Bygpris.dk

Universalkniv

Universalkniv luk-40q
263 kr.
Læs mere
Universalkniv Teng Tools P-UKF sammenfoldelig
73 kr.
Læs mere
Universalkniv Teng Tools 712
168 kr.
Læs mere
Universalkniv Teng Tools 710N
144 kr.
Læs mere
Universal Kniv i metal med 2 blade
123 kr.
Læs mere
Universalkniv i metal
29 kr.
Læs mere
Universalkniv 710
67 kr.
Læs mere
Hultafors Universalkniv URA
148 kr.
Læs mere
Hultafors Universalkniv USRA
148 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Af den grund skal man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Det er helt klart super vigtigt at se, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Flere byggecentre har et stort produktsortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden bare universalkniv.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige universalkniv fra byggecenter til byggecenter. Enkelte satser på gode priser, imens nogle vil have kompetent sparring. Du skal overveje hvad du vil prioritere.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Derved er det en fordel at handle hos en webshop, hvor du kan få sparring og vejledning omkring universalkniv.
Ifald du har brug for produkterne nu og her eller blot har lyst til at undvære fragten, så kan du tænke over at køre varerne personligt. Dette er navnligt muligt i de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder køber varer fra mange forskellige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort udvalg af universalkniv online.
De velkendte byggekæder findes i de større byer, og hermed har du tilbuddet om at købe online og køre byggematerialerne på egen hånd. Som følge af det har du chancen for at spare fragten, samt endda få produkterne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og bekendte firmaer, som medvirker til ubekymrethed når du skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Ergo kan du få endnu mere kyndig sparring fra folk som er eksperter i netop universalkniv.
Alverdens nichebutikker er små virksomheder, som oftest har danske ejere, gerne sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at bestille universalkniv online på deres side.
De fleste webshops som sælger få produkter producerer selv produkterne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online bør du få en billigere pris.
De største byggekæder i Danmark
universalkniv harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

universalkniv jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

universalkniv bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af mere end 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

universalkniv silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du bør gennemtænke hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere burde investere i hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du tager imod assistance fra en fagperson kan du spare penge ved at at notere tilbud fra diverse foretagender.
2Godt forarbejde viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du bør liste en strømlinet plan, der beskriver hvilke gøremål du vil lave hvornår, samt derudover en rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du laver tidsplanen.
3Forinden du igangsætter byggeriet må det være ret fundamentalt at sikre sig, at projektet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der være forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Du har mulighed for at søge et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det ydes hvis renoveringen er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at projektet påvirker naturen.
5Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst i tilfælde af omfattende projekter. Flere byggerier kræver flere personer. Endvidere bør det blive mere effektivt og mere minderigt at være flere om det.
6Det viser sig afgørende at have de relevante byggematerialer klar til brug inden du indleder dit byggeprojekt. Du har god gavn af at forfatte en simpel liste hvorpå der noteres de materialer der er nødvendige, og derefter efterse hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
7Ofte vil det være betydningsfuldt at have lavet et regnskab for byggeprojektet, så du har styr på udgifterne. Det vil blive en fordel at tage noter til hver enkelt omkostning, hvorefter man bør indsamle eventuelle tilbud på dem alle sammen.
8For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den årsag kan du ofte undersøge prognosen for vejret i den tid der er op til byggeprojektet, så det ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger når du lige arbejder hårdt på dit avancerede byggeprojekt.
9Du må ikke forsømme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning såsom arbejdshjelm som hjælp med henblik på potentielle ulykker. Det er vigtigt at du husker dit velbefindende i arbejdet, især ifald du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
10Der viser sig utvivlsomt utidige bump på vejen når det kommer til svære byggeprojekter, og af den grund vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat nok plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at komme i mål.
11Der kan findes stribevis af hjælpeartikler og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig en masse anvendelig viden, især når du søger på engelsk.
12Man skal aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Tit vil det være essentielt at du har det til disposition akkurat som du går løs med byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at tage højde for de her udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
De højest ratede byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er enormt flot. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og bare 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og kun 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

Temmelig mange online forhandlere tilbyder efterhånden en række forskellige billige leveringsmidler til universalkniv. En af de mest almindelige er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte varer når du har lyst. Den er jo ret så bekvem, og typisk tillige den mest letkøbte form for fragt.

Du burde endvidere udse dig at bestille ordren til levering til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsformen er tit en smule mere omkostningsfuld, men lige så vel meget overkommelig med universalkniv online. Den prisbilligste form for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, men den løsning nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på universalkniv kan vise sig at være meget afgørende i tilfælde af at vi har behov for din ordre nu og her, og af den grund er det selvsagt på sin plads at man dobbelttjekker den anslåede leveringsdato på universalkniv. Masser af online varehuse – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varer online, som imidlertid afhænger af at handlen laves forinden et besluttet tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt betjent forinden personalet holder fyraften.

Nogle enkelte internet varehuse frembyder fragtfri levering på universalkniv online, men typisk kun såfremt man handler for en konkret pris. Desuden bør du foretrække den billigste form for fragt, der i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted.

En stor portion webshops giver click-and-collect hvor du bestiller billig universalkniv online og afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen. Byggecentrene tildeler bl.a. click-and-collect på universalkniv i følgende områder:

Vanløse, Middelfart, Risskov, Åbyhøj, Brønshøj, Gentofte, Aalborg, Ikast, Thisted, Brøndby, Varde, Charlottenlund, Silkeborg, Glostrup, Haderslev, Ølstykke, Holstebro, København, Frederiksværk, Hvidovre, Vallensbæk, Holbæk, Birkerød, Nærum, Virum, Fredericia, Værløse, Ballerup, Dragør, Skive, Allerød, Lystrup, Greve, Kolding, Stenløse, Slagelse, Nykøbing Falster, Vejle, Skanderborg, Gladsaxe, Frederikshavn, Randers, Vordingborg, Herlev, Tårnby, Horsens, Grenaa, Svendborg, Frederiksberg, Kalundborg, Haslev, Odense, Tilst, Valby, Sønderborg, Næstved, Helsingør, Hørsholm, Viborg, Hedensted, Køge, Hobro, Nørresundby, Rødovre, Søborg, Esbjerg, Frederikssund, Brønderslev, Højbjerg, Roskilde, Aarhus, Korsør, Brabrand, Taastrup, Nyborg, Odder, Rønne, Ishøj, Kokkedal, Hedehusene, Rudersdal, Farum, Albertslund, Lyngby, Jyllinge, Nakskov, Solrød Strand, Struer, Lillerød, Hjørring, Hillerød, Aabenraa, Ringsted, og Herning, .

Klik-og-hent af universalkniv er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når man ser på tendenserne står det klart, at internetbrugere tit kigger efter for eksempel billig universalkniv og universalkniv online. Derudover ser vi ofte folk lede efter bl.a. køb universalkniv, universalkniv priser samt universalkniv tilbud, plus de kendte byggecentre som Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Stark.

Gode priser på universalkniv

Det er i dag super hensigtsmæssigt for internetbrugere at sammenligne tilbud på billige universalkniv online i blandt diverse e-shops, og altså har en lang række outlets på nettet ikke kunne slippe for at mindske prisen på universalkniv eftertrykkeligt, og i øvrigt sikre levering uden gebyr.

Til gengæld kan det alligevel blive profitabelt at granske diverse webbutikker efter billige priser på universalkniv online før du shopper, således at man er på den sikre side med at indhente den bedste pris. Kig ikke bare på de kendte byggemarkeder som Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og Bauhaus.

Man må lige meget hvad være opmærksom på, at når en internet shop reklamerer billige universalkniv online for en udsalgspris som kan ses som uendeligt billig, burde det ofte være et fingerpeg om en bedragerisk e-forhandler. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald omfattet af en orden, hvilket forsvarer køber imod falske webshops.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du vil finansiere pengene til universalkniv over en længere periode. Dette tilbydes som regel ved specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som fx Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Når der ses på tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere som regel efterspørger eksempelvis køb universalkniv og universalkniv tilbud. Derudover oplever vi som regel online shoppere kigge efter bl.a. billig universalkniv, universalkniv priser samt universalkniv online.

Undersøg folks erfaringer

Trustpilot resulterer i visse fortræffelige muligheder for at vurdere en stor portion øvrige brugeres synspunkter og derfor er det klogt, at du vurderer e-forretningens kritik inden du placerer din ordre på billige universalkniv online.

Facebook giver dig tillige en række ærlige metoder til at få et kig ind i internet shoppens kundefokus. Foruden det er der faktisk online butikker hvor det er muligt at ytre en anmeldelse af virksomhedens service, som ligeledes kan benyttes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Inden folk bestiller billige universalkniv online hos en butik bør man uden tvivl tyde shoppens handelsvilkår, men det er tit et tidskrævende arbejde, især på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

Et andet alternativ kunne måske være at tjekke om e-forretningen er e-mærket medlem, siden det ofte er en sikkerhed for at internet shoppen anerkender de danske regler, udover at forretningen tit besigtiges af sagkyndige der er meget fortrolige de gældende vilkår.

Desuden får du mulighed for at få bistand, ifald du bliver udsat for vanskeligheder med din shopping med universalkniv. Ydermere tilråder vi at køber er påpasselig med de fundamentale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af universalkniv online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed online firmaet har.

I den relation er det ydermere vigtigt, at man stadigvæk bibeholder ens e-mail kvittering, således man når som helst vil kunne bekræfte købet af universalkniv, hvad end man køber hos Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Lene H gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Hanne Thomsen gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Mads gav 5 stjerner

Hurtig levering

Mads Jensen gav 4 stjerner

Alt ok

9 tips til online shopping
1En stor portion online firmaer tildeler i øjeblikket en hel del forskellige billige løsninger til levering til universalkniv. En af de mest benyttede er i øjeblikket pakkeshoppen, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte produkter når du har tid. Leveringsmetoden er altså ekstremt fleksibel, og tit tillige den billigste fragtform.
2Forinden nogen handler billige universalkniv på en webshop kunne de altid granske webbutikkens handelsaftale, dog er det undertiden ikke videre interessant. Ligeledes er det prisværdigt at man er omhyggelig omkring de mest essentielle betingelser der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige universalkniv online, til eksempel den byttepolitik internet webshoppen tilbyder.
3Nogle få internet butikker lover gratis levering på universalkniv, men tit er det så nødvendigt at der aftages for et bestemt beløb. Ellers kunne man snuppe den mest letkøbte leveringstype, der mange gange er at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig desværre ydermere ualmindeligt smertefri. Den billigste leveringsversion vil dog altid være at hente pakken selv.
4Antal dages levering er naturligvis vældig vigtig hvis man står og skal bruge din pakke om et øjeblik, så herved er det faktisk væsentligt at vi besigtiger den anslåede leveringstid ved universalkniv. En række online webshops annoncerer billig 1 dags levering på utallige varer, som dog står og falder med at handlen laves forinden et besluttet klokkeslæt.
5Den billigste leveringsløsning vil til enhver tid være at du selv henter pakken, hvilket beroer på at du har bopæl lige ved internet forhandlerens hjemsted. Den leveringsmåde er usædvanlig vigtig såfremt vi absolut skal bruge universalkniv om et øjeblik. Alternativt så tilbyder enkelte internet handler billig levering, men tit er det så præmissen at du indkøber for en bestemt sum.
6Det er jo ret så praktisk for almindelige dødelige at finde de bedste tilbud online på billige universalkniv fra forskellige online virksomheder, og derfor lover flertallet af internet foretagender gebyrfri levering. Trods dette kan det ikke desto mindre være gavnligt at granske flere e-firmaer efter billige priser før du gennemfører din handel, så man er velinformeret til at få den mest attraktive pris.
7Generelt foreslår vi at bemærke om e-forretningen er e-mærket medlem, eftersom det generelt er et kendetegn for at online forretningen efterfølger de officielle danske regler, og at online forhandleren fra tid til anden efterses af jurister som kender til reglementet på området. Forud for at nogen shopper billige universalkniv i en webshop burde man i reglen tyde webshoppens forretningsbetingelser.
8Trustpilot forærer dig en række relevante genveje til at eftergå en stor gruppe tidligere køberes anmeldelser og på grund af dette kan det være til hjælp, at du kigger nærmere på internet forretningens omtaler forinden du handler billige universalkniv online. Facebook resulterer i lignende nogle pæne chancer for at få indsigt i online butikkens troværdighed.
9Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket hjælper dig imod falske e-firmaer. Som en anden løsning burde du anvende en løsning som fx ViaBill, forudsat du gerne vil finansiere pengene over tid.