Bygpris.dk

Træpillegrill

Broil King Regal Pellet 500 Træpillegrill
14.995 kr.
Læs mere
Louisiana LG1100 - Træpillegrill
8.999 kr.
Læs mere
Louisiana Premier LG1200 Founder Series - Træpillegrill
11.799 kr.
Læs mere
Yoder Smokers YS480S Træpillegrill Smoker
20.999 kr.
Læs mere
Broil King Regal Pellet 400 Træpillegrill
12.995 kr.
Læs mere
Louisiana LG900 - Træpillegrill
8.549 kr.
Læs mere
Louisiana Premier LG800 Founder Series - Træpillegrill
9.999 kr.
Læs mere
Louisiana LG700 - Træpillegrill
7.399 kr.
Læs mere
Yoder Smokers YS640S - Træpille Grill/Smoker
22.999 kr.
Læs mere
Louisiana Legacy LG800FL Founders Series - Træpillegrill
13.799 kr.
Læs mere
Yoder Smokers YS640S Competition Cart Sort Træpillegrill
29.999 kr.
Læs mere
Louisiana Legacy LG1200FL Founders Series - Træpillegrill
17.499 kr.
Læs mere
Yoder Smokers YS1500S Orange Træpillegrill
44.999 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du tjekke de andre.
Nogle byggemarkeder sælger et bredt udvalg af varer, imens øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden blot træpillegrill.
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Dette er i særdeleshed muligt ved de store byggemarkeder.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. Derved kan det overvejes at købe fra en online byggeshop, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring træpillegrill.
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man tjekke forretningens handelsbetingelser.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige træpillegrill hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på lave priser, og øvrige fokuserer på en høj grad af service. Du bør gennemtænke hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og kendte butikker, hvilket medvirker til øget tryghed når man stopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre tilbyder produkter fra mange forskellige specialbutikker, og pga. det kan du handle fra et bredt sortiment af træpillegrill online.
De velkendte byggemarkeder findes overalt i landet, og herigennem har man tilbuddet om at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Derved kan du vælge at undvære leveringsgebyret, og tilmed skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at handle træpillegrill online på deres side.
Forskellige nicheforretninger på nettet er producenter af produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er eksperter i de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem forventes det at du får en høj grad af informativ rådgivning fra personale med specialistviden i lige præcis træpillegrill.
Danmarks største byggemarkeder
træpillegrill jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

træpillegrill bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

træpillegrill harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

træpillegrill silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er en god idé at indhente hjælp til dele af projektet, især når det kommer til omfangsrige byggerier. Flere opgaver kræver flere end en enkelt person. Derudover bør det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
2Der præsenterer sig jævnligt overraskende bump på vejen ved svære projekter, og som følge heraf kan det være betydningsfuldt at man har afsat passende plads i arbejdsplanen, med det formål at man kan være ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
3Du kan finde en verden af vejledninger og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube er kilde til ret så meget brugbar viden, i særlig grad ifald man benytter den engelske version.
4Forberedelse bliver vejen til succes med byggeprocessen. Du kunne overveje at lave en gennemarbejdet strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, samt derudover en kronologisk orden. Husk at være skarp i udarbejdelsen af din køreplan.
5Inden du igangsætter byggeprocessen må det være ekstremt centralt med et tilsagn om, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde en række regler for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
6Du må aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Ofte kan det være uundværligt at du har udstyret klar når du igangsætter byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at påregne de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
7Muligvis kan det blive værdifuldt at du har de relevante materialer handlet ind før du påbegynder dit arbejde. Du vil med fordel kunne notere en enkel oversigt hvor der bør fremgå de materialer du får brug for, og efterfølgende gennemgå hvert eneste punkt, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
8Du har mulighed for at forsøge at få tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives såfremt renoveringen bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
9I mange tilfælde vil det være essentielt at udarbejde en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på udgifterne. Det bør være økonomisk at notere alle udgiftsposter, hvorefter man kunne kortlægge ens købspris for dem én efter én.
10For udendørs opgaver har vind og vejr stor betydning. Af den årsag bør du med jævne mellemrum se vejrprognosen i dagene op til byggeprojektet, så du slipper for at det pludselig starter med at stå ned i stænger når du netop vil påbegynde dit komplicerede byggeprojekt.
11Du må aldrig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej beskyttelse inklusiv sko og hjelm som sikring overfor eventuelle risici. Det er vigtigt at du husker din sikkerhed i arbejdet, navnlig hvis du ikke køber hjælp fra en ekspert.
12Du bør regne på hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du skal fremskaffe professionel hjælp til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du anskaffer hjælp fra en ekspert kunne det være en god idé at hente uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig flot. Ratingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som altså er ultra godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvor hele 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som selvsagt er ret så flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er enormt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En masse online outlets frembyder nu til dags alverdens billige leveringstyper til træpillegrill. Førstevalget hos mange er for øjeblikket levering til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de købte produkter når du har mulighed for det. Fragttypen er altså virkelig uproblematisk, samt i mange tilfælde også den mest billige leveringsmåde.

Du burde ligeledes planlægge at få pakken bragt til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Den viser sig som regel en smule dyrere, men ydermere ultra fremkommelig ved køb af træpillegrill online. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men den mulighed beroer på at du bor lige ved online virksomhedens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på træpillegrill kan være ualmindeligt aktuel om vi behøver dine nye produkter fluks, så af den grund er det rigtig klogt at man kigger nærmere på den anslåede leveringsdato ved træpillegrill. Størstedelen af online varehuse – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – yder billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varer online, men husk at det er betinget af at bestillingen realiseres forud for et fastslået klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få produkterne afsted forinden pakkemedarbejderne drager hjemad.

Nogle få internet handler præsterer portofri levering på træpillegrill online, men i de fleste tilfælde kun såfremt du aftager for et fastsat beløb. I øvrigt burde du gribe den billigste fragtmulighed, der mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et afhentningssted.

Adskillige byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor du bestiller billig træpillegrill derhjemme men selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen og 10-4. Byggemarkederne foreslår blandt andet afhentning af træpillegrill i følgende områder:

Gladsaxe, Roskilde, Skanderborg, Herning, Charlottenlund, Birkerød, Vejle, Lillerød, Svendborg, Grenaa, Værløse, Silkeborg, Haderslev, Hobro, Ringsted, Næstved, Randers, Taastrup, Horsens, Åbyhøj, Brønderslev, Nørresundby, Hedensted, Hedehusene, Tårnby, Vallensbæk, Lystrup, Stenløse, Tilst, Farum, Frederikssund, Lyngby, Rønne, Odder, Nakskov, Solrød Strand, Kokkedal, Greve, Aarhus, Ikast, Køge, Slagelse, Helsingør, Allerød, Frederiksberg, Holbæk, Ballerup, Aabenraa, Aalborg, Nykøbing Falster, Rudersdal, Ølstykke, Esbjerg, Frederikshavn, Brabrand, Nærum, Glostrup, Søborg, Vordingborg, Gentofte, Herlev, Rødovre, Sønderborg, Nyborg, Frederiksværk, Højbjerg, Albertslund, København, Hillerød, Fredericia, Virum, Struer, Hjørring, Ishøj, Brønshøj, Korsør, Dragør, Viborg, Odense, Haslev, Kalundborg, Skive, Hørsholm, Middelfart, Valby, Thisted, Varde, Kolding, Jyllinge, Vanløse, Risskov, Brøndby, Hvidovre, og Holstebro, .

Klik-og-hent ift. træpillegrill er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland), Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Lolland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Ved kig i tallene står det markant, at mennesker tit efterspørger eksempelvis køb træpillegrill og billig træpillegrill. Foruden dette ser vi typisk folk lede efter for eksempel træpillegrill tilbud, træpillegrill online og træpillegrill priser, foruden de udbredte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Stark.

Få rabat på træpillegrill

Det er jo ultra smertefrit for almindelige mennesker at analysere tilbud på billige træpillegrill online på forskellige internet forretninger, og til tak har massevis af internet forhandlere fundet det uundgåeligt at stampe udsalgspriserne på træpillegrill betydeligt, og endda tilbyde billig levering.

Det kan til hver en tid være gunstigt at eftergå et par forretninger på nettet efter udsalg og tilbud på træpillegrill online forinden du handler, således at man er velinformeret til at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Bygma.

Du bør trods alt huske på, at når en internet forhandler forhandler billige træpillegrill online til salg for en salgspris som kan ses som himmelråbende overkommelig, så bør det i nogle tilfælde være en indikation på en uoprigtig online shop. Kortbestillinger er på den anden side indbefattet af en foranstaltning, der beskytter en imod fup internet virksomheder.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du overveje en løsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du vil dække prisen på træpillegrill senere. Det tilbydes ofte hos nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen og Silvan.

Når vi ser på data fremstår det markant, at mennesker tit leder efter eksempelvis køb træpillegrill og træpillegrill priser. Vi ser desuden jævnligt online shoppere efterspørge eksempelvis træpillegrill online, billig træpillegrill samt træpillegrill tilbud.

Gennemsøg andre menneskers betragtninger

Trustpilot tilbyder forholdsvis gunstige chancer for at tolke ret mange andre brugeres meninger og derfor kan det være til hjælp, at du gennemgår internet forhandlerens ratings før du lægger din bestilling på billige træpillegrill online.

Facebook giver dig derudover visse uafhængige genveje til at få en idé om online forretningens popularitet. Herinde ses nogle netbutikker som gør det muligt at offentliggøre en omtale af deres købsoplevelse, som ligeledes burde tages i brug til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden folk handler billige træpillegrill online i en netshop bør de ideelt set få overblik over butikkens handelsvilkår, dog er det gerne ikke super interessant, i særdeleshed hos de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

Et nemt alternativ kan være at granske om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket kan være en tryghed om at internet forretningen overholder den officielle danske lovgivning, samt at internet butikken rutinemæssigt overvåges af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området.

Desuden får du lejlighed til støtte, ifald du bliver udsat for problemstillinger med dit køb af træpillegrill. For øvrigt anbefales det at du er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende bestemmelser gældende for bestillingen af træpillegrill online, som eksempelvis den bytteret internet selskabet benytter.

I den forbindelse er det på samme måde afgørende, at man stadigvæk bibeholder ens købsbekræftelse, således man når som helst vil kunne bevidne sin bestilling af træpillegrill, uanset om man har købt ved Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4 eller Jem og Fix.

Susanne K gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Ole gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Camilla gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Lene gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 tips til indkøb via nettet
1Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er inkluderet i en foranstaltning, som redder køberen imod svindlende internet webshops. Alternativt bør du udnytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at afbetale pengene over et længere tidsrum.
2Størstedelen af online varehuse tildeler efterhånden en række forskellige billige leveringsmidler til træpillegrill. Den mest benyttede er i dag at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Leveringsmetoden er jo rigtig hensigtsmæssig, og endda derudover den prisbilligste fragttype.
3Flere webshops lover billig fragt på træpillegrill, men typisk påkræves det at der bestilles for en konkret pris. Alternativt kan man foretrække den mest letkøbte fragtmetode, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et afhentningssted. Metoden viser sig til tider lige så vel usædvanlig nem. Den mest betalelige fragtmetode er utvivlsomt at du selv henter ordren.
4Generelt tilråder vi at finde ud af om e-shoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det skulle være et kendetegn for at e-butikken opfylder de gældende danske regler, og at internet firmaet løbende tilses af specialister der mestrer vilkårene. Inden folk shopper billige træpillegrill i en webbutik bør man sådan set gennemløbe dens betingelser.
5Før nogen bestiller billige træpillegrill hos en butik bør de for at være på den sikre side kigge på dens vilkår, dog er det bare en tidskrævende opgave. Yderligere tilråder vi at kunden er vidende om de vigtigste vilkår der gælder for handlen med billige træpillegrill online, f.eks. den bytteret e-forretningen tilsikrer.
6Den mindst kostelige form for fragt vil utvivlsomt være selv at hente pakken, hvilket dog stiller krav om at du bor nær e-forretningens tilholdssted. Den leveringsform er naturligvis særdeles afgørende når man står og skal bruge træpillegrill lige om lidt. Alternativt så sikrer en hel del netbutikker billig fragt, men tit er det kun gældende hvis man bestiller for en konkret pris.
7Det har vist sig at være særdeles ligetil for internetbrugere at søge information om priser online på billige træpillegrill hos flere firmaer på nettet, og til gengæld lover en hel del firmaer på nettet gratis fragt. Men det kan alligevel blive fordelagtigt at prøve diverse e-shops efter billige priser forud for at du færdiggør din shopping, så du er velinformeret til at indhente den bedste pris.
8Trustpilot resulterer i absolut sikre muligheder for at se nærmere på diverse tidligere kunders oplevelser og af den grund slår vi et slag for, at du vurderer online webshoppens ratings forud for at du bestiller billige træpillegrill online. Facebook præsterer også nogle solide muligheder for at få indblik i internet forhandlerens troværdighed.
9Leveringsdygtigheden er jo særligt vigtig hvis man behøver pakken om få sekunder, så i det øjemed er det fuldkommen relevant at man tjekker den anslåede leveringsdato for træpillegrill. Temmelig mange forretninger på nettet yder billig 1 hverdags levering på mange af deres varer, men vær på vagt da det kræver at handlen laves tidligere end et fastslået klokkeslæt.