Bygpris.dk

Værktøjsbælte

Milwaukee Værktøjsbælte u/opbevaring
365 kr.
Læs mere
Værktøjsbælte 9335 lthr
1.488 kr.
Læs mere
Værktøjsbælte 9300 lthr
475 kr.
Læs mere
Værktøjsbælte 9336 lthr
2.077 kr.
Læs mere
Værktøjsbælte 9320 Canv
208 kr.
Læs mere
Værktøjsbælte 9321 lthr
393 kr.
Læs mere
Værktøjsbælte 5009l
1.356 kr.
Læs mere
Værktøjslomme 9301 lthr
614 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i priserne på billige værktøjsbælte hos de forskellige online byggekæder. Nogle giver de bedste priser, og andre satser på faglig rådgivning. Du bør reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. På grund af det kan du med fordel købe fra en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt sparring omkring værktøjsbælte.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt produktudvalg, og nogle er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal beslutte om det er essentielt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover blot værktøjsbælte.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor undersøge byggemarkedets betingelser.
Såfremt du skal bruge produkterne med det samme eller blot ønsker at slippe for fragten, så kan du med fordel køre materialerne på egen hånd. Det er særligt muligt hos de store byggemarkeder.
Det er selvsagt super vigtigt at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og landskendte virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggekæder køber produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og dermed kan du købe fra et stort sortiment af værktøjsbælte online.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og i kraft af det har mange chancen for at købe online og transportere varerne personligt. Hermed kan du vælge at slippe for fragten, og ovenikøbet skaffe produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på nettet er producenter af produkterne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online vil du få lavere priser.
Flertallet af niche webshops er små familievirksomheder, der typisk er danske, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem understøtter du ved at bestille værktøjsbælte online på deres hjemmeside.
Hovedparten af webshops i små nicher har en dybdegående viden om deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor bør du modtage mere informativ assistance fra medarbejdere der er eksperter i netop værktøjsbælte.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

værktøjsbælte silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

værktøjsbælte harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

værktøjsbælte bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af over 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

værktøjsbælte jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag omtrent 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Planlægning viser sig som vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du skal lave en struktureret handlingsplan, som viser hvilke opgaver der laves på hvilke dage, og derudover en nummerorden. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder din tidsplan.
2Før du påbegynder arbejdet må det være ultra essentielt med et tilsagn om, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde mange retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
3Der præsenterer sig uden tvivl uforudsigelige problematikker i forbindelse med krævende opgaver, og følgelig viser det sig af stor betydning at der er afsat rigeligt med tid i tidsplanen, som bidrager til at man kan være sikker på at man når det til siden.
4Det er muligt at hente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få i tilfælde hvor renoveringen er CO2-besparende. Den økonomiske støtte beroer altså på at projektet har betydning for planeten.
5Der kan findes alle mulige former for artikler og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube yder assistance med temmelig meget almennyttig oplysning, specielt såfremt du bruger engelske søgeord.
6Du må unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget ve og vel, så husk beskyttelse som fod- og hovedbeklædning som beskyttelse mod eventuelle risici. Det er afgørende at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
7Du bør aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Det er essentielt at have udstyret ved hånden idet du igangsætter byggeprojektet. Det er derudover en fordel at inkludere disse udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Det er oplagt at indhente hjælp til byggeprojektet, ikke mindst når det kommer til krævende projekter. Flere projekter gør krav på flere mennesker. Endvidere bør det blive mere produktivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
9Du kunne overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør anskaffe professionel assistance til noget af projektet. Ifald du anskaffer assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være en god idé at få forslag fra diverse foretagender.
10Det er essentielt at have lavet en budgetoversigt for dit projekt, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være rationelt at nedfærdige alle omkostninger, og så tjekke beløbet for dem hver især.
11For opgaver udendørs har vejret stor betydning. Af den årsag bør du løbende holde øje med vejrmeldingerne i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke med et brag begynder at regne nøjagtig som du er startet på dit komplekse byggeprojekt.
12Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at du har de presserende materialer tilgængelige før du begynder byggeriet. Du vil med fordel kunne sammensætte en punktforms indkøbsseddel hvorpå der noteres alle de ting du har brug for, og som det næste gennemløbe materialerne, hvormed du er sikker på at du har husket alt.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvsagt er rigtig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er meget betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er virkelig flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er enormt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

Temmelig mange online webshops foreslår i øjeblikket alverdens billige fragtformer til værktøjsbælte. En favorit iblandt mange er efterhånden udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter dine nye varer når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er jo i høj grad uproblematisk, samt desuden også den billigste leveringsmåde.

Du kan tillige beslutte dig for at få varerne leveret til din bopæl eller ud til dit arbejde. Muligheden viser sig typisk lidt mindre billig, men desuden ultra let ift. værktøjsbælte online. Den billigste slags levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, som desværre kræver at du befinder dig nær internet forretningens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på værktøjsbælte kan være virkelig vigtig hvis vi står og skal bruge produkterne med det samme, og med det formål er det komplet meningsfuldt at du checker det anslåede leveringstidspunkt på værktøjsbælte. Adskillige webshops – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – annoncerer billig 1 hverdags levering på flere varer online, som alligevel er afhængig af at handlen laves forinden et fastsat klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få bestillingen pakket forud for at lagermedarbejderne har fri.

Indtil flere internet outlets frembyder fragt uden gebyr på værktøjsbælte online, men i reglen er det under betingelse af at man køber for en fastsat pris. Alternativt kunne man udvælge den prisbilligste leveringsmodel, der i mange tilfælde vil være at få dem til at levere din pakke til en pakkeshop.

En lang række byggemarkedskæder frembyder klik-og-hent hvor man handler billig værktøjsbælte på nettet men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen og 10-4. De udlover blandt andet click-and-collect på værktøjsbælte i disse områder:

Stenløse, Søborg, Nyborg, Rønne, Svendborg, Ballerup, Frederiksberg, Glostrup, Hjørring, Vordingborg, Skanderborg, Taastrup, Varde, Hørsholm, Højbjerg, Holbæk, Herning, Jyllinge, Greve, Næstved, Sønderborg, Hedensted, Skive, Korsør, Randers, Rudersdal, Kolding, Thisted, Tilst, Lystrup, Hillerød, Hvidovre, Ølstykke, Vanløse, Kalundborg, Nærum, Holstebro, Haderslev, Nørresundby, København, Odense, Ikast, Haslev, Åbyhøj, Nakskov, Lillerød, Gentofte, Frederiksværk, Allerød, Rødovre, Kokkedal, Aarhus, Gladsaxe, Farum, Struer, Horsens, Brøndby, Herlev, Aalborg, Helsingør, Albertslund, Grenaa, Birkerød, Vejle, Ringsted, Brønderslev, Tårnby, Frederikssund, Roskilde, Brønshøj, Viborg, Værløse, Nykøbing Falster, Aabenraa, Solrød Strand, Ishøj, Virum, Charlottenlund, Hobro, Fredericia, Hedehusene, Silkeborg, Lyngby, Brabrand, Slagelse, Køge, Esbjerg, Vallensbæk, Risskov, Odder, Frederikshavn, Dragør, Valby, og Middelfart, .

Klik-og-hent ift. værktøjsbælte er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Falster, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når vi ser på tallene står det tydeligt, at online shoppere tit søger bl.a. værktøjsbælte tilbud og værktøjsbælte online. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere søge efter eksempelvis værktøjsbælte priser, køb værktøjsbælte samt billig værktøjsbælte, foruden de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Få rabat på værktøjsbælte

Det er jo temmelig ligetil for forbrugerne at sammenholde priser på billige værktøjsbælte online i blandt flere e-forhandlere, og af den grund har utallige e-butikker været tvunget til at nedsætte prisniveauet på værktøjsbælte markant, og ydermere tilbyde gratis fragt.

Dog kan det imidlertid være indbringende at analysere et par forskellige e-forretninger efter billige priser på værktøjsbælte online inden du shopper, således at du er velinformeret til at få fat i den laveste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Man skal trods alt være klar over, at når en online shop reklamerer billige værktøjsbælte online til salg for en salgspris der anses for umådelig lav, så burde det mange gange være et signal om en uoprigtig internet shop. Køb med gængse betalingskort er heldigvis en del af et reglement, som assisterer dig overfor uærlige online firmaer.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil honorere beløbet til værktøjsbælte over flere uger. Dette foreslåes som regel ved niche webshops, men sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Når vi kigger i tallene bliver det klart, at online shoppere typisk søger efter eksempelvis billig værktøjsbælte og værktøjsbælte online. Vi ser derudover mange gange folk kigge efter blandt andet værktøjsbælte tilbud, værktøjsbælte priser samt køb værktøjsbælte.

Tjek tidligere kunders ratings

Trustpilot tilbyder dig sådan set strålende løsninger til at efterforske ganske mange aktuelle forbrugeres oplevelser og herved rekommanderer vi, at du verificerer internet selskabets bedømmelser forinden du shopper billige værktøjsbælte online.

