Bygpris.dk

Træsavklinge

Festool Træsavklinge HSB 50/55/J (50x55) | 5 stk
690 kr.
Læs mere
Festool Træsavklinge HSB 50/35/J/OSC/5 Starlock
605 kr.
Læs mere
Festool Træsavklinge HSB 100/Bi/OSC Starlock Plus
600 kr.
Læs mere
Festool Træsavklinge HSB 50/35/J (50x35) | 5 stk
665 kr.
Læs mere
Festool Træsavklinge HSB 50/65/J (50x65) | 5 stk
715 kr.
Læs mere
Festool Træsavklinge HSB 100/HCS (Ø 100 mm)
475 kr.
Læs mere
Festool Træsavklinge HSB 50/45/J (50x45) | 5 stk
685 kr.
Læs mere
Festool Træsavklinge HSB 50/65/J/OSC/5 Starlock Plus
650 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et stort produktsortiment, hvorimod nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge fra, foruden blot træsavklinge.
For nogle er byggeri forbundet med mange spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at bestille ved en webshop, hvor du får rådgivning og sparring omkring træsavklinge.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at spare fragten, så kan du overveje at køre materialerne personligt. Dette er især muligt hos de udbredte byggecentre.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige træsavklinge fra byggecenter til byggecenter. Enkelte satser på gode tilbud, imens andre tilbyder en høj grad af service. Du må tænke over hvad der betyder mest for dig.
Det er helt klart ekstremt afgørende at se, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Derfor skal man læse forretningens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og derigennem har man mulighed for at handle online og transportere byggematerialerne selv. Som følge af det er det muligt at blive fri for leveringsgebyret, samt samtidig få produkterne straks.
De kendte byggekæder tilbyder varer fra alverdens producenter, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af træsavklinge online.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte firmaer, hvilket bidrager til øget troværdighed til dig der shopper online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på internettet har en stor passion for deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Følgelig kan du få ekstra begavet vejledning fra folk som er specialister i netop træsavklinge.
En masse nichespecifikke webshops er producenter af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
En masse webshops i små nicher er mindre firmaer, som typisk har danske ejere, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse støtter du ved at handle træsavklinge online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark
træsavklinge silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

træsavklinge jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 kollegaer i kædens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af mere end 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

træsavklinge bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

træsavklinge harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Typisk vil det vise sig vigtigt at lave en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har styr på økonomien. Det er rationelt at tage noter til hver enkelt omkostning, og bagefter nedskrive eventuelle tilbud på dem alle sammen.
2Forinden du indleder byggeriet kan det være temmelig essentielt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af din bopæl vil der gælde en række regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
3Der ligger stribevis af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube tilbyder en masse konstruktiv viden, i særlig grad ifald man benytter engelske ord i din søgning.
4Du bør nødig nedprioritere dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis sikkerhedssko som beskytter dig med henblik på potentielle risici. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i byggeriet, især såfremt du ikke får hjælp fra en fagmand.
5Forberedelse er kilden til succes med din byggeproces. Du anbefales at lave en strømlinet handlingsplan, som dikterer hvilke gøremål du vil løse hvornår, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Husk at være skarp når du laver strategien.
6Der kommer stort set altid uventede hovedpiner når det gælder store opgaver, og som følge heraf er det meningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig plads i agendaen, som bidrager til at man føler sig tryg ved at man får det færdiggjort.
7Det vil vise sig vigtigt at have alle bygningsmaterialer handlet ind inden du går til værks med eksekveringen. Du kan med fordel udarbejde en overskuelig note som indeholder alt hvad du har brug for, og så granske materialerne, med øje for at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
8Det kan være nyttigt at få assistance til dele af projektet, navnlig når det er store projekter. Omfangsrige ombygninger skal gerne udføres af flere folk. Dertil vil det vise sig mere effektivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
9Du skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. Tit vil det vise sig yderst relevant at have det til rådighed når du starter byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at indkalkulere disse omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
10For byggeprojekter udenfor har vejret en stor rolle. Derfor må du tit tage et kig på vejrudsigten når du nærmer dig arbejdets start, så du undgår at det mod forventning går i gang med at regne når du lige vil påbegynde dit store byggeprojekt.
11Husk at vurdere om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at hente assistance fra en professionel til områder af byggeprocessen. Hvis du skal have assistance fra en fagperson er det fornuftigt at modtage prisoverslag fra diverse entreprenører.
12Du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det gives forudsat at byggeriet er CO2-besparende. Støtten kræver dermed at ombygningen har betydning for planeten.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket klart er ekstremt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ret så flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som jo er utrolig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er smartest?

Adskillige butikker på nettet tildeler nu til dags alverdens billige fragtløsninger til træsavklinge. Et hit er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig virkelig bekvem, og i mange tilfælde endvidere den billigste leveringsudgave.

Du kunne alternativt tænke over at bestille ordren til levering hjem til din privatadresse eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig typisk en sjat mere omkostningsfuld, men til gengæld vældig bekvem med træsavklinge online. Den mindst kostelige leveringsmetode er unægtelig at hente ordren selv, som jo beroer på at du bor i nærheden af internet forhandlerens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på træsavklinge er naturligvis meget betydningsfuld såfremt vi står og skal bruge dine nye produkter om få sekunder, så af den grund er det ret passende at vi gransker den forventede leveringstid for træsavklinge. Masser af internet outlets – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – tilsiger billig dag-til-dag fragt på utallige varer online, men glem ikke at det er underforstået at bestillingen realiseres inden et fastsat klokkeslæt, så de kan nå at få de nye varer ekspederet før de lageransatte har fri.

Nogle enkelte byggeforretninger sikrer portofri levering på træsavklinge online, men typisk er det forudsat at der bestilles for et fastslået beløb. Desuden skulle man overveje den mest billige form for fragt, som gerne er at få kørt varerne til en pakkeshop.

En stor portion netshops tilbyder afhentning hvor man køber billig træsavklinge online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg og Stark. Byggekæderne yder eksempelvis klik-og-hent på træsavklinge i følgende områder:

Hedensted, Brabrand, Gladsaxe, Grenaa, Sønderborg, Kolding, Farum, Kalundborg, Frederiksberg, Kokkedal, Herning, Odder, Nærum, Korsør, Roskilde, Jyllinge, Vanløse, Rudersdal, Søborg, Solrød Strand, Taastrup, Brønshøj, Køge, Middelfart, Haderslev, Nakskov, Nyborg, Aalborg, Lystrup, Tilst, Aabenraa, Gentofte, Hørsholm, Allerød, Skanderborg, Stenløse, Virum, Rødovre, Skive, Esbjerg, Brøndby, Ølstykke, Fredericia, Nykøbing Falster, Hobro, Lyngby, Hjørring, Rønne, Glostrup, Dragør, Næstved, Værløse, Silkeborg, Aarhus, Åbyhøj, Ishøj, Frederikssund, Hillerød, Charlottenlund, Vejle, Vordingborg, Helsingør, Herlev, Frederikshavn, Nørresundby, Slagelse, Hedehusene, København, Ballerup, Ikast, Haslev, Varde, Brønderslev, Lillerød, Ringsted, Vallensbæk, Højbjerg, Svendborg, Holbæk, Hvidovre, Holstebro, Valby, Horsens, Odense, Frederiksværk, Randers, Struer, Viborg, Risskov, Tårnby, Greve, Birkerød, Thisted, og Albertslund, .

Click-and-collect ift. træsavklinge er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Ses der på tallene er det klart, at folk som regel efterspørger blandt andet træsavklinge online og køb træsavklinge. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere søge efter blandt andet træsavklinge priser, træsavklinge tilbud samt billig træsavklinge, plus de store byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

Den bedste pris på træsavklinge

Det er jo efterhånden ualmindeligt ligetil for alle at sammenligne priser på billige træsavklinge online i blandt flere e-handler, og derved har de fleste netbutikker ikke kunne slippe for at presse salgspriserne på træsavklinge betydeligt, og i øvrigt frembyde levering uden gebyr.

Derfor kan det ikke desto mindre være rentabelt at undersøge flere webshops efter billige priser på træsavklinge online før du gennemfører din handel, således at man er usvigeligt sikker på at indhente den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de store byggecentre som XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

Du bør trods alt være årvågen med, at i tilfælde af at en shop frembyder billige træsavklinge online for en pris der kan ses som urealistisk letkøbt, er det for det meste være et bevis på en snydagtig internet butik. Køb med gængse betalingskort er imidlertid en del af en lovbestemmelse, som redder en overfor svindlende webbutikker.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du drage fordel af en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, såfremt du vil finansiere prisen på træsavklinge over tid. Dette fås normalt hos niche netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma.

Ses der på søgedata bliver det klart, at folk tit efterspørger fx billig træsavklinge og træsavklinge online. Foruden dette ser vi som regel netshoppere efterspørge eksempelvis træsavklinge tilbud, køb træsavklinge samt træsavklinge priser.

Læs tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot frembyder tilpas fortræffelige chancer for at studere en hel del forhenværende brugeres ratings og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du efterforsker online shoppens omtaler forinden du lægger din bestilling på billige træsavklinge online.

Facebook giver dig også ret fine muligheder for at få et kig ind i online forhandlerens popularitet. Derudover ses mange online varehuse i Danmark som tilbyder kunderne at meddele en bedømmelse af købsoplevelsen, som lige så vel bør tages i brug til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk bestiller billige træsavklinge online hos en e-handler bør man i princippet gennemse e-butikkens handelsaftale, det er dog naturligvis ikke særlig morsomt, især ved de kendte byggekæder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

En nem løsning kunne være at efterse om online butikken er medlem af e-mærke ordningen, fordi det almindeligvis er en erklæring om at internet forhandleren efterkommer de officielle regler, udover at e-firmaet af og til overværes af fagmænd som har ekspertise inden for reglementet på området.

Desuden giver det dig anledning til assistance, for så vidt du oplever dilemmaer ved din shopping med træsavklinge. Derudover anbefaler vi at køber er klar over de primære betingelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af træsavklinge online, for eksempel hvilken returpolitik e-butikken lover.

Her er det også afgørende, at man stadig bevarer sin ordrekvittering, så man en anden gang kan bevidne sit køb af træsavklinge, uafhængig af om man shopper ved Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark eller Silvan.

Kirsten Pedersen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Ole Johansen gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Marianne gav 5 stjerner

Udmærket

Birthe Larsen gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 tips til køb på nettet
1Inden nogen køber billige træsavklinge hos en e-forhandler kunne man i virkeligheden bese webshoppens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke videre spændende. Foruden dette kan det være til hjælp at kunden er vidende om de vigtigste vilkår gældende for shopping af billige træsavklinge online, som for eksempel den byttepolitik online firmaet benytter.
2Trustpilot medfører fuldstændig uafhængige chancer for at inspicere en stor gruppe tidligere brugeres anmeldelser og herved går vi ind for, at du eftersøger online virksomhedens ratings inden du handler billige træsavklinge online. Facebook yder ydermere en del pæne metoder til at få indblik i netbutikkens kundetilfredshed.
3Nogle e-handler i Danmark sikrer gratis levering på træsavklinge, men undertiden kun når du aftager for en bestemt sum. Som alternativ må du overveje den mest billige slags levering, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop. Denne er for det meste på den anden side ualmindeligt let. Den mest billige mulighed for levering er uden tvivl selv at hente ordren.
4En del internet selskaber frembyder nu flere billige muligheder for levering til træsavklinge. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo ret simpel, og tit ydermere den mindst kostelige mulighed for levering.
5Den billigste leveringsform kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men den løsning nødvendiggør at du opholder dig tæt på internet webshoppens arbejdslager. Den leveringsmåde kan i nogle tilfælde være ualmindeligt betydningsfuld forudsat vi skal bruge træsavklinge nu og her. Alternativt så tilbyder enkelte online varehuse portofri fragt, men undertiden under forudsætning af at du handler for et konkret beløb.
6Det er jo efterhånden ret så hensigtsmæssigt for købere at analysere priser online på billige træsavklinge fra diverse internet webshops, og til gengæld tilbyder langt de fleste internet forhandlere portofri levering. Derfor kan det til hver en tid blive profitabelt at tjekke diverse firmaer på nettet efter tilbud forinden du placerer ordren, sådan at man er usvigeligt sikker på at opnå den mest betalelige pris.
7Vi går generelt ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omsluttet af en regel, hvilket beskytter kunden overfor uærlige e-shops. Som en alternativ mulighed kan du overveje et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil godtgøre prisen over et længere tidsrum.
8Fragttiden er naturligvis temmelig betydningsfuld forudsat vi har brug for din pakke fluks, så derfor er det ret så passende at du ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for træsavklinge. Størstedelen af e-forretninger giver billig 1 dags fragt på deres primære varenumre, men det nødvendiggør at ordren indsendes inden et konkret tidspunkt.
9Vi anbefaler at efterse om internet butikken er e-mærket medlem, da det generelt er en sikring om at webshoppen føjer de opstillede regler, udover at virksomheden løbende overværes af specialister der er meget fortrolige de gældende regulativer. Inden folk bestiller billige træsavklinge på en forretning på nettet kunne de egentlig overveje dens handelsbetingelser.