Bygpris.dk

Træstige

Wibe Træstige 4 trin - WTS WM
67.613 kr.
Læs mere
Træstige med laminerede vanger 2x6 trin
130.625 kr.
Læs mere
Wibe Træstige 8 trin - WTS WM
109.125 kr.
Læs mere
Wibe Træstige 14 trin - WTS WL
317.025 kr.
Læs mere
Træstige med massive vanger
74.375 kr.
Læs mere
Wibe Træstige 5 trin - WTS WM
74.925 kr.
Læs mere
Wibe Træstige 12 trin - WTS WL
296.775 kr.
Læs mere
Træstige med laminerede vanger
96.875 kr.
Læs mere
Træstige med laminerede vanger 2x5 trin
111.875 kr.
Læs mere
Træstige med laminerede vanger 2x8 trin
171.875 kr.
Læs mere
Træstige med laminerede vanger 2x4 trin
96.875 kr.
Læs mere
Wibe Træstige 10 trin - WTS WM
14.535 kr.
Læs mere
Træstige med laminerede vanger 2x14 trin
393.125 kr.
Læs mere
Træstige med laminerede vanger 2x12 trin
311.875 kr.
Læs mere
Wibe Træstige 7 trin - WTS WM
98.888 kr.
Læs mere
Træstige med laminerede vanger 2x7 trin
158.125 kr.
Læs mere
Wibe Træstige 6 trin - WTS WM
89.213 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder præsterer et stort varesortiment, og nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal beslutte om det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover blot træstige.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Derfor skal man kende butikkens handelsbetingelser.
Ifald du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne selv. Det er først og fremmest en mulighed i de store byggemarkeder.
For nogle er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at handle hos et online byggemarked, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af træstige.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige træstige hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder lave priser, og øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du bør reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvsagt super afgørende at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og velkendte forretninger, som medvirker til øget sikkerhed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De store byggecentre finder du mange steder i landet, og hermed har mange mulighed for at bestille online og køre byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det har man chancen for at undvære fragtgebyret, og samtidig få fat i varerne på kortere tid.
De kendte byggecentre udbyder varer fra forskellige leverandører, og pga. det kan du bestille fra et bredt udvalg af træstige online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på internettet ved ekstremt meget om deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig er det forventeligt at du får en høj grad af nyttig assistance fra ansatte med ekspertviden i lige præcis træstige.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem bidrager du til idet du køber træstige online hos dem.
Hovedparten af små butikker styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du få en skarpere pris.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

træstige harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

træstige jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

træstige bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

træstige silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag over 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1I mange tilfælde vil det være fornuftigt at nedskrive et regnskab for dit byggeri, så du giver sig selv et overblik. Det bør blive økonomisk at nedfærdige samtlige poster, hvorefter man kunne notere ens omkostning ved dem alle sammen.
2Muligvis kan det blive væsentligt at du har alle bygningsmaterialer disponible inden du iværksætter eksekveringen. Du kunne notere en hurtig indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting der skal bruges, og dernæst eftergå hver eneste ting, hvormed du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
3Husk at gennemtænke hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du må investere i professionel assistance til delelementer af projektet. Såfremt du køber assistance fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at hente tilbud fra en håndfuld håndværkere.
4Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. På grund af dette kan du regelmæssigt tage notits af vejrforudsigelserne i dagene op til projektets start, så du slipper for at det uventet begynder at piske ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det komplekse projekt.
5I god tid inden at du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig vanvittigt essentielt at man sikrer sig, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
6Du bør unden ingen omstændigheder nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke beklædning herunder arbejdssko der beskytter dig mod hændelige risici. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, i særdeleshed når du ikke fremskaffer eksperthjælp.
7Godt forarbejde vil altid være vejen til at komme i mål med arbejdet. Du bør overveje at liste en velovervejet køreplan, som viser hvilke gøremål der skal udføres hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Husk at være realistisk i sammensætningen af din agenda.
8Man bør på ingen måde undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være klogt at have det ved hånden forinden du indleder byggeprocessen. Du bør huske at medregne disse udgifter i din økonomiske plan.
9Det er anbefalelsesværdigt at få hjælp til arbejdet, navnlig når der er tale om vigtige byggeprojekter. Enkelte ombygninger behøver flere folk. Derudover må det være hurtigere og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
10Der findes et bredt udvalg af guides og videoer via internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube faciliterer meget udbytterig oplysning, specielt såfremt du bruger den engelske version.
11Der præsenterer sig som regel uventede udfordringer når det gælder omfattende byggeprojekter, og ergo vurderes det værdifuldt at man afsætter passende tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan være sikker på at komme i mål.
12Nogle gange kan man indhente offentlig støtte til byggeprojekter. Det bliver givet såfremt projektet er energi- og miljøvenligt. Støtten forudsætter med andre ord at ombygningen har betydning for planeten.
De højest ratede byggeshops
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt betryggende. Vurderingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er enormt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er enormt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er temmelig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er absolut overlegent. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

Flere e-firmaer yder i dag diverse billige fragtløsninger til træstige. En af dem der er mest populær er for nærværende pakkeshops, og så afhenter du blot bestillingen når det passer dig. Leveringsmetoden er jo super let, samt endda tilmed den billigste form for levering.

Du kan tillige udse dig at få varerne bragt til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig i regelen lidt mere bekostelig, men ligeledes rigtig hensigtsmæssig ift. træstige online. Den billigste fragtmetode er uden tvivl at du selv henter pakken, men dette afhænger af at du bor i nærheden af internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på træstige er selvfølgelig ualmindeligt central ifald du absolut skal bruge produktet lige om lidt, og i det øjemed er det skam passende at man besigtiger leveringstidspunktet på træstige. En lang række internet butikker – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – giver løfte om billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer online, men husk at det betinges af at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et fast tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få varen klargjort inden pakkepersonalet tager hjem.

Flere internet virksomheder garanterer fragt uden omkostninger på træstige online, men for det meste under forudsætning af at man aftager for et konkret beløb. Desuden skulle man udvælge den mindst kostelige fragtløsning, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere pakken til et udleveringssted.

De store netbutikker yder click-and-collect hvor du bestiller billig træstige derhjemme og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og Bygma. Byggekæderne giver fx afhentning af træstige i følgende områder:

Nørresundby, Odense, Frederikshavn, Thisted, Esbjerg, Hørsholm, Hedehusene, Ringsted, Tilst, Haslev, Horsens, Rødovre, Kalundborg, Helsingør, Værløse, Silkeborg, Viborg, Hvidovre, Glostrup, Vanløse, Hedensted, Brabrand, Lillerød, Haderslev, Skanderborg, Slagelse, Grenaa, Gentofte, Hillerød, Frederiksberg, Taastrup, Rudersdal, Sønderborg, Nyborg, Ishøj, Næstved, Charlottenlund, Nakskov, Holstebro, Albertslund, Greve, Brønderslev, Dragør, Randers, Birkerød, Farum, Hobro, Åbyhøj, Ølstykke, Brøndby, Højbjerg, Hjørring, Jyllinge, Valby, Holbæk, Frederikssund, Solrød Strand, Brønshøj, Frederiksværk, Varde, Middelfart, Vordingborg, København, Aalborg, Kolding, Køge, Aabenraa, Skive, Tårnby, Nærum, Ikast, Struer, Herning, Aarhus, Stenløse, Ballerup, Lystrup, Rønne, Odder, Lyngby, Svendborg, Kokkedal, Vallensbæk, Virum, Søborg, Vejle, Fredericia, Roskilde, Herlev, Nykøbing Falster, Korsør, Risskov, Gladsaxe, og Allerød, .

Click-and-collect for træstige er muligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland).

Når der ses på søgedata står det tydeligt, at folk som regel søger blandt andet træstige priser og billig træstige. Vi ser desuden mange gange netshoppere søge for eksempel træstige tilbud, træstige online og køb træstige, foruden de store byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

Spar penge på træstige

Det er efterhånden ualmindeligt fleksibelt for alle og enhver at vurdere prisniveauet på billige træstige online i blandt flere e-butikker, og så har en hel del e-butikker set sig nødsaget til at trykke udsalgspriserne på træstige voldsomt, og derudover byde på billig levering.

Det kan immervæk være udbytterigt at efterse diverse e-shops efter billige priser på træstige online inden du placerer ordren, sådan at du er velinformeret til at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

Du bør blot være så påpasselig, at i tilfælde af at en internet webshop afhænder billige træstige online til en pris der virker uendeligt billig, er det ofte være en varsel om en bedragerisk e-butik. Handler med kort er trods alt omfattet af en anordning, der støtter dig som kunde overfor snydagtige netshops.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du hellere vil afdrage pengene til træstige senere. Det fås typisk hos niche webshops, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Ved kig i data fremstår det tydeligt, at online shoppere jævnligt efterspørger blandt andet træstige tilbud og billig træstige. Man ser desuden tit online shoppere lede efter fx køb træstige, træstige online samt træstige priser.

