Bygpris.dk

Trimmerhoved


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisniveauet på billige trimmerhoved fra byggemarked til byggemarked. Enkelte tilbyder gode tilbud, hvorimod andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør overveje hvad du helst vil have.
Flere byggecentre sælger et stort sortiment af produkter, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover blot trimmerhoved.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør du undersøge forretningens regler.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at vide, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Hvis du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne selv. Det er hovedsageligt et alternativ i de store byggecentre.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. Dermed bør du handle hos et online byggemarked, som giver gode råd til valg af trimmerhoved.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger varer fra adskillige specialbutikker, og af den grund kan du købe fra et bredt sortiment af trimmerhoved online.
De velkendte byggekæder har butikker overalt i landet, og herigennem har kunderne mulighed for at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Dermed har man mulighed for at slippe for fragtgebyret, og endda skaffe produkterne hurtigere.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede firmaer, som kan bidrage til øget sikkerhed til dig der shopper online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Diverse webshops i små nicher har en enorm viden om det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre varer. Derigennem vil du få ekstra erfaren hjælp fra medarbejdere der er specialister i lige præcis trimmerhoved.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksætterfirmaer, som typisk er dansk ejede, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille trimmerhoved online hos dem.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online får du en billigere pris.
Danmarks største byggekæder

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af mere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

trimmerhoved harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

trimmerhoved silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

trimmerhoved bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

trimmerhoved jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til projektet, i særdeleshed ift. krævende projekter. Krævende ting skal gerne udføres af flere personer. Desuden er det mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
2Husk at tænke over hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at anskaffe hjælp fra en professionel til områder af byggeprocessen. Forudsat at du søger hjælp fra en fagmand kan det være optimalt at notere tilbud fra en håndfuld leverandører.
3Godt forarbejde vedbliver at være metoden til et godt forløb med arbejdet. Du må udarbejde en struktureret handlingsplan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke dage, samt derudover en prioriteringsliste. Vær skarp idet du udarbejder køreplanen.
4Der viser sig uden tvivl uforudsigelige problematikker når det kommer til krævende opgaver, og pga. dette kan det vise sig væsentligt at man afsætter en god portion plads i handlingsplanen, med det formål at man kan føle sig overbevist om at nå det til den planlagte tid.
5Du må aldrig negligere dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse herunder fod- og hovedbeklædning der beskytter dig mod hændelige ulykker. Det er fornuftigt at du husker dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed når du ikke sikrer dig professionel assistance.
6Typisk vil det vise sig fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeri, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være en fordel at nedfærdige hver enkelt omkostning, hvorefter man kan tjekke online tilbud på hver eneste af dem.
7Der er utallige hjælpeartikler og videoer online som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube supporterer dig med utrolig meget konstruktiv information, i særlig grad hvis man skriver søgeordene på engelsk.
8Glem ikke at du kan søge økonomisk støtte til byggeprojekter. Det får man hvis byggeprojektet er klimavenligt. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at ombygningen har betydning for miljøet.
9For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Af den årsag bør du tit tage et kig på vejrberetningerne lige før starten på projektet, så det ikke med et brag går i gang med at piske ned nøjagtig som du er midt i det avancerede byggeprojekt.
10Forinden du optager dit byggeprojekt kan det vise sig meget fundamentalt med en forsikring om, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der vise sig diverse love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Det bliver meningsgivende at du har de fornødne byggematerialer til rådighed før du tager fat på dit arbejde. Du kunne nedskrive en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting der er nødvendige, og som det næste gennemløbe oversigten, med det formål at du bliver sikker på at alt er på sin plads.
12Man vil under ingen omstændigheder fattes værktøj. Ofte kan det vise sig fornuftigt at have værktøjet til disposition når du går løs med byggeriet. Det er i øvrigt en fordel at indregne de tilhørende udgifter i byggeriets regnskab.
De mest populære byggemarkeder
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er utrolig godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver topkarakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er usædvanligt flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

En række e-forhandlere foreslår på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige leveringstyper til trimmerhoved. En af de mest populære er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente pakken når du har lyst. Leveringsmetoden er jo virkelig uproblematisk, samt mange gange tilmed den billigste leveringsløsning.

Du bør ligeledes tænke over at få varerne sendt til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Fragttypen bliver en gang i mellem en smule mere pebret, men lige så vel ekstremt problemfri ift. trimmerhoved online. Den billigste fragtløsning er utvivlsomt at du selv henter varerne, som dog kræver at du fysisk befinder dig i kort afstand af netshoppens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på trimmerhoved kan vise sig at være temmelig essentiel hvis du har behov for dine nye produkter omgående, så derfor er det nemlig vigtigt at vi undersøger det estimerede leveringstidspunkt på trimmerhoved. Flere internet shops – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – udlover billig 1 dags fragt på massevis af varenumre online, som trods alt er forudsat at ordren lægges forinden et fast tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få produktet fikset forinden de pakkeansatte holder fyraften.

Nogle få internet varehuse præsterer fragt uden gebyr på trimmerhoved online, men tit er det så præmissen at der shoppes for en fastsat sum. Desuden kan du gribe den prisbilligste leveringsmåde, der gerne er at få fragtfirmaet til at levere produkterne til en pakkeshop.

En lang række kæder tildeler klik-og-hent hvor du køber billig trimmerhoved hjemmefra og afhenter i butikken. Fx Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark og Jem og Fix. Byggemarkederne tildeler eksempelvis click-and-collect på trimmerhoved i følgende byer:

Ballerup, Ringsted, Struer, Hillerød, Birkerød, Grenaa, Slagelse, Hørsholm, Aalborg, Allerød, Frederiksværk, Næstved, Skanderborg, Herning, Thisted, Aarhus, Silkeborg, Helsingør, Gladsaxe, Albertslund, Ølstykke, Brøndby, Virum, Nakskov, Vejle, Hvidovre, Risskov, Taastrup, Svendborg, Ikast, Fredericia, Sønderborg, Glostrup, Højbjerg, Haderslev, Roskilde, Odder, Rudersdal, Nykøbing Falster, Værløse, Herlev, Jyllinge, Holstebro, Tilst, Vordingborg, Odense, Charlottenlund, Vanløse, Nyborg, Hjørring, Hobro, Brabrand, Valby, Varde, Frederiksberg, Esbjerg, Aabenraa, Frederikssund, Åbyhøj, Brønderslev, Lystrup, Nærum, Kalundborg, København, Dragør, Kolding, Rødovre, Nørresundby, Greve, Stenløse, Køge, Skive, Hedehusene, Rønne, Middelfart, Vallensbæk, Kokkedal, Haslev, Lyngby, Korsør, Ishøj, Lillerød, Farum, Holbæk, Frederikshavn, Horsens, Gentofte, Tårnby, Søborg, Randers, Hedensted, Brønshøj, Solrød Strand, og Viborg, .

Click-and-collect for trimmerhoved er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

Når vi kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at mennesker ofte leder efter eksempelvis trimmerhoved online og trimmerhoved tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere kigge efter bl.a. billig trimmerhoved, køb trimmerhoved samt trimmerhoved priser, plus de gængse byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Silvan.

Bedste tilbud på trimmerhoved

Det er i dag meget fleksibelt for almindelige mennesker at sammenligne priser på billige trimmerhoved online på diverse netshops, og altså har flertallet af firmaer på nettet fundet det uundgåeligt at presse prisen på trimmerhoved voldsomt, og ydermere yde levering uden omkostninger.

Men det kan alligevel være smart at efterse forskellige internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på trimmerhoved online forud for at du shopper, således at man er velinformeret til at modtage den prisbilligste pris. Se ikke bare på de gængse byggemarkeder som Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

Du skal dog være årvågen med, at såfremt en webbutik afhænder billige trimmerhoved online til salg for en tilbudspris som anses for kolossalt billig, så burde det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uægte e-forretning. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald inkluderet i en forordning, som dækker køberen overfor uærlige internet shops.

Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af et tilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at godtgøre omkostningerne til trimmerhoved senere. Det foreslåes ofte ved niche netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark og Bygma.

Ved indkig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at online shoppere mange gange søger efter fx trimmerhoved priser og trimmerhoved online. Foruden dette oplever man ofte netshoppere kigge efter for eksempel billig trimmerhoved, køb trimmerhoved og trimmerhoved tilbud.

Undersøg folks anbefalinger

Trustpilot fører til en lang række fortræffelige muligheder for at kontrollere flere nuværende kunders observationer og herved kan det være til hjælp, at du tjekker internet forhandlerens vurderinger før du placerer din ordre på billige trimmerhoved online.

Facebook genererer tilsvarende rigtig strålende genveje til at få indsigt i online forhandlerens popularitet. Her ses en række online forhandlere som giver folk mulighed for at nedfælde en omtale af købsoplevelsen, som ydermere må tages i brug til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige trimmerhoved online på en shop kunne man på en vis måde løbe igennem netshoppens handelsvilkår, dog er det almindeligvis ikke videre interessant, særligt ved de udbredte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Alternativet kan derfor være at finde ud af om netbutikken er støttet af e-mærket, da det skulle være et billede på at online virksomheden efterfølger den officielle danske lovgivning, samt at internet firmaet lejlighedsvis tilses af jurister der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig anledning til bistand, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med din ordre på trimmerhoved. Ligeså rekommanderer vi at du er påpasselig med de mest vedkommende vilkår der har indvirkning på bestillingen af trimmerhoved online, eksempelvis den ombytningspolitik online firmaet benytter.

I den relation er det i øvrigt essesentielt, at man stadig sikrer ens faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne bevise bestillingen af trimmerhoved, uafhængig af om man har købt ved Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan eller Stark.

Camilla gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Thomas gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Michael gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Peter Nielsen gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

9 gode råd til din online shopping
1Leveringsdygtigheden er naturligvis super bestemmende i tilfælde af at du absolut skal bruge pakken inden for få dage, og af den grund er det tydeligvis afgørende at du besigtiger det anslåede leveringstidspunkt ved trimmerhoved. En masse internet shops udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse produkter, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at bestillingen indsendes før et besluttet klokkeslæt.
2Trustpilot fører til fuldt ud relevante muligheder for at analysere en stor portion aktuelle køberes opfattelser og herved kan det være til hjælp, at du iagttager internet shoppens ratings inden du handler billige trimmerhoved online. Facebook forærer dig ydermere sådan set hensigtsmæssige løsninger til at få et kig ind i online webshoppens kundetilfredshed.
3Generelt foreslår vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, som værner dig som køber overfor uærlige internet varehuse. Alternativt burde du udnytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at godtgøre prisen over en længere periode.
4Forinden nogen bestiller billige trimmerhoved i en internet webshop kan de uden tvivl få overblik over shoppens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke særlig sjovt. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at man er omhyggelig omkring de elementære reglementer der er gældende for bestillingen af billige trimmerhoved online, fx hvilken returret online butikken bruger.
5Mange e-handler yder i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsformer til trimmerhoved. Det mest populære er nu til dags pakkeshops, fordi du så nemt kan hente din ordre den dag der passer dig. Leveringsmetoden er nemlig vældig hensigtsmæssig, og endda derudover den billigste leveringsmodel.
6Den prisbilligste type af levering vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, men den mulighed betinges af at du bor nær e-shoppens lager. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være meget udslagsgivende i tilfælde af at du har behov for trimmerhoved straks. Alternativt så yder en hel del internet forhandlere fragt uden gebyr, men undertiden er det under betingelse af at man shopper for en præcis sum.
7Det er i dag ret så hensigtsmæssigt for folk at finde information om priser online på billige trimmerhoved i blandt flere butikker på nettet, og til tak frembyder utallige online butikker gratis fragt. Derfor kan det trods alt være gunstigt at kigge forbi enkelte internet shops i Danmark efter rabat og tilbud forud for at du shopper, så du er tryg ved at indhente den skarpeste pris.
8Nogle internet foretagender garanterer gratis levering på trimmerhoved, men oftest er det forbeholdt når du indkøber for en fastsat pris. Ellers kan man overveje den billigste leveringsmanér, der i mange tilfælde vil være at få leveret produkterne til et udleveringssted. Løsningen viser sig somme tider ydermere særligt gnidningsløs. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.
9Vi anbefaler generelt at bemærke hvorvidt netshoppen er e-mærket, siden det typisk er et signal om at online butikken opretholder dansk lovgivning, samt at den hyppigt besøges af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende vilkår. Før nogen køber billige trimmerhoved i en e-handler burde man faktisk overveje butikkens vilkår.