Bygpris.dk

Ukrudtsdug pristjek

I tabellen herunder har vi listet 16 webshops der sælger ukrudtsdug, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 442 kr., som er hele 92 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 ukrudtsdug inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
442 kr.Køb
462 kr.Køb
558 kr.Køb
660 kr.Køb
799 kr.Køb
871 kr.Køb
940 kr.Køb
968 kr.Køb
977 kr.Køb
977 kr.Køb
978 kr.Køb
1.134 kr.Køb
1.259 kr.Køb
3.009 kr.Køb
3.389 kr.Køb
3.498 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sandkasse under granitskærver under fliser under træterrasse til højbede under kørevej under hæk under skærver under græs under kakaoflis under jord til hæk under rullegræs til skråning under terrasse

Varianter: vandtæt økologisk organisk hvid kraftig vævet nedbrydelig effektiv grøn

Størrelser: 5 meter 4 meter 3 meter 1 meter 2 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige ukrudtsdug fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har de bedste tilbud, imens nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du skal overveje hvad du vil prioritere.
For en del er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed kan du overveje at vælge en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring ukrudtsdug.
Flere byggemarkeder har et stort produktsortiment, og nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, foruden bare ukrudtsdug.
Det er absolut meget afgørende at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
Ifald du skal have produkterne hurtigt eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre varerne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed i de udbredte byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Derfor bør du læse firmaets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og landskendte butikker, som kan give en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som positivt.
De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra diverse nichebutikker, så du kan vælge fra et bredt udvalg af ukrudtsdug online.
De kendte byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og i kraft af det har man mulighed for at handle online og transportere produkterne selv. Af den grund kan du overveje at blive fri for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få varerne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af niche netbutikker har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse varer. Følgelig kan du forvente ekstremt konstruktiv assistance fra mennesker med ekspertviden i lige præcis ukrudtsdug.
De fleste nichefokuserede netbutikker er producenter af varerne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få bedre priser.
Majoriteten af specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, der tit drives i Danmark, måske sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler ukrudtsdug online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark
ukrudtsdug harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

ukrudtsdug bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

ukrudtsdug jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

ukrudtsdug silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag ca. 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Man vil ikke gå ned på værktøj. Ofte vil det være fordelagtigt at du har grejet til disposition idet du igangsætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at inkludere disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
2Du har adgang til rigelige mængder af vejledninger og videoer på nettet som du kan finde hjælp i. Især YouTube faciliterer temmelig meget gavnlig oplysning, især når du bruger engelske søgeord.
3Godt forarbejde vil altid være metoden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du må udarbejde en strømlinet arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke dage, samt en tilhørende numerisk orden. Vær realistisk idet du sammensætter din køreplan.
4Du skal aldrig glemme sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom sikkerhedssko som skåner dig mod eventuelle ulykker. Det er afgørende at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke skaffer assistance fra en professionel.
5Der præsenterer sig jævnligt uforudsete problemer ved avancerede projekter, og altså vurderes det essentielt at man afsætter god nok tid i planen, som gør at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål.
6Typisk vil det være af stor betydning at nedskrive et budget for dit byggeri, så man har et økonomisk overblik. Det vil være behjælpeligt at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man kan nedfælde prisen på dem alle sammen.
7For byggeprojekter udendørs kan vejret få en stor rolle. Af den grund bør du ofte tage et kig på vejrprognosen i forbindelse med byggeriets begyndelse, så det ikke med et brag går i gang med at piske ned når du netop er midt i dit store projekt.
8Husk at tænke over hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at tilkøbe hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Hvis du får assistance fra en fagperson vil det ofte være en god idé at modtage forslag fra diverse virksomheder.
9Inden du går i gang med byggeprojektet er det ganske fornuftigt med et tilsagn om, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype vil der gælde begrænsende regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
10Det vil vise sig af stor betydning at have samtlige materialer tilgængelige i god tid før du går i gang med håndværket. Du har god gavn af at sammenfatte en enkel note hvor der bør fremgå alt hvad du har brug for, og bagefter efterse listen, med øje for at du er overbevist om at alt er på sin plads.
11Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt når der er tale om vigtige projekter. Store byggeprojekter kræver mere end en person. Endvidere vil det blive hurtigere og sjovere at dele arbejdet med andre.
12Det er muligt at få offentligt tilskud til renoveringer. Det får man når byggeriet er klimavenligt. At få tilskud forudsætter altså at renoveringen har betydning for miljøet.
De mest populære byggecentre
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er hamrende godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % giver dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er meget overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er ultra betryggende. Ratingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og bare 8 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål vedr. ukrudtsdug

 • Hvad er ukrudtsdug lavet af?
 • Ukrudtsdug hvordan gør man?
 • Hvilken ukrudtsdug er bedst?
 • Hvad koster ukrudtsdug?
 • Hvordan virker ukrudtsdug?
 • Hvilken mulighed for levering er smartest?

  Temmelig mange internet firmaer udlover nu om stunder en hel del forskellige billige fragtmuligheder til ukrudtsdug. En af de mest populære er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig super let gængelig, og oftest endda den mest billige type af levering.

  Du kan ydermere påtænke at få ordren leveret til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen viser sig desværre en lille smule mere omkostningsfuld, men lige så vel ekstremt let gængelig med ukrudtsdug online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, men den mulighed forudsætter at du befinder dig nærved internet virksomhedens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på ukrudtsdug kan være usædvanlig væsentlig om man absolut skal bruge ordren øjeblikkeligt, så i det øjemed er det særdeles centralt at man efterser den anslåede leveringsdato ved ukrudtsdug. Temmelig mange internet outlets – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – yder billig 1 dags levering på masser af varer online, men glem ikke at det regnes ud fra at bestillingen fuldbyrdes forud for et angivent klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få ordren betjent forud for at de pakkeansatte har fri.

  Nogle enkelte outlets på nettet byder på gebyrfri levering på ukrudtsdug online, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at du handler for en konkret sum. I øvrigt skulle du tage den mindst kostelige mulighed for levering, som tit vil blive at få dem til at køre pakken til en pakkeshop.

  Temmelig mange byggemarkeder yder klik-og-hent hvor du køber billig ukrudtsdug online og afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Bygma. Byggekæderne udlover fx klik-og-hent på ukrudtsdug i disse byer:

  Odense, Næstved, Roskilde, Grenaa, Frederikshavn, Herning, Esbjerg, Hjørring, Ringsted, Hedehusene, Frederiksværk, Skanderborg, Gentofte, Kolding, Odder, Rønne, Holstebro, Glostrup, Nykøbing Falster, Søborg, Brønderslev, Åbyhøj, Randers, Rudersdal, Birkerød, Lystrup, Varde, Aabenraa, Vejle, Rødovre, Valby, Middelfart, Frederiksberg, Risskov, Fredericia, Virum, Helsingør, Stenløse, Korsør, Haderslev, Gladsaxe, Hvidovre, Vordingborg, Jyllinge, Silkeborg, Ølstykke, Hørsholm, Allerød, Hedensted, Frederikssund, Aarhus, Horsens, Hobro, Kokkedal, Solrød Strand, Brøndby, Hillerød, Ikast, Greve, Højbjerg, Kalundborg, Vallensbæk, Thisted, Haslev, Herlev, Aalborg, Viborg, Slagelse, Struer, Køge, Nørresundby, Tilst, Værløse, Brabrand, Charlottenlund, Albertslund, Lyngby, Ballerup, Lillerød, Skive, Sønderborg, Nakskov, Vanløse, Farum, Holbæk, Svendborg, København, Nyborg, Nærum, Brønshøj, Ishøj, Dragør, Taastrup, og Tårnby, .

  Click-and-collect af ukrudtsdug er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn).

  Når man kigger i tendenserne er det tydeligt, at online shoppere tit efterspørger eksempelvis ukrudtsdug online og køb ukrudtsdug. Derudover ser vi typisk mennesker efterspørge bl.a. ukrudtsdug tilbud, billig ukrudtsdug samt ukrudtsdug priser, foruden de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

  Gode priser på ukrudtsdug

  Det er jo efterhånden ret uproblematisk for købere at finde frem til tilbud på billige ukrudtsdug online på tværs af e-forretninger, og ergo har massevis af online varehuse været tvunget til at formindske udsalgspriserne på ukrudtsdug helt i bund, og i øvrigt sikre portofri levering.

  Derfor kan det immervæk vise sig lønsomt at sammenligne nogle forskellige internet webshops efter tilbud og rabatter på ukrudtsdug online inden du handler, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den laveste pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

  Du skal imidlertid ikke undervurdere, at hvis en butik på nettet tilbyder billige ukrudtsdug online for en pris der kan virke usædvanlig tiltalende, så bør det undertiden være et karakteristika der viser en falsk e-handler. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald omsluttet af et regulativ, der værner køber imod falske netbutikker.

  Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du overveje en afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du ønsker at dække prisen på ukrudtsdug af flere omgange. Dette fås normalt ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

  Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at mennesker tit søger efter fx køb ukrudtsdug og ukrudtsdug priser. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere søge efter fx billig ukrudtsdug, ukrudtsdug tilbud og ukrudtsdug online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg ukrudtsdug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Hurtigt og let” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: under rullegræs under hæk under træterrasse til hæk til skråning til højbede under skærver under kakaoflis under granitskærver til sandkasse under kørevej under fliser under græs under jord under terrasse

  Varianter: kraftig effektiv vandtæt vævet økologisk hvid grøn nedbrydelig organisk

  Størrelser: 3 meter 2 meter 5 meter 1 meter 4 meter

  Analyser nuværende kunders evalueringer

  Trustpilot tilbyder rigtig udmærkede genveje til at eftersøge ret mange nuværende konsumenters omtaler og på grund af dette er det at foretrække, at du gennemgår online forretningens vurderinger før du shopper billige ukrudtsdug online.

  Facebook fører til desuden en række stabile chancer for at få en idé om internet butikkens troværdighed. Derudover møder vi faktisk internet webshops som tilbyder folk at levere en kritik af deres køb, hvilket ligeledes må bruges til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

  Inden nogen shopper billige ukrudtsdug online på en internet handler burde de for at være sikker tage stilling til virksomhedens forretningsvilkår, dog er det almindeligvis ikke særlig morsomt, især hos de kendte byggecentre som Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

  Et andet alternativ kan være at finde ud af om webbutikken er medlem af e-mærket, eftersom det almindeligvis er et bevis på at e-butikken forstår gældende dansk lovgivning, foruden at e-handlen regelmæssigt monitoreres af specialister der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

  Derudover giver det dig chance for at blive assisteret, når du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med din shopping med ukrudtsdug. Udover dette er det en hjælp at man er sat ind i de primære regler der kan have indflydelse på bestillingen af ukrudtsdug online, eksempelvis hvilken byttepolitik online butikken kører med.

  I den forbindelse er det tilmed vigtigt, at man stadigvæk sikrer sin ordrekvittering, så man en anden gang kan bekræfte købet af ukrudtsdug, uanset om man køber hos Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix eller 10-4.

  Lene gav 5 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  Lars S gav 4 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Hans Nielsen gav 5 stjerner

  Det kører bare som det skal.

  Inge Jensen gav 4 stjerner

  Det fungerer jo bare

  9 gode råd til online shopping
  1Vi anbefaler generelt at undersøge om e-handlen er tilsluttet e-mærket, som almindeligvis er en påvisning af at e-forretningen opfylder de danske love, udover at internet shoppen fra tid til anden kontrolleres af fagfolk som forstår de gældende love. Forud for at folk shopper billige ukrudtsdug på en e-handler kunne man ideelt set betragte netshoppens forretningsbetingelser.
  2Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være virkelig udslagsgivende når du mangler din ordre omgående, og med det formål er det relativt passende at vi checker det estimerede leveringstidspunkt på ukrudtsdug. En del internet outlets tilbyder billig 1 dags fragt på en række af deres varenumre, men vær på vagt da det regnes ud fra at transaktionen gennemføres forud for et aftalt tidspunkt.
  3Generelt går vi ind for kortbetalinger eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en bestemmelse, der skærmer køberen overfor uægte shops på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du foretrækker at afbetale regningen ude i fremtiden.
  4En hel del butikker på nettet yder billig levering på ukrudtsdug, men undertiden kun såfremt man aftager for en konkret sum. I øvrigt kunne du gribe den mest prisbevidste leveringsmodel, der i mange tilfælde vil være at få leveret produkterne til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver uheldigvis samtidig særdeles let gængelig. Den billigste fragtløsning vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
  5Det er jo efterhånden meget hensigtsmæssigt for enhver at analysere priser online på billige ukrudtsdug på forskellige internet firmaer i Danmark, og herved tilbyder adskillige internet varehuse fragt uden beregning. Men det kan til hver en tid blive lukrativt at efterprøve diverse online butikker efter udsalg og tilbud før du køber, så du er velinformeret til at antage den skarpeste pris.
  6Forinden folk bestiller billige ukrudtsdug på en internet webshop burde de til hver en tid bese webshoppens handelsaftale, det er dog i mange tilfælde en tidskrævende opgave. Ligeledes er det fornuftigt at kunden er sat ind i de grundlæggende vilkår gældende for shopping af billige ukrudtsdug online, som fx den returneringsret online virksomheden garanterer.
  7Den mest betalelige mulighed for levering kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, hvilket stiller krav om at du opholder dig lige ved e-firmaets adresse. Den løsning er selvfølgelig ualmindeligt central forudsat du står og skal bruge ukrudtsdug med det samme. Alternativt så lover nogle enkelte e-forretninger i Danmark fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at du handler for en fastsat pris.
  8Størstedelen af internet varehuse foreslår nu om stunder diverse billige leveringsmuligheder til ukrudtsdug. Det mest almindelige er nu om dage levering til et afhentningssted, og så kan du blot hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså ret ligetil, samt mange gange tillige den mest betalelige fragtmulighed.
  9Trustpilot frembyder ganske fantastiske løsninger til at verificere flere andre konsumenters opfattelser og af den grund er det en hjælp, at du iagttager internet forhandlerens ratings forinden du bestiller billige ukrudtsdug online. Facebook frembringer på samme måde forholdsvis anstændige muligheder for at få et kig ind i online shoppens pålidelighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk