøve at bestille pakken til levering til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Leveringstypen bliver til tider en smule dyrere, men til gengæld ultra enkel for træbriketter online. Den prisbilligste type af levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, hvilket betinges af at du lever nærved online firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på træbriketter er jo ret betydningsfuld hvis vi mangler dine nye varer fluks, og med det formål er det komplet på sin plads at man tjekker den estimerede leveringstid for træbriketter. Flere forretninger på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – udlover billig 1 hverdags levering på en masse varer online, men husk at det afhænger af at handlen laves forud for et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få varerne pakket før lagerpersonalet holder fyraften.

  Indtil flere byggeforretninger lover fragt uden betaling på træbriketter online, men oftest forudsætter det at der handles for et fastsat beløb. Desuden bør man snuppe den billigste fragtmulighed, der gerne vil blive at få dem til at køre din pakke til en pakkeshop.

  Store byggemarkeder tilbyder afhentning hvor du bestiller billig træbriketter derhjemme men afhenter i butikken. Fx 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggekæderne frembyder for eksempel click-and-collect på træbriketter i følgende områder:

  Holbæk, Lystrup, Vanløse, Horsens, Åbyhøj, Odense, Helsingør, Frederikshavn, Frederiksværk, Risskov, Slagelse, Vordingborg, Valby, Vallensbæk, Ishøj, Silkeborg, Brønshøj, Randers, Hjørring, Solrød Strand, Nærum, Rudersdal, Gladsaxe, Værløse, Frederiksberg, Rønne, Greve, Aarhus, Albertslund, Ølstykke, Herlev, Lillerød, Haslev, Gentofte, Charlottenlund, Esbjerg, Aalborg, Næstved, Lyngby, Stenløse, Hørsholm, Birkerød, Hvidovre, København, Søborg, Viborg, Ballerup, Nykøbing Falster, Haderslev, Højbjerg, Kokkedal, Farum, Herning, Brabrand, Kolding, Frederikssund, Aabenraa, Fredericia, Nørresundby, Brøndby, Hedehusene, Taastrup, Køge, Grenaa, Holstebro, Dragør, Jyllinge, Hedensted, Tårnby, Struer, Virum, Hillerød, Roskilde, Nyborg, Rødovre, Thisted, Ikast, Skive, Kalundborg, Glostrup, Sønderborg, Brønderslev, Tilst, Svendborg, Allerød, Odder, Middelfart, Skanderborg, Nakskov, Ringsted, Varde, Hobro, Vejle, og Korsør, .

  Click-and-collect af træbriketter er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Østsjælland).

  Når man kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger efter eksempelvis træbriketter online og billig træbriketter. Man ser derudover ofte netshoppere efterspørge eksempelvis træbriketter priser, træbriketter tilbud og køb træbriketter, plus de gængse byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

  Tilbud på træbriketter

  Det er jo efterhånden meget ligetil for alle og enhver at søge information om priser på billige træbriketter online i blandt forskellige e-firmaer, og derfor har langt de fleste shops på nettet ikke kunne lade være med at nedskære prisniveauet på træbriketter enormt, og i øvrigt sikre fragt uden gebyr.

  Det kan trods alt blive udbytterigt at tjekke enkelte firmaer på nettet efter tilbud og rabatter på træbriketter online før du bestiller, så man ikke er i tvivl om at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

  Du bør ikke desto mindre være opmærksom på, at såfremt en e-handler tilbyder billige træbriketter online på tilbud til en udsalgspris som er overordentlig tiltalende, så bør det tit være et karakteristika der viser en uoprigtig online forretning. Kortbetalinger er ikke desto mindre omfavnet af en anordning, hvilket hjælper køberen imod falske webbutikker.

  Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil godtgøre prisen på træbriketter senere. Det fås typisk hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Bygma.

  Ses der på søgedata bliver det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger efter fx køb træbriketter og træbriketter online. Derudover oplever vi tit folk lede efter eksempelvis træbriketter priser, træbriketter tilbud samt billig træbriketter.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 960 kg kg træbriketter er 1878 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering og ok priser” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til brændeovn til bål til grill

  Varianter: lyse mørke løse svenske tyske overnight runde

  Mængder: 1 rummeter 1 m3 1 kubikmeter 1 palle

  Levering: til døren i poser på palle i netsække afhentning i løs vægt vognlæs med truck med kran i stammer i bigbag løst leveret hent selv i sække trailer

  Brands: Heatmax Ege rug Absolut Rondo Ppillemadsen Coop Guldager Barlinek Hardwood Biltema Bøge DLG Pini kay Calle Gørslev Danish Agro

  Tjek tidligere kunders oplevelser

  Trustpilot forærer dig egentlig sikre genveje til at eksaminere en stor gruppe aktuelle forbrugeres iagttagelser og af den grund kan det anbefales, at du studerer webshoppens omtaler forinden du placerer din ordre på billige træbriketter online.

