Bygpris.dk

Vådskærer

Bernardo Vådskærer CS 275 H
15.779 kr.
Læs mere
Bernardo Vådskærer CS 315 L
18.750 kr.
Læs mere
Bernardo Vådskærer CS 250 øko
9.469 kr.
Læs mere
Bernardo Vådskærer CS 315 H
19.032 kr.
Læs mere
Bernardo Vådskærer CS 250
10.519 kr.
Læs mere
Bernardo Vådskærer CS 350 L
20.850 kr.
Læs mere
Bernardo Vådskærer CS 225
5.204 kr.
Læs mere
Rubi Vådskærer DC250-1200 RUBI 120cm 230V
11.625 kr.
Læs mere
FOX Vådfliseskærer 800w 500mm ø200mm
2.874 kr.
Læs mere
Rubi Vådskærer DC250-850 RUBI 98cm 230V
9.500 kr.
Læs mere
Rubi vådskære DV200-1000 ø200mm
8.999 kr.
Læs mere
Rubi vådskærer DU200 EVO 850
4.295 kr.
Læs mere
Rubi vådskære DR350 ø350mm
9.369 kr.
Læs mere
Rubi vådskære DU-200- EVO 65cm, 230V
2.999 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget vigtigt at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
Du vil finde ulighed i priserne på billige vådskærer fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på billige priser, imens øvrige har fokus på et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad du foretrækker.
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du handler online, så du undgår problemer med fx returret. Derfor skal man tjekke butikkens regler.
Flere byggecentre sælger et stort udvalg af varer, og nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot vådskærer.
Når du skal bruge varerne med det samme eller blot har lyst til at spare fragtgebyret, så kan du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt et alternativ i de store byggekæder.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at købe fra en online byggeshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af vådskærer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre forhandler produkter fra adskillige nicheshops, og hermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af vådskærer online.
De gængse byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og derved har mange adgang til at købe online og transportere materialerne på egen hånd. Dermed kan du undgå leveringsomkostningen, samt endda have varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte virksomheder, hvilket kan give øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforretninger på nettet er små virksomheder, som typisk drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem hjælper du når du køber vådskærer online på deres webshop.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor vil du modtage endnu mere informativ hjælp fra mennesker med specialistviden i lige præcis vådskærer.
Alverdens webshops som sælger få produkter producerer selv de varer som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
De største byggemarkeder i Danmark
vådskærer jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 medarbejdere i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

vådskærer bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag omkring 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

vådskærer silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

vådskærer harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed når det er store byggerier. Store ting bør udføres af flere personer. Endvidere må det være mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
2Det kan give mening at tænke over om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du bør tilkøbe assistance fra en fagmand til noget af arbejdet. Forudsat at du ønsker assistance fra en fagmand er der penge at spare ved at få tilbud fra flere leverandører.
3Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en afgørende rolle. Af den grund skal du tit kigge på vejrforudsigelserne i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at piske ned i samme sekund som du er midt i det komplicerede byggeprojekt.
4Potentielt kan det blive værdifuldt at du har de fornødne byggematerialer indkøbt i god tid før du iværksætter dit byggeprojekt. Du bør sammenfatte en hurtig liste indeholdende alt du skal bruge, og som det næste efterse oversigten, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
5Man skal for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig af stor betydning at have det til disposition idet du tager fat på dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at medregne disse udgifter i budgettet.
6Glem ikke at du kan hente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det fås i tilfælde hvor ombygningen er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at byggeriet gør en positiv forskel for klimaet.
7Længe før du iværksætter byggeprojektet kan det blive usandsynligt betydningsfuldt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype kan der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
8Du skal ikke nedprioritere dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj inklusiv arbejdssko som beskytter dig mod mulige skader. Det er yderst relevant med fokus på sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke fremskaffer professionel hjælp.
9Du kan finde en hel del vejledninger og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube kan hjælpe med enorme mængder nyttig oplysning, ikke mindst ifald du benytter den engelske version.
10Typisk vil det være afgørende at udfærdige et udgiftsbudget for ombygningen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive sundt at nedfærdige alle udgiftsposter, og så indsamle omkostningen ved dem slavisk.
11Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige problemer i forbindelse med større byggeprojekter, og som følge heraf kan det være meningsfuldt at man har afsat nok tid i agendaen, så man kan være tryg ved at nå i mål.
12Forberedelse er vejen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør lave en struktureret dagsorden, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, og derudover en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter din handlingsplan.
Danskernes foretrukne byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er enormt flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er absolut godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er rigtig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og kun 8 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

De fleste internet selskaber tilbyder nu til dags en hel del forskellige billige fragttyper til vådskærer. En af de mest moderne er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du kan afhente varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig vældig let gængelig, og ofte desuden den mest letkøbte leveringstype.

Du bør alternativt vælge at vælge afsending til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Leveringsformen viser sig desværre et hak mindre billig, men også super let ift. vådskærer online. Den billigste leveringsmanér er uden tvivl selv at hente pakken, men den løsning betinges af at du har bopæl nær online forhandlerens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på vådskærer kan vise sig at være super bestemmende om vi har brug for varen omgående, og herved er det sandelig relevant at du besigtiger den estimerede leveringstid ved vådskærer. En hel del internet virksomheder – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på en række varenumre online, der dog er påkrævet at ordren gennemføres forud for et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få produktet skippet afsted forud for at de pakkeansatte får fri.

En hel del online virksomheder lover gratis levering på vådskærer online, men i mange tilfælde er det forudsat at du indkøber for en bestemt sum. Alternativt må man snuppe den mest prisbevidste leveringsmodel, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop.

En række webshops tildeler afhentning hvor du køber billig vådskærer derhjemme men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggekæderne foreslår fx afhentning af vådskærer i følgende byer:

Åbyhøj, Randers, Viborg, Kokkedal, Brønderslev, Ikast, Rønne, Rudersdal, Herlev, Ishøj, Frederikssund, Lyngby, Hillerød, Nakskov, Hedensted, Holbæk, Tilst, Greve, Aarhus, Albertslund, Ringsted, Frederikshavn, Vallensbæk, Roskilde, Brønshøj, Hørsholm, Køge, Aabenraa, Hjørring, Vanløse, Kalundborg, Struer, Skanderborg, Nykøbing Falster, Taastrup, Risskov, Esbjerg, Nyborg, Højbjerg, Frederiksværk, Birkerød, Grenaa, Herning, Haderslev, Nørresundby, Haslev, Thisted, Korsør, Hedehusene, Lillerød, Vejle, Silkeborg, Charlottenlund, Ballerup, Gentofte, Svendborg, Næstved, Frederiksberg, Farum, Middelfart, Kolding, Solrød Strand, Stenløse, Valby, Aalborg, Holstebro, Odder, Værløse, Vordingborg, Slagelse, Odense, Ølstykke, Tårnby, Helsingør, Glostrup, Horsens, Hobro, Jyllinge, Fredericia, Virum, Varde, København, Allerød, Gladsaxe, Søborg, Nærum, Brøndby, Skive, Brabrand, Sønderborg, Dragør, Lystrup, Hvidovre, og Rødovre, .

Klik-og-hent ift. vådskærer er en mulighed i alle dele af landet: Sjælland (Falster, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland).

Når vi ser på søgedata fremstår det markant, at folk typisk leder efter blandt andet køb vådskærer og vådskærer tilbud. Man ser desuden jævnligt internet shoppere søge for eksempel billig vådskærer, vådskærer online og vådskærer priser, foruden de store byggekæder som Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Find den bedste pris på vådskærer

Det er efterhånden særligt smertefrit for os alle at vurdere prisniveauet på billige vådskærer online i blandt flere e-shops, og af den grund har mange online varehuse været presset til at at formindske priserne på vådskærer helt i bund, og derudover byde på portofri levering.

Derfor kan det immervæk blive smart at besigtige nogle internet foretagender efter billige priser på vådskærer online før du færdiggør din shopping, således at du er sikker på at antage den billigste pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Du må blot huske på, at såfremt en e-forhandler afhænder billige vådskærer online på tilbud til en pris der er besynderligt billig, så kan det ofte være et tegn på en fup internet webshop. Kortkøb er i hvert fald en del af en anordning, der forsvarer os imod snydagtige e-shops.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ kan du benytte en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at betale pengene til vådskærer over en længere periode. Det foreslåes ofte ved specialiserede webshops, men sjældent de gængse byggekæder som for eksempel XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen.

Ses der på statistikkerne står det klart, at internetbrugere jævnligt søger fx billig vådskærer og vådskærer tilbud. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere lede efter blandt andet køb vådskærer, vådskærer priser og vådskærer online.

Gennemsøg nuværende kunders vurderinger

Trustpilot byder på uden sammenligning gode løsninger til at evaluere ganske mange forhenværende konsumenters iagttagelser og herved foreslår vi, at du betragter webshoppens ratings inden du køber billige vådskærer online.

Facebook leverer lignende stort set værdifulde metoder til at få et kig ind i internet forhandlerens pålidelighed. I øvrigt ser vi en række internet butikker som gør det muligt at frembringe en kritik af virksomhedens service, hvilket på samme måde bør udnyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige vådskærer online på en internet webshop kunne de principielt se på butikkens vilkår, men det er ofte en omfattende opgave, i særdeleshed ved de gængse byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Alternativet er at kigge hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, siden det er en sikring om at netshoppen forsvarer de danske love, samt at internet shoppen løbende ses til af fagfolk som kender de gældende vilkår.

Derudover tilbydes du anledning til hjælpende service, hvis du møder vanskeligheder med din ordre på vådskærer. Tillige går vi ind for at man er omhyggelig omkring de mest essentielle betingelser i forbindelse med købet af vådskærer online, til eksempel hvilken returpolitik webshoppen garanterer.

I den forbindelse er det tilmed essesentielt, at man altid bibeholder ens kvitteringsmail, således man i fremtiden kan påvise sin bestilling af vådskærer, uafhængig af om man shopper hos Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Else Rasmussen gav 5 stjerner

Fremragende service

Tina Christensen gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Hans gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Birthe gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

9 tips til internetshopping
1Den mindst kostelige fragtløsning er utvivlsomt at du selv henter ordren, hvilket kræver at du fysisk befinder dig i nærheden af e-shoppens lager. Den fragtløsning er temmelig afgørende når vi mangler vådskærer inden for kort tid. Alternativt så garanterer flere netshops levering uden gebyr, men i reglen er det så præmissen at man shopper for en bestemt sum.
2Enkelte butikker på nettet frembyder gratis fragt på vådskærer, men ofte er det så præmissen at der købes for en fastsat pris. Desuden må man foretrække den mindst kostelige slags levering, hvilket ofte er at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted. Leveringsformen bliver til tider endda ualmindeligt bekvem. Den prisbilligste løsning til levering er dog at hente pakken selv.
3Forud for at folk shopper billige vådskærer hos en butik bør man principielt løbe igennem e-shoppens handelsbetingelser, det er dog for det meste ikke særlig morsomt. Ydermere stiller vi forslag om at køberen er klar over de mest vitale betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af billige vådskærer online, som eksempelvis den byttepolitik internet shoppen benytter.
4Vi tilråder generelt handler med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfattet af Indsigelsesordningen, som sikrer køber overfor uærlige online webshops. Som et alternativ kan du drage fordel af en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at honorere pengene over et længere tidsrum.
5Generelt foreslår vi at kigge hvorvidt e-shoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det almindeligvis er en tryghed om at internet webshoppen efterkommer dansk lovgivning, og at internet butikken lejlighedsvis gennemses af jurister som er inde i de gældende regler. Inden folk køber billige vådskærer i en netshop kan de ideelt set gennemlæse deres vilkår.
6En hel del internet forhandlere yder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmidler til vådskærer. En af de populære er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte produkter når du har tid. Muligheden er altså i høj grad hensigtsmæssig, og endda desuden den mest letkøbte fragtløsning.
7Det er efterhånden vældig overkommeligt for os alle at prissammenligne online på billige vådskærer hos flere webshops, og til tak yder adskillige internet shops billig levering. Men det kan trods alt vise sig udbytterigt at checke nogle forskellige internet forretninger efter tilbud og udsalg forud for at du bestiller, således at man er garanteret at få fat i den mest betalelige pris.
8Fragtperioden kan være ualmindeligt relevant om man har brug for varerne omgående, og med det formål er det fuldt ud væsentligt at man dobbelttjekker den forventede leveringstid for vådskærer. En masse netbutikker reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varenumre, men som ikke desto mindre nødvendiggør at du når at bestille forud for et fastslået klokkeslæt.
9Trustpilot byder på en del fine muligheder for at bese en hel del forhenværende brugeres iagttagelser og derved foreslåes det, at du gennemsøger webshoppens bedømmelser forud for at du shopper billige vådskærer online. Facebook frembringer desuden en lang række ønskværdige metoder til at få en idé om e-shoppens kundefokus.