Bygpris.dk

Universaltang

Universaltang 12 401-12
176 kr.
Læs mere
Universaltang 10 127-10-0lu
182 kr.
Læs mere
Universaltang 408
162 kr.
Læs mere
Universaltangsæt Teng Tools TTVG05
575 kr.
Læs mere
Universaltang Teng Tools 401
136 kr.
Læs mere
Universaltang 10 111-10-1lu
165 kr.
Læs mere
Universaltang 10 131-10-0lu
180 kr.
Læs mere
Universaltang 409p
180 kr.
Læs mere
Universaltang 06 233a-06-lu
200 kr.
Læs mere
Universaltang 404-4
109 kr.
Læs mere
Universaltangsæt Luna 5 stk
639 kr.
Læs mere
Universaltang 406p
239 kr.
Læs mere
Universaltang 10 122-10-lu
195 kr.
Læs mere
Universaltangsæt Luna 13 stk
2.367 kr.
Læs mere
Universaltang 06 233-06-lu
195 kr.
Læs mere
Universaltang
259 kr.
Læs mere
Universaltang 401-10f
136 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Såfremt du har brug for varerne hurtigt eller blot har lyst til at undgå fragten, så kan du overveje at hente byggematerialerne personligt. Dette er specielt et alternativ i de velkendte byggekæder.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at købe fra en netbutik, hvor du kan få sparring omkring universaltang.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder når du handler online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment af produkter, imens nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du skal reflektere over om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot universaltang.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige universaltang fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på billige priser, og andre vil have kompetent rådgivning. Du må reflektere over hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og bekendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggekæder sælger produkter fra forskellige nichebutikker, og pga. det kan du bestille fra et bredt udvalg af universaltang online.
De gængse byggecentre finder du nær dig, og i kraft af det har du tilbuddet om at bestille online og fragte materialerne selv. Dermed kan man spare leveringsgebyret, og endda skaffe varerne straks.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker er specialister i deres varer, da de kun sælger disse varer. Af den grund vil du opleve mere anvendelig vejledning fra folk som er eksperter i netop universaltang.
Forskellige webshops som sælger få produkter er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du få en bedre pris.
Diverse webshops som sælger få produkter er opstartsvirksomheder, der tit drives i Danmark, givetvis endda lokalt nær dig. Dem kan du støtte idet du bestiller universaltang online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af ca. 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

universaltang silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag over 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

universaltang jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

universaltang bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag over 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

universaltang harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der kommer ofte overraskende problemstillinger i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og ergo vurderes det vigtigt at der afsættes en god portion plads i tidsplanen, som gør at man føler sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
2Godt forarbejde vil være vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du skal nedskrive en klar agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret når du nedskriver tidsplanen.
3Forinden du iværksætter byggeprojektet er det yderst afgørende med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig diverse regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
4Det vil vise sig meningsgivende at du har de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige før du starter håndværket. Du har god gavn af at notere en hurtig indkøbsliste hvor der bør fremgå de materialer der er nødvendige, og så granske hver eneste ting, således at du sikrer dig at du har husket det hele.
5Der findes en hel række hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube er formidler af vældig meget anvendelig oplysning, særligt forudsat at du kigger på engelsk.
6Du må under ingen omstændigheder gå ned på udstyr. Ofte kan det være yderst relevant at have udstyret klar til brug idet du indleder dit byggeprojekt. Det er derudover fordelagtigt at inkludere de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
7Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig hjælp til arbejdet, hovedsageligt når det er væsentlige byggeprojekter. Enkelte byggeprojekter skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere viser det sig bedre og sjovere når man er flere om at bidrage.
8Glem ikke at du kan indhente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det bliver givet ifald byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Støtten er altså betinget af at renoveringen influerer positivt på klimaet.
9Typisk vil det vise sig essentielt at have en budgetoversigt for optimeringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil være en fordel at gennemgå samtlige udgiftsposter, og bagefter undersøge mulige tilbud på dem en ad gangen.
10For udendørs projekter har eventuelt regnvejr en stor rolle. Af den årsag må du hyppigt undersøge vejrmeldingerne i de dage der er op til arbejdets start, så det ikke ud af det blå starter med at stå ned i stænger bedst som du er trukket i arbejdstøjet til dit krævende byggeprojekt.
11Husk at tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du burde hente hjælp fra en professionel til noget af det. Ifald du indhenter hjælp fra en professionel er det lukrativt at få tilbud fra flere entreprenører.
12Du må aldrig nogensinde nedprioritere sikkerheden, så glem ikke beskyttelse inklusiv fod- og hovedbeklædning der beskytter dig med henblik på mulige ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, især ifald du ikke skaffer eksperthjælp.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket altså er rigtig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som naturligvis er kolossalt betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk imponerende. Karakteren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet toprating, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er smartest?

En lang række internet outlets giver nu om dage et hav af forskellige billige leveringsmidler til universaltang. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket pakkeshoppen, og så kan du blot hente de købte varer når du har tid. Metoden er jo ekstremt let gængelig, samt desuden tillige den mest betalelige metode til levering.

Du kan ydermere tænke over at få pakken bragt til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen er gerne en anelse mindre billig, men endda super let ift. universaltang online. Den mest prisbevidste type af levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som dog stiller krav om at du har bopæl tæt på webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på universaltang er naturligvis rigtig vital om du står og skal bruge varerne om et øjeblik, så af den grund er det jo vigtigt at du kigger nærmere på den estimerede leveringsdato ved universaltang. En række firmaer på nettet – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig levering på næste hverdag på deres favorit varenumre online, men glem ikke at det er afhængig af at handlen laves forinden et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få produktet distribueret inden personalet tager hjem.

Enkelte internet forhandlere garanterer gebyrfri levering på universaltang online, men oftest er det så præmissen at man køber for en fastsat sum. Derudover bør du gribe den mest prisbevidste leveringsmulighed, der ofte vil være at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted.

Temmelig mange kæder tildeler afhentning hvor man bestiller billig universaltang derhjemme men selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Silvan. De udlover blandt andet click-and-collect på universaltang i følgende områder:

Rønne, Horsens, Frederikshavn, Hvidovre, Farum, Charlottenlund, Kalundborg, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Odder, Haderslev, Ølstykke, Næstved, Brønderslev, Allerød, Varde, Nakskov, Haslev, Stenløse, Ishøj, Ringsted, Skive, Helsingør, Dragør, Brøndby, Rødovre, Aabenraa, Odense, Esbjerg, Vanløse, Frederiksværk, Skanderborg, Slagelse, Herlev, Tilst, Nyborg, Søborg, Struer, Lyngby, Valby, Nærum, København, Vejle, Jyllinge, Frederiksberg, Herning, Gentofte, Hedensted, Køge, Højbjerg, Åbyhøj, Lystrup, Vordingborg, Holbæk, Solrød Strand, Fredericia, Roskilde, Holstebro, Korsør, Randers, Taastrup, Glostrup, Greve, Thisted, Rudersdal, Svendborg, Silkeborg, Kokkedal, Grenaa, Værløse, Hedehusene, Ikast, Hørsholm, Frederikssund, Brønshøj, Tårnby, Middelfart, Viborg, Nørresundby, Hobro, Virum, Sønderborg, Ballerup, Lillerød, Kolding, Aarhus, Aalborg, Birkerød, Albertslund, Gladsaxe, Hjørring, Hillerød, Risskov, og Brabrand, .

Afhentning af universaltang er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Østsjælland, Falster, Vestsjælland).

Når der ses på statistikkerne bliver det markant, at mennesker typisk kigger efter bl.a. universaltang priser og universaltang online. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere efterspørge eksempelvis universaltang tilbud, køb universaltang samt billig universaltang, plus de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Find den bedste pris på universaltang

Det er rigtig overkommeligt for købere at analysere priser på billige universaltang online fra diverse internet forretninger, og altså har de fleste internet selskaber i Danmark været tvunget til at sænke salgspriserne på universaltang enormt, og endda sikre fri fragt.

Derfor kan det stadigvæk blive indbringende at analysere nogle forskellige netbutikker efter tilbud og rabatter på universaltang online før du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at antage den prisbilligste pris. Se ikke blot på de gængse byggecentre som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Du må alligevel være så påvagt, at hvis en e-butik markedsfører billige universaltang online til en udsalgspris som kan virke uhørt fordelagtig, så burde det undertiden være et fingerpeg om en fup e-forhandler. Køb med betalingskort er trods alt dækket ind under en orden, som assisterer dig som kunde overfor bedrageriske internet handler.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du har til hensigt at afbetale pengene til universaltang over en periode. Dette fås normalt i nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere mange gange efterspørger blandt andet køb universaltang og billig universaltang. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere efterspørge fx universaltang tilbud, universaltang online og universaltang priser.

Kig på tidligere kunders meninger

Trustpilot forærer dig ret så hæderlige genveje til at inspicere diverse andre forbrugeres ratings og herved anbefaler vi, at du læser e-firmaets bedømmelser før du lægger din bestilling på billige universaltang online.

Facebook giver dig ydermere nogle gunstige muligheder for at få indtryk af e-shoppens pålidelighed. Tilmed møder vi faktisk internet handler hvor folk kan publicere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket tillige må anvendes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Inden folk køber billige universaltang online på en netshop behøver man faktisk overveje forhandlerens handelsbetingelser, det er dog bare ikke særlig morsomt, i særdeleshed med de kendte byggekæder som Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Et nemmere alternativ kunne være at se nærmere på hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, fordi det kan være et signal om at e-butikken forstår de danske regler, tillige med at internet butikken af og til besigtiges af fagfolk der har nøje kendskab til reglerne.

Desuden giver det dig genvej til at blive hjulpet, ifald du skulle få problemer ved dit køb af universaltang. Yderligere støtter vi at du er påpasselig med de vigtigste regler der kan have indvirkning på bestillingen af universaltang online, til eksempel den bytteret online virksomheden har.

I den relation er det på samme måde afgørende, at man stadig bevarer sin ordrekvittering, således man når som helst kan vidne om sit køb af universaltang, hvad end man har handlet fra Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Bygma eller Harald Nyborg.

Rasmus I gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Mads Nielsen gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Henrik L gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Inge gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 gode råd til når du køber online
1Den mindst kostelige type af levering vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, men dette stiller krav om at du har bopæl i nærheden af internet selskabets adresse. Den form for fragt er naturligvis ret aktuel når vi har behov for universaltang inden for kort tid. Alternativt så garanterer en række e-forhandlere fragtfri levering, men i reglen kræves det at der bestilles for en præcis sum.
2Visse firmaer på nettet garanterer portofri fragt på universaltang, men for det meste er det betinget af at der indkøbes for et bestemt beløb. Derudover skulle du snuppe den mest letkøbte leveringsløsning, hvilket mange gange vil være at få dem til at køre bestillingen til et udleveringssted. Leveringsformen bliver tit på den anden side meget ukompliceret. Den mest billige løsning er uden tvivl at du selv henter pakken.
3Trustpilot tilbyder nogle troværdige muligheder for at besigtige mange aktuelle brugeres iagttagelser og på grund af dette er det en hjælp, at du undersøger internet butikkens bedømmelser forud for at du køber billige universaltang online. Facebook tilbyder derudover fuldstændig strålende genveje til at få et kig ind i internet webshoppens pålidelighed.
4Generelt slår vi et slag for at efterse om internet forhandleren er støttet af e-mærket, fordi det burde være et billede på at internet firmaet accepterer den officielle danske lovgivning, udover at e-handlen ofte besigtiges af fagmænd som er meget fortrolige reglementet på området. Før folk bestiller billige universaltang på en online butik bør man i og for sig betragte shoppens handelsvilkår.
5Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er indbefattet af en lov, der værner dig imod svindlende butikker på nettet. Som et alternativ burde du drage fordel af en løsning som f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at finansiere omkostningerne i flere bidder.
6En hel del online varehuse yder heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til universaltang. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter bestillingen den dag der passer dig. Fragtløsningen er altså meget praktisk, samt endda ydermere den mest betalelige mulighed for levering.
7Det har vist sig at være virkelig let for alle og enhver at analysere priser online på billige universaltang på forskellige internet handler, og med det motiv frembyder masser af webbutikker fri fragt. Derfor kan det til hver en tid blive lønsomt at checke visse e-forretninger efter tilbud og udsalg forud for at du bestiller, så du er skudsikker på at modtage den mest betalelige pris.
8Før nogen køber billige universaltang i en e-handler bør de ideelt set gennemse webshoppens handelsaftale, dog er det undertiden et omfattende projekt. For øvrigt er det klogt at man er hensynstagende til de mest betydningsfulde reglementer der indvirker på shopping af billige universaltang online, som for eksempel den byttepolitik internet butikken har.
9Antal dages levering kan være ualmindeligt essentiel hvis du mangler pakken om kort tid, så derfor er det fuldt ud klogt at vi kontrollerer den anslåede leveringstid på universaltang. Masser af webbutikker tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varer, hvilket dog tager udgangspunkt i at orden realiseres tidligere end et fast klokkeslæt.