Gennemsøg tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot giver dig sådan set relevante genveje til at finde ud af diverse øvrige brugeres kritik og herved kan det anbefales, at du eftersøger online shoppens ratings inden du lægger din bestilling på billige træstige online.

Facebook resulterer i lignende stort set habile chancer for at få et kig ind i e-forretningens pålidelighed. Foruden det er der faktisk online firmaer som giver folk mulighed for at nedfælde en omtale af deres køb, som tilmed må benyttes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk handler billige træstige online i en internet webshop kunne man altid sætte sig ind i deres forretningsvilkår, det er dog bare ikke særlig spændende, særligt ved de gængse byggekæder som XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

Et alternativt forslag kan være at kontrollere hvorvidt internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, som kan være et sympol på at online butikken anerkender de opstillede regler, og at netshoppen regelmæssigt besøges af sagkyndige der er inde i vilkårene på området.

Desuden giver det dig anledning til at få bistand, når du bliver udsat for problemstillinger i processen med din shopping med træstige. Derudover er det klogt at du er vaks omkring de grundlæggende vedtægter der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af træstige online, eksempelvis hvilken byttepolitik online webshoppen anvender.

På grund af dette er det også vigtigt, at man til enhver tid bibeholder ens e-mail kvittering, så man når som helst kan bevidne købet af træstige, ligegyldig om man har handlet ved Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen eller Bauhaus.

Else Hansen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Else Nielsen gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Anders A gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Charlotte P gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

9 gode råd til internetshopping
1Flere forretninger på nettet foreslår i øjeblikket mange forskellige billige former for levering til træstige. Det mest almindelige er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente pakken præcis når det passer dig. Fragtformen er nemlig temmelig problemfri, og typisk ligeledes den billigste leveringsmetode.
2Inden nogen shopper billige træstige i en netshop bør de utvivlsomt gennemlæse butikkens forretningsbetingelser, det er dog gerne ikke særlig interessant. Ligeså kan det være til hjælp at kunden er sat ind i de mest betydningsfulde vedtægter i forbindelse med shopping af billige træstige online, til eksempel den ombytningsrettighed internet selskabet tilbyder.
3Generelt slår vi et slag for at granske om internet webshoppen er e-mærke godkendt, fordi det burde være en indikator for at e-shoppen følger de opstillede regler, og at internet firmaet lejlighedsvis tilses af specialister som mestrer lovene på området. Inden nogen shopper billige træstige hos en e-butik kan de principielt læse butikkens vilkår.
4Fragtperioden er jo særdeles vigtig hvis man skal bruge din pakke om et øjeblik, så med det formål er det skam klogt at du kontrollerer leveringstidspunktet på træstige. Temmelig mange butikker på nettet yder billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige varenumre, men som trods alt regnes ud fra at bestillingen anbringes før et angivent tidspunkt.
5Nogle webbutikker tilbyder fragt uden betaling på træstige, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du indkøber for en præcis sum. Som alternativ skulle man foretrække den mest billige leveringstype, hvilket gerne er at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtformen viser sig tit ydermere virkelig smart. Den mest prisbevidste leveringsform er utvivlsomt at hente pakken selv.
6Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er dækket ind under en bestemmelse, der bistår køberen imod uærlige webbutikker. Som en anden løsning bør du benytte en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at betale pengene over tid.
7Trustpilot frembringer forholdsvis relevante muligheder for at finde ud af flere eksisterende forbrugeres omtaler og derfor er det godt, at du betragter online virksomhedens vurderinger inden du bestiller billige træstige online. Facebook resulterer i også temmelig pæne genveje til at få indtryk af internet forretningens popularitet.
8Den mest betalelige fragtmulighed vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, som dog forudsætter at du opholder dig i kort afstand af online shoppens lager. Den fragtmetode er usædvanlig betydningsfuld når du behøver træstige om få sekunder. Alternativt så sikrer indtil flere internet handler portofri fragt, men typisk påkræves det at du handler for et fastsat beløb.
9Det er jo temmelig nemt for alle og enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige træstige fra forskellige online outlets, og af den grund lover adskillige internet forhandlere fri fragt. Derfor kan det alligevel være indbringende at checke nogle forskellige netshops efter tilbud og rabat før du gennemfører dit køb, således at du er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris.