Bygpris.dk

Trillebør

Makita Trillebør 18,0V
6.225 kr.
Læs mere
Punkterfri trillebørhjul HERO 6425-040
210 kr.
Læs mere
Trillebør 80 liter GROUW 69232
265 kr.
Læs mere
Trillebørhjul PU 13x3.50-6 Dovre
190 kr.
Læs mere
Trillebørhjul 16X4.00-8
199 kr.
Læs mere
Trillebør 80L GROUW
649 kr.
Læs mere
Multibør 110 liter GROUW
406 kr.
Læs mere
Punkterfri hjul til sækkevogn 3,00 x 4'' 6425-030
170 kr.
Læs mere
Trillebør 80 L GROUW
525 kr.
Læs mere
Trillebør 80L GROUW
699 kr.
Læs mere
Trillebør 80 liter
316 kr.
Læs mere
Trillebør 100 liter Folkebør BD1000
682 kr.
Læs mere
Trillebørhjul 16 Ravendo
314 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige trillebør fra byggekæde til byggekæde. En del vil have de bedste tilbud, hvorimod øvrige satser på service. Du bør gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggecentre sælger et bredt vareudvalg, og andre har fokus på en specifik varetype. Du bør reflektere over om det er essentielt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, foruden bare trillebør.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigt eller blot har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest en mulighed hos de store byggecentre.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. Derfor kan du shoppe hos en online byggeshop, som kan give hjælp og vejledning omkring trillebør.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Det er selvsagt meget vigtigt at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan give øget troværdighed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De kendte byggecentre køber produkter fra mange nicheshops, og dermed kan du handle fra et stort sortiment af trillebør online.
De udbredte byggecentre findes i det meste af landet, og dermed har flertallet mulighed for at handle online og hente produkterne på egen hånd. Derfor har du mulighed for at spare leveringsgebyret, og samtidig have varerne hurtigere.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche har meget ekspertise i deres varer, idet de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette vil du modtage en høj grad af erfaren rådgivning fra mennesker med specialistviden i netop trillebør.
Størsteparten af online nichebutikker er producenter af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få bedre priser.
Størsteparten af niche netbutikker er opstartsfirmaer, som tit er danske, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du idet du bestiller trillebør online fra deres webshop.
De største byggekæder i Danmark
trillebør harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

trillebør silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

trillebør jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

trillebør bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af over 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man bør for alt i verden ikke stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det være fornuftigt at du har grejet til rådighed når du påbegynder byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at inkludere disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
2Det kan være en god idé at spørge om assistance til byggeprojektet, hovedsageligt når det kommer til omfattende byggeprocesser. Større opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden vil det vise sig bedre og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
3I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have et regnskab for dit projekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det må være behjælpeligt at nedfærdige alle udgifter, hvorefter man bør indsamle billige priser på dem én efter én.
4Nogle gange kan man indhente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få forudsat at renoveringen er energi- og miljøvenligt. Støtten betinges altså af at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
5Husk at reflektere over hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du i stedet for skal få hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du benytter assistance fra en fagperson kan det være fornuftigt at modtage prisoverslag fra forskellige foretagender.
6Der viser sig som regel uventede hovedpiner i tilfælde med krævende byggeprojekter, og altså vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter passende plads i tidsplanen, som gør at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
7Der kan findes vældig mange guides og videoer på internettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube tilbyder dig ekstremt meget udbytterig viden, navnligt såfremt man benytter den engelske version.
8Inden du indleder byggeprocessen kan det blive usandsynligt meningsfuldt at du sikrer dig, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
9Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få stor betydning. Derfor kan du hyppigt tjekke vejrmeldingerne i tiden op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er i fuld gang med dit store byggeprojekt.
10Forberedelse vil altid være kilden til succes med dit arbejde. Du bør overveje at liste en klar agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Forsøg at være realistisk når du nedskriver din agenda.
11Muligvis kan det blive at have noget at sige at du har de relevante byggematerialer klar til brug inden du påbegynder byggeriet. Du har fordel af at udfærdige en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå det der bliver brug for, og som det næste efterse hver enkelt ting, således at du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
12Du må for alt i verden ikke negligere dit velbefindende, så glem ej påklædning som eksempelvis hjelm og sko der hjælper dig imod mulige uheld. Det er klogt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke investerer i assistance fra en professionel.
De mest folkekære byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er virkelig overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som altså er ekstremt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som altså er meget godt arbejde. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig betryggende. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal du vælge?

Adskillige firmaer på nettet udlover nu om dage diverse billige former for levering til trillebør. En der er meget anvendt er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer når du har lyst. Denne er altså yderst problemfri, og tit ligeledes den billigste fragtmulighed.

Du burde derudover planlægge at få varerne bragt til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden viser sig tit en tak dyrere, men til gengæld super uproblematisk ift. trillebør online. Den mest billige løsning kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men det betinges af at du befinder dig i nærheden af internet forretningens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på trillebør kan i nogle tilfælde være rigtig afgørende om vi absolut skal bruge dine nye produkter nu og her, og af den grund er det temmelig på sin plads at man efterser den anslåede leveringstid på trillebør. De fleste internet outlets – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig 1 hverdags levering på mange produkter online, der dog er regnet ud fra at ordren placeres tidligere end et besluttet klokkeslæt, således at de kan nå at få bestillingen betjent før medarbejderne har fyraften.

En hel del online forretninger lover portofri levering på trillebør online, men i reglen kun hvis man køber for en fastsat pris. Ellers kunne man foretrække den billigste leveringsversion, hvilket typisk er at få dem til at bringe produkterne til en pakkeshop.

En hel del byggemarkedskæder frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig trillebør derhjemme men afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og 10-4. Byggekæderne foreslår eksempelvis afhentning af trillebør i disse byer:

Horsens, Odense, Thisted, Hedensted, Tårnby, Lyngby, Ballerup, Brønshøj, Frederikshavn, Charlottenlund, Skive, Helsingør, Vejle, Kolding, Højbjerg, Næstved, Haderslev, Lystrup, Værløse, Roskilde, Søborg, Rødovre, Herning, Glostrup, Middelfart, Dragør, Tilst, Gentofte, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Virum, Risskov, Struer, Grenaa, Randers, Brøndby, Hobro, Hillerød, Albertslund, Hvidovre, Brønderslev, Frederikssund, Silkeborg, Ikast, Ringsted, Slagelse, Brabrand, Hedehusene, Korsør, Frederiksberg, Valby, Holstebro, Aarhus, Gladsaxe, Esbjerg, Odder, Kalundborg, Kokkedal, København, Farum, Vordingborg, Rudersdal, Solrød Strand, Taastrup, Åbyhøj, Hørsholm, Ølstykke, Haslev, Nærum, Herlev, Svendborg, Køge, Fredericia, Birkerød, Allerød, Holbæk, Jyllinge, Lillerød, Nyborg, Sønderborg, Nørresundby, Aalborg, Hjørring, Aabenraa, Rønne, Skanderborg, Frederiksværk, Greve, Nakskov, Viborg, Ishøj, Varde, Vanløse, og Stenløse, .

Afhentning ift. trillebør er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Amager, Falster, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Ses der på tallene bliver det markant, at internetbrugere jævnligt søger eksempelvis billig trillebør og trillebør online. Foruden dette ser vi tit online shoppere kigge efter bl.a. trillebør priser, trillebør tilbud samt køb trillebør, foruden de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, 10-4 og Davidsen.

Bedste tilbud på trillebør

Det er jo efterhånden i høj grad ligetil for almindelige dødelige at finde de bedste priser på billige trillebør online på tværs af e-firmaer, og følgelig har en lang række online webshops fundet det nødvendigt at presse priserne på trillebør betydeligt, og ovenikøbet frembyde fragt uden gebyr.

Dog kan det stadigvæk vise sig indbringende at udforske nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på trillebør online inden du handler, sådan at du er garanteret at modtage den bedste pris. Kig ikke bare på de gængse byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

Du bør lige meget hvad være omhyggelig med, at ifald en online butik annoncerer billige trillebør online på tilbud til en udsalgspris som er umådelig god, kunne det for det meste være et tegn på en uærlig internet webshop. Køb med betalingskort er trods alt en del af et reglement, som forsvarer køberen imod uægte internet butikker.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du udnytte et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil finansiere pengene til trillebør over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk ved specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggekæder som for eksempel 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

Ses der på tendenserne bliver det markant, at internetbrugere tit søger fx køb trillebør og trillebør online. Man ser derudover typisk internet shoppere søge blandt andet trillebør tilbud, trillebør priser samt billig trillebør.

Analyser folks vurderinger

Trustpilot tilbyder fuldstændig nyttige løsninger til at gennemstøve en stor gruppe tidligere forbrugeres evalueringer og på grund af dette slår vi et slag for, at du gransker internet butikkens bedømmelser inden du placerer din ordre på billige trillebør online.

Facebook forærer dig på samme måde visse gode muligheder for at få indblik i online virksomhedens troværdighed. Derudover møder vi en del e-handler som gør det muligt at meddele en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ydermere kan anvendes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen shopper billige trillebør online hos en shop kan de ideelt set gennemgå butikkens forretningsvilkår, det er dog for det meste et omfattende projekt, især ved de kendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

En anden valgmulighed kan være at se nærmere på hvorvidt internet forretningen er godkendt af e-mærket, fordi det typisk er et tegn på at e-butikken opfylder dansk lovgivning, udover at online shoppen af og til efterses af fagmænd som er indført i lovene på området.

Desuden giver det dig lejlighed til en hjælpende hånd, når du skulle få udfordringer ved din bestilling af trillebør. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at køberen er hensynstagende til de mest betydningsfulde regler i forbindelse med bestillingen af trillebør online, som eksempelvis den returpolitik hjemmesiden garanterer.

På grund af dette er det ydermere vigtigt, at man altid opbevarer sin ordrekvittering, således man fremadrettet kan dokumentere købet af trillebør, uanset om man handler ved Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Inger gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Niels R gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Niels R gav 5 stjerner

Rigtig god service

Erik S gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 tips til online shopping
1Før folk handler billige trillebør på en shop bør de helt sikkert betragte webshoppens forretningsbetingelser, det er dog uden tvivl et tidskrævende arbejde. Udover dette foreslåes det at køber er vidende om de væsentligste retningslinjer der er gældende for shopping af billige trillebør online, til eksempel hvilken returrettighed online firmaet anvender.
2Trustpilot fører til tilpas gavnlige løsninger til at studere flere andre brugeres oplevelser og derved anbefales det, at du studerer internet forretningens bedømmelser før du shopper billige trillebør online. Facebook resulterer i ydermere nogenlunde nyttige løsninger til at få kendskab til internet forretningens popularitet.
3Vi tilråder handler med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfattet af en retningslinje, hvilket dækker dig som køber overfor uoprigtige online shops. Som et alternativ bør du drage nytte af en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du vil dække regningen senere.
4Leveringsdygtigheden er virkelig udslagsgivende hvis man har brug for din ordre nu og her, så i det øjemed er det naturligvis relevant at man ser det estimerede leveringstidspunkt på trillebør. De fleste online virksomheder frembyder billig 1 dags levering på masser af varenumre, men som ikke desto mindre forudsætter at handlen laves forud for et bestemt tidspunkt.
5Den mindst kostelige metode til levering er dog selv at hente ordren, men den løsning stiller krav om at du fysisk befinder dig i kort afstand af online butikkens hjemsted. Den leveringsmetode er jo ret så udslagsgivende såfremt vi absolut skal bruge trillebør fluks. Alternativt så tilbyder indtil flere online webshops levering uden betaling, men undertiden er det så præmissen at du handler for en konkret sum.
6En række online selskaber tildeler til alt held et hav af forskellige billige leveringsudgaver til trillebør. En af favoritterne er efterhånden at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente pakken når du har tid. Muligheden er nemlig i høj grad hensigtsmæssig, samt oftest ydermere den mindst kostelige type af levering.
7Vi foreslår generelt at tjekke om online forretningen er tilsluttet e-mærket, hvilket almindeligvis er en garanti for at online webshoppen overholder de officielle regler, udover at e-forretningen fra tid til anden undersøges af specialister som mestrer de gældende regler. Inden folk shopper billige trillebør i en butik på nettet burde man de facto studere shoppens betingelser.
8Enkelte butikker på nettet garanterer levering uden betaling på trillebør, men ofte kun ifald du bestiller for et konkret beløb. Desuden burde du udvælge den mest letkøbte leveringsmetode, som tit vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop. Løsningen bliver for det meste på den anden side ualmindeligt enkel. Den prisbilligste slags levering vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
9Det er jo efterhånden meget fremkommeligt for almindelige dødelige at søge sig frem til priser online på billige trillebør på diverse internet webshops, og altså præsterer flertallet af internet webshops fragt uden omkostninger. Det kan alligevel blive gavnligt at prøve nogle forskellige online outlets efter tilbud inden du handler, sådan at du er på den sikre side med at opnå den bedste pris.