Bygpris.dk

Vådslibepapir

Vådslibepapir 3202-800
590 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-100
687 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-360
590 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-500
590 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-320
588 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-120
629 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-1200
590 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-150
612 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-240
590 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-p 400
588 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-220
590 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-1000
590 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-80
773 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-180
590 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-600
594 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre tilbyder et bredt sortiment af produkter, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover blot vådslibepapir.
Det er helt klart ekstremt relevant at vide, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Hermed bør du bestille ved en webshop, som kan give rådgivning og sparring omkring vådslibepapir.
Hvis du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du med fordel hente varerne på eget initiativ. Det er i høj grad muligt hos de velkendte byggecentre.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige vådslibepapir alt efter hvor du handler online. Nogle har fokus på gode tilbud, imens nogle tilbyder service. Du bør gennemtænke hvad du vil prioritere.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor skal man undersøge webshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og pga. det har mange tilbuddet om at bestille online og hente varerne på egen hånd. Dermed har du chancen for at slippe for fragten, og sågar få varerne på kortere tid.
De store byggekæder er populære og kendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som en fordel.
De udbredte byggemarkeder samler produkter fra en lang række forskellige leverandører, og derigennem kan du shoppe fra et bredt udvalg af vådslibepapir online.

Nichewebshop

En masse niche netbutikker er små firmaer, som tit er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller vådslibepapir online på deres side.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online vil du få en billigere pris.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche har et indgående kendskab til deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor vil du modtage ekstra konstruktiv assistance fra ansatte med specialistviden i netop vådslibepapir.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

vådslibepapir bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

vådslibepapir jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

vådslibepapir harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

vådslibepapir silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I mange tilfælde vil det være vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for optimeringen, så man har styr på den økonomiske del. Det bør blive fordelagtigt at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man kan nedskrive udgiften ved dem hver især.
2Husk at vurdere hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du burde købe assistance fra en fagmand til noget af det. Ifald du benytter assistance fra en professionel vil det normalt være en god idé at lede efter forslag fra flere entreprenører.
3Planlægning bliver metoden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du anbefales at liste en gennemarbejdet tidsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp i sammensætningen af din dagsorden.
4Det anbefales at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig ift. omfattende byggerier. Store ting stiller krav om mere end en person. Derudover bør det blive mere produktivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
5Du finder et bredt udvalg af instruktioner og videoer via nettet som du kan finde inspiration i. Især YouTube er formidler af utrolig meget gavnlig oplysning, specielt såfremt man bruger engelske søgeord.
6Du skal på ingen måde se bort fra din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj såsom arbejdssko der sikrer dig med henblik på potentielle risici. Det er essentielt at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, især hvis du ikke køber hjælp fra en professionel.
7Inden du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig ubeskriveligt værdifuldt med en forsikring om, at projektet er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde en række love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
8Nogle gange kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives forudsat at projektet er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag betinger at projektet har en positiv indvirkning på miljøet.
9Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en væsentlig rolle. Af den grund kan du løbende se vejrvarslen lige før byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at vælte ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte projekt.
10Det kan vise sig at have noget at sige at have de presserende bygningsmaterialer parat før du påbegynder projektet. Du vil med fordel kunne nedskrive en overskuelig liste som samler alt du har brug for, og som det næste gennemløbe hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
11Du vil aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Ofte kan det vise sig betydningsfuldt at have værktøjet disponibelt akkurat som du indleder byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at medregne disse udgiftsposter i økonomien.
12Der præsenterer sig som regel overraskende hovedpiner ved store opgaver, og som følge heraf kan det vise sig vigtigt at der er afsat passende plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man føler sig selvsikker på at komme i mål.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er fantastisk godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ultra imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken fragttype skal du vælge?

En del internet varehuse foreslår nu mange forskellige billige leveringsløsninger til vådslibepapir. Den mest almindelige er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter når det passer dig bedst. Fragttypen er altså yderst ligetil, samt oftest endvidere den mest letkøbte løsning til levering.

Du bør endvidere afveje for og imod at bestille ordren til levering til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Muligheden bliver undertiden en tak mere pebret, men tillige ualmindeligt uproblematisk med vådslibepapir online. Den billigste løsning til levering er dog selv at hente produkterne, som dog afhænger af at du opholder dig lige ved online forretningens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på vådslibepapir er særligt afgørende om du har brug for din pakke øjeblikkeligt, så herved er det utvivlsomt essentielt at vi checker den anslåede leveringstid ved vådslibepapir. Adskillige online forretninger – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – udlover billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varenumre online, som stiller krav om at bestillingen placeres inden et fastslået klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få produkterne fikset forud for at logistikpersonalet får fri.

Nogle internet varehuse byder på fragt uden beregning på vådslibepapir online, men i de fleste tilfælde kun såfremt man indkøber for en præcis sum. Derudover burde man beslutte sig for den billigste mulighed for levering, som ofte vil blive at få fragtmanden til at levere dine varer til et udleveringssted.

En lang række kæder tildeler klik-og-hent hvor du køber billig vådslibepapir hjemmefra men selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg. De tildeler blandt andet afhentning af vådslibepapir i disse områder:

Lillerød, Hobro, Gentofte, Rødovre, Skanderborg, Tårnby, Odder, Kokkedal, Albertslund, Næstved, Højbjerg, Søborg, Stenløse, Vordingborg, Aabenraa, Nørresundby, Varde, Roskilde, Nykøbing Falster, Kolding, Struer, Nakskov, Brøndby, Helsingør, Vanløse, Kalundborg, Solrød Strand, Aalborg, Taastrup, Fredericia, Åbyhøj, Herlev, Nyborg, Hillerød, Tilst, Lyngby, Frederikshavn, Esbjerg, Odense, Farum, Greve, Horsens, Brabrand, Hjørring, Hørsholm, Risskov, Dragør, Birkerød, Frederiksberg, Frederiksværk, Hedehusene, Ishøj, Rudersdal, Charlottenlund, Haderslev, Frederikssund, Aarhus, Svendborg, Valby, Ølstykke, Virum, Nærum, Vallensbæk, Ikast, Jyllinge, Skive, Slagelse, Værløse, Herning, Ringsted, Køge, Allerød, Thisted, Rønne, Hedensted, Haslev, Middelfart, Sønderborg, Grenaa, Ballerup, Randers, Brønderslev, Holstebro, Gladsaxe, Holbæk, Lystrup, Viborg, Brønshøj, Korsør, Vejle, Hvidovre, Silkeborg, København, og Glostrup, .

Klik-og-hent ift. vådslibepapir er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland).

Når der ses på søgedata er det klart, at mennesker tit kigger efter for eksempel vådslibepapir priser og billig vådslibepapir. Vi ser desuden ofte internet shoppere kigge efter eksempelvis vådslibepapir tilbud, vådslibepapir online samt køb vådslibepapir, foruden de udbredte byggecentre som Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Silvan.

Gode priser på vådslibepapir

Det er jo særligt enkelt for forbrugerne at søge sig frem til tilbud på billige vådslibepapir online på flere webbutikker, og herved har en hel del webshops ikke kunne lade være med at reducere prisen på vådslibepapir markant, og ydermere tilbyde fragtfri levering.

Derfor kan det trods alt blive indbringende at inspicere et par forskellige internet firmaer efter rabatter og tilbud på vådslibepapir online inden du gennemfører din handel, så man er skråsikker på at modtage den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Du skal bare være årvågen med, at såfremt en online butik afsætter billige vådslibepapir online for en salgspris som virker uforståeligt overkommelig, så kan det undertiden være en indikator for en uoprigtig online webshop. Kortbestillinger er imidlertid inkluderet i en regel, hvilket assisterer dig som kunde imod uoprigtige online selskaber.

Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du drage nytte af en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du vil dække beløbet til vådslibepapir i flere bidder. Det foreslåes typisk hos nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

Når man ser på data står det klart, at online shoppere typisk søger blandt andet vådslibepapir tilbud og billig vådslibepapir. Foruden dette oplever vi mange gange folk søge efter eksempelvis vådslibepapir priser, vådslibepapir online samt køb vådslibepapir.

Analyser tidligere køberes synspunkter

Trustpilot medfører absolut sikre chancer for at eftergå en lang række aktuelle kunders opfattelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du tjekker online firmaets ratings forinden du shopper billige vådslibepapir online.

Facebook fører til ydermere aldeles gavnlige genveje til at få et kig ind i online forretningens kundetilfredshed. Her er der nogle online forhandlere som giver kunderne mulighed for at udfærdige en kritik af virksomhedens service, hvilket tilmed bør drages fordel af til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden nogen handler billige vådslibepapir online i en e-shop behøver man helt sikkert bese netbutikkens forretningsaftale, det er dog mange gange et omfattende projekt, især med de udbredte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag er at finde ud af hvorvidt online butikken er e-mærke godkendt, fordi det burde være en garanti for at e-butikken accepterer de gældende danske regler, tillige med at webshoppen undertiden føres tilsyn med af eksperter der er inde i reglerne på området.

Dette er desuden din mulighed for at få assistance, når du forvoldes udfordringer ved dit indkøb af vådslibepapir. Udover dette stiller vi forslag om at man er påpasselig med de fundamentale reglementer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af vådslibepapir online, som fx den returrettighed internet webshoppen har.

Derfor er det også essesentielt, at man når som helst bibeholder sin faktura e-mail, således man altid kan påvise bestillingen af vådslibepapir, uanset om man har købt ved Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix eller Bauhaus.

Else N gav 5 stjerner

Fremragende service.

Jesper gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Lone Christensen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Michael gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 tips til internetshopping
1En lang række internet webshops giver nu om stunder diverse forskellige billige fragtløsninger til vådslibepapir. Et hit er for nærværende levering til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo usædvanlig smart, samt endda også den billigste leveringsmodel.
2Leveringsdygtigheden er naturligvis særligt afgørende ifald man mangler varerne om kort tid, og af den grund er det jo væsentligt at vi besigtiger den anslåede leveringstid ved vådslibepapir. De fleste internet virksomheder yder billig 1 dags levering på mange af shoppens varenumre, som imidlertid afhænger af at bestillingen realiseres forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
3Vi tilråder at bemærke hvorvidt internet virksomheden er e-mærket, som længe har været en sikring om at webbutikken retter sig efter de gældende danske regler, samt at internet webshoppen fra tid til anden evalueres af eksperter som behersker reglerne på området. Forinden folk køber billige vådslibepapir i en e-handler bør man når alt kommer til alt tage stilling til forhandlerens forretningsbetingelser.
4Det er vældig uproblematisk for almindelige mennesker at finde de bedste priser online på billige vådslibepapir fra diverse internet varehuse, og på grund af dette lover adskillige e-shops portofri levering. Det kan imidlertid være gunstigt at checke nogle få internet firmaer efter rabat og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er tryg ved at opnå den skarpeste pris.
5Vi tilråder generelt shopping med kort eller MobilePay. Kortkøb er en del af en retningslinje, der værner os imod uægte e-handler. Som en alternativ mulighed burde du bruge en billig afdragsordning som fx ViaBill, forudsat du hellere vil honorere beløbet over et længere tidsrum.
6Visse internet forretninger frembyder levering uden gebyr på vådslibepapir, men tit kun hvis du indkøber for et bestemt beløb. I øvrigt skulle man gribe den mest billige leveringstype, som oftest vil blive at få leveret ordren til en pakkeshop. Løsningen er undertiden tillige rigtig fleksibel. Den mest billige leveringsmåde vil dog altid være selv at hente pakken.
7Trustpilot frembringer ganske fornemme genveje til at gennemgå en hel del andre kunders erfaringer og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du sonderer internet shoppens ratings inden du bestiller billige vådslibepapir online. Facebook fører til ligeledes evigt stabile chancer for at få et kig ind i online forretningens popularitet.
8Den mest prisbevidste fragtform kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, men dette stiller krav om at du er nær e-butikkens hjemsted. Den mulighed for fragt er selvfølgelig ret så essentiel ifald vi absolut skal bruge vådslibepapir om få sekunder. Alternativt så lover nogle få online selskaber billig fragt, men for det meste er det så præmissen at der bestilles for et bestemt beløb.
9Forinden folk køber billige vådslibepapir i en e-handler behøver man reelt studere virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det uden tvivl et omfattende projekt. Foruden dette kan det være til hjælp at man er klar over de mest vitale bestemmelser der kan influere på shopping af billige vådslibepapir online, eksempelvis hvilken ombytningsret online butikken benytter.