Bygpris.dk

Unbrakonøgle

Unbrakonøgle med kuglehoved 5,0mm Wera
102 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle Med kugle 2mm Eklind
45 kr.
Læs mere
Unbrakonøgler 9 stk. Bahco
202 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle Med kugle 2,5mm Eklind
45 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle 4,0mm Eklind
12 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle 5,0mm Eklind
15 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle med kugle 5,0mm Eklind
72 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle Med kugle 4,0mm Eklind
64 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle med kugle 3,0mm Eklind
45 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle sæt 1,5-10mm Wera
178 kr.
Læs mere
Unbrakonøglesæt TX Eklind
222 kr.
Læs mere
Unbrakonøglesæt med kugle 1,5-10mm Eklind
220 kr.
Læs mere
Unbrakonøglesæt 8 dele - 2,0 - 10mm Kreator
43 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle 6,0mm Eklind
23 kr.
Læs mere
Unbrakonøglesæt 9 dele - lang model Kreator
85 kr.
Læs mere
Unbrakonøglesæt Eklind
142 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle 12,0mm Eklind
88 kr.
Læs mere
Unbrakonøgler 9 dele ProBuilder
88 kr.
Læs mere
Unbrakonøglesæt 3/32-3/8 Tomme Eklind
220 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle 10,0mm Eklind
61 kr.
Læs mere
Unbrakonøglesæt 9 dele med kuglehoved Kreator KRT408302
105 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle 2,0mm Eklind
8 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle med kugle 6,0mm Eklind
82 kr.
Læs mere
unbrakonøglesæt i tommer 12 dele Bahco
202 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle 14,0mm Eklind
126 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle 2,5mm Eklind
10 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle 3,0mm Eklind
11 kr.
Læs mere
Unbrakonøglesæt 8 dele - 1,5 - 6mm Kreator
39 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisen på billige unbrakonøgle fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på lave priser, og nogle har kompetent rådgivning. Du bør tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Derfor skal man tjekke webshoppens regler.
Når du skal have varerne nu og her eller bare har lyst til at undgå fragtgebyret, så kan du med fordel hente materialerne personligt. Dette er særligt en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Det er helt klart meget relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ må du kigge andetsteds.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at handle hos en webshop, hvor du kan få gode råd til valg af unbrakonøgle.
Flere byggecentre fremviser et enormt produktudvalg, imens andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du skal overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, foruden blot unbrakonøgle.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette vil nogle se positivt på.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og herigennem har du adgang til at købe online og transportere byggematerialerne personligt. Dermed kan man spare leveringsomkostningen, samt samtidig få produkterne nu og her.
De kendte byggemarkeder sælger varer fra alverdens specialbutikker, og dermed kan du bestille fra et bredt sortiment af unbrakonøgle online.

Nichewebshop

Størsteparten af niche netbutikker er små familievirksomheder, der tit drives i Danmark, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem støtter du idet du handler unbrakonøgle online hos dem.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Herved får du formentlig endnu mere begavet hjælp fra folk som er specialister i netop unbrakonøgle.
Hovedparten af online nichebutikker er producenter af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online får du en bedre pris.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i deres 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

unbrakonøgle bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

unbrakonøgle jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

unbrakonøgle harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

unbrakonøgle silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der findes mange forskellige vejledninger og videoer på nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube er kilde til enorme mængder anvendelig info, især ifald man kigger i hele verden.
2Det kan give mening at overveje hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du skal få professionel hjælp til noget af det. Ifald du sikrer dig professionel assistance er der penge at spare ved at tage imod tilbud fra flere leverandører.
3Der kommer utvivlsomt utidige problematikker når det kommer til krævende projekter, og på grund af det viser det sig afgørende at der er afsat rigeligt med plads i kalenderen, som er vigtigt for at man er ubekymret om at have tid nok til det.
4Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig assistance til arbejdet, ikke mindst ift. vigtige arbejdsopgaver. Nogle opgaver gør krav på flere end en enkelt person. Desuden viser det sig bedre og mere minderigt når man er flere om opgaven.
5Inden du igangsætter dit byggeprojekt kan det være vildt meningsfuldt at være sikker på, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig forskellige regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
6Nogle gange kan man søge støtte fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes hvis projektet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at byggeprojektet har betydning for naturen.
7Forberedelse vil være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du er nødt til at sammensætte en struktureret køreplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, samt en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du laver køreplanen.
8Typisk vil det vise sig essentielt at udfærdige en budgetoversigt for dit projekt, så man har kontrol over udgifterne. Det bør være rationelt at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og herefter søge sig frem til online tilbud på hver enkelt.
9Du bør for alt i verden ikke glemme din sikkerhed, så glem ej påklædning som hoved- og fodbeklædning som beskytter dig med henblik på potentielle ulykker. Det er yderst relevant med fokus på sikkerheden i byggeriet, specielt hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
10Det bliver vigtigt at have de relevante bygningsmaterialer handlet ind før du kaster dig over eksekveringen. Du bør forfatte en punktforms note hvorpå der noteres alt hvad der skal bruges, og bagefter gennemgå punkterne, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
11Du vil for alt i verden ikke mangle grej. Det er fordelagtigt at du har værktøjet klar til brug inden du starter arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at tage højde for disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
12For udendørs projekter har vind og vejr en afgørende rolle. Af den årsag må du tit kigge på vejrvarslen i dagene op til byggeriets begyndelse, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at regne bedst som du vil påbegynde det krævende byggeprojekt.
De højest bedømte byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvsagt er ultra flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ultra flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er virkelig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringstype er smartest?

En del e-handler tildeler i vore dage flere billige metoder til levering til unbrakonøgle. En favorit er på nuværende tidspunkt pakkeshops, og så kan du bare gå forbi efter varerne når der er tid til det. Metoden er nemlig ret enkel, samt desuden også den prisbilligste leveringsmetode.

Du kan også planlægge at få pakken bragt hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen viser sig gennemsnitligt en tak mere bekostelig, men til gengæld virkelig praktisk ift. unbrakonøgle online. Den billigste leveringsmodel er utvivlsomt at du selv henter ordren, som dog står og falder med at du befinder dig nærved internet webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på unbrakonøgle er jo super relevant forudsat du behøver din ordre inden for få dage, og med det formål er det tydeligvis aktuelt at man undersøger den estimerede leveringstid ved unbrakonøgle. En masse firmaer på nettet – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – lover billig dag-til-dag levering på en række af deres varer online, men som imidlertid stiller krav om at bestillingen laves tidligere end et konkret klokkeslæt, sådan at de kan nå at få bestillingen ordnet inden pakkepersonalet drager hjemad.

En række internet foretagender byder på fragtfri levering på unbrakonøgle online, men i mange tilfælde afkræver det at man indkøber for en konkret sum. Desuden kunne man snuppe den billigste leveringsmåde, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop.

En masse byggemarkedskæder yder afhentning hvor du bestiller billig unbrakonøgle online og selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark og Bauhaus. De tildeler blandt andet click-and-collect på unbrakonøgle i følgende byer:

Svendborg, Jyllinge, Lillerød, Hvidovre, Hedehusene, Middelfart, Frederikshavn, Albertslund, Ishøj, Korsør, Stenløse, Nørresundby, Vanløse, Holbæk, Rønne, Kalundborg, Nyborg, Næstved, Glostrup, Herlev, Tårnby, Hjørring, Varde, Dragør, Frederiksberg, Farum, Aabenraa, Åbyhøj, Virum, Lyngby, Risskov, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Gladsaxe, København, Hobro, Ballerup, Silkeborg, Frederiksværk, Ølstykke, Brabrand, Brønderslev, Fredericia, Vejle, Allerød, Thisted, Herning, Lystrup, Greve, Holstebro, Højbjerg, Esbjerg, Roskilde, Gentofte, Søborg, Odense, Aarhus, Hillerød, Haderslev, Hedensted, Helsingør, Viborg, Ringsted, Solrød Strand, Struer, Odder, Nærum, Birkerød, Køge, Vordingborg, Tilst, Horsens, Værløse, Charlottenlund, Nakskov, Randers, Slagelse, Frederikssund, Rødovre, Brøndby, Kolding, Kokkedal, Rudersdal, Skanderborg, Grenaa, Taastrup, Valby, Ikast, Hørsholm, Brønshøj, Aalborg, Skive, Haslev, og Sønderborg, .

Click-and-collect ift. unbrakonøgle er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Amager, Falster, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland).

Ses der på søgedata bliver det tydeligt, at internetbrugere ofte søger for eksempel køb unbrakonøgle og unbrakonøgle online. Vi ser desuden ofte netshoppere søge efter bl.a. unbrakonøgle priser, unbrakonøgle tilbud og billig unbrakonøgle, foruden de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark.

Spar penge på unbrakonøgle

Det er jo yderst ukompliceret for folk at vurdere prisniveauet på billige unbrakonøgle online fra flere e-handler, og derfor har masser af internet webshops fundet det nødvendigt at mindske salgspriserne på unbrakonøgle kolossalt, og endda sikre billig fragt.

Dog kan det imidlertid være gavnligt at eftergå flere e-butikker efter billige priser på unbrakonøgle online inden du færdiggør din shopping, så du er sikker på at få den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de store byggecentre som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Du bør dog ikke glemme, at ifald en netshop annoncerer billige unbrakonøgle online til salg for en udsalgspris som kan virke ubegribelig attraktiv, så kan det ofte være et fingerpeg om en bedragerisk butik. Bestillinger med betalingskort er heldigvis dækket ind under et regulativ, der begunstiger dig som kunde imod svindlende e-handler.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du overveje en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du har i sinde at dække betalingen af unbrakonøgle senere. Dette foreslåes ofte i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere tit kigger efter fx unbrakonøgle priser og unbrakonøgle online. Foruden dette ser vi jævnligt internet shoppere efterspørge fx unbrakonøgle tilbud, køb unbrakonøgle og billig unbrakonøgle.

Gennemsøg nuværende kunders meninger

Trustpilot leverer nogle gunstige chancer for at gennemstøve en stor portion øvrige brugeres domme og herved tilrådes det, at du evaluerer online forretningens vurderinger forinden du shopper billige unbrakonøgle online.

Facebook bringer dig ligeledes en del anstændige genveje til at få en idé om netshoppens popularitet. Derudover møder vi en del online varehuse i Danmark hvor man kan levere en omtale af købsoplevelsen, som ydermere må benyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen bestiller billige unbrakonøgle online på en e-handler behøver man på en vis måde skimme webbutikkens regler, det er dog naturligvis ikke videre interessant, i særdeleshed med de udbredte byggekæder som Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Et nemt alternativ kan være at se hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som er en antydning af at netshoppen anerkender de opstillede regler, og at hjemmesiden tit overvåges af fagmænd der forstår lovgivningen.

Derudover giver det dig genvej til at blive assisteret, for så vidt du udsættes for besvær som følge af din shopping med unbrakonøgle. Tilmed er det godt at du er omhyggelig omkring de grundlæggende forhold der har indvirkning på bestillingen af unbrakonøgle online, fx den ombytningsret netbutikken har.

I den sammenhæng er det tilmed afgørende, at man til enhver tid beholder ens ordremail, således man en anden gang kan bevidne sin bestilling af unbrakonøgle, ligegyldig om man har købt ved Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma eller Harald Nyborg.

Pia gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Inge gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Pia J gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Niels Hansen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 tips til online indkøb
1Masser af internet handler frembyder nu til dags diverse billige former for fragt til unbrakonøgle. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt pakkeshops, fordi du på den måde nemt kan hente din pakke når du har mulighed for det. Fragtformen er jo temmelig ukompliceret, og tit tillige den mest letkøbte fragtmetode.
2Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ualmindeligt essentiel såfremt du skal bruge varen inden for kort tid, så i det øjemed er det temmelig afgørende at vi tjekker tidshorisonten for levering på unbrakonøgle. En række e-shops garanterer billig levering på næstkommende hverdag på de fleste produkter, men som ikke desto mindre betinges af at bestillingen køres igennem tidligere end et konkret tidspunkt.
3Før folk handler billige unbrakonøgle hos en forhandler på nettet kan man faktisk se på virksomhedens handelsbetingelser, men det er undertiden ikke videre spændende. Tillige er det fornuftigt at køber er oppe på mærkerne omkring de mest relevante bestemmelser der har indvirkning på bestillingen af billige unbrakonøgle online, som for eksempel den returrettighed e-butikken garanterer.
4Vi anbefaler at se nærmere på om e-forretningen er støttet af e-mærket, siden det skulle være en antydning af at internet butikken retter sig efter dansk lovgivning, og at online firmaet undertiden kontrolleres af fagfolk der er indført i retningslinjerne. Før nogen køber billige unbrakonøgle på en webbutik kan de ideelt set overveje webshoppens forretningsbetingelser.
5Den mest prisbevidste mulighed for levering vil altid være at hente produkterne selv, som desværre stiller krav om at du lever med kort afstand til online firmaets bopæl. Den løsning til levering er selvfølgelig yderst betydningsfuld når vi har brug for unbrakonøgle inden for kort tid. Alternativt så garanterer visse forhandlere på nettet fragt uden omkostninger, men i reglen er det forudsat at man bestiller for en fastsat pris.
6Trustpilot leverer i højeste grad gode chancer for at gennemstøve en længere række nuværende brugeres anmeldelser og af den grund er det smart, at du læser online forretningens omtaler inden du bestiller billige unbrakonøgle online. Facebook byder på lige så vel stort set ønskværdige muligheder for at få indblik i webbutikkens popularitet.
7Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omsluttet af et reglement, hvilket begunstiger os imod bedrageriske online firmaer. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil honorere prisen ude i fremtiden.
8Det er i dag særdeles uproblematisk for købere at søge information om priser online på billige unbrakonøgle på flere online forhandlere, og altså tilbyder de fleste internet firmaer fri fragt. Derfor kan det alligevel blive lukrativt at undersøge nogle få internet selskaber efter billige priser forinden du bestiller, således at du er tryg ved at antage den mest betalelige pris.
9Nogle enkelte online forhandlere præsterer levering uden betaling på unbrakonøgle, men typisk er det forudsat at man indkøber for en præcis sum. Som alternativ kunne du gribe den mest betalelige type af levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted. Muligheden er tit på den anden side i høj grad uproblematisk. Den mest prisbevidste leveringsmodel kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.