Facebook bringer dig tillige ret nyttige chancer for at få indtryk af internet webshoppens troværdighed. Foruden det møder vi mange online virksomheder som giver folk mulighed for at notere en kritik af købsoplevelsen, som lige så vel kan drages fordel af til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige værktøjsbælte online på en internet butik burde de principielt have øje for shoppens betingelser, det er dog almindeligvis et omfattende arbejde, specielt med de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

En anden løsning kunne derfor være at finde ud af om e-firmaet er e-mærket medlem, eftersom det generelt er et signal om at online firmaet efterfølger den officielle danske lovgivning, udover at online forhandleren tit ses til af fagfolk der er meget bekendte med lovene på området.

Dette er desuden din chance for at få bistand, ifald du får vanskeligheder ved din ordre på værktøjsbælte. Desuden anbefaler vi at man er opmærksom på de vigtigste vedtægter der har betydning for bestillingen af værktøjsbælte online, fx den returret online shoppen tilsikrer.

I den relation er det i øvrigt relevant, at man stadigvæk opbevarer ens ordremail, således man til enhver tid vil kunne vidne om sit køb af værktøjsbælte, hvad end man har købt fra Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma eller Bauhaus.

Pia gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Maria Olsen gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Michael U gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Susanne D gav 4 stjerner

Hurtig

9 gode råd til din online shopping
1Den mest letkøbte fragtløsning vil altid vise sig at være at hente pakken selv, som desværre stiller krav om at du har bopæl med kort afstand til internet firmaets arbejdslager. Den leveringsmulighed er meget relevant forudsat du har behov for værktøjsbælte om kort tid. Alternativt så præsterer enkelte online varehuse levering uden beregning, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når du køber for en konkret sum.
2Fragttiden er selvfølgelig særligt vigtig i tilfælde af at man mangler ordren omgående, så herved er det virkelig aktuelt at du besigtiger det anslåede leveringstidspunkt for værktøjsbælte. En stor portion internet virksomheder præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på flere produkter, men det er underforstået at bestillingen laves inden et konkret tidspunkt.
3Det har vist sig at være særdeles nemt for os alle at undersøge tilbud online på billige værktøjsbælte fra forskellige online outlets, og til tak tilbyder utallige e-forhandlere portofri levering. Til gengæld kan det immervæk blive lønnende at udforske indtil flere internet foretagender efter rabat og tilbud før du handler, sådan at man er tryg ved at opnå den mest attraktive pris.
4Nogle e-butikker tilbyder gebyrfri levering på værktøjsbælte, men undertiden er det under forudsætning af at der købes for en konkret sum. Ellers burde man vælge den mindst kostelige fragtform, som gerne vil blive at få leveret dine produkter til et udleveringssted. Leveringsformen viser sig typisk desuden usædvanlig ukompliceret. Den billigste fragtmetode er unægtelig at hente varerne selv.
5Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfattet af en retningslinje, hvilket hjælper dig som kunde overfor uærlige firmaer på nettet. Som alternativ burde du drage nytte af en afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du har til hensigt at dække regningen i flere bidder.
6Trustpilot tilbyder dig immervæk ønskværdige løsninger til at finde ud af adskillige forhenværende forbrugeres observationer og derfor er det klogt, at du iagttager online forretningens anmeldelser inden du handler billige værktøjsbælte online. Facebook resulterer i ydermere faktisk passelige genveje til at få en idé om e-shoppens troværdighed.
7Generelt foreslår vi at undersøge om webbutikken er støttet af e-mærket, grundet at det burde være et tegn på at e-handlen føjer de officielle regler, samt at e-butikken hyppigt overvåges af jurister der har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser. Forinden nogen bestiller billige værktøjsbælte i en webbutik burde de utvivlsomt gennemgå forhandlerens handelsvilkår.
8Inden folk bestiller billige værktøjsbælte på en shop behøver de i reglen bese e-butikkens handelsbetingelser, dog er det undertiden et tidskrævende arbejde. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at køberen er opmærksom på de mest relevante betingelser der har betydning for bestillingen af billige værktøjsbælte online, f.eks. den ombytningsrettighed webshoppen benytter.
9Størstedelen af e-firmaer tildeler nu om dage diverse billige metoder til levering til værktøjsbælte. En af de mest anvendte er p.t. at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter bestillingen når du har mulighed for det. Denne er altså meget overkommelig, samt oftest endvidere den billigste fragtløsning.