Bygpris.dk

Trimmersnøre


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at spare leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte produkterne personligt. Dette er i høj grad muligt hos de store byggemarkeder.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med fx returret. Derfor bør du undersøge webshoppens regningslinjer.
Det er selvfølgelig super afgørende at se, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at købe fra en online byggeshop, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring trimmersnøre.
Flere byggecentre fremviser et stort varesortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, udover blot trimmersnøre.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige trimmersnøre fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder billige priser, og nogle har fokus på en høj grad af service. Du må vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre findes i hele landet, og dermed har man adgang til at købe online og fragte materialerne selv. Dermed er der mulighed for at spare fragten, samt sågar hente varerne hurtigere.
De store byggekæder tilbyder produkter fra adskillige specialbutikker, og dermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af trimmersnøre online.
De store byggekæder er etablerede og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Flertallet af online nichebutikker styrer selv produktionen af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få gode tilbud.
Alverdens nicheforhandlere er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne sågar lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at købe trimmersnøre online på deres hjemmeside.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche har ekstra meget forstand på deres produkter, idet de kun sælger disse produkter. Ergo kan du forvente en høj grad af indsigtsfuld sparring fra personale med ekspertviden i lige præcis trimmersnøre.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

trimmersnøre bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

trimmersnøre harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

trimmersnøre jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

trimmersnøre silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du kan indhente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde af at ombygningen er CO2-besparende. Bidraget kræver altså at ombygningen har betydning for klimaet.
2Der viser sig altid uforudsete bump på vejen når det gælder omfattende opgaver, og følgelig viser det sig meningsfuldt at man afsætter passende tid i planen, som vil medvirke til at man føler sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
3Ved byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Således bør du tit tage et kig på prognosen for vejret lige før projektets start, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er godt i gang med det ellers velplanlagte projekt.
4Ofte vil det være essentielt at lave et regnskab for projektet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være forstandigt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og så kortlægge eventuelle tilbud på dem slavisk.
5Du skal for alt i verden ikke nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj som fx arbejdshjelm som beskytter dig med henblik på eventuelle uheld. Det er af stor betydning at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
6Der er mange hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube tilbyder enormt meget anvendelig viden, i særlig grad ifald man leder på engelsk.
7Det kan være en god idé at søge assistance til projektet, specielt hvis det er store projekter. Flere byggeprojekter kræver flere personer. Dertil er det hurtigere og mere minderigt når man ikke er ene om det.
8Forberedelse bliver nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du må forfatte en gennemarbejdet dagsorden, som fortæller hvilke gøremål der løses på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteringsliste. Forsøg at være konkret idet du laver din køreplan.
9I god tid inden at du opstarter byggeprocessen må det være meget betydningsfuldt med en forsikring om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der vise sig mange regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
10Du vil under ingen omstændigheder gå ned på udstyr. Ofte kan det være afgørende at have grejet disponibelt når du påbegynder arbejdet. Det er derudover afgørende at indkalkulere omkostningerne hertil i regnskabet for byggeriet.
11Du bør overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt skal tilkøbe eksperthjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Hvis du får hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at indhente tilbud fra flere firmaer.
12Måske det viser sig fundamentalt at du har de fornødne materialer disponible inden du tager fat på dit byggeprojekt. Du kan med fordel udarbejde en hurtig oversigt hvor der bør fremgå det du har brug for, og så granske hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ultra imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er ekstremt godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er absolut overlegent. Bedømmelsen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk godt arbejde. Karakteren er baseret på 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragtform er smartest?

Masser af online shops giver i vore dage alverdens billige fragttyper til trimmersnøre. Et hit er for nærværende levering til en pakkeshop, så du selv kan hente din bestilling lige når det passer dig. Leveringsformen er jo i høj grad smertefri, samt mange gange ydermere den billigste type af levering.

Du kunne alternativt beslutte dig for at få produkterne leveret til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden bliver almindeligvis et hak mere bekostelig, men på den anden side usædvanlig smertefri ift. trimmersnøre online. Den mest letkøbte leveringsmetode er uden tvivl at hente pakken selv, som jo nødvendiggør at du fysisk befinder dig lige ved webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på trimmersnøre kan vise sig at være temmelig afgørende forudsat vi står og skal bruge varerne øjeblikkeligt, så derfor er det faktisk relevant at du tjekker tidshorisonten for levering for trimmersnøre. Masser af online forretninger – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig dag-til-dag fragt på deres primære varer online, som imidlertid antager at transaktionen realiseres før et aftalt tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen skippet afsted forud for at logistikmedarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte e-butikker lover levering uden gebyr på trimmersnøre online, men ofte under forudsætning af at der bestilles for et fastslået beløb. I øvrigt skulle man tage den mest billige leveringsmanér, som oftest er at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted.

En lang række webshops giver afhentning hvor man handler billig trimmersnøre online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg. Byggecentrene foreslår blandt andet afhentning af trimmersnøre i følgende områder:

Viborg, Rødovre, Glostrup, Kalundborg, Hillerød, Hvidovre, Gentofte, Fredericia, Solrød Strand, Hobro, Frederiksværk, Farum, Grenaa, Brøndby, Albertslund, Lillerød, Dragør, Haderslev, Værløse, Allerød, Lystrup, Virum, Roskilde, Helsingør, Nørresundby, Struer, Nyborg, Ikast, Rønne, Greve, Jyllinge, Ringsted, Søborg, Aarhus, Frederikssund, Svendborg, Hjørring, København, Odder, Aabenraa, Thisted, Hedehusene, Kokkedal, Varde, Hørsholm, Åbyhøj, Nakskov, Frederiksberg, Vordingborg, Birkerød, Nykøbing Falster, Kolding, Brønshøj, Højbjerg, Stenløse, Slagelse, Brabrand, Næstved, Korsør, Rudersdal, Tårnby, Valby, Tilst, Middelfart, Nærum, Taastrup, Herlev, Gladsaxe, Hedensted, Randers, Charlottenlund, Ballerup, Esbjerg, Horsens, Lyngby, Risskov, Vejle, Skanderborg, Holstebro, Ølstykke, Holbæk, Vallensbæk, Herning, Haslev, Aalborg, Skive, Odense, Silkeborg, Køge, Frederikshavn, Sønderborg, Ishøj, Brønderslev, og Vanløse, .

Klik-og-hent af trimmersnøre er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland).

Når der ses på statistikkerne er det tydeligt, at folk ofte efterspørger for eksempel trimmersnøre online og trimmersnøre tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt folk kigge efter for eksempel køb trimmersnøre, trimmersnøre priser samt billig trimmersnøre, plus de store byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Den bedste pris på trimmersnøre

Det har vist sig at være temmelig bekvemt for alle at analysere tilbud på billige trimmersnøre online på tværs af internet varehuse, og derfor har masser af outlets på nettet fundet det nødvendigt at formindske prisen på trimmersnøre en hel del, og ovenikøbet tilbyde gebyrfri levering.

Til gengæld kan det imidlertid blive udbytterigt at efterse en række forhandlere på nettet efter billige priser på trimmersnøre online forud for at du handler, sådan at du er sikret at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

Du skal lige meget hvad være obs på, at når en webbutik reklamerer billige trimmersnøre online på tilbud til en pris som kan virke utopisk overkommelig, burde det i nogle tilfælde være en varsel om en uærlig internet butik. Køb med kort er i hvert fald inkluderet i en anordning, der værner dig som kunde imod svindlende shops på nettet.

Vi foreslår generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du udnytte en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil betale pengene til trimmersnøre af flere omgange. Det foreslåes ofte i nichefokuserede webshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som for eksempel Bygma, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Når der ses på tallene er det markant, at internetbrugere mange gange kigger efter blandt andet trimmersnøre online og køb trimmersnøre. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere søge for eksempel trimmersnøre priser, trimmersnøre tilbud og billig trimmersnøre.

Tjek tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot tilbyder regulære gavnlige chancer for at granske mange nuværende konsumenters ratings og derfor tilråder vi, at du gennemgår internet selskabets anmeldelser forinden du køber billige trimmersnøre online.

Facebook fremskaffer desuden i højeste grad solide chancer for at få kendskab til netshoppens popularitet. I øvrigt er der mange webbutikker hvor det er muligt at nedfælde en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel burde bruges til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forinden nogen handler billige trimmersnøre online hos en internet butik bør de til hver en tid gennemgå virksomhedens vilkår, det er dog undertiden ikke særlig morsomt, specielt ved de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg.

Et andet forslag er at finde ud af om webbutikken er godkendt af e-mærket, grundet at det kan være en garanti for at internet webshoppen overholder de gældende danske regler, tillige med at internet forretningen af og til besøges af fagmænd der har ekspertise inden for de gældende bestemmelser.

Desuden får du lejlighed til bistand, ifald du forvoldes udfordringer i processen med din handel med trimmersnøre. Herudover tilrådes det at du er hensynstagende til de mest centrale regler der kan influere på bestillingen af trimmersnøre online, til eksempel den returret butikken bruger.

I relation til det er det tillige essesentielt, at man stadig sikrer sin kvittering, således man altid vil kunne påvise købet af trimmersnøre, ligegyldig om man har handlet ved XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Louise gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Lars gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Pia L gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Mette H gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 gode råd til din online shopping
1Generelt tilråder vi at kigge om e-forretningen er e-mærket medlem, fordi det kan være et bevis på at e-handlen efterfølger de danske regler, foruden at shoppen jævnligt undersøges af sagkyndige som forstår de gældende love. Forud for at folk køber billige trimmersnøre i en online butik behøver de på en vis måde skimme webshoppens handelsaftale.
2Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er inkluderet i en vedtægt, hvilket assisterer dig imod fup forhandlere på nettet. Som en alternativ mulighed bør du overveje en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, hvis du ønsker at afdrage beløbet over en periode.
3Det har vist sig at være meget simpelt for alle at finde tilbud online på billige trimmersnøre fra diverse online webshops, og derved frembyder utallige online varehuse fri fragt. Det kan imidlertid være nyttigt at prøve nogle enkelte internet forhandlere efter rabat og tilbud forud for at du bestiller, så man er velinformeret til at få den billigste pris.
4En lang række firmaer på nettet tilbyder heldigvis mange forskellige billige leveringsmåder til trimmersnøre. Den mest populære er nu om dage at afsende til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente varerne når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er jo temmelig let gængelig, og i mange tilfælde endda den mindst kostelige leveringsform.
5Fragtperioden er selvfølgelig virkelig central om man absolut skal bruge produkterne nu og her, og i det øjemed er det virkelig meningsfuldt at vi kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt ved trimmersnøre. En del internet webshops annoncerer billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varer, som er betinget af at ordren gennemføres forud for et bestemt klokkeslæt.
6Visse e-butikker yder fragtfri levering på trimmersnøre, men ofte afkræver det at der erhverves for en bestemt pris. Derudover kan man snuppe den mest betalelige form for fragt, der tit er at få dem til at levere varerne til et afhentningssted. Leveringstypen er mange gange ligeledes særligt let. Den mindst kostelige fragtmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
7Trustpilot leverer egentlig strålende genveje til at granske diverse forhenværende kunders synspunkter og derfor anbefales det, at du læser internet butikkens vurderinger forud for at du handler billige trimmersnøre online. Facebook frembringer for øvrigt uden sammenligning fine chancer for at få indsigt i online butikkens kundefokus.
8Før nogen bestiller billige trimmersnøre hos en e-forhandler behøver de til hver en tid have øje for shoppens handelsbetingelser, dog er det tit ikke særlig morsomt. Udover dette tilråder vi at man er på vagt for de mest vedkommende vilkår der gælder for handlen med billige trimmersnøre online, eksempelvis den byttepolitik forretningen tilbyder.
9Den billigste leveringsmåde kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men den mulighed nødvendiggør at du er lige ved internet forretningens bopæl. Den fragttype er jo ret så afgørende i tilfælde af at vi skal bruge trimmersnøre om kort tid. Alternativt så lover en hel del butikker på nettet fri fragt, men typisk afkræver det at der shoppes for et bestemt beløb.