Bygpris.dk

Trykluftslange

Trykluftslange 3/8 x 20 mtr.
494 kr.
Læs mere
JET ToolAir Automatisk luftslange 15 m
1.090 kr.
Læs mere
Trykluftslange 3/8 x 10 mtr.
295 kr.
Læs mere
Trykluftsslange Ojebest 15m
1.910 kr.
Læs mere
Trykluftsslange 10m 308-00-30p
1.017 kr.
Læs mere
Trykluftsslange spiral light dy
1.514 kr.
Læs mere
Trykluftslange SR358 - 5m
2.243 kr.
Læs mere
Trykluftslange 10m
1.670 kr.
Læs mere
Trykluftsslange antist-varme 15m
2.835 kr.
Læs mere
Trykluftslange 10m tilCleanAir
816 kr.
Læs mere
Trykluftsslange Ojebest 10m
1.598 kr.
Læs mere
Trykluftsslange antist-varme 10m
2.104 kr.
Læs mere
Trykluftsslange pvc 30m
2.394 kr.
Læs mere
Trykluftsslange Ojebest 30m
3.305 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder fremviser et enormt vareudvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal tænke igennem om det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, foruden bare trykluftslange.
Det er selvsagt super afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du finde et andet.
Du vil finde forskelle i prisen på billige trykluftslange hos de forskellige online byggecentre. Nogle har lave priser, og andre giver kompetent rådgivning. Du må afveje hvad du vil prioritere.
Når du skal bruge varerne med det samme eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte produkterne på eget initiativ. Det er særligt en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør man læse byggemarkedets regler.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. Derfor kan du bestille ved en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt information omkring trykluftslange.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder samler produkter fra adskillige specialbutikker, og så kan du handle fra et bredt udvalg af trykluftslange online.
De store byggecentre er populære og anerkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når du shopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder findes i de større byer, og pga. det har kunderne valget om at handle online og transportere materialerne på egen hånd. Dermed har du valget om at slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet hente produkterne nu og her.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på nettet har ekstra meget forstand på deres produkter, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo bør du få ekstra anvendelig vejledning fra medarbejdere som er eksperter i netop trykluftslange.
Mange specialiserede netshops er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du idet du bestiller trykluftslange online på deres hjemmeside.
Majoriteten af online nichebutikker styrer selv produktionen af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en billigere pris.
Danmarks største byggekæder

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af over 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

trykluftslange harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag omkring 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

trykluftslange jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

trykluftslange silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

trykluftslange bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Måske du burde regne på hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du bør have hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeriet. Ifald du sikrer dig eksperthjælp kunne det godt betale sig at søge tilbud fra diverse håndværkere.
2Der findes alle mulige former for artikler og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med vældig meget anvendelig viden, særligt når man søger på engelsk.
3Planlægning viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør overveje at sammensætte en effektiv strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, og derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret idet du nedskriver din dagsorden.
4Du bør aldrig gå ned på arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være meningsfuldt at du har det klar idet du starter byggeriet. Derudover er det vigtigt at medregne de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
5Inden du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig ufatteligt fundamentalt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig diverse love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke må.
6For projekter udenfor kan vejrsituationen få meget at sige. På grund af dette kan du jævnligt tage notits af vejrvarslen i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden varsel starter med at piske ned når du netop er godt i gang med det vigtige byggeprojekt.
7Ofte vil det vise sig fundamentalt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeri, så du har kontrol over udgifterne. Det bør blive en fordel at nedfærdige alle udgiftsposter, hvorefter man kan finde frem til omkostningen ved dem en ad gangen.
8Det bør overvejes at få hjælp til byggearbejdet, navnlig når der er tale om større byggeopgaver. Store ombygninger kræver flere end en enkelt person. Endvidere vil det være bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
9Du må aldrig gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej beskyttelse herunder hoved- og fodbeklædning som sikrer dig med henblik på mulige skader. Det er essentielt at du har styr på sikkerheden i byggeriet, specielt når du ikke køber hjælp fra en professionel.
10Potentielt kan det blive essentielt at du har samtlige materialer parat på forhånd inden du starter byggeprocessen. Du kan nedskrive en enkel liste indeholdende alt det du får brug for, og dernæst gennemløbe punkterne, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
11Der kommer altid pludselige problemer når det handler om omfangsrige projekter, og herved viser det sig vigtigt at der er afsat god nok plads i agendaen, således at man kan føle sig sikker på at nå det inden ens deadline.
12I visse tilfælde kan man hente offentligt tilskud til ombygninger. Det gives i tilfælde hvor renoveringen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at renoveringen har en positiv betydning for miljøet.
De bedst vurderede byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er temmelig imponerende. Evalueringen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er hamrende betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket altså er hamrende imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som altså er fantastisk imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er temmelig imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

En lang række forhandlere på nettet yder nu et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til trykluftslange. Den mest moderne er nu om stunder afhentningssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente produkterne når der er mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig vældig fremkommelig, og typisk derudover den mest letkøbte leveringsmodel.

Du kan derudover prøve at vælge at få udbragt til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden er som regel en lille smule mindre billig, men derudover ekstremt hensigtsmæssig med trykluftslange online. Den prisbilligste mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, som desværre forudsætter at du opholder dig med kort afstand til internet selskabets byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på trykluftslange kan vise sig at være ret så bestemmende forudsat vi har brug for varen øjeblikkeligt, så derfor er det temmelig aktuelt at man finder den anslåede leveringstid på trykluftslange. De fleste forretninger på nettet – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, men vær obs på at det er betinget af at bestillingen gennemføres forud for et besluttet tidspunkt, med det formål at de kan nå at få produktet sendt afsted inden pakkemedarbejderne tager hjem.

En hel del webshops sikrer fragt uden omkostninger på trykluftslange online, men ofte under forudsætning af at du aftager for en fastsat sum. I øvrigt bør du udvælge den mest billige form for levering, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted.

Store netbutikker udlover afhentning hvor man handler billig trykluftslange hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg og 10-4. Byggemarkederne foreslår bl.a. click-and-collect på trykluftslange i følgende byer:

Brønshøj, Birkerød, Ishøj, Stenløse, Køge, Vejle, Værløse, Sønderborg, Herlev, Haslev, Silkeborg, Middelfart, Hørsholm, Nærum, Dragør, Hjørring, Gentofte, Vordingborg, Rudersdal, Skanderborg, Randers, Frederikshavn, Fredericia, Nakskov, Ringsted, Lystrup, Holbæk, Korsør, Hvidovre, Nørresundby, Taastrup, Åbyhøj, Frederiksværk, Lyngby, Næstved, Allerød, Jyllinge, Gladsaxe, Helsingør, Farum, Hedehusene, Esbjerg, Vanløse, Nykøbing Falster, Kalundborg, Slagelse, Odense, Roskilde, Risskov, Odder, Brønderslev, Valby, København, Højbjerg, Haderslev, Aalborg, Herning, Greve, Albertslund, Rødovre, Hillerød, Grenaa, Charlottenlund, Lillerød, Ølstykke, Solrød Strand, Rønne, Frederiksberg, Kolding, Ikast, Brabrand, Søborg, Thisted, Aarhus, Virum, Struer, Tårnby, Tilst, Vallensbæk, Frederikssund, Kokkedal, Hobro, Ballerup, Nyborg, Viborg, Brøndby, Svendborg, Varde, Horsens, Hedensted, Holstebro, Skive, Aabenraa, og Glostrup, .

Klik-og-hent af trykluftslange er en mulighed i alle regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Lolland, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland).

Når der ses på tallene står det klart, at netshoppere tit søger efter eksempelvis trykluftslange online og trykluftslange tilbud. Derudover ser vi jævnligt mennesker lede efter fx billig trykluftslange, trykluftslange priser samt køb trykluftslange, foruden de kendte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Den bedste pris på trykluftslange

Det er jo rigtig smertefrit for købere at analysere tilbud på billige trykluftslange online hos forskellige internet foretagender, og på grund af dette har adskillige online varehuse fundet det nødvendigt at trykke prisen på trykluftslange helt i bund, og derudover garantere levering uden betaling.

Derfor kan det stadigvæk vise sig smart at besigtige diverse shops på nettet efter tilbud på trykluftslange online forinden du placerer ordren, sådan at du er skråsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

Du bør alligevel være så påvagt, at når en internet butik reklamerer billige trykluftslange online til salg for en pris der kan virke utopisk billig, så kan det tit være et symbol på en snydagtig netbutik. Bestillinger med kort er trods alt omfattet af et reglement, hvilket redder køberen imod falske internet outlets.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du drage nytte af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil godtgøre prisen på trykluftslange over tid. Det fås som regel i niche webshops, men sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

Når der ses på søgedata bliver det markant, at internetbrugere typisk kigger efter eksempelvis køb trykluftslange og trykluftslange tilbud. Foruden dette ser man mange gange folk søge efter fx trykluftslange priser, billig trykluftslange samt trykluftslange online.

Analyser tidligere køberes ratings

Trustpilot præsterer visse fremragende løsninger til at studere en stor portion nuværende forbrugeres oplevelser og herved foreslåes det, at du eftergår webshoppens kritik før du handler billige trykluftslange online.

Facebook resulterer i ligeledes ultra pålidelige genveje til at få kendskab til internet virksomhedens kundefokus. Desuden ser vi endda online firmaer som tilbyder kunderne at levere en evaluering af deres købsoplevelse, som ydermere burde drages fordel af til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk shopper billige trykluftslange online i en butik kunne man i princippet gennemlæse e-butikkens forretningsvilkår, men det er gerne en omfattende opgave, især hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

Et andet forslag kunne være at efterse om online virksomheden er tilsluttet e-mærket, hvilket er en forsikring om at internet shoppen adlyder de gældende danske regler, og at online forretningen undertiden føres tilsyn med af fagfolk der kender til de gældende bestemmelser.

Dette er desuden din chance for at få bistand, når du bliver udsat for besvær i processen med din bestilling af trykluftslange. Udover dette kan det være til hjælp at køberen er sat ind i de fundamentale vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af trykluftslange online, som eksempelvis den byttepolitik e-firmaet kører med.

Derfor er det tillige relevant, at man permanent sikrer ens kvittering på e-mail, således man i fremtiden vil kunne eftervise sin bestilling af trykluftslange, ligegyldig om man har købt ved Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan eller Bauhaus.

Inge Knudsen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Anne Jørgensen gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Jesper Petersen gav 5 stjerner

Intet at klage over

Lene Thomsen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 gode råd til din online shopping
1Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af et regelsæt, som skærmer kunden imod uoprigtige internet forretninger. Som et alternativ kan du drage fordel af en afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at klare omkostningerne over flere uger.
2Generelt tilråder vi at se nærmere på hvorvidt online forretningen er godkendt af e-mærket, siden det burde være en erklæring om at internet virksomheden følger de danske regler, foruden at online forhandleren af og til tilses af specialister der er meget fortrolige reglerne på området. Før nogen køber billige trykluftslange på en e-butik bør de helt sikkert sætte sig ind i e-shoppens handelsbetingelser.
3Mange internet firmaer tilbyder nu om dage en lang række forskellige billige fragtløsninger til trykluftslange. Den mest benyttede er efterhånden afhentningssteder, hvor du så nemt kan hente de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er jo yderst fleksibel, samt typisk desuden den mest betalelige mulighed for levering.
4Leveringstidspunktet er virkelig aktuel forudsat du behøver din pakke fluks, og derfor er det tydeligvis klogt at man checker den anslåede leveringsdato for trykluftslange. De fleste internet handler annoncerer billig 1 dags levering på flere varer, hvilket kræver at ordren gennemføres tidligere end et konkret tidspunkt.
5Nogle få online webshops tilbyder gebyrfri levering på trykluftslange, men oftest er det forudsat at der erhverves for et bestemt beløb. Derudover bør du foretrække den mest billige mulighed for fragt, der gerne er at få bragt produkterne til et udleveringssted. Denne er som oftest lige så vel ultra hensigtsmæssig. Den billigste leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
6Det er jo efterhånden virkelig smart for os alle at tjekke tilbud online på billige trykluftslange fra flere outlets på nettet, og med det motiv tilbyder flere online forhandlere fri fragt. Trods dette kan det trods alt være fordelagtigt at checke nogle forskellige online firmaer efter tilbud og udsalg før du færdiggør din shopping, så man er skudsikker på at få den laveste pris.
7Trustpilot forærer dig ganske gavnlige muligheder for at se nærmere på ret mange forhenværende køberes synspunkter og derfor er det smart, at du iagttager e-butikkens kritik før du køber billige trykluftslange online. Facebook tilbyder desuden stort set hæderlige metoder til at få et kig ind i online firmaets popularitet.
8Den mindst kostelige fragtmulighed vil til enhver tid være at hente ordren selv, hvilket kræver at du har bopæl nær internet webshoppens adresse. Den leveringsudgave kan vise sig at være temmelig central ifald vi mangler trykluftslange om et øjeblik. Alternativt så yder indtil flere e-forhandlere levering uden omkostninger, men i reglen kræves det at du shopper for en bestemt sum.
9Forud for at folk shopper billige trykluftslange hos en e-forretning behøver de når alt kommer til alt bese forhandlerens forretningsaftale, dog er det undertiden ikke videre interessant. Foruden dette kan det være til hjælp at du er vidende om de mest relevante vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af billige trykluftslange online, som eksempelvis den bytteret e-butikken tilsikrer.