  Facebook frembyder for øvrigt fuldkommen solide muligheder for at få kendskab til online forretningens pålidelighed. Foruden det møder vi en række internet foretagender som tilbyder kunderne at publicere en vurdering af ordreforløbet, som ydermere kan anvendes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

  Før folk handler billige træbriketter online på en butik kan man i og for sig granske deres regler, men det er oftest en omfattende opgave, især på de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

  Et alternativt forslag er at tjekke om e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det almindeligvis er en garanti for at e-handlen anerkender de officielle danske regler, foruden at online forretningen løbende efterses af fagmænd der kender til lovene på området.

  Derudover tilbydes du lejlighed til en hjælpende hånd, ifald du forvoldes problemer som følge af dit indkøb af træbriketter. Endvidere foreslåes det at du er vidende om de mest vedkommende regler der er gældende for købet af træbriketter online, som fx hvilken ombytningsret shoppen lover.

  Her er det på samme måde vigtigt, at man når som helst bevarer ens kvittering, således man altid kan bevise købet af træbriketter, uanset om man har købt fra XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan eller Bauhaus.

  Jette P gav 5 stjerner

  Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

  Lars gav 4 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Louise V gav 5 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Lone V gav 4 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  9 tips til online indkøb
  1Indtil flere online firmaer frembyder billig fragt på træbriketter, men i mange tilfælde forudsætter det at du bestiller for et konkret beløb. Ellers kan du overveje den prisbilligste leveringsmetode, der ofte vil være at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted. Muligheden er til tider samtidig temmelig enkel. Den mest prisbevidste løsning er dog at hente pakken selv.
  2Det er efterhånden ret så overkommeligt for almindelige dødelige at analysere priser online på billige træbriketter i blandt diverse internet outlets, og derfor yder flere internet outlets fragt uden omkostninger. Trods dette kan det ikke desto mindre være tiden værd at efterse et par forskellige internet forretninger efter tilbud og udsalg forud for at du handler, så man er skudsikker på at opnå den billigste pris.
  3Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er en del af en forordning, hvilket redder dig som køber imod fup firmaer på nettet. Alternativt kan du bruge en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at afdrage betalingen senere.
  4Den prisbilligste leveringsmodel er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men den løsning forudsætter at du lever i kort afstand af internet forretningens hjemsted. Den leveringsform kan være yderst vigtig forudsat man absolut skal bruge træbriketter fluks. Alternativt så præsterer flere internet handler fri fragt, men ofte er det betinget af at der indkøbes for et fastsat beløb.
  5Trustpilot bringer dig i højeste grad fornemme løsninger til at studere adskillige andre kunders oplevelser og derved anbefaler vi, at du betragter internet forhandlerens ratings forud for at du handler billige træbriketter online. Facebook frembringer tilsvarende nogle fornemme metoder til at få et kig ind i online webshoppens kundefokus.
  6Før folk handler billige træbriketter på en webbutik behøver de helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens vilkår, men det er undertiden ikke super interessant. Desuden rekommanderer vi at kunden er vaks omkring de væsentligste vilkår der har indvirkning på shopping af billige træbriketter online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet forhandleren anvender.
  7Fragtperioden er virkelig udslagsgivende ifald vi mangler dine nye produkter inden for få dage, så med det formål er det selvfølgelig afgørende at man kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved træbriketter. Temmelig mange forhandlere på nettet giver løfte om billig 1 dags fragt på deres primære varer, men som ikke desto mindre påkræver at bestillingen laves forud for et fast klokkeslæt.
  8Generelt foreslår vi at kigge om webbutikken er e-mærke godkendt, fordi det kan være et kendetegn for at webshoppen forsvarer dansk lovgivning, foruden at online forhandleren en gang i mellem føres tilsyn med af fagfolk der kender til vedtægterne på området. Forud for at folk shopper billige træbriketter hos en netshop kunne man faktisk kigge på e-butikkens betingelser.
  9De fleste butikker på nettet tilbyder nu til dags et bredt udvalg af billige fragtformer til træbriketter. En af de mest moderne er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, og så afhenter du blot de købte varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er altså rigtig nem, samt typisk desuden den billigste slags levering.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk