Bygpris.dk

Universal Rørtang

Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 18
540 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 10
300 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 12
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 12
310 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 18
500 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 24
770 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 14
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 14
385 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 10
265 kr.
Læs mere
Rørtang aluminium pw12a
241 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid E 8
342 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 10 - 250mm
432 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 1141
354 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derfor er det en fordel at shoppe hos et online byggecenter, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring universal rørtang.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør man læse webshoppens betingelser.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at vide, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige universal rørtang fra byggecenter til byggecenter. En del har fokus på billige priser, imens nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du må reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggecentre sælger et stort sortiment, og øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan reflektere over om det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, foruden bare universal rørtang.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at blive fri for fragten, så kunne du tænke over at fragte materialerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed i de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder sælger produkter fra forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af universal rørtang online.
De udbredte byggecentre har butikker overalt i landet, og herigennem har man valget om at handle online og fragte materialerne selv. Derigennem kan du undvære leveringsgebyret, og tilmed få produkterne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og kendte butikker, hvilket kan bidrage til øget tryghed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, gerne sågar lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du handler universal rørtang online på deres side.
Flertallet af webshops i små nicher har meget ekspertise i deres online produktudvalg, da de kun sælger disse produkter. Herved får du formentlig en høj grad af kyndig vejledning fra nogle som er specialister i lige præcis universal rørtang.
Forskellige nichebutikker på internettet er producenter af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

universal rørtang bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

universal rørtang jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

universal rørtang harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

universal rørtang silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du vil for alt i verden ikke fattes værktøj. Typisk vil det være vigtigt at du har værktøjet klar forinden du iværksætter byggeriet. Husk også at inkludere de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
2Du skal på ingen måde negligere dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse som arbejdshjelm som beskytter dig med henblik på mulige uheld. Det er smart med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke får hjælp fra en fagperson.
3For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den årsag må du regelmæssigt holde øje med udsigten ift. vejret i dagene før byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger netop som du er ved at færdiggøre dit store projekt.
4Det er muligt at søge hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeprojektet er positivt for miljøet. Bidraget forudsætter dermed at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
5Godt forarbejde vedbliver at være vejen til succes med arbejdet. Du kunne overveje at lave en gennemarbejdet plan, der beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilken dag, og en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp når du udarbejder strategien.
6Det viser sig værdifuldt at du har alle bygningsmaterialer disponible på forhånd inden du igangsætter eksekveringen. Du kan udfærdige en punktforms indkøbsliste hvoraf der fremgår de materialer du har brug for, og dernæst gennemløbe hvert enkelt punkt, således at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
7I mange tilfælde vil det være fundamentalt at udarbejde et regnskab for ombygningen, så man har en økonomisk ramme. Det kan være en fordel at gennemgå hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne undersøge udgiften ved dem én og én.
8Det kan være en god idé at få assistance til dele af projektet, ikke mindst når der er tale om store byggeprocesser. Nogle ombygninger behøver mere end en person. Derudover bør det blive bedre og mere socialt at være flere om det.
9Der ligger en overflod af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube yder assistance med en masse brugbar viden, især når man kigger på engelsk.
10Der præsenterer sig næsten altid utidige problemstillinger i forbindelse med avancerede projekter, og på grund af det kan det vise sig meningsfuldt at man afsætter nok tid i handlingsplanen, som bidrager til at man kan være sikker på at nå det til den planlagte tid.
11Forud for at du påbegynder dit byggeprojekt er det temmelig afgørende at du sikrer dig, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl vil der være diverse love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
12Husk at gennemtænke hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at fremskaffe professionel assistance til delelementer af byggeprocessen. Ifald du køber professionel hjælp vil det typisk være fordelagtigt at hente uforpligtende tilbud fra en håndfuld selskaber.
Danskernes favorit byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er kolossalt flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som altså er temmelig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er temmelig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende betryggende. Ratingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

En lang række internet foretagender frembyder til alt held et bredt udvalg af billige fragtmetoder til universal rørtang. En sikker vinder er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente varerne når det passer dig. Løsningen er nemlig virkelig ligetil, samt desuden også den billigste form for fragt.

Du kan alternativt afveje for og imod at få produkterne leveret til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Løsningen bliver typisk en kende mere pebret, men desuden ultra simpel med universal rørtang online. Den billigste leveringsform vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, men den løsning beroer på at du opholder dig tæt på e-shoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på universal rørtang er jo usædvanlig betydningsfuld når man mangler din ordre om et øjeblik, og derfor er det fuldt ud klogt at man gransker leveringstiden på universal rørtang. De fleste e-forhandlere – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig 1 hverdags levering på masser af produkter online, men som ikke desto mindre er påkrævet at bestillingen fuldbyrdes før et aftalt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forinden lagerpersonalet drager hjemad.

En række online butikker byder på portofri levering på universal rørtang online, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der handles for et bestemt beløb. Ellers burde du beslutte sig for den mindst kostelige fragtform, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til en pakkeshop.

En række byggemarkeder tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig universal rørtang online og afhenter i butikken. For eksempel Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan og Jem og Fix. Byggemarkederne giver fx click-and-collect på universal rørtang i følgende områder:

Nakskov, Hvidovre, Solrød Strand, Hillerød, Frederiksberg, Ishøj, Valby, Greve, Tilst, Holbæk, Glostrup, Esbjerg, Herning, Kalundborg, Frederikssund, Silkeborg, Brøndby, Ringsted, Slagelse, Varde, Nørresundby, Vejle, Taastrup, Brønderslev, Helsingør, Stenløse, Lillerød, Højbjerg, Aarhus, Sønderborg, Randers, Aabenraa, Albertslund, Dragør, Ølstykke, Hedehusene, Charlottenlund, Kokkedal, Åbyhøj, Allerød, Haslev, Svendborg, Struer, Skanderborg, Frederiksværk, Farum, Værløse, Herlev, Haderslev, Skive, Kolding, Vordingborg, Gentofte, København, Frederikshavn, Jyllinge, Ikast, Viborg, Lyngby, Brønshøj, Ballerup, Næstved, Virum, Tårnby, Hobro, Nærum, Odder, Aalborg, Horsens, Søborg, Holstebro, Rudersdal, Korsør, Odense, Grenaa, Middelfart, Hørsholm, Gladsaxe, Risskov, Hjørring, Køge, Thisted, Nykøbing Falster, Birkerød, Nyborg, Rødovre, Vallensbæk, Rønne, Vanløse, Fredericia, Roskilde, Lystrup, Brabrand, og Hedensted, .

Afhentning for universal rørtang er muligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Østsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland).

Når man kigger i tendenserne er det klart, at internet shoppere som regel efterspørger for eksempel universal rørtang priser og universal rørtang online. Man ser desuden ofte online shoppere lede efter blandt andet køb universal rørtang, universal rørtang tilbud samt billig universal rørtang, plus de udbredte byggekæder som Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

Spar penge på universal rørtang

Det er yderst ukompliceret for alle og enhver at søge information om priser på billige universal rørtang online fra forskellige internet selskaber, og til tak har massevis af internet firmaer ikke kunne slippe for at sænke prisen på universal rørtang helt i bund, og endda yde gratis levering.

Derfor kan det til hver en tid blive lønsomt at analysere visse internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på universal rørtang online forud for at du bestiller, således at du er sikker på at få fat i den billigste pris. Se ikke kun på de store byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark og Bauhaus.

Man må lige meget hvad være så påvagt, at hvis en online forretning reklamerer billige universal rørtang online til salg for en tilbudspris som virker urealistisk letkøbt, kunne det mange gange være en indikation på en uærlig internet handler. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald indbefattet af en anordning, hvilket støtter køber imod snydagtige internet shops.

Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du anvende en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, når du efterspørger at godtgøre betalingen af universal rørtang over flere uger. Dette foreslåes som regel hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Ses der på tallene står det klart, at folk mange gange efterspørger bl.a. universal rørtang online og køb universal rørtang. Foruden dette ser man jævnligt folk søge fx billig universal rørtang, universal rørtang priser samt universal rørtang tilbud.

Gennemsøg eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot fremskaffer altid anstændige muligheder for at besigtige en lang række andre kunders bedømmelser og derfor kan det anbefales, at du studerer online forhandlerens bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige universal rørtang online.

Facebook frembringer ydermere tilpas uafhængige løsninger til at få indsigt i e-butikkens kundefokus. Foruden det ser vi mange forretninger på nettet hvor du kan notere en kritik af virksomhedens service, hvilket på samme måde må udnyttes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Før folk handler billige universal rørtang online i en internet forhandler behøver de i princippet tyde e-shoppens betingelser, men det er typisk et tidskrævende arbejde, specielt med de udbredte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

En anden valgmulighed er at tjekke om internet selskabet er støttet af e-mærket, eftersom det generelt er en tilkendegivelse af at netshoppen forstår de danske love, samt at e-forhandleren nu og da ses til af fagmænd der kender de gældende bestemmelser.

Det giver dig lejlighed til at få assistance, såfremt du udsættes for problemer ved din handel med universal rørtang. Foruden dette går vi ind for at man er klar over de fundamentale bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med købet af universal rørtang online, fx den bytteret e-butikken garanterer.

I relation til det er det ligeledes relevant, at man altid opbevarer ens kvittering på e-mail, så man en anden gang kan påvise sin bestilling af universal rørtang, ligegyldig om man har købt hos Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma eller XL-Byg.

Per G gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Helle Petersen gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Ole D gav 5 stjerner

Fremragende service.

Inger gav 4 stjerner

SUPER

9 gode råd til internetshopping
1Forinden nogen bestiller billige universal rørtang på en webbutik behøver man egentlig se på virksomhedens handelsaftale, men det er i reglen ikke super spændende. Derudover anbefales det at kunden er oppe på mærkerne omkring de elementære vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige universal rørtang online, eksempelvis hvilken ombytningsret internet virksomheden kører med.
2Leveringstidspunktet er jo særdeles aktuel hvis vi står og skal bruge produkterne om et øjeblik, og af den grund er det komplet klogt at man kontrollerer den anslåede leveringsdato for universal rørtang. Størstedelen af forhandlere på nettet frembyder billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres varer, som tager udgangspunkt i at ordren indsendes forinden et fastsat tidspunkt.
3Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er en del af en bestemmelse, hvilket passer på kunden overfor bedrageriske internet forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du benytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du ønsker at afbetale omkostningerne ude i fremtiden.
4Det er efterhånden super simpelt for almindelige dødelige at lave prissammenligning online på billige universal rørtang hos flere online forhandlere, og altså præsterer flertallet af webshops portofri fragt. Det kan alligevel blive gavnligt at kigge forbi visse internet butikker efter tilbud og rabat før du bestiller, således at man er skråsikker på at få fat i den billigste pris.
5En lang række internet varehuse yder heldigvis et hav af forskellige billige leveringsudgaver til universal rørtang. En af de mest anvendte er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente varerne når der er tid til det. Fragtløsningen er altså super hensigtsmæssig, samt endda ligeledes den mindst kostelige metode til levering.
6Indtil flere online firmaer yder portofri fragt på universal rørtang, men i de fleste tilfælde forudsætter det at der bestilles for en konkret pris. I øvrigt kunne du tage den mest letkøbte leveringsversion, som ofte er at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted. Muligheden er en gang i mellem derudover vældig praktisk. Den mest betalelige leveringstype vil dog altid være at du selv henter produkterne.
7Trustpilot resulterer i helt stabile løsninger til at studere ret mange aktuelle brugeres meninger og herved rekommanderer vi, at du vurderer netshoppens kritik før du handler billige universal rørtang online. Facebook tilbyder dig for øvrigt adskillige belejlige løsninger til at få indblik i online virksomhedens troværdighed.
8Den billigste mulighed for fragt vil i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, men den løsning stiller krav om at du har bopæl med kort afstand til e-butikkens adresse. Den mulighed for levering er selvfølgelig rigtig udslagsgivende hvis du skal bruge universal rørtang øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder indtil flere e-shops i Danmark fragtfri levering, men undertiden er det forudsat at du bestiller for en fastsat pris.
9Vi slår generelt et slag for at kontrollere om internet shoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det generelt er en garanti for at internet webshoppen overholder de officielle regler, tillige med at internet selskabet løbende revideres af fagmænd der er inde i bestemmelserne på området. Forinden nogen køber billige universal rørtang i en butik burde man for at være sikker tage stilling til webshoppens regler.