Bygpris.dk

Udhusdør

Udhusdør m. glas VU 151,4x187,8 cm, 015137
2.495 kr.
Læs mere
Udhusdør m. glas HU 127,8x197,8 cm, 015139
2.495 kr.
Læs mere
Udhusdør m. glas HU 151,4x197,8 cm, 015135
2.495 kr.
Læs mere
Udhusdør VU 151,4x187,8 cm, 015128
2.249 kr.
Læs mere
Udhusdør m. glas VU 127,8x187,8 cm, 015141
2.495 kr.
Læs mere
Udhusdør m. glas VU 151,4x197,8 cm, 015136
2.495 kr.
Læs mere
Udhusdør m. glas HU 151,4x187,8 cm, 015138
2.495 kr.
Læs mere
Udhusdør m. glas VU 127,8x197,8 cm, 015140
2.495 kr.
Læs mere
Udhusdør m. glas HU 127,8x187,8 cm, 015133
2.495 kr.
Læs mere
Udhusdør HU 151,4x187,8 cm, 015131
2.249 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget relevant at se, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Der er variationer i prisen på billige udhusdør fra byggecenter til byggecenter. En del giver de bedste priser, imens andre har kompetent sparring. Du må tænke over hvad du foretrækker.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derfor er det en fordel at vælge et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring udhusdør.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort udvalg, og nogle fokuserer på en specifik varetype. Du skal afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden blot udhusdør.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man læse byggeshoppens regningslinjer.
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre har butikker overalt i landet, og herigennem har de fleste mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Herigennem har du mulighed for at spare fragtgebyret, samt endda hente produkterne hurtigere.
De gængse byggemarkeder sælger produkter fra forskellige nichebutikker, og derigennem kan du købe fra et stort udvalg af udhusdør online.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte butikker, hvilket kan give ubekymrethed når man stopper online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker er eksperter i deres varer, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Pga. dette bør du få en høj grad af anvendelig rådgivning fra folk som er eksperter i lige præcis udhusdør.
Mange nichebutikker på internettet står selv for produktion af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du forvente at få en lavere pris.
De fleste webshops som sælger få produkter er små virksomheder, der oftest er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller udhusdør online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag flere end 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

udhusdør bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

udhusdør harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

udhusdør silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

udhusdør jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der kommer uden tvivl uforudsigelige udfordringer ved omfattende opgaver, og pga. dette vurderes det essentielt at der afsættes god nok plads i køreplanen, så man er afslappet omkring at man får det færdiggjort.
2Ved opgaver udendørs kan vejret få meget at sige. På grund af dette skal du løbende se vejrprognosen i de dage der er op til byggeprocessen, så det ikke uventet begynder at regne netop som du er midt i det svære projekt.
3Planlægning vil være kilden til at lykkes med din byggeproces. Du er nødt til at lave en struktureret arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver der løses på hvilke tidspunkter, og en tilhørende rækkefølge. Vær skarp når du laver din handlingsplan.
4Du skal på ingen måde gå ned på værktøj. Tit kan det vise sig fordelagtigt at du har grejet disponibelt forinden du begynder på dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at indregne de medfølgende omkostninger i budgettet.
5Der findes en hel del hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube tilbyder vældig meget konstruktiv information, særligt når man skriver søgeordene på engelsk.
6Husk at tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt bør anskaffe assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af det. Ifald du henter assistance fra en fagmand vil det normalt anbefales at modtage tilbud fra diverse leverandører.
7Det er oplagt at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, specielt ift. større byggerier. Omfangsrige projekter behøver flere mennesker. Dertil bliver det mere produktivt og mere interessant at være flere om det.
8Typisk vil det være vigtigt at udfærdige et budget for arbejdet, så du har kontrol over omkostningerne. Det er behjælpeligt at beskrive samtlige poster, hvorefter man kan gennemgå billige priser på dem enkeltvis.
9Man kan hente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det får man hvis byggeprojektet er klimavenligt. Tilskudet forudsætter dermed at projektet har en positiv indvirkning på planeten.
10Længe før du indleder byggeprojektet må det være ekstremt fundamentalt at du sikrer dig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde diverse love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
11Potentielt kan det vise sig meningsgivende at have de relevante bygningsmaterialer tilgængelige før du går i gang med dit arbejde. Du har god gavn af at forfatte en punktforms note som indeholder alt det der bliver brug for, og bagefter eftergå materialerne, med det formål at du er tryg ved at der ikke mangler noget.
12Du skal unden ingen omstændigheder se bort fra dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj inklusiv fod- og hovedbeklædning som beskyttelse overfor potentielle ulykker. Det er uundværligt at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke investerer i assistance fra en professionel.
Danskernes foretrukne byggeshops
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ekstremt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ultra betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er smartest?

Adskillige webbutikker i Danmark tilbyder nu om dage diverse forskellige billige leveringsformer til udhusdør. Den mest moderne er lige nu at få sendt til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente pakken når du har tid. Metoden er nemlig ret så let gængelig, samt i mange tilfælde desuden den billigste leveringstype.

Du kan alternativt tænke over at få pakken leveret til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen viser sig gerne en lille smule dyrere, men samtidig meget let med udhusdør online. Den mest billige leveringsmodel kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, men den løsning er betinget af at du opholder dig nær netshoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på udhusdør kan i nogle tilfælde være særligt vital ifald man mangler din ordre øjeblikkeligt, og herved er det særdeles relevant at man ser nærmere på den estimerede leveringstid på udhusdør. En stor portion online butikker – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – giver løfte om billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varer online, der dog er påkrævet at bestillingen fuldbyrdes forinden et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produkterne afsendt før logistikmedarbejderne får fri.

Visse online firmaer frembyder fragtfri levering på udhusdør online, men ofte stiller det krav om at man handler for et konkret beløb. I øvrigt skulle du gribe den mindst kostelige leveringsudgave, som tit vil blive at få fragtmanden til at køre din ordre til et udleveringssted.

En stor portion netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig udhusdør derhjemme og afhenter i butikken. Fx Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark og XL-Byg. Byggekæderne tilbyder fx afhentning af udhusdør i følgende områder:

Vallensbæk, Ølstykke, Varde, Helsingør, Lystrup, Solrød Strand, Vejle, København, Glostrup, Taastrup, Frederiksværk, Odder, Frederikssund, Albertslund, Middelfart, Tilst, Farum, Herning, Nørresundby, Holbæk, Vordingborg, Aabenraa, Brønderslev, Thisted, Korsør, Charlottenlund, Svendborg, Dragør, Slagelse, Nykøbing Falster, Kolding, Rønne, Hedehusene, Frederikshavn, Rudersdal, Jyllinge, Kokkedal, Hørsholm, Allerød, Haslev, Haderslev, Gladsaxe, Lillerød, Nakskov, Risskov, Birkerød, Hjørring, Gentofte, Hillerød, Aalborg, Fredericia, Aarhus, Holstebro, Ballerup, Kalundborg, Randers, Tårnby, Greve, Skanderborg, Nærum, Herlev, Skive, Virum, Silkeborg, Værløse, Brabrand, Sønderborg, Ringsted, Højbjerg, Hvidovre, Åbyhøj, Nyborg, Struer, Odense, Roskilde, Valby, Brønshøj, Lyngby, Vanløse, Grenaa, Køge, Ikast, Søborg, Brøndby, Hedensted, Viborg, Stenløse, Ishøj, Hobro, Frederiksberg, Rødovre, Horsens, Næstved, og Esbjerg, .

Klik-og-hent for udhusdør er en mulighed i de fleste områder af landet: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland), Sjælland (Lolland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når man kigger i tendenserne er det klart, at internet shoppere jævnligt leder efter fx udhusdør online og køb udhusdør. Foruden dette oplever vi tit mennesker søge efter for eksempel billig udhusdør, udhusdør priser samt udhusdør tilbud, foruden de udbredte byggecentre som Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

Spar penge på udhusdør

Det har vist sig at være ret smertefrit for folk at finde tilbud på billige udhusdør online i blandt flere e-forhandlere, og derved har de fleste webbutikker fundet det uundgåeligt at tvinge udsalgspriserne på udhusdør betragteligt, og i øvrigt tilbyde levering uden omkostninger.

Det kan trods alt vise sig lønsomt at kontrollere visse e-shops efter tilbud på udhusdør online inden du køber, sådan at du er velinformeret til at antage den mest attraktive pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan og 10-4.

Man skal blot være omhyggelig med, at ifald en e-shop forhandler billige udhusdør online på tilbud til en pris som kan ses som kolossalt god, så burde det ofte være et karakteristika der viser en bedragerisk internet butik. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omfavnet af et regulativ, hvilket garanterer kunden imod uægte online outlets.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller MobilePay. Som en anden løsning kan du anvende en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil finansiere beløbet til udhusdør af flere omgange. Dette foreslåes som regel i niche webshops, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen og Bygma.

Når der ses på søgedata er det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger eksempelvis køb udhusdør og udhusdør tilbud. Vi ser derudover ofte netshoppere kigge efter fx udhusdør priser, billig udhusdør og udhusdør online.

Analyser eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot forærer dig de facto værdifulde genveje til at efterse diverse aktuelle forbrugeres iagttagelser og på grund af dette er det at foretrække, at du udforsker netshoppens kritik forud for at du placerer din ordre på billige udhusdør online.

Facebook forærer dig også aldeles fremragende chancer for at få et kig ind i e-forhandlerens kundefokus. I øvrigt ses endda butikker på nettet hvor kunder kan formulere en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket ydermere burde bruges til at bedømme kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen handler billige udhusdør online hos en internet virksomhed burde man for at være sikker tage stilling til shoppens regler, men det er normalt ikke særlig morsomt, især hos de gængse byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og XL-Byg.

En nem løsning kan være at se nærmere på hvorvidt internet selskabet er e-mærket medlem, eftersom det typisk er en tryghed om at internet selskabet forsvarer gældende dansk lovgivning, og at internet forretningen regelmæssigt evalueres af sagkyndige som er meget fortrolige de gældende regulativer.

Dette er desuden din anledning til hjælpende service, når du bliver udsat for dilemmaer i processen med dit køb af udhusdør. Herudover tilrådes det at man er oppe på mærkerne omkring de mest basale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af udhusdør online, som fx den byttepolitik internet firmaet garanterer.

I relation til det er det i øvrigt relevant, at man altid sikrer ens kvittering på e-mail, således man når som helst kan bekræfte sit køb af udhusdør, hvad end man bestiller fra Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus eller Stark.

Pia gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Susanne gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Kirsten S gav 5 stjerner

god service

Mette Larsen gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 tips til internetshopping
1Den billigste fragttype vil altid vise sig at være selv at hente pakken, men den mulighed stiller krav om at du opholder dig i kort afstand af e-handlens hjemsted. Den slags levering er ualmindeligt essentiel hvis du absolut skal bruge udhusdør fluks. Alternativt så tilbyder en hel del e-shops i Danmark billig levering, men for det meste er det så præmissen at man indkøber for en fastsat sum.
2Fragtperioden kan være yderst relevant om vi absolut skal bruge pakken om et øjeblik, så i det øjemed er det helt aktuelt at vi undersøger det anslåede leveringstidspunkt ved udhusdør. En lang række netshops i Danmark tilbyder billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varenumre, men glem ikke at det stiller krav om at ordren køres igennem tidligere end et givent tidspunkt.
3Nogle online varehuse præsterer fri fragt på udhusdør, men undertiden er det under forudsætning af at man indkøber for en bestemt pris. Ellers burde du udvælge den mest prisbevidste fragtform, hvilket mange gange vil være at få dem til at køre varerne til en pakkeshop. Denne bliver uheldigvis desuden vældig gnidningsløs. Den mest billige leveringstype kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
4Vi tilråder at kontrollere om online virksomheden er støttet af e-mærket, siden det kan være en angivelse af at internet firmaet tilslutter sig de opstillede regler, samt at netbutikken lejlighedsvis kontrolleres af eksperter som er meget bekendte med lovgivningen. Forinden folk shopper billige udhusdør på en forhandler på nettet burde man utvivlsomt tyde netshoppens forretningsbetingelser.
5Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under et regelsæt, hvilket sikrer en imod svindlende internet outlets. Som alternativ kunne du vælge et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du foretrækker at honorere regningen over en længere periode.
6Flere internet handler tilbyder i dag mange forskellige billige fragtformer til udhusdør. En af de mest benyttede er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er altså særligt overkommelig, og tit derudover den billigste leveringsversion.
7Det er jo ret så bekvemt for forbrugerne at finde tilbud online på billige udhusdør hos forskellige netbutikker, og for det yder langt de fleste internet shops fri fragt. Dog kan det ikke desto mindre blive smart at efterprøve et par forskellige internet forretninger efter tilbud og rabat før du shopper, således at man er garanteret at indhente den skarpeste pris.
8Før folk shopper billige udhusdør hos en butik behøver de når alt kommer til alt læse forhandlerens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke specielt ophidsende. Tillige er det klogt at du er omhyggelig omkring de primære regler der kan influere på bestillingen af billige udhusdør online, til eksempel hvilken ombytningsret hjemmesiden garanterer.
9Trustpilot forærer dig forholdsvis hæderlige genveje til at beskue en lang række tidligere køberes oplevelser og derved tilråder vi, at du tjekker internet forretningens omtaler forud for at du køber billige udhusdør online. Facebook forærer dig for øvrigt nogenlunde fine muligheder for at få en idé om online forhandlerens troværdighed.