Bygpris.dk

Trapezplader pristjek

I tabellen herunder har vi listet 6 webshops der sælger trapezplader, sammen med den pris de tager for 10 stk inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 10 stk for 1.079 kr., som er hele 71 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 10 stk trapezplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.079 kr.Køb
1.229 kr.Køb
1.349 kr.Køb
1.369 kr.Køb
1.548 kr.Køb
3.467 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 10 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til varmt tag til betondæk til dæk til gulv til gulvvarme til drivhus til støbning til beton til væg til carport til etagedæk til facade

Varianter: pvc jern polycarbonat stål blåtonet metal plast klare glasklar

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i prisen på billige trapezplader fra byggemarked til byggemarked. Nogle vil have de bedste priser, hvorimod øvrige vil have kompetent rådgivning. Du skal reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
For de fleste er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at bestille ved et online byggecenter, hvor du får rådgivning og sparring omkring trapezplader.
Når du vil have varerne med det samme eller bare har lyst til at slippe for fragten, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne på egen hånd. Det er særligt et alternativ i de velkendte byggecentre.
Flere byggekæder udbyder et bredt vareudvalg, imens nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, udover bare trapezplader.
Det er selvsagt meget vigtigt at vide, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man undersøge netbutikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder udbyder varer fra adskillige leverandører, så du kan købe fra et bredt udvalg af trapezplader online.
De velkendte byggecentre er tilgængelige i de større byer, og takket være dette har mange adgang til at købe online og transportere materialerne personligt. Som følge af det har du mulighed for at undvære fragtomkostningen, samt tilmed skaffe varerne nu og her.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte firmaer, som kan bidrage til øget tryghed når man stopper online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online vil du få lavere priser.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksætterfirmaer, som typisk har danske ejere, gerne sågar lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe idet du køber trapezplader online fra deres webshop.
Forskellige specialiserede webshops har meget ekspertise i deres online produktudvalg, da de kun sælger disse varer. Derigennem vil du modtage en høj grad af kompetent rådgivning fra personale der er specialister i lige præcis trapezplader.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

trapezplader jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

trapezplader silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

trapezplader harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

trapezplader bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du finder en hel række guides og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube er anvendeligt med store mængder anvendelig oplysning, navnligt når du kigger i hele verden.
2Før du igangsætter byggeprojektet må det være rimeligt betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være gældende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
3Du må for alt i verden ikke nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som sikkerhedssko som hjælp overfor potentielle skader. Det er klogt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt når du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
4Typisk vil det vise sig essentielt at nedskrive et udgiftsbudget for projektet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være fordelagtigt at dokumentere samtlige udgifter, og efterfølgende tjekke billige priser på dem hver især.
5Det er muligt at søge støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeriet er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at byggeriet forbedrer klimaet.
6Måske kan det blive essentielt at du har samtlige materialer disponible i god tid før du tager fat på dit arbejde. Du får god gavn af at nedskrive en overskuelig liste med alt det der er nødvendige, og efterfølgende granske hvert enkelt punkt, med det formål at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
7Planlægning vil altid være vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du bør overveje at forfatte en klar arbejdsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk idet du nedskriver oversigten.
8Man vil for alt i verden ikke fattes udstyr. Tit kan det være betydningsfuldt at du har grejet parat inden du går løs med byggeriet. Det er derudover vigtigt at inkludere de her omkostninger i din økonomiske plan.
9Det kan give mening at tænke over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du må sikre dig professionel assistance til færdiggørelsen af byggeriet. Hvis du fremskaffer hjælp fra en professionel er det fornuftigt at indhente tilbud fra flere håndværkere.
10Der viser sig utvivlsomt pludselige vanskeligheder i forbindelse med større projekter, og på grund af det er det afgørende at der afsættes passende plads i handlingsplanen, som gør at man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
11Det kan vise sig nødvendigt at indhente hjælp til byggearbejdet, ikke mindst ved vigtige projekter. Omfangsrige projekter behøver flere folk. Dertil bør det blive mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
12Ved udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Af den grund må du tit tage notits af vejrmeldingerne i tiden op til byggeprojektet, så det ikke uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til dit vigtige projekt.
Danskernes favorit byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er hamrende godt arbejde. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % giver bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut godt arbejde. Evalueringen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er hamrende overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål til trapezplader

 • Hvordan skruer man trapezplader?
 • Hvordan skærer man i trapezplader?
 • Hvordan tilpasser man trapezplader?
 • Hvordan sætter man trapezplader op?
 • Hvordan monterer man trapezplader?
 • Hvordan skal trapezplader vende?
 • Hvor skruer man trapezplader?
 • Hvad koster trapezplader?
 • Hvordan lægger man trapezplader?
 • Hvordan saver man i trapezplader?
 • Hvad er trapezplader?
 • Hvilken fragttype er bedst?

  En række internet handler yder nu om dage et bredt udvalg af billige former for fragt til trapezplader. Den mest benyttede er nu til dags udleveringssteder, og så kan du blot hente varerne på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig usædvanlig problemfri, samt i mange tilfælde også den billigste fragtløsning.

  Du kan ydermere prøve at få pakken leveret til din bopæl eller ud på dit arbejde. Leveringsformen viser sig som regel en kende mere omkostningsfuld, men samtidig yderst bekvem for trapezplader online. Den mest billige fragtmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, men det er betinget af at du er lige ved e-shoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringstiden på trapezplader er selvfølgelig rigtig bestemmende ifald du har behov for dine nye varer om kort tid, og derfor er det virkelig passende at vi checker det anslåede leveringstidspunkt ved trapezplader. Masser af internet forretninger – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på en masse varenumre online, som trods alt antager at bestillingen fuldbyrdes forinden et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt afsted forud for at de logistikansatte får fri.

  Enkelte netbutikker lover gratis fragt på trapezplader online, men tit kun når du indkøber for en fastsat sum. I øvrigt kunne man overveje den mest betalelige leveringsmetode, hvilket ofte vil være at få leveret dine produkter til et udleveringssted.

  Mange byggemarkedskæder tildeler click-and-collect hvor du handler billig trapezplader på nettet og afhenter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og 10-4. Byggecentrene giver eksempelvis afhentning af trapezplader i følgende byer:

  Vanløse, Gladsaxe, Hedehusene, Kalundborg, Rødovre, Aabenraa, Greve, Slagelse, Tilst, Frederiksværk, Haslev, Aalborg, Lillerød, Svendborg, Silkeborg, Middelfart, Dragør, Esbjerg, Ringsted, Stenløse, Rønne, Helsingør, Åbyhøj, Rudersdal, Brønshøj, Søborg, Fredericia, Holbæk, Jyllinge, Hvidovre, Varde, Hedensted, Næstved, Gentofte, Roskilde, Odder, Tårnby, Frederikssund, Aarhus, Albertslund, København, Grenaa, Lystrup, Frederiksberg, Skanderborg, Taastrup, Værløse, Vallensbæk, Holstebro, Virum, Herning, Brønderslev, Lyngby, Skive, Ballerup, Hobro, Horsens, Nyborg, Haderslev, Nakskov, Nykøbing Falster, Nærum, Randers, Vordingborg, Hjørring, Thisted, Solrød Strand, Køge, Vejle, Odense, Valby, Glostrup, Brøndby, Herlev, Ishøj, Frederikshavn, Nørresundby, Hillerød, Risskov, Struer, Kolding, Brabrand, Birkerød, Korsør, Højbjerg, Viborg, Kokkedal, Sønderborg, Farum, Hørsholm, Ølstykke, Charlottenlund, Allerød, og Ikast, .

  Afhentning af trapezplader er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Vestsjælland).

  Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at online shoppere typisk søger bl.a. trapezplader online og trapezplader tilbud. Derudover oplever man mange gange online shoppere søge efter eksempelvis trapezplader priser, køb trapezplader og billig trapezplader, foruden de store byggekæder som XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

  Tilbud på trapezplader

  Det er meget ligetil for folk at finde frem til de bedste priser på billige trapezplader online i blandt flere e-handler, og til gengæld har adskillige online selskaber været presset til at at presse salgspriserne på trapezplader eftertrykkeligt, og derudover love billig fragt.

  Men det kan ikke desto mindre blive rentabelt at efterse forskellige outlets på nettet efter billige priser på trapezplader online forinden du køber, så du er garanteret at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

  Man skal alligevel være årvågen med, at såfremt en webbutik annoncerer billige trapezplader online til salg for en pris der anses for overordentlig fordelagtig, kan det for det meste være et bevis på en bedragerisk e-forhandler. Køb med betalingskort er imidlertid omfavnet af et regulativ, der beskytter køber overfor uoprigtige internet forhandlere.

  Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kan du drage fordel af et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at finansiere regningen på trapezplader over flere uger. Dette tilbydes typisk i nichefokuserede webshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Ses der på tendenserne bliver det markant, at internet shoppere jævnligt kigger efter fx køb trapezplader og trapezplader priser. Foruden dette ser vi ofte mennesker søge blandt andet trapezplader online, trapezplader tilbud samt billig trapezplader.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 10 stk kg trapezplader er 1000 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Det var helt ok.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til carport til beton til gulvvarme til facade til dæk til støbning til gulv til væg til varmt tag til etagedæk til betondæk til drivhus

  Varianter: metal pvc blåtonet glasklar polycarbonat jern stål klare plast

  Analyser nuværende kunders betragtninger

  Trustpilot byder på de facto relevante muligheder for at se nærmere på adskillige nuværende kunders tanker og herved anbefales det, at du tjekker internet forhandlerens bedømmelser inden du shopper billige trapezplader online.

  Facebook fremskaffer desuden egentlig fantastiske løsninger til at få et kig ind i webbutikkens pålidelighed. Tilmed møder vi en række forhandlere på nettet som tilbyder kunderne at offentliggøre en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket tilmed må tages i brug til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at folk køber billige trapezplader online i en netbutik behøver de altid skimme webbutikkens regler, dog er det oftest ikke videre spændende, specielt på de velkendte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

  En nemmere løsning kunne være at tjekke om internet virksomheden er verificeret af e-mærket, da det typisk er et sympol på at netbutikken anerkender dansk lovgivning, udover at online webshoppen hyppigt gennemses af jurister som har meget erfaring med bestemmelserne på området.

  Det giver dig lejlighed til assistance, såfremt du forvoldes vanskeligheder med din handel med trapezplader. Yderligere foreslåes det at køber er på vagt for de mest relevante forhold der indvirker på bestillingen af trapezplader online, som fx hvilken ombytningspolitik online butikken bruger.

  I den sammenhæng er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid bevarer ens ordremail, således man fremadrettet vil kunne bekræfte sit køb af trapezplader, hvad end man har handlet fra Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark eller Harald Nyborg.

  Camilla M gav 5 stjerner

  Alt ok

  Michael J gav 4 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Helle L gav 5 stjerner

  Alt som det skal være.

  Niels I gav 4 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  9 tips til internetshopping
  1Det er i dag ekstremt ukompliceret for enhver at tjekke tilbud online på billige trapezplader på diverse online shops, og for det frembyder langt de fleste e-forretninger gratis fragt. Derfor kan det trods alt vise sig lukrativt at sammenligne nogle enkelte internet forhandlere efter tilbud før du shopper, så man er usvigeligt sikker på at indhente den bedste pris.
  2En del internet firmaer foreslår nu et stort udvalg af billige fragtmetoder til trapezplader. En der er meget populær er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du kan afhente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er jo usædvanlig overkommelig, samt oftest endda den billigste metode til levering.
  3Antal dages levering er jo vældig aktuel såfremt du mangler din pakke inden for få dage, og herved er det rimelig passende at vi finder den forventede leveringsdato ved trapezplader. En masse internet virksomheder annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter, men glem ikke at det nødvendiggør at ordren laves før et aftalt tidspunkt.
  4Vi tilråder generelt at undersøge om netshoppen er medlem af e-mærket, da det almindeligvis er en indikator for at internet forhandleren imødekommer de officielle danske regler, foruden at internet butikken nu og da vurderes af fagmænd der er meget bekendte med lovene på området. Forinden nogen bestiller billige trapezplader hos en online webshop burde man for at være sikker læse e-shoppens vilkår.
  5Forinden nogen shopper billige trapezplader på en netshop kunne de de facto gennemlæse dens forretningsbetingelser, det er dog ofte en omfattende opgave. Dertil går vi ind for at køber er påpasselig med de vigtigste retningslinjer der kan have betydning for shopping af billige trapezplader online, som fx hvilken byttepolitik forretningen anvender.
  6Trustpilot frembringer fuldkommen pålidelige muligheder for at verificere flere forhenværende køberes reflektioner og derved er det at foretrække, at du evaluerer online virksomhedens anmeldelser forinden du shopper billige trapezplader online. Facebook byder på for øvrigt visse ærlige metoder til at få en idé om netbutikkens troværdighed.
  7Generelt tilråder vi kortbetalinger eller MobilePay. Handler med kort er omfattet af en lov, der værner køberen imod falske online forhandlere. Alternativt kunne du benytte en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du hellere vil godtgøre betalingen senere.
  8Visse internet firmaer frembyder gebyrfri levering på trapezplader, men i reglen under forudsætning af at man indkøber for et konkret beløb. Som alternativ kan du foretrække den mindst kostelige fragtløsning, som mange gange er at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted. Fragtformen er jævnligt tillige yderst ukompliceret. Den mest letkøbte leveringsmetode er dog at du selv henter ordren.
  9Den billigste mulighed for fragt er dog selv at hente pakken, men den mulighed nødvendiggør at du opholder dig lige ved e-forhandlerens adresse. Den mulighed for fragt er ret så relevant såfremt vi står og skal bruge trapezplader øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder visse butikker på nettet fragt uden betaling, men i reglen er det betinget af at man køber for et bestemt beløb.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk