Bygpris.dk

Træfiberplader pristjek

I tabellen herunder har vi listet 7 webshops der sælger træfiberplader, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 2.317 kr., som er hele 55 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 træfiberplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.317 kr.Køb
2.524 kr.Køb
2.755 kr.Køb
2.848 kr.Køb
3.000 kr.Køb
4.180 kr.Køb
4.891 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man kende byggemarkedets regningslinjer.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige træfiberplader hos de forskellige online byggekæder. En del tilbyder gode priser, og øvrige vil have kompetent sparring. Du skal tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan du med fordel vælge et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af træfiberplader.
Det er absolut super vigtigt at vide, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte varerne selv. Dette er i høj grad muligt i de velkendte byggemarkeder.
Flere byggecentre fremviser et stort sortiment af varer, imens øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge fra, foruden blot træfiberplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og bekendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggemarkeder har butikker i de større byer, og pga. det har folk tilbuddet om at bestille online og fragte produkterne selv. Af den grund kan man undvære leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få produkterne hurtigere.
De kendte byggecentre forhandler varer fra alverdens nicheshops, hvorfor du så kan vælge fra et stort udvalg af træfiberplader online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på internettet er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler træfiberplader online på deres side.
Forskellige nicheforretninger på nettet er eksperter i de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det bør du forvente en høj grad af kompetent service fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis træfiberplader.
Majoriteten af små butikker producerer selv de produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få en billig pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag over 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

træfiberplader silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

træfiberplader jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

træfiberplader bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

træfiberplader harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ofte vil det være fundamentalt at have lavet et budget for dit byggeri, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan være fordelagtigt at dokumentere hver enkelt udgift, hvorefter man kunne indsamle den billigste pris på dem én og én.
2Der er et stort udvalg af instruktioner og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med en masse brugbar information, navnligt ifald du bruger den engelske version.
3I visse tilfælde kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde af at ombygningen er godt for miljøet. Det er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
4For byggeprojekter udendørs kan vejret få en stor rolle. På grund af dette må du jævnligt holde øje med vejrudsigten i dagene op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at regne når du netop vil påbegynde det komplekse byggeprojekt.
5Der viser sig stort set altid overraskende problemstillinger ved svære byggeprojekter, og herved kan det være af stor betydning at der afsættes en del plads i agendaen, som gør at man kan være selvsikker på at nå det inden ens deadline.
6Godt forarbejde er vejen til at lykkes med byggeriet. Du kunne overveje at lave en strømlinet strategi, som beskriver hvilke gøremål der laves på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være konkret når du sammensætter din køreplan.
7Potentielt kan det blive meningsgivende at du har samtlige materialer klar inden du går i gang med dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne sammenfatte en simpel liste indeholdende hver eneste ting der bliver brug for, og som det næste gennemgå hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
8Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig meget betydningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor kan der være fastsatte love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
9Man vil under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig betydningsfuldt at have værktøjet klar inden du går løs med byggeprojektet. Det er desuden en fordel at tillægge de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
10Det er anbefalelsesværdigt at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt når det er omfattende byggeprojekter. Flere byggerier kræver flere folk. Endvidere må det være mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
11Du bør tænke over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du kan have fordel af at investere i professionel assistance til områder af byggeriet. Hvis du skal have hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at tage imod tilbud fra forskellige selskaber.
12Du skal for alt i verden ikke forsømme dit eget helbred, så glem ej beskyttelse bl.a. hoved- og fodbeklædning der sikrer dig imod potentielle skader. Det er fornuftigt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, specielt såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
De højest ratede byggeshops
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er rigtig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er meget betryggende. Scoren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ultra overlegent. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

En del online outlets udlover nu til dags mange forskellige billige former for fragt til træfiberplader. Den mest populære er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer når der er tid til det. Fragtmuligheden er altså særligt let, og mange gange derudover den mest prisbevidste leveringsform.

Du bør derudover tænke over at få ordren leveret til din privatbolig eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig desværre en sjat dyrere, men derudover super uproblematisk ift. træfiberplader online. Den mest prisbevidste leveringsmodel kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men den mulighed forudsætter at du har bopæl nær online forhandlerens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på træfiberplader er selvfølgelig usædvanlig bestemmende forudsat du behøver din ordre lige om lidt, så af den grund er det ret vigtigt at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved træfiberplader. Adskillige internet butikker – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varer online, hvilket står og falder med at ordren indsendes før et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt sendt afsted forud for at de lageransatte har fyraften.

En række internet outlets frembyder levering uden gebyr på træfiberplader online, men i reglen er det så præmissen at der indkøbes for en bestemt sum. Derudover må man udse dig den mindst kostelige leveringsmetode, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted.

En hel del netbutikker giver afhentning hvor du handler billig træfiberplader på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og XL-Byg. Byggemarkederne tilbyder for eksempel afhentning af træfiberplader i følgende byer:

Haslev, Odense, Svendborg, Solrød Strand, Brøndby, Næstved, Højbjerg, Birkerød, Skanderborg, Hillerød, Grenaa, Viborg, Albertslund, Struer, Charlottenlund, Ikast, Odder, Nørresundby, Gladsaxe, Kolding, Tilst, Ishøj, Aarhus, Åbyhøj, Aabenraa, Slagelse, Virum, Valby, Frederiksværk, Frederikshavn, Sønderborg, Rønne, Brønshøj, Vallensbæk, Greve, Kalundborg, Aalborg, Skive, Hobro, Lillerød, Dragør, Frederikssund, Hedensted, Hjørring, Brabrand, Jyllinge, Hedehusene, Nærum, Vordingborg, Rudersdal, Frederiksberg, Fredericia, Hørsholm, Thisted, København, Vejle, Søborg, Ringsted, Horsens, Allerød, Gentofte, Nykøbing Falster, Ølstykke, Lyngby, Værløse, Nakskov, Esbjerg, Køge, Rødovre, Silkeborg, Taastrup, Vanløse, Farum, Haderslev, Ballerup, Herning, Roskilde, Lystrup, Risskov, Middelfart, Hvidovre, Korsør, Nyborg, Glostrup, Tårnby, Randers, Herlev, Helsingør, Stenløse, Varde, Holbæk, Brønderslev, Kokkedal, og Holstebro, .

Click-and-collect for træfiberplader er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Lolland), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når der ses på data står det klart, at netshoppere ofte efterspørger fx træfiberplader priser og træfiberplader tilbud. Man ser desuden tit mennesker kigge efter for eksempel træfiberplader online, billig træfiberplader samt køb træfiberplader, foruden de kendte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma og Silvan.

Den bedste pris på træfiberplader

Det er i dag ultra fleksibelt for alle at sammenligne priser på billige træfiberplader online på forskellige internet webshops, og så har langt de fleste internet forhandlere fundet det nødvendigt at reducere salgspriserne på træfiberplader betragteligt, og derudover love levering uden omkostninger.

Derfor kan det trods alt blive lønnende at undersøge forskellige internet webshops efter tilbud og rabatter på træfiberplader online inden du færdiggør din shopping, således at man er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark og Davidsen.

Man skal bare være omhyggelig med, at i tilfælde af at en internet butik forhandler billige træfiberplader online på tilbud til en salgspris som anses for uhørt attraktiv, så kunne det ofte være en indikator for en snydagtig online virksomhed. Kortkøb er ikke desto mindre omfattet af et lovbud, som redder dig imod fup online varehuse.

Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du vælge en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at betale beløbet til træfiberplader over en periode. Det tilbydes ofte i niche webshops, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Ses der på data bliver det markant, at folk tit søger efter bl.a. køb træfiberplader og træfiberplader priser. Vi ser desuden tit netshoppere søge efter eksempelvis træfiberplader online, træfiberplader tilbud samt billig træfiberplader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg træfiberplader er 2208 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

Alt som det skal være.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Undersøg tidligere køberes evalueringer

Trustpilot fremskaffer fuldstændig fremragende genveje til at betragte en længere række forhenværende brugeres synspunkter og derved er det anbefalelsesværdigt, at du verificerer internet butikkens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige træfiberplader online.

Facebook giver dig på samme måde faktisk hensigtsmæssige muligheder for at få indblik i e-forhandlerens kundefokus. Derudover er der nogle online selskaber i Danmark som tilbyder kunderne at meddele en omtale af ordreforløbet, hvilket desuden kan anvendes til afvejning af kundernes tilfredshed.

Før nogen bestiller billige træfiberplader online hos en internet handler kan man faktisk granske netshoppens handelsvilkår, dog er det gerne et tidskrævende arbejde, især med de kendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

En anden valgmulighed kan derfor være at tjekke hvorvidt online virksomheden er e-mærket medlem, grundet at det ofte er en indikation om at online firmaet forsvarer dansk lovgivning, foruden at hjemmesiden rutinemæssigt føres tilsyn med af fagmænd der er indført i de gældende regler.

Desuden giver det dig mulighed for at blive assisteret, for så vidt du udsættes for vanskeligheder som følge af din bestilling af træfiberplader. Tilmed er det fornuftigt at køberen er sat ind i de primære forhold der har indflydelse på købet af træfiberplader online, som for eksempel den byttepolitik online forretningen anvender.

I den forbindelse er det på samme måde relevant, at man til enhver tid sikrer sin købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne vidne om sin bestilling af træfiberplader, ligegyldig om man bestiller hos Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan eller Stark.

Else F gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Hanne Møller gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Jette gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Bente gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 gode råd til online shopping
1Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ret så essentiel om man skal bruge produktet om kort tid, så af den grund er det komplet vigtigt at man studerer den anslåede leveringstid for træfiberplader. Temmelig mange internet foretagender byder på billig dag-til-dag fragt på mange af deres varenumre, men som imidlertid antager at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et bestemt klokkeslæt.
2Det er virkelig problemfrit for enhver at lave prissammenligning online på billige træfiberplader på tværs af online forhandlere, og til tak garanterer adskillige internet handler i Danmark levering uden gebyr. Dog kan det ikke desto mindre blive smart at inspicere nogle firmaer på nettet efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører dit køb, således at du er tryg ved at modtage den bedste pris.
3Inden folk bestiller billige træfiberplader hos en online webshop behøver man egentlig overveje e-shoppens handelsvilkår, men det er oftest ikke særlig morsomt. Endvidere er det smart at kunden er vaks omkring de primære retningslinjer der spiller ind i forbindelse med købet af billige træfiberplader online, for eksempel den byttepolitik internet virksomheden bruger.
4En hel del e-forretninger udlover nu til dags alverdens billige former for fragt til træfiberplader. Den mest moderne er lige nu levering til en pakkeshop, så du selv kan hente de købte varer når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er jo ret let, og ofte tilmed den mest betalelige leveringsmåde.
5Den billigste leveringsmulighed vil utvivlsomt være at hente varerne selv, hvilket beroer på at du har bopæl i kort afstand af internet firmaets lager. Den form for fragt kan vise sig at være rigtig vigtig forudsat man står og skal bruge træfiberplader straks. Alternativt så yder nogle enkelte e-butikker fragt uden gebyr, men undertiden er det betinget af at man indkøber for en konkret pris.
6Trustpilot bringer dig super fordelagtige løsninger til at analysere en hel del andre køberes erfaringer og derved kan det anbefales, at du kigger på online shoppens bedømmelser forinden du handler billige træfiberplader online. Facebook indebærer ydermere uden sammenligning sikre metoder til at få kendskab til online forhandlerens kundetilfredshed.
7Nogle få outlets på nettet frembyder gratis levering på træfiberplader, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du køber for et konkret beløb. Som alternativ burde man snuppe den prisbilligste fragtløsning, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted. Fragttypen viser sig oftest på den anden side usædvanlig simpel. Den mest prisbevidste slags levering kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
8Vi slår generelt et slag for at finde ud af hvorvidt internet forhandleren er e-mærket, grundet at det generelt er en påvisning af at e-shoppen føjer de officielle danske regler, udover at online forretningen undertiden revideres af eksperter der kender til de gældende regler. Inden nogen handler billige træfiberplader hos en internet shop kan de i princippet gennemlæse webshoppens regler.
9Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omfattet af Indsigelsesordningen, som dækker os imod uægte e-firmaer. Som en alternativ mulighed burde du bruge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at godtgøre beløbet af flere omgange.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk