Bygpris.dk

Trinrist

Home-it Trinrist halvrund galvaniseret
199 kr.
Læs mere
Home-it Trinrist firkantet 40 x 80 cm - galv.
269 kr.
Læs mere
Home-it Trinrist halvrund - galv./brun polywood
399 kr.
Læs mere
Home-it Trinrist halvrund 40 x 80 cm - galv.
269 kr.
Læs mere
Home-it Trinrist firkantet galvaniseret
199 kr.
Læs mere
Home-it Trinrist halvrund - galv./sort polywood
399 kr.
Læs mere
Home-it Trinrist firkantet - galv./brun polywood
399 kr.
Læs mere
Home-it Trinrist firkantet - galv./sort polywood
399 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder har et bredt sortiment, og andre specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du bør tænke igennem om det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare trinrist.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Du bør derfor tjekke webshoppens regler.
For nogle er byggeri lig med en masse spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne vælge et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring trinrist.
Det er helt klart ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Ifald du skal have produkterne med det samme eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere materialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed et alternativ i de udbredte byggecentre.
Du vil finde variationer i priserne på billige trinrist hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have de bedste tilbud, hvorimod øvrige har fokus på et højt serviceniveau. Du må bestemme hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder sælger varer fra alverdens leverandører, og derigennem kan du handle fra et stort udvalg af trinrist online.
De store byggecentre er etablerede og kendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed når man skal købe online. Det vil nogle se fordele i.
De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og derved har flertallet adgang til at bestille online og køre materialerne selv. Takket være dette kan du overveje at spare fragten, samt sågar have varerne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede webshops har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse produkter. Altså vil du få ekstremt konstruktiv assistance fra ansatte der er eksperter i netop trinrist.
Mange nichespecifikke netbutikker producerer selv varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få skarpere priser.
En masse online nichebutikker er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber trinrist online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

trinrist bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

trinrist jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

trinrist silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

trinrist harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i forretningens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Husk at vurdere hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere skal have hjælp fra en fagmand til noget af det. Forudsat at du skal have assistance fra en fagperson anbefales det at indhente tilbud fra en håndfuld håndværkere.
2Ved projekter udenfor kan vejret få meget at sige. På grund af dette må du tit tage notits af vejrmeldingerne i de dage der er op til projektets begyndelse, så du slipper for at det pludselig begynder at regne når du netop er startet på det komplekse byggeprojekt.
3Der findes stribevis af guides og videoer online som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube supporterer dig med betydelige mængder brugbar info, i særlig grad når du bruger den engelske version.
4Du skal aldrig nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedshjelm som hjælp med henblik på hændelige ulykker. Det er vigtigt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, især hvis du ikke køber professionel assistance.
5Du vil på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det vise sig uundværligt at du har grejet tilgængeligt forinden du går løs med byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at indregne disse udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
6Ofte vil det være betydningsfuldt at have lavet et regnskab for renoveringen, så du har et økonomisk overblik. Det vil blive rationelt at nedfærdige samtlige udgifter, og så undersøge ens udgift ved hver eneste af dem.
7Muligvis vil det vise sig essentielt at have de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige inden du tager fat på arbejdet. Du vil med fordel kunne sammensætte en enkel note hvor der bør fremgå alt hvad der er nødvendige, og efterfølgende efterse hvert eneste punkt, så du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
8Det er en god idé at få hjælp til projektet, navnlig ift. krævende byggeprojekter. Omfattende byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Ydermere er det bedre og mere minderigt at være flere om det.
9Forberedelse vil være kilden til et godt forløb med byggeprocessen. Du anbefales at have en strømlinet plan, der fortæller hvilke gøremål der løses på hvilken dag, med en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder din arbejdsplan.
10Inden du går i gang med dit byggeprojekt kan det vise sig ubeskriveligt centralt at sikre sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være gældende regler for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
11Der kommer altid overraskende vanskeligheder i forbindelse med krævende opgaver, og som følge heraf viser det sig meningsfuldt at der afsættes rimelig tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål.
12Det er muligt at spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet forudsat at byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af støtte betinges altså af at renoveringen påvirker klimaet.
De mest folkekære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er kolossalt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er absolut overlegent. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende overlegent. Scoren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ultra overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

Mange online virksomheder giver nu om stunder et stort udvalg af billige fragttyper til trinrist. En der er meget populær er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente dine varer når der er tid til det. Fragtmuligheden er nemlig ultra ukompliceret, samt endda desuden den mindst kostelige fragtmulighed.

Du kan lige så vel vælge at få varerne leveret til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig i regelen en lille smule mere pebret, men tillige ualmindeligt praktisk ved køb af trinrist online. Den mindst kostelige leveringsmetode vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne, men dette betinges af at du fysisk befinder dig nærved e-forretningens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på trinrist er selvfølgelig super betydningsfuld såfremt du skal bruge dine nye varer med det samme, så i det øjemed er det fuldkommen afgørende at du gransker leveringstidspunktet for trinrist. Flere e-shops – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – annoncerer billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende produkter online, men husk at det er regnet ud fra at ordren laves forinden et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få de nye varer distribueret forinden de lageransatte tager hjem.

Flere webbutikker frembyder levering uden betaling på trinrist online, men oftest kun hvis du shopper for et præcist beløb. Alternativt skulle man foretrække den prisbilligste leveringsmetode, hvilket i de fleste tilfælde er at få kørt bestillingen til et afhentningssted.

Store byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor man køber billig trinrist derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan. Byggecentrene udlover for eksempel klik-og-hent på trinrist i følgende områder:

Roskilde, Højbjerg, Allerød, Ringsted, Korsør, Aabenraa, Taastrup, Silkeborg, Søborg, Rønne, Brøndby, Kalundborg, Viborg, Lyngby, Birkerød, Gladsaxe, Hedehusene, Thisted, Næstved, Vejle, Albertslund, Holstebro, Kolding, Hillerød, Jyllinge, Hedensted, Aalborg, Slagelse, Hobro, Rudersdal, Køge, Rødovre, Greve, Gentofte, Vordingborg, Tilst, Hørsholm, Ølstykke, Brønshøj, Brabrand, Odense, Virum, Holbæk, Værløse, Ishøj, Brønderslev, Charlottenlund, Helsingør, Struer, Odder, Vanløse, Lystrup, Hjørring, Skanderborg, Horsens, København, Frederikshavn, Svendborg, Herlev, Tårnby, Stenløse, Aarhus, Lillerød, Valby, Haslev, Frederikssund, Frederiksværk, Farum, Åbyhøj, Grenaa, Ballerup, Nørresundby, Nærum, Varde, Randers, Nyborg, Dragør, Esbjerg, Frederiksberg, Vallensbæk, Herning, Solrød Strand, Fredericia, Glostrup, Risskov, Middelfart, Hvidovre, Skive, Nykøbing Falster, Ikast, Kokkedal, Nakskov, Haderslev, og Sønderborg, .

Afhentning for trinrist er muligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland) og Sjælland (Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland).

Ses der på søgedata står det tydeligt, at internetbrugere typisk efterspørger fx trinrist online og trinrist priser. Vi ser desuden tit online shoppere lede efter for eksempel køb trinrist, trinrist tilbud samt billig trinrist, foruden de kendte byggecentre som Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Gode tilbud på trinrist

Det har vist sig at være vældig gnidningsløst for almindelige mennesker at analysere priser på billige trinrist online fra flere internet virksomheder, og følgelig har en lang række outlets på nettet været nødt til at nedskære prisniveauet på trinrist markant, og derudover garantere gratis levering.

Trods dette kan det immervæk være tiden værd at tjekke forskellige internet varehuse i Danmark efter rabatter og tilbud på trinrist online forud for at du handler, sådan at man er sikret at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

Man bør trods alt være klar over, at når en online virksomhed afhænder billige trinrist online til salg for en pris der virker uhørt letkøbt, så bør det for det meste være et faresignal om en uoprigtig webshop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omsluttet af en regel, som støtter køberen overfor fup forhandlere på nettet.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ bør du udnytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, når du agter at klare betalingen af trinrist i flere bidder. Dette foreslåes typisk ved nichefokuserede webshops, men ikke de kendte byggekæder som fx XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Når der ses på statistikkerne er det klart, at netshoppere tit søger eksempelvis trinrist priser og trinrist tilbud. Man ser desuden mange gange netshoppere lede efter bl.a. billig trinrist, køb trinrist samt trinrist online.

Se nærmere på tidligere kunders evalueringer

Trustpilot byder på aldeles relevante genveje til at se nærmere på flere øvrige konsumenters reflektioner og af den grund er det prisværdigt, at du kigger på internet butikkens omtaler før du placerer din ordre på billige trinrist online.

Facebook præsterer endvidere adskillige fine chancer for at få et kig ind i webbutikkens kundefokus. Herinde ses nogle butikker på nettet som tilbyder kunderne at frembringe en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde kan benyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Inden nogen bestiller billige trinrist online hos en internet handler kunne de de facto løbe igennem netshoppens handelsbetingelser, det er dog gerne ikke specielt ophidsende, især hos de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Silvan.

En anden valgmulighed kan være at kontrollere om e-handlen er e-mærket, hvilket bør være en indikator for at e-forhandleren respekterer de officielle regler, tillige med at internet webshoppen undertiden evalueres af jurister som har meget erfaring med vilkårene på området.

Dette er desuden en god anledning til at få assistance, ifald du skulle få dilemmaer med din bestilling af trinrist. Udover dette er det at foretrække at køberen er sat ind i de væsentligste retningslinjer der indvirker på bestillingen af trinrist online, for eksempel hvilken bytteret online webshoppen kører med.

I den relation er det også afgørende, at man når som helst bibeholder ens ordrekvittering, således man fremadrettet vil kunne eftervise sit køb af trinrist, uanset om man har købt fra Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen eller XL-Byg.

Hanne Christiansen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Maria B gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Kim K gav 5 stjerner

Rigtig god service

Hanne V gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 gode råd til online indkøb
1Indtil flere internet varehuse yder levering uden beregning på trinrist, men oftest gælder det kun hvis man bestiller for et bestemt beløb. Alternativt kunne man udse dig den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket ofte er at få fragtmanden til at køre produkterne til et afhentningssted. Leveringsmetoden er for det meste ydermere ualmindeligt problemfri. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
2Trustpilot byder på i højeste grad gode genveje til at finde ud af diverse andre konsumenters anmeldelser og derfor kan det være til hjælp, at du verificerer internet selskabets bedømmelser inden du bestiller billige trinrist online. Facebook præsterer for øvrigt ret så hæderlige genveje til at få et kig ind i e-forhandlerens troværdighed.
3Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfavnet af Indsigelsesordningen, som dækker køberen imod fup internet forhandlere. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en afdragsordning som for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil finansiere pengene af flere omgange.
4Forinden folk bestiller billige trinrist hos en e-shop kunne man for at være på den sikre side tyde shoppens forretningsaftale, men det er gerne ikke specielt ophidsende. Udover dette foreslåes det at kunden er omhyggelig omkring de primære retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af billige trinrist online, som for eksempel hvilken returret netbutikken bruger.
5Det er jo virkelig ligetil for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige trinrist på tværs af internet shops, og til gengæld præsterer flertallet af internet forretninger i Danmark portofri levering. Trods dette kan det trods alt blive lønsomt at inspicere et par e-handler efter billige priser forud for at du handler, så du er velinformeret til at opnå den skarpeste pris.
6Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ualmindeligt betydningsfuld om vi absolut skal bruge varen med det samme, så herved er det forholdsvis på sin plads at man efterser tidshorisonten for levering på trinrist. En masse internet handler tilsiger billig 1 dags levering på en lang række varenumre, hvilket dog stiller krav om at bestillingen indsendes tidligere end et bestemt klokkeslæt.
7Den mest prisbevidste fragtmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men den løsning står og falder med at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forretningens lager. Den form for fragt kan være temmelig relevant forudsat man behøver trinrist øjeblikkeligt. Alternativt så yder indtil flere online butikker fragt uden gebyr, men typisk forudsætter det at der shoppes for et konkret beløb.
8En hel del online butikker frembyder heldigvis diverse billige leveringsmåder til trinrist. En der er meget populær er lige nu levering til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte varer når det passer dig bedst. Denne er nemlig særdeles uproblematisk, samt tit desuden den prisbilligste form for levering.
9Vi tilråder generelt at efterse om internet webshoppen er e-mærket, da det ofte er en sikkerhed for at e-handlen opretholder gældende dansk lovgivning, foruden at e-forretningen af og til kigges til af fagfolk som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår. Inden nogen bestiller billige trinrist hos en butik behøver man til hver en tid betragte butikkens handelsaftale.