Bygpris.dk

Unbrakoskruetrækker

Unbrako skruetrækker 2,0mm Wera
93 kr.
Læs mere
Unbrako skruetrækker 5,0mm Wera
130 kr.
Læs mere
Unbrako skruetrækker 2,5x100mm Belzer
110 kr.
Læs mere
Unbrako skruetrækker 4,0mm Wera
38 kr.
Læs mere
Unbrako skruetrækker 7,0mm Wera
224 kr.
Læs mere
Unbrako skruetrækker 2x100mm Belzer
106 kr.
Læs mere
Unbrako skruetrækker 5x100mm Belzer
162 kr.
Læs mere
Unbrako skruetrækker 4x100mm Belzer
132 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri lig med en lang række spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at vælge et online byggecenter, som kan give hjælp til valg af unbrakoskruetrækker.
Ifald du vil have byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at hente materialerne personligt. Dette er især en mulighed hos de udbredte byggecentre.
Flere byggemarkeder har et bredt sortiment af produkter, imens øvrige fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør gennemtænke om det er vigtigt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover bare unbrakoskruetrækker.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Der er forskel på prisen på billige unbrakoskruetrækker alt efter hvor du handler online. En del fokuserer på billige priser, hvorimod nogle vil have et højt serviceniveau. Du skal bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man kende virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og derigennem har folk chancen for at bestille online og hente byggematerialerne selv. Takket være dette har man valget om at undgå fragtgebyret, og samtidig have produkterne nu og her.
De store byggecentre er folkekære og bekendte forretninger, som medvirker til ubekymrethed når man handler online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggecentre køber varer fra talrige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af unbrakoskruetrækker online.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede webshops er eksperter i det produktudvalg de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig vil du modtage en høj grad af informativ service fra mennesker der er specialister i netop unbrakoskruetrækker.
Flertallet af nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, som typisk er dansk ejede, gerne sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at handle unbrakoskruetrækker online fra deres webshop.
De fleste nichefokuserede webshops er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online bør du få lavere priser.
Danmarks største byggekæder

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

unbrakoskruetrækker silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

unbrakoskruetrækker jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

unbrakoskruetrækker harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

unbrakoskruetrækker bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du må aldrig nogensinde nedprioritere dit velbefindende, så husk arbejdstøj inklusiv sko og hjelm der beskytter dig overfor eventuelle skader. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
2Du bør vurdere om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du burde skaffe hjælp fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en fagmand kunne det være en god idé at modtage tilbud fra en håndfuld foretagender.
3Der er en hel del hjælpeartikler og videoer via nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube giver dig adgang til ret så meget udbytterig oplysning, særligt ifald man kigger på engelsk.
4Planlægning viser sig som metoden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør overveje at liste en strømlinet tidsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, med en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver planen.
5I god tid inden at du igangsætter byggeprocessen må det være ufatteligt værdifuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter din boligtype vil der gælde fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
6Man kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives i tilfælde hvor projektet er energi- og miljøvenligt. Af få støtte betinger at renoveringen har positiv betydning for klimaet.
7Det kan vise sig nødvendigt at spørge om assistance til arbejdet, i særdeleshed såfremt det er omfangsrige byggeprocesser. Flere projekter behøver flere personer. Ydermere vil det vise sig mere produktivt og sjovere at være flere om det.
8Der præsenterer sig jævnligt overraskende problemstillinger ved krævende opgaver, og på grund af det vil det være af stor betydning at man har afsat rigeligt med plads i agendaen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
9Man vil under ingen omstændigheder gå ned på udstyr. Typisk kan det vise sig en fordel at have grejet disponibelt før du går løs med arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at medregne disse omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
10I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for byggeriet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan være rationelt at beskrive hver enkelt omkostning, og herefter tjekke den billigste pris på dem enkeltvis.
11Måske det viser sig afgørende at du har alle bygningsmaterialer klar på forhånd inden du tager fat på dit byggeprojekt. Du bør udfærdige en enkel indkøbsliste med de materialer du skal bruge, og som det næste eftergå hver eneste ting, således at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
12For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Af den grund kan du løbende tage et kig på vejrudsigten i dagene før projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at vælte ned i samme sekund som du er godt i gang med dit omfattende byggeprojekt.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er utrolig godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % giver bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er virkelig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken fragtform er smartest?

De fleste online firmaer yder nu til dags en lang række forskellige billige leveringsudgaver til unbrakoskruetrækker. En favorit er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er jo ret nem, samt tit også den mest betalelige leveringsversion.

Du kan omvendt foretrække at få det leveret hjem til dig privat eller til hvor du arbejder. Metoden er i regelen en tak mere pebret, men lige så vel virkelig simpel ift. unbrakoskruetrækker online. Den mest letkøbte metode til levering er dog selv at hente produkterne, men det forudsætter at du lever i nærheden af e-forretningens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på unbrakoskruetrækker er naturligvis ualmindeligt relevant når man har brug for dine nye produkter straks, så herved er det virkelig klogt at man checker den estimerede leveringsdato for unbrakoskruetrækker. Flere byggeforretninger – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på deres favorit varer online, der dog stiller krav om at bestillingen placeres forinden et fastsat klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få varen på posthuset inden medarbejderne har fyraften.

En hel del outlets på nettet præsterer portofri fragt på unbrakoskruetrækker online, men ofte påkræves det at du handler for et bestemt beløb. Desuden bør man foretrække den prisbilligste fragttype, som oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted.

De store webshops giver click-and-collect hvor man køber billig unbrakoskruetrækker hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix og Davidsen. Byggecentrene giver fx click-and-collect på unbrakoskruetrækker i disse områder:

Næstved, Haderslev, Haslev, Stenløse, Odense, Ikast, Søborg, Hedensted, Hillerød, Nyborg, Solrød Strand, Kalundborg, Hørsholm, Holbæk, Aarhus, Jyllinge, Rønne, Fredericia, Gladsaxe, Frederiksberg, Lillerød, Ringsted, Aabenraa, Virum, Herning, Helsingør, Allerød, Vallensbæk, Rødovre, Grenaa, Horsens, Slagelse, Struer, Varde, Odder, Åbyhøj, Skive, Birkerød, Ballerup, Risskov, Brabrand, Værløse, Vejle, Svendborg, Silkeborg, Taastrup, Gentofte, Hobro, Farum, Greve, Glostrup, Tilst, Middelfart, Valby, Charlottenlund, Lyngby, Kokkedal, Aalborg, Vanløse, Nykøbing Falster, Højbjerg, Vordingborg, Hedehusene, Randers, Nørresundby, Frederiksværk, Korsør, Nærum, Ølstykke, Rudersdal, Ishøj, Brønderslev, Brøndby, København, Herlev, Nakskov, Dragør, Hvidovre, Thisted, Frederikssund, Holstebro, Lystrup, Køge, Frederikshavn, Roskilde, Sønderborg, Skanderborg, Albertslund, Tårnby, Hjørring, Esbjerg, Brønshøj, Kolding, og Viborg, .

Afhentning af unbrakoskruetrækker er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når man ser på statistikkerne står det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger eksempelvis billig unbrakoskruetrækker og køb unbrakoskruetrækker. Derudover ser vi mange gange online shoppere efterspørge for eksempel unbrakoskruetrækker tilbud, unbrakoskruetrækker online og unbrakoskruetrækker priser, plus de velkendte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Den bedste pris på unbrakoskruetrækker

Det er jo i høj grad hensigtsmæssigt for alle at vurdere prisniveauet på billige unbrakoskruetrækker online i blandt forskellige internet butikker i Danmark, og derved har massevis af e-shops ikke kunne lade være med at stampe prisen på unbrakoskruetrækker betragteligt, og ydermere tilbyde billig fragt.

Men det kan trods alt vise sig indbringende at besigtige indtil flere e-firmaer efter billige priser på unbrakoskruetrækker online forud for at du gennemfører din handel, således at man er usvigeligt sikker på at antage den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Davidsen.

Man bør trods alt være så påvagt, at ifald en butik reklamerer billige unbrakoskruetrækker online for en salgspris der kan ses som kolossalt lav, så burde det ofte være et faresignal om en uoprigtig netbutik. Kortbestillinger er imidlertid omfavnet af et reglement, hvilket dækker køberen imod uægte shops på nettet.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt kunne du bruge en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, ifald du tilstræber at afdrage pengene til unbrakoskruetrækker i flere bidder. Dette tilbydes ofte hos online nichebutikker, men ikke de gængse byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Ved kig i tendenserne fremstår det markant, at folk som regel leder efter blandt andet billig unbrakoskruetrækker og unbrakoskruetrækker online. Vi ser desuden typisk folk efterspørge blandt andet unbrakoskruetrækker tilbud, køb unbrakoskruetrækker og unbrakoskruetrækker priser.

Tjek nuværende kunders oplevelser

Trustpilot frembyder nogenlunde gavnlige muligheder for at verificere ret mange eksisterende brugeres observationer og derfor er det fornuftigt, at du sonderer e-butikkens omtaler inden du lægger din bestilling på billige unbrakoskruetrækker online.

Facebook fører til også regulære anstændige metoder til at få indblik i online forhandlerens troværdighed. Foruden det er der mange e-firmaer hvor du kan registrere en evaluering af deres købsoplevelse, som lige så vel bør anvendes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen køber billige unbrakoskruetrækker online i en internet handler kan de på en vis måde overveje virksomhedens handelsvilkår, men det er ofte et tidskrævende projekt, især på de store byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

En anden mulighed kan derfor være at efterse om online firmaet er e-mærke tilsluttet, grundet at det ofte er en indikator for at webbutikken retter sig efter dansk lovgivning, og at shoppen tit undersøges af fagmænd der har meget erfaring med reglerne.

Dette er en god chance for support, hvis du får dilemmaer i processen med din ordre på unbrakoskruetrækker. Foruden dette tilrådes det at køber er vaks omkring de mest vitale reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af unbrakoskruetrækker online, til eksempel den bytteret e-forhandleren tilbyder.

På grund af dette er det virkelig afgørende, at man stadig bevarer sin e-mail kvittering, så man en anden gang vil kunne dokumentere sin bestilling af unbrakoskruetrækker, uagtet om man handler fra Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller XL-Byg.

Jan A gav 5 stjerner

Intet at klage over

Anna gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Erik Christensen gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Mette Møller gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 gode råd til når du køber online
1Nogle enkelte e-forhandlere sikrer billig levering på unbrakoskruetrækker, men ofte kun når du handler for et præcist beløb. Desuden kan du vælge den mindst kostelige leveringsmulighed, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe varerne til en pakkeshop. Fragtmuligheden er gennemsnitligt også ekstremt smertefri. Den prisbilligste form for levering er utvivlsomt at hente ordren selv.
2Før nogen handler billige unbrakoskruetrækker i en butik behøver de reelt bese virksomhedens regler, dog er det gerne ikke super interessant. Derudover er det godt at køberen er hensynstagende til de mest aktuelle vedtægter der kan have indvirkning på shopping af billige unbrakoskruetrækker online, f.eks. hvilken returret e-handlen lover.
3Det har vist sig at være yderst praktisk for alle og enhver at sammenligne priser online på billige unbrakoskruetrækker på flere internet foretagender, og til gengæld præsterer utallige shops på nettet gratis fragt. Derfor kan det ikke desto mindre vise sig lukrativt at sammenligne flere internet forhandlere efter tilbud og rabat før du gennemfører din handel, sådan at man er garanteret at få fat i den skarpeste pris.
4Størstedelen af online firmaer tilbyder nu om dage et stort udvalg af billige former for fragt til unbrakoskruetrækker. En yndling er i vore dage at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente din pakke når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er altså temmelig fleksibel, samt i mange tilfælde ydermere den billigste leveringsløsning.
5Trustpilot tilbyder en lang række gavnlige chancer for at gennemsøge en hel del forhenværende brugeres kritik og derfor kan det anbefales, at du udforsker online virksomhedens anmeldelser forinden du shopper billige unbrakoskruetrækker online. Facebook fremskaffer lige så vel en lang række udmærkede løsninger til at få en idé om online virksomhedens popularitet.
6Generelt tilråder vi at tjekke om webshoppen er e-mærke tilsluttet, som er en indikator for at online webshoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, samt at e-shoppen nu og da revideres af jurister som har indsigt i bestemmelserne på området. Før folk bestiller billige unbrakoskruetrækker på en internet forhandler burde de reelt gennemse netbutikkens forretningsvilkår.
7Leveringshastigheden er selvfølgelig usædvanlig vital såfremt du mangler varerne om få sekunder, og herved er det virkelig meningsfuldt at vi checker den forventede leveringsdato for unbrakoskruetrækker. Adskillige internet outlets byder på billig 1 dags levering på mange af butikkens produkter, som alligevel nødvendiggør at orden realiseres inden et fast tidspunkt.
8Den mest betalelige fragtløsning er dog at hente varerne selv, som dog betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet firmaets tilholdssted. Den metode til levering er ultra central om vi absolut skal bruge unbrakoskruetrækker nu og her. Alternativt så yder en række online forhandlere levering uden gebyr, men undertiden kun når der købes for et fastsat beløb.
9Vi tilråder betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en orden, som beskytter dig overfor bedrageriske e-forhandlere. Som alternativ kunne du benytte en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at honorere omkostningerne senere.