Bygpris.dk

Vådrumsgips pristjek

I tabellen herunder har vi listet 7 webshops der sælger vådrumsgips, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 4.531 kr., som er hele 59 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 vådrumsgips inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
4.531 kr.Køb
4.854 kr.Køb
4.947 kr.Køb
5.990 kr.Køb
6.810 kr.Køb
7.157 kr.Køb
10.200 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super relevant at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers må du kigge hos de andre.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige vådrumsgips hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på gode tilbud, imens øvrige har faglig sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Ifald du vil have dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at spare fragten, så kunne du med fordel transportere produkterne på egen hånd. Det er først og fremmest en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør du kende byggeshoppens regningslinjer.
Flere byggecentre tilbyder et stort produktsortiment, imens nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør vurdere om det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover bare vådrumsgips.
For mange er byggeri lig med diverse spørgsmål. Dermed kan du med fordel handle hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af vådrumsgips.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er tilgængelige i de større byer, og dermed har du chancen for at købe online og fragte varerne selv. Derved har du chancen for at blive fri for leveringsomkostningen, samt sågar få fat i produkterne med det samme.
De kendte byggemarkeder køber produkter fra adskillige producenter, hvorfor du så kan bestille fra et bredt sortiment af vådrumsgips online.
De store byggemarkeder er populære og almenkendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af online nichebutikker producerer selv de produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online kan du få en billig pris.
De fleste webshops som sælger få produkter har en enorm viden om deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Således kan du opleve ekstra gavnlig hjælp fra ansatte der er eksperter i lige præcis vådrumsgips.
Diverse specialiserede netbutikker er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du køber vådrumsgips online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

vådrumsgips harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

vådrumsgips bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag cirka 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

vådrumsgips silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

vådrumsgips jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forberedelse bliver vejen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør overveje at forfatte en gennemarbejdet dagsorden, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke dage, og derudover en rækkefølge. Vær realistisk idet du nedskriver handlingsplanen.
2Der kommer uden tvivl ubelejlige hovedpiner i forbindelse med krævende opgaver, og som følge heraf vurderes det værdifuldt at der er afsat tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan være ubekymret om at man får det færdiggjort.
3Du kunne overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør investere i assistance fra en fagmand til noget af projektet. Når du køber assistance fra en fagperson vil det normalt være en god idé at modtage priser fra diverse selskaber.
4Det viser sig af stor betydning at du har de påkrævede byggematerialer handlet ind inden du kaster dig over eksekveringen. Du kan med fordel forfatte en punktforms indkøbsseddel hvor der bør fremgå alle de ting som er nødvendige, og bagefter efterse oversigten, med det formål at du føler dig tryg ved at du har det hele.
5Inden du optager byggeriet kan det blive meget centralt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
6Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have lavet et budget for arbejdet, så du har styr på omkostningerne. Det må være fornuftigt at nedfærdige alle omkostninger, og bagefter søge sig frem til ens omkostning ved hver eneste af dem.
7For udendørs projekter kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Derfor bør du hyppigt lægge mærke til vejrberetningerne i forbindelse med byggeprocessen, så det ikke uden du havde set det komme begynder at regne når du lige vil påbegynde dit avancerede projekt.
8Det kan vise sig nødvendigt at indhente hjælp til dele af projektet, specielt når det kommer til store byggeprocesser. Enkelte ombygninger skal gerne udføres af flere mennesker. Derudover er det mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
9Du bør under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det være fordelagtigt at du har værktøjet disponibelt forinden du begynder på dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at medtage udgifterne hertil i regnskabet for byggeriet.
10Der er utallige artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube faciliterer enorme mængder udbytterig viden, ikke mindst såfremt du kigger i hele verden.
11Det er muligt at indhente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives såfremt projektet er klimavenligt. Den økonomiske støtte kræver altså at projektet har en positiv indvirkning på miljøet.
12Du skal aldrig glemme dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse bl.a. sikkerhedssko som sikring overfor hændelige ulykker. Det er klogt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig når du ikke har assistance fra en fagmand.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er hamrende godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som altså er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken fragtløsning er smartest?

Temmelig mange online butikker yder i øjeblikket et bredt udvalg af billige fragttyper til vådrumsgips. En af de mest moderne er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er altså super smart, og desuden ligeledes den mest betalelige type af levering.

Du kan tillige planlægge at få varerne bragt til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Løsningen bliver ofte et hak mere omkostningsfuld, men tillige i høj grad ligetil ved køb af vådrumsgips online. Den billigste leveringsmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men dette beroer på at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forhandlerens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på vådrumsgips er selvfølgelig ekstremt vital forudsat du skal bruge ordren inden for få dage, og af den grund er det i sandhed væsentligt at du finder den forventede leveringsdato for vådrumsgips. Størstedelen af online shops – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – byder på billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres produkter online, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at du bestiller forinden et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få varerne klar før pakkemedarbejderne har fri.

Nogle byggecentre yder levering uden beregning på vådrumsgips online, men tit er det så nødvendigt at man aftager for et bestemt beløb. I øvrigt må man snuppe den prisbilligste metode til levering, som ofte vil være at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

Masser af netbutikker tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig vådrumsgips på nettet men afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, 10-4 og Jem og Fix. Byggemarkederne frembyder for eksempel afhentning af vådrumsgips i disse byer:

Haderslev, Kolding, Odense, København, Brønderslev, Nakskov, Ølstykke, Haslev, Brønshøj, Hvidovre, Birkerød, Charlottenlund, Vallensbæk, Randers, Herlev, Thisted, Vanløse, Nærum, Slagelse, Middelfart, Åbyhøj, Holbæk, Skanderborg, Rødovre, Ishøj, Taastrup, Køge, Lystrup, Virum, Sønderborg, Stenløse, Nykøbing Falster, Helsingør, Greve, Odder, Nørresundby, Vejle, Brøndby, Hobro, Hedehusene, Viborg, Frederikshavn, Brabrand, Risskov, Roskilde, Højbjerg, Rønne, Frederiksberg, Tårnby, Fredericia, Korsør, Gentofte, Lyngby, Aabenraa, Kalundborg, Søborg, Horsens, Hedensted, Svendborg, Vordingborg, Skive, Næstved, Solrød Strand, Hillerød, Nyborg, Ringsted, Ballerup, Silkeborg, Kokkedal, Allerød, Jyllinge, Albertslund, Esbjerg, Ikast, Lillerød, Farum, Gladsaxe, Glostrup, Tilst, Aarhus, Hjørring, Værløse, Rudersdal, Valby, Herning, Frederiksværk, Grenaa, Aalborg, Frederikssund, Struer, Holstebro, Hørsholm, Varde, og Dragør, .

Click-and-collect af vådrumsgips er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland), Sjælland (Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at netshoppere ofte søger efter eksempelvis køb vådrumsgips og vådrumsgips online. Foruden dette ser man typisk mennesker kigge efter eksempelvis billig vådrumsgips, vådrumsgips tilbud samt vådrumsgips priser, plus de gængse byggemarkeder som Stark, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Spar penge på vådrumsgips

Det er efterhånden ret så nemt for købere at finde frem til de bedste priser på billige vådrumsgips online i blandt flere e-handler, og med det motiv har de fleste outlets på nettet ikke kunne slippe for at sænke salgspriserne på vådrumsgips drastisk, og i øvrigt tilbyde levering uden beregning.

Det kan dog imidlertid vise sig nyttigt at udforske diverse internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på vådrumsgips online forud for at du gennemfører din handel, således at man er garanteret at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke blot på de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

Man skal alligevel være årvågen med, at i tilfælde af at en webbutik annoncerer billige vådrumsgips online på tilbud til en tilbudspris som anses for hamrende billig, er det for det meste være et symbol på en uægte online webshop. Kortbestillinger er ikke desto mindre indbefattet af en foranstaltning, der dækker dig imod uægte online outlets.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du efterspørger at godtgøre prisen på vådrumsgips over tid. Det tilbydes som regel i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

Når vi ser på søgedata står det tydeligt, at internetbrugere jævnligt kigger efter fx vådrumsgips online og køb vådrumsgips. Man ser derudover jævnligt online shoppere kigge efter eksempelvis billig vådrumsgips, vådrumsgips tilbud samt vådrumsgips priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg vådrumsgips er 4160 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

Jeg fik min pakke” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Læs nuværende kunders meninger

Trustpilot byder på relativt troværdige løsninger til at se nøjere på en stor portion andre brugeres domme og herved er det en hjælp, at du tager et kig på internet forhandlerens ratings før du handler billige vådrumsgips online.

Facebook frembringer også adskillige tiltalende løsninger til at få et kig ind i online webshoppens troværdighed. I øvrigt ses faktisk online firmaer hvor det er muligt at tilkendegive en bedømmelse af deres købsoplevelse, som også må bruges til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen bestiller billige vådrumsgips online hos en butik bør de de facto gennemgå e-shoppens forretningsaftale, det er dog undertiden et tidskrævende projekt, i særdeleshed med de kendte byggemarkeder som 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Davidsen.

Et nemt alternativ kan være at tjekke hvorvidt netshoppen er e-mærket, hvilket burde være en indikation om at e-forhandleren overholder de danske regler, foruden at online shoppen løbende revurderes af sagkyndige der forstår vilkårene.

Det giver dig chance for at blive hjulpet, såfremt du skulle få udfordringer som følge af dit indkøb af vådrumsgips. Derudover er det smart at køber er opmærksom på de mest relevante betingelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af vådrumsgips online, som eksempelvis den returrettighed online forretningen har.

I relation til det er det virkelig relevant, at man altid gemmer sin ordrekvittering, så man til enhver tid kan bekræfte købet af vådrumsgips, uanset om man bestiller fra 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg eller Silvan.

Rasmus J gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Anders gav 4 stjerner

Fremragende service.

Anne Andersen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Christian C gav 5 stjerner

Det var helt ok.

9 gode råd til når du køber online
1Inden nogen shopper billige vådrumsgips hos en butik burde man i reglen bese netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig morsomt. Tillige tilråder vi at kunden er opmærksom på de fundamentale retningslinjer der kan influere på købet af billige vådrumsgips online, som fx den byttepolitik butikken garanterer.
2Fragttiden er naturligvis ualmindeligt betydningsfuld ifald man absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, så med det formål er det virkelig vigtigt at du efterser den forventede leveringsdato ved vådrumsgips. En række shops på nettet giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varenumre, men husk at det tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem forinden et konkret tidspunkt.
3Den mest letkøbte leveringsversion er dog at du selv henter varerne, men dette står og falder med at du har bopæl lige ved internet forhandlerens bopæl. Den løsning kan vise sig at være usædvanlig væsentlig forudsat du behøver vådrumsgips fluks. Alternativt så sikrer flere e-shops i Danmark fragt uden omkostninger, men oftest afkræver det at du køber for en konkret sum.
4Det er jo efterhånden ekstremt fremkommeligt for almindelige mennesker at undersøge tilbud online på billige vådrumsgips i blandt forskellige internet webshops, og til tak tilbyder massevis af online forretninger portofri fragt. Til gengæld kan det imidlertid blive indbringende at efterse nogle få butikker på nettet efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, således at du ikke er i tvivl om at få fat i den mest attraktive pris.
5Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket assisterer køber imod falske netbutikker. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du vil godtgøre pengene i flere bidder.
6Trustpilot frembyder helt fordelagtige chancer for at bese en lang række øvrige brugeres evalueringer og af den grund anbefales det, at du betragter e-forhandlerens anmeldelser forud for at du køber billige vådrumsgips online. Facebook medfører lige så vel fuldt ud udmærkede løsninger til at få indtryk af online forretningens popularitet.
7Adskillige online webshops frembyder til alt held diverse forskellige billige leveringsmidler til vådrumsgips. Det mest populære er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er jo temmelig gnidningsløs, og desuden desuden den mest betalelige fragtløsning.
8En række internet handler lover portofri fragt på vådrumsgips, men i reglen er det kun gældende hvis du køber for en fastsat pris. Desuden kan du beslutte sig for den mindst kostelige fragttype, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop. Den viser sig beklageligvis også usædvanlig ukompliceret. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
9Vi slår generelt et slag for at se om internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, fordi det længe har været en sikring om at internet butikken retter sig efter den officielle danske lovgivning, samt at virksomheden fra tid til anden besigtiges af sagkyndige som har meget erfaring med vedtægterne på området. Forud for at nogen bestiller billige vådrumsgips i en internet butik bør man i og for sig gennemløbe virksomhedens vilkår.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk