Bygpris.dk

Trallegarderobe

Plus Rustik Tralle Garderobe Design 138x49x45 cm - drivtømmerfarve
2.399 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallegarderobe Design dobbelt - 195541-15 Sort
1.799 kr.
Læs mere
Plus Garderobe stativ ekskl. Rustik tralle 140x120cm/71x62cm
699 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallegarderobe Design enkelt - 195531-15 Sort
1.549 kr.
Læs mere
Plus Rustik Tralle Garderobe Design 80x49x45 cm - sort
1.799 kr.
Læs mere
Plus Rustik Tralle Garderobe Design 80x49x45 cm - drivtømmerfarve
1.799 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallegarderobe Design enkelt - 195531-12 Drivtømmerfarve
1.549 kr.
Læs mere
Plus Garderobe stativ ekskl. Rustik tralle 140x62cm
449 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallegarderobe Design dobbelt - 195541-12 Drivtømmerfarve
1.799 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Du bør derfor læse firmaets handelsbetingelser.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige trallegarderobe fra byggekæde til byggekæde. Nogle har fokus på gode tilbud, hvorimod øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du skal bestemme hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart utrolig relevant at se, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt produktudvalg, og andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør tænke igennem om det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare trallegarderobe.
For mange er et byggeprojekt lig med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du shoppe hos en online byggeshop, som giver gode råd til valg af trallegarderobe.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte varerne personligt. Dette er især et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og derfor har flertallet valget om at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Derved har man chancen for at slippe for fragtgebyret, samt ovenikøbet få fat i produkterne straks.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggekæder forhandler varer fra adskillige nichebutikker, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt udvalg af trallegarderobe online.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem kan du forvente ekstremt erfaren rådgivning fra folk med specialistviden i lige præcis trallegarderobe.
Alverdens nicheforhandlere er små familiefirmaer, der typisk er danske, måske tilmed lokalt nær dig. Disse understøtter du ved at handle trallegarderobe online hos dem.
Mange specialiserede webshops producerer selv de varer som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en billigere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af cirka 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

trallegarderobe silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

trallegarderobe bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

trallegarderobe jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

trallegarderobe harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du har adgang til mange vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube bringer dig rigelig brugbar info, specielt såfremt du bruger den engelske version.
2Potentielt kan det vise sig vigtigt at have de nødvendige bygningsmaterialer parat på forhånd inden du iværksætter eksekveringen. Du har god gavn af at sammensætte en simpel huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting der skal bruges, og efterfølgende eftergå hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
3Nogle gange kan man få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes ifald ombygningen er energi- og miljøvenligt. Tilskudet kræver altså at renoveringen har positiv betydning for naturen.
4Ofte vil det vise sig fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for renoveringen, så du giver sig selv et overblik. Det kan vise sig at være behjælpeligt at beskrive samtlige poster, og efterfølgende indsamle ens omkostning ved dem én efter én.
5For udendørs opgaver har vejret en stor rolle. Således må du hyppigt tage et kig på vejrberetningerne i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned absolut lige når du er midt i det store projekt.
6Du bør nødig fattes værktøj. Det er fornuftigt at du har værktøjet til disposition forinden du tager fat på dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at tage højde for de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
7Du må aldrig se bort fra din sikkerhed, så glem ikke påklædning bl.a. sko og hjelm som hjælp imod hændelige skader. Det er smart med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
8Der præsenterer sig næsten altid pludselige problematikker når det kommer til omfangsrige opgaver, og herved viser det sig væsentligt at man afsætter nok plads i kalenderen, som bidrager til at man føler sig tryg ved at nå i mål med projektet.
9Det kan være til god gavn at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed ved krævende projekter. Enkelte projekter stiller krav om flere mennesker. Desuden vil det blive hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
10Forinden du indleder byggeprocessen kan det være meget betydningsfuldt at man sikrer sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde forskellige regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
11Forberedelse vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du kunne overveje at udarbejde en velovervejet agenda, der fortæller hvilke gøremål der skal laves på hvilke tidspunkter, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af arbejdsplanen.
12Husk at kalkulere om du selv vil klare det hele, eller du i stedet for bør investere i hjælp fra en fagperson til dele af byggeprocessen. Ifald du sikrer dig eksperthjælp anbefales det at tage imod en pris fra en håndfuld virksomheder.
De mest populære byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er rigtig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som altså er yderst imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

Størstedelen af internet webshops udlover nu en række forskellige billige fragtmetoder til trallegarderobe. En yndling er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter når det passer ind i din kalender. Denne er jo ret ligetil, og typisk ydermere den billigste leveringsmulighed.

Du bør lige så vel overveje at vælge at få leveret til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden bliver tit en lille smule mere omkostningsfuld, men endda i høj grad problemfri med trallegarderobe online. Den mest betalelige leveringsmodel er dog selv at hente pakken, men den løsning forudsætter at du lever lige ved e-shoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på trallegarderobe er jo rigtig vigtig såfremt du behøver dine nye produkter lige om lidt, og herved er det bestemt meningsfuldt at man undersøger den estimerede leveringstid ved trallegarderobe. Masser af online varehuse – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, men vær obs på at det er betinget af at ordren laves tidligere end et fast tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få bestillingen distribueret forinden logistikpersonalet har fyraften.

Visse outlets på nettet lover levering uden beregning på trallegarderobe online, men ofte kun såfremt man bestiller for en fastsat sum. I øvrigt kan du tage den mest betalelige fragtmetode, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et afhentningssted.

Størstedelen af byggemarkeder udlover click-and-collect hvor du handler billig trallegarderobe hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Stark. Byggecentrene giver blandt andet click-and-collect på trallegarderobe i følgende byer:

Hørsholm, Nørresundby, Køge, Aabenraa, Lillerød, Roskilde, Birkerød, Esbjerg, Taastrup, Korsør, Kalundborg, Rønne, Dragør, Allerød, Holstebro, Hedensted, Nyborg, Solrød Strand, Randers, Ringsted, Skive, Frederiksberg, Herlev, Odense, Hjørring, Frederikshavn, Virum, Silkeborg, Rødovre, Tårnby, Thisted, Risskov, Brabrand, Struer, Herning, Viborg, Frederiksværk, Varde, Charlottenlund, Værløse, Sønderborg, Nærum, Skanderborg, Tilst, Vallensbæk, Hvidovre, Lystrup, Rudersdal, Jyllinge, Glostrup, Aarhus, Nykøbing Falster, Haderslev, Gentofte, Ballerup, Brøndby, Hedehusene, Vejle, Slagelse, Vanløse, Greve, Odder, København, Aalborg, Holbæk, Nakskov, Hillerød, Svendborg, Åbyhøj, Albertslund, Kokkedal, Gladsaxe, Ishøj, Vordingborg, Hobro, Brønshøj, Højbjerg, Næstved, Søborg, Farum, Ikast, Haslev, Kolding, Valby, Middelfart, Brønderslev, Lyngby, Frederikssund, Stenløse, Ølstykke, Helsingør, Grenaa, Horsens, og Fredericia, .

Click-and-collect af trallegarderobe er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Falster, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland).

Når vi kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at internet shoppere typisk leder efter blandt andet trallegarderobe online og trallegarderobe priser. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere efterspørge for eksempel trallegarderobe tilbud, køb trallegarderobe og billig trallegarderobe, foruden de velkendte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

Gode priser på trallegarderobe

Det er jo efterhånden meget simpelt for almindelige dødelige at vurdere tilbud på billige trallegarderobe online hos flere internet outlets, og derfor har en lang række firmaer på nettet fundet det nødvendigt at nedskære prisniveauet på trallegarderobe helt i bund, og derudover sikre gratis levering.

Til gengæld kan det immervæk blive profitabelt at inspicere diverse outlets på nettet efter rabatter og tilbud på trallegarderobe online før du placerer ordren, således at du er velinformeret til at få den laveste pris. Se ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Davidsen.

Du skal trods alt være obs på, at i tilfælde af at en webshop afsætter billige trallegarderobe online på tilbud til en pris som anses for enormt gunstig, så kunne det ofte være et tegn på en snydagtig webshop. Køb med kort er heldigvis omfavnet af et lovbud, der redder dig som køber imod uægte netbutikker.

Vi tilråder generelt kortkøb eller MobilePay. Som alternativ burde du drage fordel af et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil dække betalingen af trallegarderobe over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel ved nicheforhandlere, i modsætning til de udbredte byggecentre som eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark og Jem og Fix.

Ved indkig i statistikkerne står det markant, at internet shoppere tit søger efter bl.a. billig trallegarderobe og trallegarderobe tilbud. Foruden dette oplever vi tit netshoppere lede efter for eksempel trallegarderobe online, køb trallegarderobe samt trallegarderobe priser.

Analyser andre menneskers erfaringer

Trustpilot frembringer evigt hæderlige genveje til at bese en lang række aktuelle konsumenters omtaler og af den grund tilrådes det, at du eftergår e-shoppens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige trallegarderobe online.

Facebook bringer dig derudover altid fordelagtige metoder til at få kendskab til webshoppens popularitet. Desuden møder vi endda online varehuse i Danmark hvor man kan offentliggøre en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ligeledes kan anvendes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen shopper billige trallegarderobe online hos en e-forhandler burde de altid betragte shoppens forretningsbetingelser, men det er tit ikke videre spændende, især på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

Et alternativt forslag kunne måske være at se nærmere på hvorvidt online firmaet er tilsluttet e-mærket, som er en garanti for at e-butikken understøtter de officielle danske regler, tillige med at netshoppen lejlighedsvis gennemses af sagkyndige der har ekspertise inden for vedtægterne på området.

Dette er desuden din lejlighed til en håndsrækning, for så vidt du udsættes for udfordringer ved din bestilling af trallegarderobe. I øvrigt er det smart at køber er omhyggelig omkring de væsentligste bestemmelser der har indvirkning på købet af trallegarderobe online, fx den returret e-forhandleren anvender.

I den forbindelse er det også relevant, at man altid beholder sin kvittering på e-mail, så man fremadrettet vil kunne eftervise sit køb af trallegarderobe, uagtet om man har købt ved Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix eller Stark.

Jan Jensen gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Niels Christiansen gav 4 stjerner

Alt ok

Michael gav 5 stjerner

Fremragende service

Jan Jensen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 gode råd til køb på nettet
1Det er i dag virkelig praktisk for os alle at sammenligne tilbud online på billige trallegarderobe i blandt diverse webshops, og altså yder massevis af internet shops billig levering. Det kan dog trods alt blive lukrativt at efterse forskellige netshops efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din handel, så man ikke er i tvivl om at indhente den billigste pris.
2Den billigste fragtform vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, hvilket afhænger af at du bor med kort afstand til e-forretningens lager. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være usædvanlig relevant når du har behov for trallegarderobe lige om lidt. Alternativt så yder nogle enkelte netshops fragt uden gebyr, men oftest påkræves det at der handles for et fastslået beløb.
3Størstedelen af internet butikker tilbyder til alt held et stort udvalg af billige leveringstyper til trallegarderobe. En af de mest almindelige er nu om stunder pakkeshops, og så henter du bare pakken når det passer dig bedst. Fragtformen er jo ualmindeligt gnidningsløs, og oftest desuden den billigste fragttype.
4Generelt går vi ind for at bemærke hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det bør være en indikator for at e-forretningen forstår de officielle danske regler, tillige med at shoppen hyppigt besøges af eksperter som er meget bekendte med reglerne på området. Inden nogen bestiller billige trallegarderobe på en e-handler bør de i og for sig bese virksomhedens forretningsvilkår.
5Inden nogen køber billige trallegarderobe hos en e-forretning bør man ideelt set betragte e-shoppens vilkår, dog er det ofte et omfattende arbejde. Endvidere rekommanderer vi at kunden er klar over de væsentligste vilkår der kan have indvirkning på handlen med billige trallegarderobe online, f.eks. hvilken bytteret forretningen benytter.
6Nogle få online forretninger præsterer fragt uden omkostninger på trallegarderobe, men i reglen er det kun gældende hvis du aftager for et fastslået beløb. I øvrigt skulle man udse dig den mest letkøbte type af levering, der typisk er at få dem til at bringe varerne til et udleveringssted. Leveringsformen bliver desværre på den anden side virkelig smart. Den mest prisbevidste form for fragt er unægtelig selv at hente varerne.
7Trustpilot tilbyder dig i højeste grad gode løsninger til at analysere ganske mange tidligere kunders vurderinger og herved støtter vi, at du eftersøger online butikkens anmeldelser forud for at du handler billige trallegarderobe online. Facebook medfører tillige super udmærkede chancer for at få et kig ind i e-firmaets kundetilfredshed.
8Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være særligt bestemmende når man behøver din ordre inden for få dage, og i det øjemed er det forholdsvis passende at man kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt for trallegarderobe. Mange internet foretagender reklamerer med billig levering på næste hverdag på mange af shoppens produkter, men vær opmærksom på at det beroer på at ordren aflægges tidligere end et fast tidspunkt.
9Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfavnet af et regulativ, der sikrer kunden overfor snydagtige internet virksomheder. Som alternativ kunne du anvende et afdragstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at godtgøre omkostningerne af flere omgange.