Bygpris.dk

Troldtekt plader pristjek

I tabellen herunder har vi listet 6 webshops der sælger troldtekt plader, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 12.927 kr., som er hele 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 troldtekt plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man undersøge webshoppens betingelser.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt sortiment af varer, og øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare troldtekt plader.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Derfor kan du overveje at bestille ved en netbutik, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af troldtekt plader.
Såfremt du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte varerne på eget initiativ. Det er særligt et alternativ ved de gængse byggekæder.
Det er naturligvis utrolig afgørende at se, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Der vil være forskel på prisen på billige troldtekt plader fra netbutik til netbutik. Nogle har lave priser, og andre har fokus på kompetent sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre sælger produkter fra mange specialbutikker, og derigennem kan du handle fra et stort sortiment af troldtekt plader online.
De velkendte byggecentre har butikker mange steder i landet, og af den grund har folk tilbuddet om at købe online og hente varerne personligt. Af den grund har du chancen for at undvære leveringsgebyret, samt sågar hente produkterne hurtigere.
De store byggecentre er populære og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, der oftest er dansk ejede, gerne sågar lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe når du handler troldtekt plader online på deres hjemmeside.
Størsteparten af niche netbutikker er producenter af varerne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
Forskellige nicheforretninger på nettet har en enorm viden om deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor bør du forvente endnu mere indsigtsfuld vejledning fra medarbejdere med ekspertviden i netop troldtekt plader.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

troldtekt plader harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

troldtekt plader bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

troldtekt plader jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

troldtekt plader silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag over 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Inden du optager byggeprojektet er det ekstremt essentielt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde diverse regler omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
2Ved udendørs projekter har vejrsituationen en væsentlig rolle. Således skal du med jævne mellemrum tjekke prognosen for vejret i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at regne når du netop er gået i gang med det komplekse byggeprojekt.
3Du bør på ingen måde negligere dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj bl.a. hoved- og fodbeklædning som sikring imod potentielle risici. Det er smart at du husker dit velbefindende i byggeriet, især såfremt du ikke får assistance fra en professionel.
4Glem ikke at du kan få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det fås i tilfælde hvor byggeriet bidrager positivt til miljøet. Af få støtte kræver altså at projektet påvirker planeten.
5Man bør ikke på noget tidspunkt gå ned på grej. Det kan vise sig at være klogt at have grejet ved hånden idet du starter byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at medtage de tilhørende omkostninger i byggeriets budget.
6Du bør tage til overvejelse hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal sikre dig assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Når du ønsker hjælp fra en fagmand vil det normalt anbefales at modtage forslag fra diverse håndværkere.
7Ofte vil det vise sig afgørende at have et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har et økonomisk overblik. Det bør være sundt at dokumentere samtlige udgiftsposter, og herefter søge sig frem til beløbet for dem enkeltvis.
8Der præsenterer sig altid uforudsete problemstillinger når det kommer til omfangsrige opgaver, og på grund af det vil det vise sig vigtigt at man har afsat en del tid i planen, med det formål at man føler sig overbevist om at man får det færdiggjort.
9Der ligger vældig mange instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Især YouTube yder assistance med enorme mængder udbytterig oplysning, i særlig grad forudsat at du bruger den engelske version.
10Det bliver meningsgivende at du har de relevante byggematerialer disponible i god tid før du iværksætter arbejdet. Du har god gavn af at sammensætte en overskuelig note som samler de materialer du har brug for, og bagefter efterse hvert enkelt punkt, så du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
11Det kan være til god gavn at spørge om hjælp til byggeprocessen, især når der er tale om større byggeprojekter. Flere opgaver kræver flere folk. Samtidig viser det sig hurtigere og sjovere når der er flere der bidrager.
12Planlægning bliver kilden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du anbefales at udarbejde en strømlinet agenda, der fortæller hvilke gøremål der løses på hvilket tidspunkt, og en tilhørende numerisk orden. Vær realistisk idet du sammensætter din køreplan.
Danskernes favorit byggeshops
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er hamrende godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er utrolig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut imponerende. Karakteren er baseret på 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er hamrende betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

Størstedelen af e-forretninger giver heldigvis diverse forskellige billige muligheder for levering til troldtekt plader. En der er meget almindelig er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig virkelig smertefri, og ofte ydermere den mest betalelige mulighed for fragt.

Du burde alternativt tænke over at få ordren sendt til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Muligheden viser sig tit en sjat mindre billig, men på den anden side rigtig fremkommelig ved køb af troldtekt plader online. Den billigste mulighed for levering vil dog altid være selv at hente ordren, som desværre stiller krav om at du har bopæl nær e-handlens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på troldtekt plader er ekstremt vigtig i tilfælde af at du behøver din ordre om et øjeblik, og af den grund er det særdeles afgørende at du ser nærmere på den forventede leveringstid ved troldtekt plader. Masser af internet shops – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig dag-til-dag fragt på en lang række produkter online, men husk at det nødvendiggør at bestillingen fuldbyrdes før et aftalt tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få dit nye produkt skippet afsted inden de pakkeansatte har fri.

Nogle enkelte internet webshops tilbyder gratis levering på troldtekt plader online, men tit afkræver det at der erhverves for en bestemt sum. Som alternativ skal du vælge den billigste form for levering, hvilket typisk er at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor du handler billig troldtekt plader online men afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Stark. Byggemarkederne tilbyder for eksempel klik-og-hent på troldtekt plader i disse områder:

Hørsholm, Farum, Skive, Søborg, Holstebro, Struer, Vordingborg, Næstved, Brøndby, Virum, Ballerup, Albertslund, Lillerød, Hedehusene, Aabenraa, Vejle, Kokkedal, Ringsted, Vallensbæk, Odense, Rudersdal, Korsør, Grenaa, Greve, Jyllinge, Tårnby, Stenløse, Thisted, Ishøj, København, Viborg, Allerød, Dragør, Brønderslev, Brabrand, Herning, Slagelse, Odder, Fredericia, Vanløse, Ikast, Horsens, Gladsaxe, Solrød Strand, Glostrup, Silkeborg, Brønshøj, Haslev, Hvidovre, Svendborg, Aarhus, Esbjerg, Køge, Hjørring, Sønderborg, Nykøbing Falster, Kolding, Varde, Værløse, Haderslev, Lystrup, Roskilde, Frederiksværk, Hobro, Middelfart, Risskov, Nyborg, Åbyhøj, Randers, Rødovre, Højbjerg, Taastrup, Birkerød, Hillerød, Helsingør, Skanderborg, Lyngby, Herlev, Gentofte, Nørresundby, Valby, Aalborg, Nærum, Frederikshavn, Frederikssund, Hedensted, Nakskov, Ølstykke, Kalundborg, Rønne, Frederiksberg, Holbæk, Tilst, og Charlottenlund, .

Klik-og-hent af troldtekt plader er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland).

Ved indkig i tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere typisk kigger efter fx køb troldtekt plader og troldtekt plader online. Derudover oplever vi tit internet shoppere søge bl.a. troldtekt plader tilbud, troldtekt plader priser samt billig troldtekt plader, plus de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

Få rabat på troldtekt plader

Det er i dag særligt simpelt for almindelige mennesker at prissammenligne på billige troldtekt plader online fra flere internet butikker i Danmark, og herved har masser af webshops ikke kunne lade være med at stampe udsalgspriserne på troldtekt plader en hel del, og i øvrigt byde på portofri levering.

Det kan ikke desto mindre vise sig rentabelt at granske forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på troldtekt plader online forinden du bestiller, så man er skråsikker på at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

Du skal lige meget hvad ikke glemme, at hvis en butik annoncerer billige troldtekt plader online til en tilbudspris der kan virke helt fantastisk billig, er det i nogle tilfælde være et symbol på en uærlig shop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side en del af et regelsæt, som bistår en overfor fup internet forretninger.

Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du bruge en afdragsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du foretrækker at afbetale betalingen af troldtekt plader over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt ved niche netbutikker, men ikke de store byggekæder som eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan og Stark.

Når vi kigger i søgedata bliver det markant, at internetbrugere mange gange søger bl.a. troldtekt plader tilbud og billig troldtekt plader. Man ser derudover ofte online shoppere kigge efter for eksempel troldtekt plader priser, køb troldtekt plader og troldtekt plader online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg troldtekt plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Analyser tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot giver dig absolut fordelagtige løsninger til at granske mange tidligere konsumenters tanker og derved er det godt, at du undersøger e-handlens bedømmelser forud for at du shopper billige troldtekt plader online.

Facebook fremskaffer ligeledes en lang række fine muligheder for at få en idé om internet selskabets kundetilfredshed. Herinde møder vi mange internet webshops hvor folk kan tilkendegive en evaluering af ordreforløbet, hvilket tillige burde tages i brug til vurdering af kundetilfredsheden.

Før folk handler billige troldtekt plader online i en internet shop kan de helt sikkert gennemløbe webshoppens vilkår, men det er uden tvivl et tidskrævende arbejde, i særdeleshed ved de udbredte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Stark.

En anden valgmulighed kan være at tjekke om online firmaet er e-mærket medlem, hvilket skulle være et sympol på at online shoppen retter sig efter de danske retningslinjer, og at internet firmaet jævnligt gennemses af jurister der har meget erfaring med lovene på området.

Derudover giver det dig lejlighed til hjælpende service, når du forvoldes udfordringer i processen med din shopping med troldtekt plader. Tilsvarende er det anbefalelsesværdigt at køberen er opmærksom på de fundamentale forhold der har indflydelse på købet af troldtekt plader online, som fx hvilken returneringsret internet webshoppen har.

I den relation er det tillige afgørende, at man til enhver tid bibeholder sin e-mail kvittering, således man altid vil kunne bekræfte sit køb af troldtekt plader, ligegyldig om man handler hos Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Jens gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Kirsten T gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Mette Christensen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Louise Jørgensen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 gode råd til din online shopping
1Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er dækket ind under en forordning, som bistår folk imod bedrageriske internet selskaber. Som et alternativ kan du bruge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at finansiere regningen over en periode.
2Det er jo efterhånden særdeles smart for almindelige dødelige at finde tilbud online på billige troldtekt plader på diverse internet butikker i Danmark, og altså tilbyder massevis af internet outlets levering uden beregning. Det kan alligevel blive profitabelt at efterprøve nogle få internet firmaer efter billige priser forud for at du gennemfører dit køb, således at du er usvigeligt sikker på at få den mest attraktive pris.
3Før folk handler billige troldtekt plader på en internet virksomhed kan man faktisk kigge på netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det for det meste ikke særlig sjovt. Tilmed kan det anbefales at køberen er klar over de mest relevante retningslinjer der kan have betydning for handlen med billige troldtekt plader online, f.eks. hvilken bytteret internet virksomheden tilsikrer.
4Den mest prisbevidste fragttype er uden tvivl at du selv henter varerne, men den mulighed kræver at du lever nærved netbutikkens hjemsted. Den leveringsløsning er virkelig bestemmende ifald man mangler troldtekt plader inden for få dage. Alternativt så præsterer nogle få internet handler levering uden omkostninger, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du bestiller for en konkret sum.
5Visse internet webshops byder på fragt uden betaling på troldtekt plader, men undertiden afkræver det at der købes for en bestemt sum. Som alternativ bør man vælge den prisbilligste mulighed for levering, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted. Leveringsmetoden er mange gange omvendt super nem. Den billigste mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
6Trustpilot fremskaffer tilpas fornemme genveje til at studere en lang række andre brugeres evalueringer og derved foreslåes det, at du tjekker e-forhandlerens ratings før du køber billige troldtekt plader online. Facebook fører til ligeledes evigt passelige chancer for at få indsigt i e-firmaets pålidelighed.
7Antal dages levering er selvfølgelig ualmindeligt væsentlig såfremt vi har brug for ordren inden for kort tid, og af den grund er det øjensynligt aktuelt at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid på troldtekt plader. Masser af e-forhandlere frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter, der dog kræver at handlen gemmenføres tidligere end et fastsat tidspunkt.
8Generelt anbefaler vi at kigge om online firmaet er medlem af e-mærket, da det længe har været en erklæring om at online virksomheden efterkommer gældende dansk lovgivning, tillige med at online shoppen hyppigt monitoreres af specialister der forstår lovgivningen. Før folk handler billige troldtekt plader i en internet virksomhed behøver man uden tvivl gennemløbe e-shoppens forretningsaftale.
9En stor portion forretninger på nettet tilbyder nu om stunder en række forskellige billige leveringsmåder til troldtekt plader. Det mest almindelige er nu om dage pakkeshops, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså særdeles uproblematisk, samt desuden ligeledes den mest prisbevidste løsning til levering.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk