Bygpris.dk

Trolla Plænelufter

Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Læs mere
Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Læs mere
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne selv. Dette er navnligt muligt i de kendte byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Du bør derfor undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at se, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du vælge et andet.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at shoppe hos et online byggemarked, som kan give hjælp til valg af Trolla plænelufter.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige Trolla plænelufter fra webshop til webshop. Enkelte satser på lave priser, hvorimod andre vil have et højt serviceniveau. Du skal bestemme hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt produktsortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, foruden bare Trolla plænelufter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder finder du mange steder i landet, og takket være dette har flertallet tilbuddet om at købe online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem har du mulighed for at undvære fragtomkostningen, og samtidig få fat i produkterne nu og her.
De udbredte byggekæder forhandler produkter fra mange forskellige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af Trolla plænelufter online.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede forretninger, som kan give øget sikkerhed når du skal handle online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på nettet er små virksomheder, der oftest er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler Trolla plænelufter online fra deres webshop.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de produkterne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online bør du få ekstra gode tilbud.
Diverse nichebutikker har en dybdegående viden om deres produkter, da de kun sælger disse varer. På grund af det kan du få endnu mere nyttig hjælp fra medarbejdere som er specialister i netop Trolla plænelufter.
De største byggekæder i Danmark
Trolla plænelufter jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af over 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Trolla plænelufter bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Trolla plænelufter silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af omkring 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Trolla plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Muligvis kan det blive meningsgivende at have de relevante materialer handlet ind i god tid før du kaster dig over byggeprocessen. Du kan med fordel nedskrive en hurtig note som samler alt hvad der er nødvendige, og derefter gennemløbe oversigten, med det formål at du bliver sikker på at du har husket alt.
2Forberedelse er metoden til at lykkes med byggeriet. Du skal nedskrive en gennemarbejdet tidsplan, som fortæller hvilke opgaver du vil lave hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du nedskriver oversigten.
3Du bør aldrig nogensinde glemme sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj som fx arbejdssko der sikrer dig overfor mulige risici. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke har eksperthjælp.
4Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive en fordel at beskrive samtlige poster, hvorefter man kunne undersøge prisen på hver eneste af dem.
5For udendørs projekter kan vejret få en fundamental rolle. Således kan du regelmæssigt holde øje med meldingerne om vejret i perioden for arbejdets start, så det ikke pludselig går i gang med at piske ned når du lige er startet på dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
6Forud for at du opstarter byggeprojektet er det vanvittigt essentielt at man sikrer sig, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der være diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Du bør ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Typisk vil det være erstatteligt at du har grejet klar idet du påbegynder dit byggeprojekt. Det er derudover godt at inkludere de her omkostninger i budgettet.
8Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til byggeprocessen, specielt når det er større byggerier. Større byggerier kræver flere personer. Derudover bliver det mere produktivt og sjovere når man ikke er alene om det.
9Du bør overveje om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt burde anskaffe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du henter assistance fra en fagperson kan det være optimalt at hente priser fra forskellige virksomheder.
10Man kan få offentlig støtte til ombygninger. Det gives når ombygningen gør en forskel for miljøet. Tilskudet forudsætter dermed at renoveringen influerer positivt på planeten.
11Der er et stort udvalg af artikler og videoer på nettet som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube faciliterer en masse udbytterig viden, i særlig grad ifald du leder på engelsk.
12Der kommer utvivlsomt utidige problemer i forbindelse med store opgaver, og på grund af det er det vigtigt at der afsættes en del tid i køreplanen, så man er overbevist om at nå i mål med projektet.
De mest vellidte byggekæder
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvsagt er yderst imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er yderst betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ualmindeligt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

Masser af e-shops giver heldigvis flere billige leveringsudgaver til Trolla plænelufter. En af de mest almindelige er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, som gør det muligt at hente varerne når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er altså vældig nem, samt mange gange også den mest prisbevidste form for levering.

Du bør også beslutte dig for at vælge at få sendt til din adresse eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen er ofte lidt mere bekostelig, men til gengæld temmelig uproblematisk ift. Trolla plænelufter online. Den billigste leveringsløsning er dog at hente varerne selv, men den mulighed betinges af at du fysisk befinder dig lige ved internet forhandlerens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på Trolla plænelufter er naturligvis ualmindeligt central såfremt vi mangler dine nye produkter med det samme, og af den grund er det altså passende at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering for Trolla plænelufter. De fleste internet forretninger – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varer online, men det regnes ud fra at ordren lægges forinden et fastslået tidspunkt, så at de kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet inden logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle enkelte internet selskaber yder gebyrfri levering på Trolla plænelufter online, men oftest er det under forudsætning af at der købes for en bestemt sum. Derudover kan du tage den mest letkøbte leveringsform, der gerne vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

Store webshops udlover klik-og-hent hvor man handler billig Trolla plænelufter hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Jem og Fix. Byggecentrene giver fx klik-og-hent på Trolla plænelufter i følgende byer:

Korsør, Rødovre, Sønderborg, Helsingør, Odense, Søborg, Gentofte, Tårnby, Nørresundby, Haslev, Grenaa, Frederikshavn, Risskov, Frederiksværk, Charlottenlund, Randers, Svendborg, Vallensbæk, Hedensted, Hedehusene, Glostrup, Fredericia, Virum, Vanløse, Skive, Varde, Køge, Herlev, Aalborg, Kokkedal, Ishøj, Brønshøj, Nykøbing Falster, Slagelse, Lystrup, Viborg, Vordingborg, Taastrup, Middelfart, Åbyhøj, Allerød, Frederikssund, Farum, Valby, Ringsted, Struer, Roskilde, Gladsaxe, Skanderborg, Thisted, Brønderslev, Ikast, Birkerød, Næstved, Holbæk, Vejle, Brabrand, Hillerød, Hobro, Lillerød, Nakskov, Nyborg, Dragør, Herning, Kalundborg, Silkeborg, Højbjerg, Horsens, Brøndby, Albertslund, Værløse, Stenløse, Kolding, Greve, Rudersdal, Hørsholm, Hjørring, Ølstykke, Rønne, Lyngby, Hvidovre, Nærum, Tilst, Esbjerg, Solrød Strand, Frederiksberg, Odder, Haderslev, Ballerup, Aabenraa, Aarhus, Holstebro, København, og Jyllinge, .

Klik-og-hent ift. Trolla plænelufter er en mulighed i samtlige dele af landet: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland), Sjælland (Falster, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ved kig i søgedata står det tydeligt, at netshoppere jævnligt kigger efter for eksempel Trolla plænelufter priser og Trolla plænelufter online. Derudover oplever vi typisk netshoppere kigge efter fx Trolla plænelufter tilbud, køb Trolla plænelufter samt billig Trolla plænelufter, plus de store byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Få den bedste pris på Trolla plænelufter

Det er jo yderst fremkommeligt for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige Trolla plænelufter online i blandt diverse internet selskaber, og herved har mange butikker på nettet ikke kunne lade være med at nedskære prisen på Trolla plænelufter betydeligt, og i øvrigt garantere fragt uden omkostninger.

Men det kan trods alt være gavnligt at tjekke nogle enkelte forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på Trolla plænelufter online inden du gennemfører din handel, således at man er usvigeligt sikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Du må bare ikke glemme, at når en online forretning forhandler billige Trolla plænelufter online for en pris der kan virke overordentlig god, er det ofte være et kendetegn på en uoprigtig internet webshop. Betalinger med kort er i hvert fald omfavnet af et reglement, hvilket værner en overfor uoprigtige webshops.

Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ bør du udnytte et tilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at dække betalingen af Trolla plænelufter over tid. Det tilbydes ofte hos online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

Når man kigger i data er det markant, at netshoppere jævnligt leder efter for eksempel Trolla plænelufter online og køb Trolla plænelufter. Foruden dette ser man som regel netshoppere lede efter for eksempel Trolla plænelufter tilbud, billig Trolla plænelufter og Trolla plænelufter priser.

Tjek tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot tilbyder uden sammenligning anstændige løsninger til at læse en længere række nuværende forbrugeres betragtninger og af den grund er det en hjælp, at du gennemgår internet webshoppens vurderinger før du bestiller billige Trolla plænelufter online.

Facebook fremskaffer for øvrigt altid strålende genveje til at få indtryk af online webshoppens pålidelighed. Herinde er der faktisk internet butikker som tilbyder folk at give en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket desuden må tages i brug til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden nogen handler billige Trolla plænelufter online i en butik behøver man i reglen gennemlæse dens handelsaftale, det er dog tit et tidskrævende projekt, især hos de kendte byggekæder som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

En nemmere løsning kan være at granske hvorvidt webshoppen er støttet af e-mærket, grundet at det er en angivelse af at internet forhandleren følger de danske retningslinjer, og at online forretningen ofte kigges til af eksperter som kender vilkårene på området.

Dette er desuden din chance for en hjælpende hånd, såfremt du oplever udfordringer som følge af din ordre på Trolla plænelufter. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at du er opmærksom på de primære regler der spiller ind i forbindelse med købet af Trolla plænelufter online, f.eks. den returret webbutikken lover.

På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man altid gemmer ens ordremail, således man altid vil kunne bevidne købet af Trolla plænelufter, uanset om man handler fra Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Silvan eller XL-Byg.

Helle Christensen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Charlotte C gav 4 stjerner

god service

Karen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Jesper gav 5 stjerner

Hurtig

9 gode råd til internetshopping
1Den mest letkøbte type af levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men det afhænger af at du lever nær online shoppens bopæl. Den fragtmulighed er selvfølgelig virkelig bestemmende ifald man har brug for Trolla plænelufter inden for kort tid. Alternativt så lover en hel del internet varehuse levering uden gebyr, men for det meste er det så præmissen at der handles for en bestemt sum.
2Trustpilot yder uden sammenligning relevante genveje til at evaluere flere andre brugeres tanker og herved slår vi et slag for, at du kigger nærmere på webbutikkens anmeldelser forud for at du køber billige Trolla plænelufter online. Facebook præsterer lignende absolut gavnlige genveje til at få indsigt i online shoppens pålidelighed.
3Det har vist sig at være ret så ligetil for almindelige mennesker at undersøge tilbud online på billige Trolla plænelufter på forskellige e-forretninger, og til gengæld tilbyder massevis af e-forretninger fri fragt. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig gavnligt at kontrollere visse webbutikker efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, så du er skråsikker på at få den bedste pris.
4Masser af shops på nettet foreslår i øjeblikket en hel del forskellige billige fragtløsninger til Trolla plænelufter. Den mest populære er for nærværende udleveringssteder, og så henter du bare din ordre når du har mulighed for det. Denne er nemlig usædvanlig let, samt endda ydermere den prisbilligste fragtform.
5Leveringstidspunktet er jo vældig afgørende når du behøver produkterne omgående, så af den grund er det nemlig essentielt at vi studerer leveringstidspunktet på Trolla plænelufter. En del forretninger på nettet reklamerer med billig 1 hverdags levering på mange af butikkens produkter, som er underforstået at du når at bestille forud for et bestemt tidspunkt.
6Nogle enkelte online virksomheder tilbyder billig fragt på Trolla plænelufter, men for det meste er det forbeholdt når der erhverves for en fastsat sum. I øvrigt bør man vælge den prisbilligste leveringsmulighed, hvilket tit er at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop. Leveringsformen er i regelen ydermere særligt let gængelig. Den mest prisbevidste fragttype kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
7Forinden folk bestiller billige Trolla plænelufter hos en e-butik kan man sådan set skimme netshoppens forretningsaftale, dog er det naturligvis ikke videre spændende. Tilsvarende stiller vi forslag om at køber er omhyggelig omkring de mest basale betingelser der influerer på shopping af billige Trolla plænelufter online, eksempelvis den byttepolitik e-shoppen bruger.
8Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er omsluttet af en lovbestemmelse, hvilket skærmer folk overfor uægte webbutikker. Som en alternativ mulighed burde du vælge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, når du vil betale beløbet over en periode.
9Vi anbefaler at finde ud af hvorvidt netbutikken er tilsluttet e-mærket, fordi det almindeligvis er et kendetegn for at webshoppen lever op til de danske love, tillige med at e-shoppen nu og da kontrolleres af eksperter som er inde i lovgivningen. Forinden folk handler billige Trolla plænelufter på en butik på nettet kan de ideelt set tage stilling til dens vilkår.