Bygpris.dk

Trallebænk

Plus Rustik Trallebænk Design - 19537-12 Drivtømmerfarve
1.099 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallebænk Design - 19535-15 Sort
1.299 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm m/hylde - drivtømmerfarve
2.299 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm m/hylde - sort
2.299 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallebænk Design 138x49x45cm m/hylde -drivtømmerfarve
1.799 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm - sort
1.499 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallebænk Design 138x49x45cm m/hylde - sort
1.799 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm - drivtømmerfarve
1.499 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallebænk Design - 19535-12 Drivtømmerfarve
1.299 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallebænk Design - 19537-15 Sort
1.099 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at shoppe hos et online byggecenter, som kan tilbyde sparring omkring trallebænk.
Ifald du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne personligt. Dette er hovedsageligt en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt sortiment af varer, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot trallebænk.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige trallebænk fra webshop til webshop. Enkelte har lave priser, og nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du må tænke igennem hvad du vil prioritere.
Det er selvsagt meget relevant at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du undersøge netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder samler produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og så kan du købe fra et bredt udvalg af trallebænk online.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De store byggekæder finder du i de større byer, og derfor har du mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Af den grund er det muligt at undgå fragten, samt sågar få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Mange nichebutikker er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du køber trallebænk online på deres webshop.
Forskellige online nichebutikker har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre varer. Altså får du formentlig super anvendelig vejledning fra ansatte der er eksperter i netop trallebænk.
Hovedparten af nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af varerne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online bør du få en billigere pris.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

trallebænk jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

trallebænk harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag over 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

trallebænk silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

trallebænk bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der kommer jævnligt pludselige vanskeligheder når det gælder krævende projekter, og derfor viser det sig betydningsfuldt at der er afsat passende plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
2Før du igangsætter dit byggeprojekt kan det være ubeskriveligt afgørende at have styr på, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor kan der være forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
3Nogle gange kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes ifald ombygningen er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at projektet har en positiv betydning for naturen.
4Det bør overvejes hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at have professionel assistance til noget af det. Ifald du sikrer dig hjælp fra en ekspert vil det normalt anbefales at søge tilbud fra diverse foretagender.
5Du kan finde utrolig mange artikler og videoer online som kan vejlede dig. Især YouTube tilbyder dig vældig meget konstruktiv info, særligt når du benytter engelske søgeord.
6Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig når det kommer til større projekter. Store ombygninger behøver flere mennesker. Derudover vil det blive bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
7Du bør aldrig negligere din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis hjelm og sko der skåner dig imod eventuelle skader. Det er fundamentalt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, specielt hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
8Man må for alt i verden ikke mangle udstyr. Det er essentielt at du har det tilgængeligt når du går løs med byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at indkalkulere udgifterne hertil i din økonomiske plan.
9Ved opgaver udendørs kan vind og vejr få stor betydning. Således kan du løbende kigge på vejrberetningerne i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke uanmeldt starter med at vælte ned i samme sekund som du arbejder hårdt på dit vigtige byggeprojekt.
10Godt forarbejde vil altid være kilden til at lykkes med dit arbejde. Du er nødt til at lave en velovervejet plan, som viser hvilke opgaver du vil løse hvornår, samt derudover en nummerorden. Husk at være konkret idet du nedskriver din arbejdsplan.
11Det kan vise sig meningsgivende at have samtlige materialer til disposition forud for at du går i gang med dit arbejde. Du kan med fordel sammensætte en simpel oversigt hvor der bør fremgå alle de ting som er nødvendige, og som det næste granske listen, hvormed du er tryg ved at du har husket alt.
12I mange tilfælde vil det være af stor betydning at lave et budget for optimeringen, så man giver sig selv et overblik. Det må være sundt at dokumentere alle udgiftsposter, hvorefter man kan notere omkostningen ved hver eneste af dem.
De mest populære byggecentre
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ret så godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som selvsagt er ret så overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som klart er utrolig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er temmelig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

lille, 100 cm, 120 cm, 90 cm, sort, udendørs

Hvilken leveringsform er smartest?

En lang række netshops tilbyder i vore dage et bredt udvalg af billige fragttyper til trallebænk. Den mest almindelige er i dag afhentningssteder, og så kan du blot hente pakken den dag der passer dig. Fragtformen er nemlig særligt praktisk, og mange gange ligeledes den mindst kostelige løsning til levering.

Du bør på samme måde foretrække at få varerne sendt til din bolig eller til adressen på dit arbejde. Muligheden er i regelen et hak dyrere, men endvidere ultra smart ift. trallebænk online. Den mest billige mulighed for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, hvilket dog er betinget af at du fysisk befinder dig tæt på online forretningens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på trallebænk kan i nogle tilfælde være særligt essentiel når du behøver pakken om et øjeblik, så i det øjemed er det tydeligvis centralt at du ser nærmere på den estimerede leveringstid ved trallebænk. En stor portion e-handler – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varer online, men vær på vagt da det er afhængig af at bestillingen gennemføres forud for et fast tidspunkt, så de har en chance for at nå at få varerne fikset forud for at de pakkeansatte tager hjem.

Indtil flere internet webshops lover fragtfri levering på trallebænk online, men i reglen kun hvis du aftager for en fastsat pris. Ellers burde du udse dig den prisbilligste fragtløsning, der typisk er at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted.

En masse webbutikker foreslår klik-og-hent hvor man køber billig trallebænk online og afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan og XL-Byg. De udlover fx klik-og-hent på trallebænk i følgende områder:

Slagelse, Rudersdal, Odder, Birkerød, København, Hedehusene, Viborg, Aarhus, Skanderborg, Næstved, Kolding, Lillerød, Køge, Middelfart, Brønderslev, Lystrup, Valby, Sønderborg, Vanløse, Greve, Fredericia, Søborg, Nakskov, Nykøbing Falster, Thisted, Hjørring, Jyllinge, Åbyhøj, Vallensbæk, Brønshøj, Værløse, Esbjerg, Tilst, Hedensted, Lyngby, Kokkedal, Stenløse, Haslev, Højbjerg, Nørresundby, Ballerup, Frederikssund, Vejle, Risskov, Ølstykke, Skive, Brabrand, Frederikshavn, Gladsaxe, Ishøj, Holbæk, Ikast, Kalundborg, Frederiksværk, Taastrup, Brøndby, Svendborg, Nærum, Hvidovre, Hørsholm, Ringsted, Odense, Roskilde, Allerød, Struer, Charlottenlund, Grenaa, Rødovre, Haderslev, Glostrup, Albertslund, Dragør, Gentofte, Silkeborg, Aalborg, Frederiksberg, Korsør, Randers, Virum, Hillerød, Nyborg, Varde, Helsingør, Aabenraa, Solrød Strand, Herlev, Vordingborg, Hobro, Tårnby, Rønne, Horsens, Holstebro, Herning, og Farum, .

Click-and-collect ift. trallebænk er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland).

Ved kig i statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere typisk søger efter bl.a. billig trallebænk og trallebænk tilbud. Man ser desuden jævnligt mennesker søge fx trallebænk priser, trallebænk online og køb trallebænk, foruden de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Gode priser på trallebænk

Det er i dag virkelig hensigtsmæssigt for enhver at tjekke tilbud på billige trallebænk online på forskellige shops på nettet, og til tak har utallige online varehuse set sig tvunget til at trykke priserne på trallebænk en hel del, og i øvrigt yde billig levering.

Derfor kan det trods alt blive tiden værd at inspicere nogle få e-butikker efter tilbud og udsalg på trallebænk online forud for at du shopper, således at man er skudsikker på at få den billigste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

Du må alligevel være så påpasselig, at ifald en webbutik afhænder billige trallebænk online til salg for en tilbudspris der er himmelråbende billig, så bør det tit være et karakteristika der viser en bedragerisk e-forretning. Shopping med kort er på den anden side dækket ind under en vedtægt, hvilket assisterer køber overfor falske internet outlets.

Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du udnytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil dække regningen på trallebænk over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark og Bauhaus.

Når vi ser på tallene fremstår det klart, at online shoppere typisk leder efter bl.a. trallebænk tilbud og trallebænk online. Man ser desuden mange gange mennesker efterspørge fx trallebænk priser, køb trallebænk samt billig trallebænk.

Analyser tidligere køberes oplevelser

Trustpilot leverer forholdsvis ønskværdige chancer for at sondere en række andre forbrugeres observationer og af den grund foreslår vi, at du kigger nærmere på netshoppens vurderinger før du køber billige trallebænk online.

Facebook giver dig tillige i højeste grad strålende muligheder for at få en idé om online webshoppens kundefokus. Herinde er der endda internet shops hvor folk kan offentliggøre en bedømmelse af deres købsoplevelse, som på samme måde må bruges til vurdering af kundetilfredsheden.

Inden nogen bestiller billige trallebænk online i en e-forretning behøver de egentlig skimme e-shoppens forretningsvilkår, dog er det bare ikke særlig sjovt, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Alternativet kan være at undersøge om internet shoppen er e-mærke tilsluttet, da det typisk er en forsikring om at e-handlen respekterer dansk lovgivning, samt at e-butikken nu og da vurderes af jurister som forstår retningslinjerne.

Dette er desuden din anledning til at få hjælp, hvis du møder udfordringer med din ordre på trallebænk. Endvidere tilrådes det at man er vidende om de fundamentale vedtægter der kan have betydning for bestillingen af trallebænk online, som fx den returrettighed butikken benytter.

I den sammenhæng er det samtidig relevant, at man stadig opbevarer sin e-mail kvittering, så man altid vil kunne bevidne købet af trallebænk, uagtet om man bestiller ved Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg eller 10-4.

Lone gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Lone A gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Helle S gav 5 stjerner

Perfekt køb

Maria gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er inkluderet i en lov, hvilket begunstiger kunden imod uoprigtige internet forretninger. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du foretrækker at betale beløbet i flere bidder.
2Det er jo virkelig fleksibelt for alle at finde frem til de bedste priser online på billige trallebænk på forskellige butikker på nettet, og med det motiv yder massevis af forretninger på nettet billig fragt. Derfor kan det immervæk blive fordelagtigt at sammenholde flere internet forhandlere efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikret at få fat i den billigste pris.
3Trustpilot genererer tilpas solide løsninger til at studere en stor gruppe forhenværende køberes iagttagelser og herved kan det anbefales, at du gransker online forretningens omtaler før du shopper billige trallebænk online. Facebook fører til for øvrigt relativt passende genveje til at få kendskab til internet virksomhedens pålidelighed.
4Inden folk køber billige trallebænk hos en online webshop kunne de for at være sikker tyde butikkens handelsbetingelser, det er dog mange gange ikke særlig sjovt. Udover dette tilrådes det at køberen er opmærksom på de mest relevante retningslinjer gældende for handlen med billige trallebænk online, for eksempel den returrettighed online firmaet kører med.
5De fleste firmaer på nettet udlover nu mange forskellige billige leveringsudgaver til trallebænk. En af dem der er mest populær er lige nu at afsende til en pakkeshop, hvor du så selv henter pakken på et valgfrit tidspunkt. Metoden er jo virkelig smart, samt oftest ligeledes den billigste fragtform.
6Leveringsdygtigheden er naturligvis særdeles betydningsfuld ifald man mangler pakken inden for kort tid, så med det formål er det jo væsentligt at du finder den forventede leveringstid for trallebænk. Temmelig mange e-butikker i Danmark reklamerer med billig 1 dags levering på mange af deres varenumre, men som imidlertid forudsætter at bestillingen laves tidligere end et givent tidspunkt.
7Den mest letkøbte fragtløsning er utvivlsomt selv at hente pakken, hvilket dog betinges af at du befinder dig lige ved netbutikkens arbejdslager. Den leveringsudgave er jo vældig udslagsgivende når man behøver trallebænk straks. Alternativt så garanterer nogle få online forretninger fragt uden beregning, men for det meste påkræves det at man shopper for en præcis sum.
8Nogle internet forretninger sikrer levering uden omkostninger på trallebænk, men for det meste forudsætter det at du køber for en fastsat sum. Som alternativ burde man beslutte sig for den mindst kostelige fragtmulighed, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere varerne til en pakkeshop. Fragtløsningen er sædvanligvis endvidere særdeles fleksibel. Den mest letkøbte leveringsversion kan ikke modsiges at være at hente varerne selv.
9Generelt foreslår vi at se nærmere på om e-shoppen er e-mærke godkendt, siden det generelt er et sympol på at internet selskabet opererer i overensstemmelse med de officielle regler, samt at netshoppen hyppigt kontrolleres af jurister der har ekspertise inden for bestemmelserne på området. Forinden folk bestiller billige trallebænk i en online virksomhed kunne de reelt gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsaftale.