Bygpris.dk

Trælim til udendørs

Titebond II Premium trælim 237ml
59 kr.
Læs mere
Titebond II Premium trælim 473ml
79 kr.
Læs mere
Titebond II Premium trælim 3,8 ltr
295 kr.
Læs mere
Titebond III Ultimate trælim 3,8 ltr
415 kr.
Læs mere
Titebond Extend trælim 3,8 ltr
365 kr.
Læs mere
Titebond II Premium trælim 237ml
59 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 225 ml
39 kr.
Læs mere
Titebond II Premium trælim 473ml
79 kr.
Læs mere
Profect 2406 D4 lim 15 kg
675 kr.
Læs mere
Plastflaske 1000 ml m/tud
12 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 475 ml
115 kr.
Læs mere
Titebond III Ultimate trælim 473ml
105 kr.
Læs mere
Titebond II Premium trælim 3,8 ltr
295 kr.
Læs mere
Plastflaske 500 ml m/tud
9 kr.
Læs mere
Titebond III Ultimate trælim 237ml
69 kr.
Læs mere
Titebond Original Trælim 473ml
65 kr.
Læs mere
DANA vinter trælim 465
69 kr.
Læs mere
Titebond Original trælim 3,8 ltr
249 kr.
Læs mere
Profect 2406 D4 lim 15 kg
675 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 225 ml
39 kr.
Læs mere
Titebond Original Trælim 237ml
49 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim D2 VINTER - vandbaseret, frostsikker lim 750 ml
49 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 475 ml
115 kr.
Læs mere
Dana Trælim Vinter 465 750ml
100 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 250ml
60 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 100ml
45 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 750ml
56 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 421 Lys 100ml
50 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 422 Mørk 750ml
181 kr.
Læs mere
Dana Trælim D3 Ude 430 250ml
60 kr.
Læs mere
Dana Trælim Gulv 433, 750 ml
76 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 5kg
500 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 421 Lys 250ml
80 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 421 Lys 750ml
230 kr.
Læs mere
Dana Trælim D3 Ude 430 750ml
100 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Hermed er det en fordel at bestille ved et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af trælim til udendørs.
Ifald du vil have byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente varerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed i de kendte byggekæder.
Det er absolut ekstremt relevant at se, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers må du kigge andetsteds.
Flere byggekæder sælger et enormt sortiment af produkter, imens nogle har fokus på en enkelt type af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, foruden blot trælim til udendørs.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Derfor bør man læse butikkens handelsbetingelser.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige trælim til udendørs fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har fokus på billige priser, og øvrige har fokus på faglig sparring. Du bør tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og landskendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette vil nogle se som en fordel.
De gængse byggekæder tilbyder produkter fra alverdens specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort sortiment af trælim til udendørs online.
De kendte byggekæder finder du mange steder i landet, og derved har flertallet mulighed for at handle online og køre byggematerialerne selv. Hermed kan du vælge at slippe for leveringsgebyret, samt tilmed have varerne straks.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker har ekstra meget forstand på deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse produkter. Derfor kan du få ekstra kyndig assistance fra personale som er specialister i netop trælim til udendørs.
Størsteparten af små butikker står selv for produktion af de varer der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online kan du muligvis få en skarpere pris.
Majoriteten af niche webshops er iværksættervirksomheder, der tit drives i Danmark, måske sågar fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at handle trælim til udendørs online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

trælim til udendørs silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

trælim til udendørs bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

trælim til udendørs jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

trælim til udendørs harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du skal på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det være uundværligt at du har grejet klar når du igangsætter byggeriet. Det er derudover godt at medregne disse udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
2Du skal på ingen måde nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx hjelm og sko som hjælper dig imod potentielle skader. Det er uundværligt at du husker dit velbefindende i arbejdet, især ifald du ikke får assistance fra en professionel.
3Forberedelse vil være nøglen til succes med byggeprocessen. Du bør overveje at sammensætte en effektiv dagsorden, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilken dag, og derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du laver strategien.
4Du bør tage til overvejelse om du selv vil klare det hele, eller du skal anskaffe assistance fra en fagmand til områder af det. Når du ønsker hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at søge uforpligtende tilbud fra diverse håndværkere.
5Der ligger et bredt udvalg af vejledninger og videoer online som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube giver en masse brugbar info, navnligt når man benytter den engelske version.
6Det anbefales at få hjælp til arbejdet, specielt ved større ombygninger. Krævende opgaver kræver flere personer. I øvrigt må det være mere effektivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
7Måske det viser sig betydningsfuldt at du har de nødvendige materialer klar til brug før du tager fat på håndværket. Du har fordel af at sammenfatte en overskuelig note som indeholder alle de ting som er nødvendige, og dernæst eftergå hvert eneste punkt, så du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
8For byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du jævnligt kigge på meldingerne om vejret i dagene op til byggeriets begyndelse, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at regne netop som du er ved at færdiggøre dit krævende projekt.
9Typisk vil det være fundamentalt at udfærdige et regnskab for optimeringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være en fordel at kortlægge hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan notere ens udgift ved dem én og én.
10Der kommer utvivlsomt utidige hovedpiner i forbindelse med krævende projekter, og derfor kan det vise sig værdifuldt at der er afsat passende plads i køreplanen, som er vigtigt for at man er ubekymret om at man får det færdiggjort.
11Før du iværksætter byggeprocessen er det ubeskriveligt essentielt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være mange love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Du kan spørge om støtte fra det offentlige til renoveringer. Det fås såfremt ombygningen er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at byggeriet influerer positivt på planeten.
De mest vellidte byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som naturligvis er yderst flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvor hele 84 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket jo er enormt flot. Scoren er baseret på 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som naturligvis er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % giver topkarakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er rigtig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

En lang række internet forhandlere frembyder nu om stunder en lang række forskellige billige former for fragt til trælim til udendørs. En af dem der er mest anvendt er p.t. at få leveret til et afhentningssted, og så afhenter du blot din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er altså yderst uproblematisk, samt endda tilmed den prisbilligste fragtform.

Du burde tillige prøve at bestille ordren til levering til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Denne viser sig uheldigvis en tak dyrere, men samtidig ekstremt gnidningsløs ved køb af trælim til udendørs online. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men dette stiller krav om at du er tæt på internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på trælim til udendørs er naturligvis særdeles central når vi behøver varen inden for kort tid, og af den grund er det rigtig vigtigt at man gransker leveringstiden ved trælim til udendørs. En del e-forretninger – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varer online, men det tager udgangspunkt i at ordren lægges forinden et aftalt tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få bestillingen ordnet forud for at lagermedarbejderne får fri.

Nogle få forhandlere på nettet yder fragt uden omkostninger på trælim til udendørs online, men i reglen er det kun gældende hvis du aftager for et fastsat beløb. Desuden bør man beslutte sig for den prisbilligste mulighed for fragt, der tit vil blive at få kørt din bestilling til et afhentningssted.

De store webshops udlover afhentning hvor man handler billig trælim til udendørs på nettet men afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og Silvan. Byggekæderne foreslår for eksempel klik-og-hent på trælim til udendørs i følgende områder:

Roskilde, Kokkedal, Vanløse, Fredericia, Frederiksberg, Højbjerg, Frederiksværk, Vejle, Nakskov, Frederikssund, Nyborg, Næstved, Allerød, Struer, Sønderborg, Birkerød, Rudersdal, Viborg, Søborg, Ringsted, Vallensbæk, Lillerød, Skanderborg, Hørsholm, Nørresundby, Nærum, Ballerup, Randers, Varde, Odder, Slagelse, Albertslund, Aalborg, Holstebro, Esbjerg, Svendborg, Grenaa, Virum, Skive, Aabenraa, Horsens, Brønderslev, Gladsaxe, Hedensted, Valby, Hillerød, Hvidovre, Odense, Glostrup, Risskov, Dragør, Kalundborg, Hedehusene, Rødovre, Stenløse, Brabrand, Korsør, Haslev, Lyngby, Ishøj, Hobro, Thisted, Taastrup, Kolding, Herlev, Nykøbing Falster, Rønne, København, Middelfart, Hjørring, Tilst, Silkeborg, Frederikshavn, Charlottenlund, Solrød Strand, Værløse, Vordingborg, Tårnby, Greve, Farum, Aarhus, Ikast, Haderslev, Brønshøj, Helsingør, Brøndby, Jyllinge, Åbyhøj, Herning, Køge, Lystrup, Gentofte, Ølstykke, og Holbæk, .

Afhentning ift. trælim til udendørs er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager).

Når vi kigger i søgedata bliver det klart, at mennesker ofte efterspørger bl.a. trælim til udendørs online og trælim til udendørs tilbud. Man ser derudover tit mennesker søge efter bl.a. køb trælim til udendørs, trælim til udendørs priser og billig trælim til udendørs, plus de velkendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Gode priser på trælim til udendørs

Det er jo efterhånden rigtig enkelt for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige trælim til udendørs online fra flere outlets på nettet, og derved har mange e-handler ikke kunne slippe for at nedskære prisniveauet på trælim til udendørs helt i bund, og derudover byde på portofri levering.

Men det kan imidlertid blive rentabelt at besigtige en række forhandlere på nettet efter tilbud på trælim til udendørs online før du gennemfører dit køb, sådan at du er tryg ved at få den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Man bør bare ikke undervurdere, at i tilfælde af at en online forretning frembyder billige trælim til udendørs online for en pris der virker helt fantastisk lav, så burde det tit være et signal om en uærlig internet webshop. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omsluttet af en regel, hvilket begunstiger dig som kunde overfor falske online outlets.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du vælge en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du ønsker at betale omkostningerne til trælim til udendørs over en længere periode. Det foreslåes typisk i nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som fx Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

Når man ser på tendenserne er det tydeligt, at folk tit efterspørger eksempelvis trælim til udendørs priser og trælim til udendørs online. Derudover oplever man ofte netshoppere efterspørge for eksempel trælim til udendørs tilbud, køb trælim til udendørs samt billig trælim til udendørs.

Udforsk folks vurderinger

Trustpilot leverer en del fine løsninger til at kigge på flere øvrige kunders synspunkter og herved er det prisværdigt, at du analyserer netbutikkens bedømmelser før du bestiller billige trælim til udendørs online.

Facebook resulterer i desuden immervæk sikre genveje til at få en idé om internet selskabets kundefokus. Desuden ses mange outlets på nettet hvor man kan aflevere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ligeledes kan bruges til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Før nogen shopper billige trælim til udendørs online i en webbutik kan man ideelt set betragte netbutikkens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde et omfattende projekt, specielt med de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

En anden mulighed kan derfor være at kigge om netbutikken er medlem af e-mærke ordningen, hvilket længe har været en sikring om at internet forhandleren understøtter dansk lovgivning, tillige med at internet selskabet løbende overvåges af fagfolk der er meget bekendte med de gældende regler.

Desuden giver det dig genvej til bistand, ifald du udsættes for vanskeligheder i forbindelse med dit indkøb af trælim til udendørs. Ydermere foreslåes det at køberen er oppe på mærkerne omkring de primære vedtægter der er gældende for bestillingen af trælim til udendørs online, til eksempel hvilken byttepolitik e-butikken benytter.

Derfor er det desuden afgørende, at man permanent gemmer ens faktura e-mail, så man i fremtiden vil kunne bekræfte sin bestilling af trælim til udendørs, uagtet om man shopper ved Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix eller Davidsen.

Tina gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Jette gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Maria gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Louise D gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

9 gode råd til når du køber online
1Generelt anbefaler vi at tjekke hvorvidt internet shoppen er godkendt af e-mærket, fordi det burde være et billede på at e-firmaet retter sig efter de officielle danske regler, og at e-forretningen nu og da gennemses af sagkyndige der kender reglementet på området. Forinden nogen køber billige trælim til udendørs hos en butik på nettet kan de til hver en tid have øje for e-butikkens vilkår.
2Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er indbefattet af en foranstaltning, der begunstiger en imod uægte e-handler. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du foretrækker at finansiere pengene i flere bidder.
3Leveringstiden er vældig bestemmende såfremt vi står og skal bruge din ordre om et øjeblik, så herved er det nemlig på sin plads at man kontrollerer leveringstidspunktet på trælim til udendørs. Flere online firmaer byder på billig 1 dags levering på en række varenumre, men vær på vagt da det er forudsat at bestillingen placeres forud for et konkret klokkeslæt.
4Det er jo rigtig fremkommeligt for internetbrugere at tjekke tilbud online på billige trælim til udendørs fra flere online forretninger, og på grund af dette yder en hel del webshops fragt uden omkostninger. Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig gavnligt at prøve flere outlets på nettet efter tilbud og rabat før du handler, således at du er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris.
5Forud for at folk handler billige trælim til udendørs i en internet butik kan man i reglen granske butikkens forretningsaftale, dog er det i reglen ikke videre spændende. Tillige stiller vi forslag om at kunden er obs på de mest vitale reglementer der gælder for købet af billige trælim til udendørs online, som for eksempel den ombytningsrettighed e-forretningen har.
6Trustpilot yder nogenlunde pæne chancer for at beskue ganske mange aktuelle køberes observationer og på grund af dette anbefales det, at du evaluerer e-butikkens anmeldelser inden du køber billige trælim til udendørs online. Facebook resulterer i på samme måde absolut belejlige chancer for at få en idé om online virksomhedens kundefokus.
7Den prisbilligste leveringsmanér vil altid vise sig at være at hente ordren selv, men den mulighed forudsætter at du bor med kort afstand til e-butikkens hjemsted. Den leveringsmetode kan vise sig at være yderst bestemmende ifald vi har behov for trælim til udendørs inden for få dage. Alternativt så tilbyder indtil flere internet virksomheder gratis levering, men i reglen afkræver det at du bestiller for et fastslået beløb.
8Nogle internet selskaber lover fragt uden gebyr på trælim til udendørs, men typisk påkræves det at der bestilles for et præcist beløb. Ellers kan man beslutte sig for den mest billige fragtmetode, hvilket tit er at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted. Den viser sig somme tider ligeledes ret så enkel. Den prisbilligste fragtløsning er dog selv at hente produkterne.
9En lang række online forhandlere udlover nu en lang række forskellige billige former for fragt til trælim til udendørs. Den mest anvendte er i dag afhentningssteder, som gør det muligt at hente de købte produkter når du har lyst. Løsningen er jo meget simpel, samt typisk ligeledes den mest betalelige fragtløsning.